JUVE E FAVORITĂ, DAR ÎN ”DERBY D` ITALIA” S-AU MAI VĂZUT SURPRIZE

JUVE E FAVORITĂ, DAR ÎN ”DERBY D` ITALIA” S-AU MAI VĂZUT SURPRIZE

Ajuns la a 235-a ediție, ”Derby d`Italia” propune pentru azi un duel aparent disproporționat, căci Juventus e cu motoarele turate din plin, în vreme ce Inter a dat serioase rateuri în ultima vreme, inclusiv în ultima partidă jucată pe ”San Siro” joi, în Europa League, pierdută jenant în fața celor de la Hapoel Beer Sheva. Însă în astfel de derbyuri nu puține au fost surprizele, căci orgoliile sunt mari și de multe ori compensează forma de moment. Tot azi, Manchester United încearcă la Watford să pună capăt minicrizei în care se află, cu două eșecuri consecutive, în vreme ce, în Primera, Real Madrid va trebui să se descurce la Barcelona, pe terenul lui Espanyol, fără Cristiano Ronaldo și Bale, absențe de ultimă oră pentru Zidane. Programul e completat de partide din Liga 1 de la noi, cu Steaua deplasându-se la Timișoara. Avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ACS POLI TIMIȘOARA – STEAUA, ora 20:00 (ROMÂNIA, LIGA 1)

Steaua încearcă să-și repare imagina la Timișoara

ACS Poli Timișoara nu are deloc o misiune ușoară contra unei echipe a Stelei dornice de reabilitare după ce a pierdut la startul grupelor Europa League, 0-2 în Turcia cu Osmanlispor. După 7 etape, cele două formații se află pe poziții diametral opuse: bănățenii dețin ”lanterna roșie”, cu minus 10 puncte după ce au început campionatul cu o penalizare de 14 puncte, în timp ce ”roș-albaștrii” sunt lideri, cu 17 puncte.

Cu cel mai slab atac, golaveraj 8-20, ”alb-violeții” au pierdut runda trecută, 1-4 la Voluntari. Anterior, ei obținuseră primele puncte din actuala stagiune prin 3-2 cu CSU Craiova și 1-1 cu CFR Cluj, ambele partide acasă. Reprimită neașteptat în Liga 1 după falimentul Rapidului, Timișoara avusese un start de campionat slab, numai cu eșecuri în primele 4 runde, două suferite pe propria arenă. Notabil, a luat gol în toate cele 7 partide, dar a și marcat în 6 dintre ele.

Cu cea mai bună apărare, golaveraj 10-3, Steaua a rămas unica echipă din actuala Liga 1 neînvinsă. Acum o etapă a bătut campioana Astra cu 1-0, acasă, unde tocmai remizase cu Iașiul (1-1). Trupa antrenată de Laurențiu Reghecampf a marcat numai câte o dată de 4 meciuri încoace. 6 din totalul de 10 goluri le-a izbutit pe teren străin, unde s-a impus în toate cele 3 dispute stagionale. Cu tot cu ediția trecută, ”roș-albaștrii” sunt imbatabili de 10 jocuri și nu au cedat decât o dată în precedentele 18 confruntări. Invincibilitatea ”afară” durează de 4 partide, toate câștigate, de la un 0-2 pe terenul Astrei în aprilie.

Fiecare echipă a triumfat acasă în campionatul trecut, Timișoara cu 1-0, Steaua cu 3-1. În același timp, bucureștenii s-au impus și în Cupa Ligii, 1-0 tot pe propria arenă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ACS POLI TIMIȘOARA – STEAUA

 

WATFORD – MANCHESTER UNITED, ora 14:00 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

United vrea să pună punct minicrizei

Watford primește un Manchester United aflat într-o minicriză. Echipa condusă de Jose Mourinho nu numai că a pierdut etapa trecută, 1-2 chiar acasă cu concitadina City, dar s-a înclinat apoi și în fața lui Feyenoord, 0-1 la Rotterdam în debutul grupelor Europa League.

Situate înaintea etapei a 5-a pe locul 10, cu 4 puncte, gazdele au realizat o mică surpriză etapa trecută, când au învins-o pe West Ham chiar la Londra, scor 4-2. A fost primul lor succes stagional, început cu un egal la Southampton (1-1) și continuat cu două eșecuri, ambele pe teren propriu, 1-2 cu Chelsea și 1-3 cu Arsenal. Mai mult, cu tot cu sezonul trecut, nu mai câștigaseră de 6 jocuri, 4 pierdute. După un succes acasă aleargă de 4 meciuri, de la un 3-2 cu Aston Villa în sezonul trecut, unicul triumf de 9 vizite primite încoace.

Cu 9 puncte în cont, United se afla pe a 4-a poziție înaintea etapei a 5-a. Din cele 3 victorii realizate, două au fost la limită și tot două le-a tranșat fără gol luat. Elevii lui Mourinho s-au impus în ambele deplasări de până acum după ce campania trecută o încheiaseră cu o înfrângere ”afară”, 2-3 cu West Ham. Numai în una din ultimele 6 vizite făcute nu au înscris.

Un singur jucător are probleme medicale la gazde, atacantul Stefano Okaka, el urmând să lipsească o lună. Kaboul și Prodl au șanse minime să prindă primul ”11”, forma lor fizică nefiind prea bună. De partea cealaltă, United mizează din nou pe Rooney, A. Valencia și Shaw, menajați cu Feyenoord. Incert este Bailly, în timp ce Mkhitaryan și Phil Jones continuă să fie accidentați.

Watford a pierdut precedentele 9 dueluri directe cu United în campionat: sezonul trecut a terminat 1-2 acasă și 0-1 pe ”Old Trafford”. Ultimele 3 eșecuri de acasă au fost numai la limită. Gazdele nu s-au mai impus în disputele cu trupa din Manchester tocmai din septembrie 1986, scor 1-0 pe propria arenă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA WATFORD – MANCHESTER UNITED

 

INTER MILANO – JUVENTUS, ora 19:00 (ITALIA, SERIE A)

Juve e mare favorită, dar în ”Derby d’Italia” s-au mai văzut surprize

”Derby d’Italia” ajuns la ediția cu numărul 235, în toate competițiile. Bilanțul este favorabil torinezilor, cu 106 victorii, 56 de egaluri și 72 de eșecuri, golaveraj 335-291.

Noua înfruntare îi găsește pe ”nerazzurri” în suferință. Cu un nou antrenor pe bancă, Frank de Boer în locul lui Roberto Mancini, aceștia nu ocupau înaintea etapei a 4-a decât locul 10, cu 4 puncte. S-au împiedicat chiar la start, 0-2 ”afară” cu Chievo, după care au bifat un 1-1 acasă cu Palermo și 2-1 la Pescara. Ulterior, în debutul grupelor Europa League, s-au făcut de rușine chiar pe ”San Siro”, 0-2 cu Hapoel Beer Sheva, campioana Israelului. Numai în campionat, Interul are o singură victorie în ultimele 4 partide, cu tot cu sezonul precedent, și tot de 4 meciuri nu a mai cedat acasă, cu 3 succese urmate de un nul.

Cu cea mai bună apărare, golaveraj 6-2, Juventus este singura echipă cu punctaj maxim după 3 runde. Victime i-au căzut 3 adversare incomode, anume Fiorentina (2-1), Lazio (1-0) și Sassuolo (3-1). Inclusiv cu ediția trecută, torinezii au 4 triumfuri consecutive în Serie A, iar un 1-2 la Verono cu Hellas este unicul eșec din ultimele 31 de jocuri, 29 dintre ele terminate cu victorii. În acest interval nu au înscris doar într-un 0-0 la Bologna.

Milanezii au doi absenți siguri, pe Ansaldi și Andreolli, iar Frank de Boer va folosi probabil formula de start din victoria cu Pescara. În schimb, Massimiliano Allegri nu se poate baza pe Marchisio și Sturaro, dar speră mult de la Higuain, finalmente pus la punct cu pregătirea fizică. E posibil să apară de la început Lichtsteiner, care nu are drept de joc în Champions League.

Inter nu a învins și nici nu a marcat în cele două partide din sezonul trecut din campionat, 0-0 acasă și 0-2 la Torino. Ei s-au impus ultima oară în Serie A acum 7 dueluri directe, 3-1 ”afară”: acasă nu au mai triumfat din aprilie 2010, scor 2-0, de atunci înregistrând 3 egaluri și 3 eșecuri. Tot în 2015-2016 cele două echipe s-au confruntat și în Cupă: fiecare a învins pe teren propriu cu 3-0, dar Juve a mers mai departe datorită loviturilor de departajare (5-3).

AICI GĂSIȚI COTELE LA INTER MILANO – JUVENTUS

 

ESPANYOL – REAL MADRID, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Real merge la Barcelona fără Bale și Cristiano Ronaldo

Espanyol se luptă să facă față unui Real Madrid care nu a iertat pe nimeni în primele 3 etape. Aflați pe locul unu înaintea noii runde, madrilenii sunt singurii cu punctaj maxim, în vreme ce catalanii se găseau abia pe a 15-a poziție, cu două puncte strânse.

Fără nici o victorie, Espanyol se remarcă prin apetitul ofensiv, cu 7 goluri date, dar și prin fragilitatea defensivei, cea mai slabă, întrecută deja de 9 ori. La această situație a contribuit substanțial primul meci, terminat 4-6 pe terenul Sevillei. Eșecul a fost urmat de două egaluri, 2-2 acasă cu Malaga și 1-1 cu Real Sociedad, la San Sebastian. Ultimul succes a fost în etapa de final a sezonului trecut, 4-2 cu Eibar, totodată singurul de 5 apariții încoace în campionat. Pe propria arenă nu s-a mai înclinat de 4 dispute, două câștigate.

Cu cel mai bun atac, golaveraj 10-3, Real le-a bătut pe Real Sociedad (3-0), Celta (2-1) și Osasuna (5-2), doar prima partidă fiind ”afară”. Madrilenii au ajuns, astfel, la 15 victorii consecutive în Primera, 10 cu minim două goluri date, cu începere de la un 0-1 chiar pe ”Bernabeu” cu Atletico, unica lor înfrângere din anterioarele 26 de partide în campionat. Din decembrie 2015 datează precedentul eșec de pe teren străin, 0-1 la Villarreal, completat apoi de 3 egaluri și 9 victorii, ultimele 8 la rând. De 3 vizite făcute încoace nu au luat gol.

Espanyol nu-l are la dispoziție pe Fuego, suspendat, însă l-a recuperat pe Javi Lopez, care nu ar trebui să lipsească împotriva Realului. Dincolo, Bale s-a lovit la meciul cu Sporting Lisabona, iar Zidane nu ar vrea să riște, de aceea l-a menajat pe galez, lăsându-l acasă. Acasă a rămas și Cristiano Ronaldo, din pricina unui proces gripal. Probleme medicale mai au Isco, Keylor Navas și Coentrao. Inițial, nu era exclus nici ca unul dintre Modric și Kroos să fie odihniți, mai ales că la mijlocul săptămânii viitoare va urma meciul cu Villarreal, dar în contextul absențelor lui Bale și Cristiano Ronaldo această posibilitate a devenit minimă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ESPANYOL – REAL MADRID

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă