Articolul urmator

DINAMO VREA REVANȘA CU CFR CLUJ

DINAMO VREA REVANȘA CU CFR CLUJ

S-au terminat preliminariile, știm aproape toate echipele calificate la Euro 2016, cu excepția ultimelor 4 pe care urmează să le aflăm în noiembrie, atunci cînd se dispută meciurile de baraj. Pînă la proxima fereastră a echipelor naționale, ne vom concentra pe echipele de club. Azi, întrăm în ritm cu o partidă din Cupa Ligii de la noi, la care Dinamo caută revanșa în fața CFR-ului după eșecul din campionat. Dar interesante sînt și confruntările din campionatul brazilian, aflat în faza finală, precum și din MLS-ul nord-american.

PARIAZĂ LIVE PE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

DINAMO – CFR CLUJ

Sferturile” Cupei Ligii reprezintă prilejul pentru Dinamo să dea din nou ochii cu CFR Cluj. Cele două echipe s-au înfruntat tot în ”Ștefan cel Mare”, exact acum o lună, cînd ardelenii le-au aplicat ”cîinilor” prima înfrîngere stagională. Triumful cu 2-0 l-au semnat Cristian Lopez (40 penalty) și Claudiu Voiculeț (76).

În faza anterioră, ambele au învins în deplasare, Dinamo la Pandurii (2-0), iar CFR la Iași. În ultimele meciuri însă, din campionat, amîndouă au pierdut pe teren propriu, 0-1 cu Astra, respectiv 1-2 cu Craiova. Ulterior, antrenorul roș-albilor, Mircea Rednic, a zis: ”Noi sîntem o echipă în formare și, poate, presiunea a făcut ca jucătorii să nu fie lucizi, să dea multe pase greșite. Am jucat complicat, în loc să fim lucizi”. Oricum, ”obiectivul nostru e să cucerim cele două Cupe și să terminăm în primele trei locuri în Liga 1”, a indicat fundașul Andrei Marc. Un ajutor l-ar da nou-sositul Gezim Shalaj, mijlocaș elvețian fost la Pandurii.

6 meciuri fără gol primit în campionat are Dinamo, tot 6 are și CFR. Raportul la partidele fără gol marcat este de 5-6. Ambele înscriu puțin, în special Clujul, care a dat mai mult de două reușite într-o singură dispută, la 3-1 acasă cu FC Botoșani.

27 de jocuri s-au mai desfășurat între Dinamo și CFR. Prima este în dezavantaj: 8 victorii, 4 egaluri, 15 eșecuri, golaveraj 31-36

AICI GĂSIȚI COTELE LA DINAMO – CFR CLUJ

ATLETICO MINEIRO – INTERNACIONAL PORTO ALEGRE

Aflată pe locul secund, cu 56 de puncte după 29 de etape, Atletico Mineiro nu-și permite să calce strîmb contra celor de la Internacional Porto Alegre. Cinci puncte o separă de liderul Corinthians, iar orice derapaj ar duce la eșuarea tentativei de a recuceri titlul după 44 de ani.

Este un duel al celui mai bun atac, cu 51 de goluri marcate, împotriva singurei echipe din primele zece cu golaveraj negativ, 30-32. Acasă, Atletico Mineiro a pierdut 11 puncte în 14 meciuri, în vreme ce Internacional (44p), a 8-a poziție, s-a întors cu 11 puncte din 14 deplasări. Prima vine după trei victorii consecutive, cealaltă tocmai a obținut primul succes precedat de trei înfrîngeri la rînd.

Formația din Belo Horizonte a cîștigat partida din tur cu 3-1, goluri Maicosuel (59, 77), Thiago Ribeiro (79), cărora le-a replicat doar ex-lyonezul Lisandro Lopez (86). Golgeterii celor două adversare sînt Pratto (11 reușite), Ribeiro (7), Datolo (5), respectiv Vitinho, Valdivia (cîte 5), L. Lopez (4).

”Noi sîntem pregătiți de meci. Esențiale vor fi mișcările de pe teren, schimbările de poziții. Dacă ai jucători care se adaptează ușor, e simplu, fiindcă oferă stabilitate, nu-i nevoie să modifici sistemul”, a zis antrenorul gazdelor, Levir Culpi. Acesta crede în mijlocașul Giovanni Augusto: ”Are viziune, pasă, ușurință la finalizare. Îmbunătățește circulația mingii, poate dezechilibra singur jocul”.

Portarul Leonardo Silva și mijlocașul argentinain Jesus Datolo (ex-Napoli, ex-Espanol) sînt principalele absențe de la Atletico, echipă care doar în 6 partide nu a putut marca. Cu 14 jocuri fără să ia gol, Internacional l-a recuperat pe mijlocașul argentinian Andres DAlessandro (ex-Zaragoza), care nu poate fi însă titular, refăcuți total fiind Valdivia și Vitinho.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO MINEIRO – INTERNACIONAL PORTO ALEGRE

FC DALLAS – VANCOUVER WHITECAPS

Confruntare la vîrf în Conferința Vest a campionatului profesionist nord-american (MLS). La Frisco, pe ”Toyota Stadium”, se întîlnesc liderul FC Dallas, cu 51 de puncte în 31 de partide, și ocupanta locului 3, Vancouver Whitecaps, cu numai un punct mai puțin, dar cu un joc în plus. Ambele și-au asigurat prezența în play-off, iar în ultimul lor duel, de săptămîna trecută, au terminat 0-0, pe terenul canadienilor. Pentru Dallas, a fost primul meci fără gol dat după alte 6 în care a marcat mereu.

În precedenta înfruntare de la Frisco americanii au învins cu 2-1, în octombrie 2014. Tot ei conduc la duelurile directe, cu 8 succese, 3 egaluri, 3 înfrîngeri, golaveraj 2012, pe teren propriu învingînd fără excepție în cele 6 dispute.

”De acum, fiecare meci e ca o finală pentru noi. Cu atît mai mult cel cu Whitecaps, care ne este adversar direct. O victorie ne-ar ajuta să deținem mai bine controlul în seria noastră”, a zis uruguayanul David Teixeira, atacantul gazdelor. Un alt sud-american e golgeterul echipei, columbianul Fabian Castillo, cu 9 reușite, în timp ce dincolo primul este uruguayanul Octavio Rivero (10).

Antrenorul Oscar Pareja, columbian, nu are mari probleme de efectiv la FC Dallas. În schimb, omologul de pe banca celor din Vancouver, galezul Carl Robinson, se lovește de multe necazuri: Pedro Morales și Nicolas Mezquida sînt accidentați, Waston, Mattocks, Bustos, Froese, Adekugbe sînt plecați la echipele lor naționale, incerți fiind Mauro Rosales și Cristian Techera.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC DALLAS – VANCOUVER WHITECAPS

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă