ALAVES ÎNCEARCĂ SĂ REZISTE ȘI PE ”CAMP NOU”

ALAVES ÎNCEARCĂ SĂ REZISTE ȘI PE ”CAMP NOU”

Barcelona revine pe ”Camp Nou” pentru un meci de Primera Division și, pentru prima dată de la reluarea pregătirilor, în iulie, Luis Enrique are la dispoziție tot lotul de jucători. Inclusiv pe Neymar și Rafinha, care au fost la Olimpiadă, inclusiv Iniesta și Mathieu, care au fost accidentați, inclusiv Paco Alcacer, abia transferat. Adeversar este Alaves, club revenit în elita fotbalului spaniol, care a reușit o surpriză în runda inaugurală, remizând pe ”Calderon”. Programul zilei de azi cuprinde și meciul Realului, pe ”Bernabeu” cu Osasuna, dueluri interesante din Serie A, cu Juve-Sassuolo în prim-plan, dar și confruntări din Bundesliga, Ligue 1 sau Liga 1 de la noi. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

JUVENTUS – SASSUOLO, ora 19:00 (ITALIA, SERIE A)

Juve țintește o nouă victorie, dar Sassuolo e adversar incomod

Juventus se confruntă cu una din cele doar 5 echipe care au putut să o învingă sezonul trecut în drumul spre un nou titlu. În octombrie 2015, torinezii au pierdut la Sassuolo cu 1-0, dar aveau să-și ia revanșa pe propria arenă, la același scor, în martie 2016. Acel eșec este singurul suferit de ei în 6 dueluri directe, pe lângă un egal și 4 victorii. Notabil, anterioarele 3 dispute s-au încheiat cu 1-0, de o parte ori de alta.

Spre deosebire de ediția precedentă, începută cu două eșecuri, Juventus a debutat în actuala Serie A numai cu succese în primele două etape. Victime i-au căzut două adversare cu pretenții, Fiorentina (2-1 acasă) și Lazio (1-0 la Roma). Cu tot cu sezonul trecut, ”Bătrâna Doamnă” este invincibilă în campionat de 3 partide și nu a pierdut decât o dată de 30 de jocuri încoace. Imbatabilitatea acasă durează de 19 meciuri, luând numai un gol în ultimele 12 vizite primite.

Sassuolo ar fi avut un traseu perfect dacă nu ar fi apărut incidentul din partida cu Pescara. Duelul cu nou promovata a fost câștigat pe teren de echipa lui Di Francesco, scor 2-1, dar a fost în cele din urmă pierdut la masa verde, fiindcă a folosit un jucător pe care nu-l înscrisese încă la Liga Profesionista. Înainte, în runda inaugurală, triumfase pe terenul lui Palermo cu 1-0. Acel insucces la masa verde este unicul din precedentele 7 apariții în campionat. Ultimele 3 deplasări le-a terminat numai cu victorii.

Massimiliano Allegri nu-i are la dispoziție pe Marchisio și Sturaro, cu probleme medicale. De partea cealaltă, Eusebio Di Francesco trebuie să se descurce fără un om important, golgheterul Berardi, plus Terranova și Sensi.

AICI GĂSIȚI COTELE LA JUVENTUS – SASSUOLO

 

BAYER LEVERKUSEN – HAMBURG, ora 16:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Două echipe cu datorii

Și Leverkusen, și Hamburg au rămas datoare după runda inaugurală din noua Bundesliga. Bayer s-a întors învinsă de la Monchengladbach, scor 1-2, cu golul decisiv primit în minutul 85, în vreme ce adversara nu a putut obține mai mult de un egal acasă, 2-2 cu Ingolstadt.

Cu același Roger Schmidt pe bancă, Leverkusen nu a pierdut decât două din ultimele11 apariții în campionat, cu tot cu ediția trecută, ambele eșecuri suferindu-le la Monchengladbach. De 13 runde înscrie mereu. Pe teren propriu a legat 5 victorii, începând de la un 1-4 cu Bremen, în finalul campaniei 2015-2016, pe parcursul căreia s-a înclinat acasă de numai 3 ori.

Pregătită de Bruno Labbadia din aprilie 2015, Hamburg s-a impus numai o dată în anterioarele 4 partide din Bundesliga, inclusiv cu stagiunea trecută. Acest succes, 3-1 cu Augsburg, l-a realizat însă în deplasare, unde nu a mai cedat de două meciuri, având o singură înfrângere în ultimele 4 deplasări.

Bayer nu a pierdut și nici nu a luat gol în confruntările din stagiunea precedentă, cu 0-0 ”afară” și 1-0 acasă. De altfel, este invincibilă de 3 dueluri directe. Ultimul triumf al lui Hamburg a fost un 1-0 pe propria arenă în noiembrie 2014: pe ”BayArena” nu s-a mai impus din februarie 2009, scor 2-1. Din acel moment, gazdele și-au trecut în cont două remize și 5 triumfuri.

Doi jucători lipsesc de la gazde, accidentații Volland și Iurcenko, putând reveni Javi ”Chicharito” Hernandez. În cealaltă tabără, lista absenților îi cuprinde pe Hirzel, Djourou, Jung, Feka, Seo, Mickel, Kohlert, Ronstadt.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BAYER LEVERKUSEN – HAMBURG

 

FC BARCELONA – ALAVES, ora 21:30 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Revenită în elită Alaves încearcă să reziste pe ”Camp Nou”

Dispută între două formații care nu au pierdut în primele două etape din Primera. Pe ”Camp Nou”, Barcelona se prezintă cu punctaj maxim, în vreme ce Deportivo Alaves are două puncte în cont.

Catalanii s-au distrat în etapa inaugurală, 6-2 pe ”Camp Nou” cu Betis Sevilla. Apoi, însă, au avut oarece de furcă la Bilbao, unde s-au impus cu doar 1-0.  În campionat, trupa ”blaugrana” nu a mai pierdut de 7 partide, toate terminate cu succese, 6 dintre ele la zero. Invincibilitatea acasă durează de 3 jocuri, toate câștigate (două la zero), cu 17 goluri date și două primite.

Revenită în elită după 9 ani, Alaves a reușită o mică surpriză în prima etapă, când a ținut-o în șah pe Atletico, 1-1 chiar la Madrid. Ulterior, a terminat 0-0 acasă cu Sporting Gijon. Cu tot cu sezonul trecut, echipa micului oraș Vitoria este invincibilă de 10 partide, 6 câștigate, și nu s-a înclinat decât o dată în ultimele 15 dispute de campionat, inclusiv Segunda.

Precedentele dispute directe s-au consumat în 2012, în Cupă, când FC Barcelona s-a impus de două ori (3-1, 3-0), fiind imbatabilă de 9 precedente încoace, în toate competițiile. În Primera s-au înfruntat anterior în 2005-2006, cu catalanii superiori, 0-0 ”afară” și 2-0 acasă. Ultimul succes al lui Alaves datează din decembrie 2001, 2-0 pe teren propriu în Primera: în februarie 2000 bifase și unicul triumf de pe ”Camp Nou”, scor 1-0.

Pentru acest meci, Luis Enrique l-a recuperat pe Neymar, triumfător cu Brazilia la Olimpiadă, apoi prezent în preliminariile CM 2018 din America de Sud. Totodată, sunt șanse mari ca Messi și Iniesta să se refacă după problemele medicale (argentinianul ține să joace neapărat), la fel Andre Gomes și Mathieu. Nu-i exclus nici debutul noului venit Paco Alcacer. La Alaves, probleme medicale ridică A. Pantic și Feddal. Este posibil ca antrenorul Mauricio Pellegrino să mizeze și pe atacantul sârb Aleksandar Katai, abia adus de la Steaua Roșie.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC BARCELONA – ALAVES

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă