CHELSEA ÎNCEARCĂ SĂ ȚINĂ APROAPE DE CITY

CHELSEA ÎNCEARCĂ SĂ ȚINĂ APROAPE DE CITY

După victoria din derbyul orașului în fața lui United, Manchester City este, deocamdată, singura echipă din Premier League cu 4 victorii din tot atâtea partide disputate. Chelsea încearcă azi să țină aproape de City și să mențină același traseu, dar pentru aceasta are nevoie de o victorie în Țara Galilor, pe terenul lui Swansea, pentru a acumula, la rându-i, maximum de puncte. Nu va fi meci ușor pentru trupa lui Conte, căci primele partide de după pauza echipelor naționale sunt întotdeauna complicate, iar Barcelona tocmai a demonstrat asta aseară. În programul zilei, pe lângă Serie A și Bundesliga, un loc important îl ocupă confruntarea dintre Steaua și Astra, liderul la zi contra campioanei en-titre din Liga 1, dar și încercarea celor de la Nice de a se urca pe primul loc în clasamentul din Ligue 1, într-un meci în care e așteptat să debuteze și Mario Balotelli. Toate amănuntele și cotele mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

STEAUA – ASTRA, ora 20:30 (ROMÂNIA LIGA 1)

Steaua vrea să-și probeze valoarea și cu campioana Astra

Dacă sezonul trecut l-au terminat pe primele două poziții, Steaua și Astra nu mai oferă acum aceleași situații. Înaintea etapei a 7-a, trupa ”roș-albastră” ocupa postura de lider, cu 14 puncte în cont, două peste Dinamo și CSU Craiova, în vreme ce campioana nu se găsea decât pe locul 11, cu numai 5 puncte adunate.

Neînvinsă doar ca Dinamo, Steaua a remizat în recenta restanță cu CSM Poli Iași, scor 1-1. A fost a doua remiză la unu consecutivă înregistrată de elevii lui Laurențiu Reghecampf pe propria arenă, după cea cu Dinamo. În acest campionat, ei nu au bătut-o din postura de gazde decât pe Concordia Chiajna, scor 1-0. Oricum, în Liga 1, Steaua nu a mai cedat de 9 meciuri, iar un 0-2 ”afară” chiar cu Astra este unica înfrângere din precedentele 17 jocuri, cu tot cu ediția trecută. Tot în fața giurgiuvenilor a pierdut ultima oară acasă, 0-1 în noiembrie 2015, acum 11 vizite primite.

Cu Marius Șumudică mereu în tribună, suspendarea acestuia urmând să expire săptămâna viitoare, Astra suferă. În 6 etape nu a putut obține decât o victorie, 3-1 acasă cu Poli ACS Timișoara, plus două egaluri și 3 eșecuri. În jocul anterior a făcut 1-1 la Giurgiu cu FC Voluntari. De pe teren străin a revenit cu un nul, 0-0 cu Pandurii, plus un 1-5 cu CFR. Inclusiv cu ediția precedentă, campioana a triumfat în doar una din ultimele 7 partide de campionat. De 3 deplasări încoace a bifat o remiză albă și două înfrângeri, cu un singur gol dat și 7 luate.

De 4 ori s-au înfruntat cele două echipe în 2015-2016. Astra s-a impus în ambele partide din sezonul regulat (2-0, 1-0), iar în play-off fiecare a triumfat acasă, cu același 2-0. În plus, au mai fost două confruntări adjudecate de bucureșteni, 1-0 și 2-0 în Cupa Ligii. Numai în Liga 1, aceștia au câștigat doar o dată de 7 dueluri directe încoace, pe lângă 3 egaluri și 3 înfrângeri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STEAUA – ASTRA

 

SWANSEA – CHELSEA, ora 18:00 (ANGLIA PREMIER LEAGUE)

Chelsea încearcă să mențină linia victorioasă

Swansea a debutat tare în Premier League, printr-o victorie la Burnley (1-0), după care nu a mai reușit nimic. Întâi a pierdut acasă cu nou-promovata Hull City, 0-2, cu un eșec soldându-se și vizita pe terenul campioanei Leicester, scor 1-2. Cele 3 puncte din cont o plasa înaintea noii runde pe locul 14. Sezonul trecut îl terminase cu 3 jocuri imbatabile, două dintre ele câștigate. Pe de altă parte, înfrângerea cu Hull este unica din ultimele 6 vizite primite

Chelsea a început în forță traseul cu Antonio Conte pe bancă, 2-1 acasă cu West Ham, și l-a continuat tot așa, cu alte două victorii, 2-1 la Watford și 3-0 cu Burnley. Cu punctaj maxim, după 3 etape se găsea pe poziția secundă, iar acum ar vrea să se mențină în plasa lui City, învingătoare sâmbătă în derbyul cu United. Numai în Premier League, londonezii nu au pierdut de 5 meciuri, cu două egaluri și 3 succese. Pe teren străin sunt invincibili de două jocuri, înclinându-se de numai două ori de 12 deplasări încoace.

Swansea s-a descurcat mai bine sezonul trecut, cu 2-2 ”afară” și 1-0 acasă în unica victorie în cele 10 dueluri directe din campionat. Precedentul succes al lui Chelsea a fost un contondent 5-0 în deplasare în ianuarie 2015, după cu învinsese și pe ”Stamford Bridge” cu 4-2.

Antrenorul gazdelor, Francesco Guidolin, nu se poate baza pe noul sosit Borja Baston, accidentat. De partea cealaltă, Antonio Conte încă nu-l are la dispoziție pe Zouma, aflat în recuperare, incertitudine ridicând și stadiul fizic cu care au sosit anumiți jucători din deplasările la echipele naționale.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SWANSEA – CHELSEA,

 

AC MILAN – UDINESE, ora 16:00 (ITALIA SERIE A)

Milan mizează pe ofensivă

Pe ”San Siro” se află față în față două formații care nu au avut un start nemaipomenit în noua ediție din Serie A. După primele două etape, și AC Milan, și Udinese contează pe câte 3 puncte.

Cu un nou antrenor, Vincenzo Montella, ”rossonerii” și-au etalat până acum apetitul ofensiv, dar și slăbiciunile defensive. În debut au învins-o pe FC Torino, 3-2 acasă, după care au pierdut la Napoli, 2-4. Ulterior, ei s-au impus într-un test cu englezii de la Bournemouth, cu 2-1. Numai în campionat, Milan are doar două victorii în ultimele 7 jocuri, cu tot cu sezonul trecut, și 3 succese de 13 partide încoace. Pe propria arenă, recentul 3-2 cu Torino este primul triumf după o pauză de 5 meciuri, două pierdute.

Și ea cu alt tehnician, Giuseppe Iachini, Udinese a încasat-o rău în runda inaugurală, 0-4 pe terenul Romei. Totuși, și-a revenit repede din pumni pe seama lui Empoli, pe care a bătut-o cu 2-0. Apoi s-a impus și în jocul de pregătire cu Olimpija Ljubljana, scor 3-1. Oricum, succesul cu Empoli este primul în campionat, inclusiv cu ediția anterioară, după o pauză de 5 partide, 4 dintre ele pierdute. Pe teren străin nu a mai triumfat de 11 confruntări, încheiate cu 4 remize și 7 insuccese.

Un singur absent cert la gazde, Bertolacci. Dincolo, Iachini nu poate conta pe Faraoni, Hertaux și Sensi, toți accidentați.

Milan s-a descurcat mai bine acum un sezon, cu 3-2 la Udine, dar numai 1-1 acasă, unde a triumfat ultima oară în noiembrie 2014, scor 2-0. Udinese s-a impus anterior pe ”San Siro” în mai 2007, cu 3-2. Din acel moment, milanezii și-a trecut în cont acasă 3 egaluri și 6 succese.

AICI GĂSIȚI COTELE LA AC MILAN – UDINESE

 

FC VALENCIA – BETIS SEVILLA, ora 17:00 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Valencia caută să scape de ultimul loc printr-o primă victorie

Valencia încearcă să obțină primele puncte din noua ediție a Primerei. În două runde, echipa antrenată de Pako Ayestaran a părăsit terenul învinsă și cu Las Palmas (2-4), și la Eibar (0-1), ocupând un neașteptat ultim loc. De altfel, ”violeții” terminaseră și sezonul precedent cu 3 înfrângeri: ei nu au mai învins în campionat de 6 partide, de la un 4-0 pe propria arenă cu Eibar, în aprilie.

Nici Betis nu a început extraordinar. Cu un nou antrenor pe bancă, uruguayanul Gustavo Poyet, formația din Sevilla a fost umilită întâi pe ”Camp Nou”, 2-6 cu FC Barcelona, apoi nu a izbutit mai mult de un 0-0 acasă cu Deportivo La Coruna. Stagiunii anterioare îi pusese punct cu un triumf, 2-1 acasă cu Getafe,singurul totuși în ultimele 6 apariții în Primera. În deplasare nu a mai triumfat de 6 dispute și are numai un succes de 13 vizite făcute încoace.

Fără accidentații Abdennour, Cartabia și Bakkali, Ayestaran speră să-l recupereze pe Santi Mina pentru a miza pe el într-un trio ofensiv cu Munir și Nani. În caz de forfait, în loc va intra Rodrigo Moreno. Ultimii trei sosiți, Garay, Mangala și Munir sunt toți disponibili. La mijloc, Medran i-ar fi preferat lui Mario Suarez. Marea dilemă e la postul de portar, cu balotaj între Ryan și Diego Alves. Dincolo, Betis îl are suspendat pe antrenorul Poyet, iar mijlocașul Jonas Martin are probleme medicale.

Valencia nu a învins și nici nu a marcat în duelurile directe din 2015-2016, 0-0 acasă și 0-1 la Sevilla: ultima victorie a fost un 5-0 pe propria arenă în februarie 2014. Betis nu a reușit să se impună niciodată pe ”Mestalla”, în campionat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC VALENCIA – BETIS SEVILLA

 

NICE – MARSEILLE, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

Cu o victorie, Nice poate ajunge chiar pe primul loc

Pe locul 4 la finalul sezonului trecut, Nice se găsește sus și în noua Ligue 1 deși și-a pierdut cel mai bun om, Hatem Ben Arfa, plecat la PSG. După 3 etape, formația de pe Coasta de Azur se număra printre cele doar 4 echipe fără eșec, după două victorii cu Rennes și la Angers, ambele cu 1-0, urmate de un 1-1 acasă cu Lille. Cele 7 puncte o situau înaintea celei de-a 4-a runde pe a 3-a poziție, dar cu o victorie ar putea sălta inclusiv pe locul 1. În total, imbatabilitatea în campionat durează de 5 partide, 4 dintre ele câștigate. Acasă nu s-a mai înclinat de 7 meciuri și are un singur eșec de 13 vizite primite încoace.

Și Marseille a rămas fidelă parcursului din 2015-2016: atunci a încheiat pe a 13-a treaptă, acum ocupă locul 12. Pregătită din aprilie 2016 de Franck Passi, Olympique contează pe 4 puncte, adunate progresiv: în etapa precedentă a învins-o acasă pe Lorient, 2-0, după ce anterior remizase cu Toulouse (0-0) și pierduse la Guingamp (1-2).Totuși, această înfrângere este singura din ultimele 7 prezențe în Ligue 1. Pe de altă parte, a triumfat numai o dată în anterioarele 8 deplasări.

Trei jucători au probleme medicale la gazde, respectiv G. Lloris, Le Marchand, Le Bihan. Într-o situație asemănătoare se găsesc, în cealaltă tabără, A. Diaby, Bedimo și Alessandrini. E pregătit să debuteze însă la Nice Mario Balotelli.

Nice a ajuns la 3 dueluri directe imbatabile după ce în stagiunea precedentă a înregistrat 1-0 la Marseille și 1-1 pe propria arenă. Acum două ediții fiecare echipă triumfase acasă, Nice cu 2-1, Olympique cu 4-0 în unicul succes din ultimele 5 precedente. Oaspeții nu s-au mai impus pe terenul celor de pe Riviera franceză din martie 2013, scor 1-0, unica victorie de 6 vizite efectuate încoace.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NICE – MARSEILLE

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă