VA REUȘI ASTRA SĂ REPETE MINUNEA DE ANUL TRECUT?

VA REUȘI ASTRA SĂ REPETE MINUNEA DE ANUL TRECUT?

După corecția aplicată de Manchester City celor de la Steaua, în play-off-ul Champions League, o altă reprezentantă a Angliei apare în fața unei echipe de la noi. Campioana Astra dă piept cu West Ham United, în play-off-ul Europa League de data asta, o confruntare ce s-a derulat și anul trecut, cu câștig de cauză atunci pentru Astra. Spre deosebire de acea ”dublă”, la care britanicii au dat senzația că nu prea își dau silința, West Ham vine la Giurgiu cu intenția declarată de a rezolva calificarea încă din tur, pe modelul celor de la City. Programul zilei cuprinde și multe alte partide din această fază a competiției. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

SLAVIA PRAGA – ANDERLECHT, ora 20:00 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Anderlecht nu vrea să rateze și Europa League

Slavia Praga și Anderlecht Bruxelles susțin primul meci pentru pătrunderea în grupele Europa League. Cele două formații s-au mai întâlnit în august 2005, în calificările Ligii Campionilor, cu belgienii dublu învingători, 2-0 în Cehia și 1-0 pe teren propriu.

Gazdele vin după 4 remize consecutive. Primele două au fost în faza anterioară a competiției, 0-0 acasă și 1-1 ”afară” cu Rio Ave, iar celelalte două în startul de campionat. Sezonul oficial îl deschisese tot în preliminariile Europa League, 1-3 la Tallinn cu Levadia, obținând calificarea la Praga, scor 2-0.

Anderlecht este neînvinsă de două partide, ambele în campionat, 5-1 acasă cu Courtrai, când Chipciu a marcat primul său gol în tricoul alb-violet, 0-0 la St. Trond. Aceste două rezultate au fost precedate de singurul eșec stagional, dar unul foarte important, 0-2 chiar la Bruxelles cu FK Rostov, sinonim cu eliminarea din calificările Champions League (2-2 în prima manșă). Trupa elvețianului Rene Weiler a mai realizat un triumf în campionat, 2-1 la Mouscron.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SLAVIA PRAGA – ANDERLECHT

 

MACCABI TEL AVIV – HAJDUK SPLIT, ora 20:05 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

După ce au eliminat echipe românești, Maccabi și Hajduk se luptă între ele

Partida dintre Maccabi Tel Aviv și Hajduk Split are ca miză calificarea în grupele Europa League. Cele două formații nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Trupa israeliană a disputat anterior toate fazele eliminatorii. Victime i-au căzut Gorica (3-0, 1-0), Kairat Almaty (1-1, 2-1) și Pandurii Tg. Jiu (3-1, 2-1). În plus, elevii georgianului Șota Arveladze au mai jucat alte 4 meciuri în Cupa Ligii, competiție în care au suferit unicul eșec stagional, 1-2 ”afară” cu Bnei Yehuda, completat de 3 victorii fără gol primit, ultimele două consecutive. Acasă nu s-au mai mai înclinat de 17 meciuri oficiale (15 câștigate, inclusiv precedentele 8), de la un 1-2 cu campioana Hapoel Beer Sheva în decembrie 2015.

Hajduk nu a mai învins de două jocuri, ambele în campionat, 0-4 acasă cu Dinamo Zagreb în singura înfrângere stagională, apoi recentul 1-1 la Osijek. Mai devreme, în întrecerea internă își trecuse în cont 3 succese, toate la zero. În calificările Europa League a avut de depășit două etape, eliminate fiind CSMS Iași (2-2, 2-1) și Oleksandria (3-0, 3-1).

AICI GĂSIȚI COTELE LA MACCABI TEL AVIV – HAJDUK SPLIT

 

FENERBAHCE – GRASSHOPPER, ora 21:00 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Fener vrea să-i asigure lui Advocaat participarea europeană

Play-off-ul Europa League prilejuiește o confruntare între Fenerbahce Istanbul și Grasshopper Zurich. Este prima dispută din istorie dintre aceste două echipe.

Doar două partide oficiale a jucat echipa turcă în noul sezon, cu un deznodământ nefericit: după 2-1 acasă a pierdut cu 3-1 pe terenul lui Monaco și a fost eliminată din preliminariile Champions League. Eșecul a dus la separarea de antrenorul portughez Vitor Pereira. Îl locul său urmează să fie instalat experimentatul tehnician olandez Dick Advocaat. Fener e imbatabilă pe propria arenă de 26 de dispute, indiferent de întrecere, începând de la un 1-3 cu Molde în septembrie 2015, în grupele Europa League.

De partea cealaltă, Grasshopper are deja 9 meciuri la activ. Pe ultimul l-a câștigat, 2-0 după prelungiri ”afară” cu Old Boys, în Cupă, succes venit însă după o așteptare de 4 jocuri, terminate cu un egal și 3 eșecuri, în toate competițiile. În campionat nu se găsește decât pe locul 8, cu 3 puncte în 4 etape. În fazele anterioare din Europa League s-a calificat după rezultate identice, 3-3 în deplasare și 2-1 la Zurich și cu KR Reykjavik, și cu Apollon Limassol.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FENERBAHCE – GRASSHOPPER

 

ASTRA – WEST HAM UNITED, ora 21:15 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Mai poate repeta Astra minunea de anul trecut?

Eliminată de FC Copenhaga din cursa către grupele Champions League, Astra caută să intre în seriile Europa League. În cale îi mai stă doar West Ham United, pe care sezonul trecut a reușit să o depășească, 2-2 în Anglia și 2-1 la Giurgiu, tot în calificările EL. Acelea sunt unicele lor dispute directe.

Campioana României s-a impus în ultimul meci, 3-1 acasă cu Poli ACS Timișoara, după o pauză de 5 partide, terminate cu două egaluri și 3 eșecuri, ultimele două la rând. În actualul sezon mai câștigase o singură dată, 1-0 în Supercupa cu CFR Cluj. Același succes cu Timișoara este unicul stagional acasă, după un egal încadrat de câte o înfrângere. În toate cele 4 vizite primite a marcat și a luat gol.

West Ham tocmai a debutat în noua Premier League, pierzând luni pe terenul lui Chelsea printr-un gol încasat de la Diego Costa în minutul 89. Anterior, disputase alte două meciuri oficiale în actuala stagiune, în eliminatoriile Europa League, 1-2 și 3-0 cu Domzale, după ce încheiase campionatul trecut cu două eșecuri în ultimele 3 runde. Nici în testele verii nu s-a descurcat prea bine: a obținut o singură victorie, 3-0 cu Karlsruhe, plus două egaluri și 3 insuccese, ultimul fiind un 2-3 cu Juventus. Londonezii nu au triumfat decât o dată în precedentele 7 deplasări oficiale, pe lângă 3 remize și tot atâtea eșecuri.

Astra nu poate beneficia de Alibec și Boudjemaa, ambii accidentați, și a rămas și fără Boldrin și De Amorim, plecați la Steaua. În plus, supărați din cauza restanțelor financiare, jucătorii plănuiesc să protesteze chiar la meciul cu West Ham.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ASTRA – WEST HAM UNITED

 

SASSUOLO – STEAUA ROȘIE, ora 21:45 (EUROPA LEAGUE, PLAY-OFF)

Sassuolo vrea să marcheze debutul european cu o calificare-n grupe

La prima participare în cupele continentale, Sassuolo încearcă să treacă și de obstacolul numit Steaua Roșie Belgrad pentru a evolua în grupele întrecerii. În faza anterioară a eliminat-o pe Lucerna, 1-1 în deplasare, apoi 3-0 acasă.

Pentru trupa italiană, clasată pe locul 6 în trecuta Serie A (pe final a avut 5 runde imbatabile, cu o remiză albă urmată de 4 succese), meciurile cu elevețienii din faza precedentă au fost primele  din noua stagiune. Acestea au venit după alte 6 partide de pregătire, în care elevii antrenați de Eusebio Di Francesco nu au iertat pe nimeni. Au fost și adversari modești, bătuți la scoruri precum 9-1, 9-0, 14-0, 8-0, dar și unii mai incomozi ca Stuttgarter Kickers (3-1) și Hapoel Haifa (1-0).

Steaua Roșie a ajuns în play-off-ul EL după ce a fost eliminată din preliminariile Champions League, 2-2 și 2-4 după prelungiri cu bulgarii de la Ludogoreț: anterior o bătuse pe FC Valletta printr-un dublu 2-1. În campionat, în schimb, este invincibilă. Traseul l-a început cu un egal, dar l-a continuat cu 4 victorii, ultimele două cu 3-0. Campioana Serbiei a marcat în toate cele 9 dispute stagionale, dar nu a luat gol doar în ultimele două. Cu tot cu sezonul trecut, pe teren străin nu a mai cedat de 24 de partide, de la un 1-2 cu Kairat Almaty în iulie 2015, în calificările Europa League.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SASSUOLO – STEAUA ROȘIE

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă