PENTRU ZENIT, SUCCESUL E AZI OBLIGATORIU

PENTRU ZENIT, SUCCESUL E AZI OBLIGATORIU

După o victorie nebună în Europa League pe terenul celor de la Maccabi Tel Aviv (4-3 după 0-3), dar și două succese consecutive în campionat, Zenit nu are astăzi altă variantă în partida de acasă cu Rubin Kazan. Victoria e obligatorie pentru echipa lui Mircea Lucescu, căci Spartak Moscova și ȚSKA Moscova, ce par a fi rivale cu Zenit în lupta pentru titlu, și-au câștigat în deplasare meciurile contând pentru această etapă a 7-a și s-au distanțat în clasament. Programul zilei de azi conține și partide din Spania, cu surpriza Alaves primind replica echipei lui Florin Andone, Deportivo La Coruna, din Portugalia, cu un duel european între Benfica și Braga, sau din Turcia, unde Fenerbafce încearcă să scape de poziția jenantă din coada clasamentului pe care o ocupă după un strat prost de campionat, ce a dus inclusiv la schimbarea antrenorului. Toate amănuntele și cotele mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ALAVES – DEPORTIVO LA CORUNA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Alaves încearcă să prelungească startul excelent de sezon

Deportivo Alaves are de confirmat nu numai rezultatul extraordinar din etapa trecută, 2-1 cu FC Barcelona chiar pe ”Camp Nou”, ci și startul bun de sezon. Deși nou-promovată, formația din micuțul oraș basc Vitoria este neînvinsă după 3 etape: în prima reușise alt meci remarcabil, 1-1 cu Atletico la Madrid, după care a remizat acasă cu Gijon, 0-0. A continuat, astfel, seria bună din finalul sezonului trecut, terminat cu 8 partide imbatabile, 5 dintre ele câștigate. Pe propria arenă nu s-a mai înclinat de 11 meciuri, de la un 1-3 cu Tarragona în ianuarie 2016.

În schimb, Deportivo La Coruna tocmai s-a împiedicat, 0-1 pe propria arenă cu Athletic Bilbao, în primul eșec stagional. Astfel, Florin Andone și colegii lui au bifat a doua partidă consecutivă fără gol dat: anterior remizaseră la Sevilla, 0-0 cu Betis, după ce campionatul îl deschiseseră printr-un 2-1 acasă cu Eibar. Această victorie este doar a doua obținută în precedentele 11 apariții în Primera, inclusiv cu ediția trecută, și numai a doua de 25 de jocuri încoace, 11 încheiate cu egaluri. ”Afară” nu au mai cedat de 5 dispute, cu un succes, unicul din ultimele 13 deplasări, și 4 remize(trei de 1-1 și un 0-0).

Feddal continuă să fie accidentat la gazde. Dincolo, La Coruna nu contează, din același motiv, pe Fernando Navarro, Sidnei și Joselu. În schimb, s-a refăcut Bruno Gama, care se bate pentru un loc de titular în dreapta defensivei cu Marlos Moreno. Andone este anunțat ca unic atacant, susținut din spate de Faycal.

Cele două echipe s-au înfruntat anterior în sezonul 2013-2014 din Segunda. Mai bună a fost La Coruna, cu 2-1 acasă și 1-1 în Vitoria. Și mai în spate, Alaves se impusese de două ori în Primera 2005-2006, 2-0 ”afară” și 1-0 pe propria arenă. Din septembrie 2002 datează precedentul triumf al lui Depor pe ”Mendizorroza”, scor 2-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ALAVES – DEPORTIVO LA CORUNA 

 

BENFICA – BRAGA, ora 22:00 (PORTUGALIA, PRIMEIRA LIGA)

Fața-n față două echipe neînvinse

Confruntare între două formații care au început asemănător noua ediție din elita portugheză. Și Benfica, și Braga sunt neînvinse după primele  4 etape și fiecare a adunat câte 10 puncte, doar Sporting Lisabona având punctaj maxim înaintea noii runde. Departajarea este făcută de golaveraj, 8-3 față de 8-2.

Cu goluri date în toate partidele, campioana a ratat cele două puncte în singurul meci disputat în actuala Primeira acasă, 1-1 cu Vitoria Setubal. Acesta este și unicul joc din ultimele 16, cu tot cu sezonul trecut, în care Benfica nu a învins. Mai mult, trupa din Lisabona a suferit numai un eșec, 1-2 tot pe teren propriu cu FC Porto, în precedentele 31 de apariții în campionat, doar una terminată fără să fi înscris.

Sporting Braga a pierdut cele două puncte tot pe propria arenă, din singura deplasare stagională revenind cu un succes, 3-1 la Estoril. Inclusiv cu sezonul anterior, echipa preluată din vară de Jose Peseiro este invincibilă de 4 jocuri, 3 câștigate, și nu s-a înclinat decât o dată de 7 confruntări încoace. Pe teren străin nu a mai cedat de 3 dispute, cu o remiză albă urmată de două triumfuri.

Antrenorul Benficăi, Rui Vitoria, nu are la dispoziție nu mai puțin de 6 oameni importanți. Aceștia sunt Danilo, Samaris, Jardel, Rafa, Jimenez și golgeterul Jonas, toți accidentați. În schimb, a fost recuperat Fejsa, dat titular precum Andre Almeida. De partea cealaltă, Peseiro contează pe întregul efectiv după ce Ricardo Horta s-a refăcut.

Pe 7 august, cele două echipe au deschis stagiunea în Supercupă, cu Benfica învingătoare cu 3-0 (Cervi 10, Jonas 75, Pizzi 90+2). Tot trupa din Lisabona a triumfat în ambele partide din campionatul trecut, 2-0 ”afară” și 5-1 acasă, dar și în semifinalele Cupei Ligii, scor 2-1. De altfel, ”roș-albii” sunt imbatabili de 5 dueluri directe, în toate competițiile, de la un 1-2 în Cupă în singurul lor insucces suferit vreodată cu Braga pe propria arenă. Invincibilitatea din Primeira durează de 3 partide, toate câștigate, începând de la un 1-2 în deplasare în octombrie 2014, unica înfrângere de 10 precedente încoace.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BENFICA – BRAGA

 

ZENIT – RUBIN KAZAN, ora 19:30 (RUSIA, PREMIER LEAGUE)

Pentru Zenit succesul e obligatoriu

Zenit este obligată să câștige pentru a nu pierde contactul cu liderul Spartak. În 6 etape jucate, formația antrenată de Mircea Lucescu a adunat 12 puncte, cu 7 mai puține decât moscoviții, care s-au impus în deschiderea noii runde, 3-1 la Orenburg. În vizită îi vine Rubin Kazan, care contează pe 6 puncte.

Una dintre cele 3 echipe încă neînvinse, Zenit a ratat puncte în urma a 3 remize. Două dintre ele, ambele albe, au fost exact în startul campionatului, apoi încă una a bifat-o acasă, 1-1 cu campioana ȚSKA Moscova. Acum se prezintă după două victorii consecutive, ambele la zero (3-0 cu Perm, 5-0 la Tula), dar și după impresionantul 4-3 din Israel cu Maccabi Tel Aviv, în grupele Europa League, unde a revenit de la 0-3. Cu tot cu campionatul trecut, echipa din St. Petersburg e neînfrântă de 11 meciuri și nu a cedat decât o dată de 19 dispute încoace. Invincibilitatea acasă durează de 15 confruntări.

Cu golaveraj pe zero, 6-6, Kazan nu a mai pierdut de două runde, cu un egal urmat de o victorie, singura însă din ultimele 12 apariții în campionat, inclusiv cel anterior. Din deplasările stagionale s-a întors cu doar un punct, dintr-un insucces și o remiză, cu un gol dat și două primite. De 4 partide încoace înscrie și primește mereu gol. Pe de altă parte, ”afară” nu a mai triumf de 4 partide (un eșec, 3 egaluri la unu), de la un 1-0 la Ural în aprilie.

Zenit a învins în 2015-2016 de două ori, 3-1 la Kazan și 4-2 acasă. A ajuns, astfel, la 5 dueluri directe invincibile, 4 câștigate. Rubin s-a impus ultima oară în iulie 2013, scor 2-1 pe teren propriu: la St. Peterburg nu a mai triumfat de 4 vizite, de la un 2-1 în decembrie 2012.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ZENIT – RUBIN KAZAN

 

KASIMPASA – FENERBAHCE, ora 20:00 (TURCIA, SUPERLIG)

Fener e într-o situație jenantă și vrea să scape de ea

Într-un debut de campionat mediocru, Fenerbahce caută prima victorie în miniderbyul Istanbulului cu Kasimpasa. După primele 3 etape, vicecampioana Turciei nu a strâns decât un punct și se află cu totul incredibil la retrogradare, pe locul 16. Gazdele stau și mai rău: tot cu un punct, ele dețin ”lanterna roșie”.

Cu 1-1 a terminat Kasimpasa precedentul meci de acasă, din deplasare revenind cu două eșecuri. În ultimele două meciuri a marcat și a luat mereu gol. După o victorie aleargă din finalul ediției precedente, încheiate cu două rezultate categorice, 7-0 și 6-0.

După eliminarea din preliminariile Ligii și după un prim eșec în startul campionatului, Fenerbahce a schimbat antrenorul, portughezul Vitor Pereira lăsându-i locul versatului olandez Dick Advocaat. Nu s-a produs, însă, revigorarea așteptată. În următoarele două jocuri, ”galben-albaștrii” au făcut doar 3-3 cu Kayseri și 0-1 cu Bursa, deși în ambele au evoluat pe propria arenă. Ultimul lor succes în SuperLig  datează de acum 4 partide, 2-1 acasă cu Genclerbirligi, spre sfârșitul sezonului trecut. De alte 3 meciuri nu s-au mai impus ”afară”, unde au un singur triumf de 6 deplasări încoace.

Fenerbahce nu a iertat nimic în cele două partide din stagiunea anterioară, când a triumfat cu 1-0 pe terenul lui Kasimpasa  și cu 3-1 pe propria arenă. ”Galben-albaștrii” nu au mai cedat de 7 dueluri directe, toate câștigate, cu începere de la un 0-2 ”afară” în septembrie 2012. Oricum, ei au învins în 10 din 11 precedente încoace.

AICI GĂSIȚI COTELE LA KASIMPASA – FENERBAHCE

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă