Articolul precedent

CE SURPRIZE VOR MAI FI AZI?

CE SURPRIZE VOR MAI FI AZI?

Ziua de miercuri a adus destule surprize. Eșecul categoric al Barcelonei, egalul scos de Frosinone pe terenul lui Juve, victoria Sampdoriei asupra Romei, remiza Borussiei Dortmund în deplasare cu Hoffenheim, iată cîteva exemple de rezultate neașteptate. Și astăzi sînt cîteva meciuri promițătoare. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

MONTPELLIER – AS MONACO

Montpellier caută să obțină ceea ce nu a mai izbutit de 25 de ani: să o învingă pe AS Monaco. Ultimul triumf al galben-albaștrilor în fața celor din Principat datează tocmai din 23 decembrie 1990, cînd s-au impus cu 2-1 datorită golurilor semnate de Guerin (8) și Xuerbeb (35). Pentru echipa antrenată atunci de Arsene Wenger a replicat micuțul portughez Rui Barros (57). Din acel moment s-au mai desfășurat 16 dueluri directe.

Noua confruntare apare însă într-o perioadă în care Montpellier o duce rău. După 6 runde de Ligue 1, trupa lui Rolland Courbis ocupă penultimul loc, 19,  cu doar două goluri date, fiind una dintre cele trei echipe fără victorie, alături de colegele de zonă Troyes și Gazelec Ajaccio. Pe terenul lui Troyes a și obținut singurul punct, 0-0.

Nici Monaco nu o duce senzațional. Se află pe a 11-a poziție, cu 8 puncte. Un avertisment pentru rivali, ambele victorii adunate le-a obținut în deplasare, unde-i neînvinsă, în vreme ce la Monte Carlo a înregistrat două eșecuri (recent, 2-3 cu Lorient) și o remiză.  Există și o scuză. În vară, tehnicianului Leonardo Jardim i-au plecat 20 de jucători, venind 14. Iar dintre cei nou-sosiți, doar doi au peste 25 de ani.

Decis să învingă, Courbis se gîndește la mai multe sisteme de joc. Ar opta pentru 4-4-2, cu Berigaud și Yatabare în ofensivă, iar William Remy ar fi titular pentru a doua oară stagional, în fața defensivei.  Gazdele nu se pot baza pe portarul Jourdren, în vreme ce monegascii nu-i au la dispoziție pe Moutinho și Helder Costa, fiind recuperați Nabil Dirar și Toulalan, dar prezența ultimului la această partidă rămîne incertă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MONTPELLIER – AS MONACO

EMPOLI – ATALANTA

Două echipe în revenire sînt Empoli și Atalanta, grupări ce au ca unic obiectiv pentru acest sezon rămînerea în Serie A . Aflate pe locul 14, cu 4 puncte, gazdele au avut un start slab de campionat, cu eșecuri în primele două etape. Apoi, însă, a remizat la Napoli (2-2), pentru ca în precedentul meci să obțină și primul succes, 2-1 la Udine. A marcat în fiecare partidă, dar a și primit gol.

Adversara din Bergamo (locul 12, 5 puncte) s-a comportat asemănător. A suferit unica înfrîngere în deschidere, 0-1 în fieful liderului Inter, după care și-a trecut în cont un triumf și două remize, ultima acasă cu Verona, 1-1, fiind egalată la finalul prelungirilor (90+7).

Dacă Empoli înscrie des în prima jumătate de oră, Atalanta nu are preferințe și punctează echitabil în toate perioadele de joc.  Golgeteri sînt Saponara, cu trei reușite, respectiv Pinilla, cu două. În sezonul trecut, ambele partide s-au terminat la egalitate, 0-0 la Empoli, 2-2 la Bergamo. Absenți acum: Mhedlidze, Cosici la gazde, Brivio, Estigarribia dincolo.

AICI GĂSIȚI COTELE LA EMPOLI – ATALANTA

BETIS SEVILLA – DEPORTIVO LA CORUNA

Betis este o formație puțin darnică în startul de Primera. După patru runde, alb-verzii conduși de Pepe Mel au înscris numai de două ori, prin Ruben Castro, același care are și două reușite în trei partide împotriva lui Deportivo, fosta sa echipă. Totodată, defensiva lor cedează greu, doar o dată în trei partide, excepție făcînd dezastrul scuzabil de pe ”Bernabeu”, 0-5 cu Real.

Dacă Betis ocupă locul 14, La Coruna se găsește 4 trepte mai sus, dar ambele au cîte 5 puncte.  Galicienii se comportă mult mai bine în deplasare decît pe propria arenă. De pe teren străin s-au întors cu un egal și o victorie (prima după 10 jocuri fără succes), 3-1 cu Rayo, în vreme ce pe ”El Riazor” au bifat o remiză și o înfrîngere recentă, 2-3  cu Gijon. În afară de un 0-0 în prima etapă cu Real Sociedad, Depor a marcat și a încasat gol în fiecare partidă. Golgeteri îi sînt Lucas Perez și Luis Alberto, cu cîte două reușite, ambii avînd și cîte o pasă decisivă.

De 5 meciuri nu a mai bătut Betis acasă pe Depor. Ba, în 8 din precedentele 11 dueluri nici măcar nu a înscris. Situația s-ar schimba și datorită lui Pepe Mel, care nu a pierdut niciodată contra La Corunei în Primera (două succese, un egal). În plus, gazdele nu au mai cedat pe ”Benito Villamarin” de trei meciuri.

La Depor lipsește Alberto Lopo, dar au fost incluși în lot Jonas Guettierez și Oriol Riera. La Betis, Pepe Mel nu poate conta pe N’Diaye, Digard și Matilla.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BETIS – DEPORTIVO

UNIVERSITATEA CLUJ – FC STEAUA

Universitatea Cluj vede partida cu Steaua ca pe o tentativă de a se revanșa pentru finala pierdută sezonul trecut. Atunci, pe 31 mai 2015, nu a avut nici o șansă: roș-albaștrii au învins pe ”Arena Națională” cu 3-0, goluri Adi Popa (9, 53) și Rusescu (49).

Datele sînt totuși altele. Chiar dacă au retrogradat, ardelenii beneficiau la acel moment de destui jucători experimentați. Respectivul lot s-a dispersat, iar acum echipa este formată numai din tineri, cu vîrste între 18 și 22 de ani, pregătiți de un tehnician fără o carieră importantă în spate, Marius Popescu. Schimbările majore au repercusiuni asupra rezultatelor. În patru meciuri din Seria 2 a Ligii secunde, ”U” a adunat numai trei puncte, dintr-o victorie scurtă în deplasare, cu Chindia Tîrgoviște, în runda inaugurală. Apoi, cele trei eșecuri consecutive (două pe ”Cluj Arena”) le-a înregistra la același scor, 1-0.

În schimb, ghidată de nou-venitul Kharja, Steaua și-a revenit din șocul de la Timișoara (0-1), unicul eșec după 5 partide, și a realizat cel mai concludent triumf  din ultimele două luni, 3-1 cu Concordia Chiajna. Elevii lui Rădoi au urcat în Liga 1 pe locul al 3-lea, la doar două puncte în spatele liderului Astra Giurgiu.

12 succese la rînd are Steaua în duelurile directe cu clujenii. Ultima dată cînd aceștia s-au putut opune a fost în octombrie 2007, cînd au cîștigat cu 2-1 (Jovanovici 34, Goga 85 – Nicoliță 21).

AICI GĂSIȚI COTELE LA UNIVERSITATEA CLUJ – FC STEAUA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă