CRISTIANO E UN COȘMAR PENTRU GRANADA

CRISTIANO E UN COȘMAR PENTRU GRANADA

Multe meciuri interesante și astăzi. E mare derby în Croația, duelul celor mai importante cluburi ale țării, Dinamo Zagreb și Hajduk. Real Madrid așteaptă pe Granada, un adversar pe care Cristiano Ronaldo nu l-a iertat în ultima vreme, iar Milan încearca, pe teren propriu, cu Palermo să reducă puțin din presiunea existentă pe umerii lui Sinisa Mihajlovic. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

HAJDUK SPLIT – DINAMO ZAGREB

Cel mai important duel al Croației le găsește pe Hajduk Split și Dinamo Zagreb despărțite de numai trei puncte. Aflate pe locul 3, gazdele au adunat 16 puncte în 9 etape și vin după trei victorii consecutive, în alte patru neluînd gol. În schimb, marii rivali sînt lideri, cu cel mai bun atac (20 de goluri date) și cea mai bună defensivă (4), fiind neînvinși, împreună cu ocupanta locului secund, Rijeka. Cele 19 puncte le-au adunat din 5 succese și 4 remize.

Turul de la Zagreb, în chiar prima etapă, s-a terminat 1-1 (Soudani 37 – Caktas 8). În schimb, sezonul precedent, Dinamo triumfase lejer acasă, 4-0, înainte de a se întoarce cu un punct de la Split (1-1). Tot formația din Zagreb stă mai bine la capitolul partidelor directe: 40 de victorii, 19 egaluri, 19 înfrîngeri, golaveraj 112-76.

Dinamo tocmai a obținut un triumf important, 2-1 cu Arsenal, la startul grupelor Ligii, fără ca Hajduk să fie impresionată. ”Victoria le dă curaj, dar sigur îi va face aroganți, iar noi vom ști să profităm”, a zis managerul Stanko Poklepovici. Președintele Marin Brbici a completat: ”Ne dorim victoria și sîntem capabili să o obținem. Ce a făcut Dinamo cu Arsenal nu înseamnă nimic în ceea ce privește meciul cu noi, va fi altă poveste”.

Dacă Dinamo nu are absențe de marcă, inclusiv Mățel fiind apt, Hajduk nu se poate baza pe cel mai bun jucător al său din actualul sezon, Mijo Caktas, accidentat, ca și Nizici. Cei doi ar fi înlocuiți de Balici și de ucraineanul Bily. Caktas e golgeterul gazdelor, cu trei reușite. Dincolo, lider e Hodzici (5)

Cum relația dintre cele două grupări este rece, se așteaptă ca puțini oficiali să vină de la Zagreb pe ”Poljud”. Cei din Split au declarat: ”Noi le vom oferi suficiente bilete. Nu am primit nici o solicitare, dar nu este nevoie. Le vom da cîte vor dori”,

AICI GĂSEȘTI COTELE LA HAJDUK – DINAMO ZAGREB

REAL MADRID – GRANADA

Cristiano Ronaldo și-a făcut o țintă preferată din Granada. Nu întîmplător. Un autogol și-a dat atacantul Realului în carieră, la singurul eșec al madrilenilor suferit în fața Granadei (0-1 în februarie 2013), iar de atunci nu-i iartă. Sezonul precedent a fost ca un taifun. Dacă în deplasare a marcat doar o dată (au mai înscris James, de două ori, și Benzema), în schimb pe ”Bernabeu” s-a dezlănțuit cu nu mai puțin de 5 reușite într-un incredibil 9-1. Iar meciul de acum vine după ce Cristiano a punctat iar de cinci ori, pe terenul lui Espanol (6-0). Imediat, a semnat și o ”triplă” cu Șahtior, în Champions League. Acum, e doar la două goluri distanță de cifra de 323 reușite de Raul în tricoul ”blanco”.

La Real Madrid lipsesc Ramos, Bale, James Rodriguez și Danilo, astfel că e foarte posibil să-l vedem din primul minut pe Kovacic.

 

Dacă Real e prima la atac, 11 goluri date, și la defensivă, fiind singura formație din Primera fără gol luat, Granada are a doua cea mai slabă apărare, depășită în 7 rînduri. Doar Espanol stă mai rău la acest capitol, 9, dar asta după vizita Realului. Oaspeții au doar un triumf, 2-1 afară cu Getafe, ambele dueluri de pe propria arenă fiind pierdute cu 3-1. Au luat gol în fiecare joc, dar au și marcat mereu.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA REAL MADRID – GRANADA

AC MILAN – PALERMO

Milan speră să-l redescopere, contra lui Palermo, pe cel mai bun Mario Balotelli. Primele semne s-au văzut la derbyul milanez cu Inter (0-1), cînd atacantul recuperat de la Liverpool a fost altfel decît obișnuise: determinant și foarte implicat, ”surîzător de parcă și-a descoperit liniștea”, așa cum a notat ”La Gazzetta dello Sport”. La rîndu-i, jucătorul a spus: ”Îmi place atît de mult viața de la Milano! Nicăieri nu m-am simțit atît de bine precum acum”.

”Rossonerii” chiar au nevoie de un SuperMario în formă, deoarece suferă în campionat. E tocmai pe locul 12, cu o singură victorie și golaveraj negativ, 2-4, semn că are peste tot probleme, defensiva cedînd în fiecare meci. Antrenorul Sinișa Mihajlovici tocmai a fost abordat de fiica patronului Silvio Berlusconi, Barbara, care i-a transmis că o victorie cu Palermo este primordială, altfel vor apărea consecințe.

Aflați pe o poziție relaxantă, a 7-a, oaspeții sînt însă neînvinși. Iar în stagiunea precedentă au triumfat pe ”San Siro”, 2-0 (Zapata 23 autogol, Dybala 26). Milanezii s-au revanșat în retur, cînd s-au impus cu 2-1 (Cerci 37, Menez 83 – Dybala 72 penalty). Tot ei sunt primii la general: 12 victorii, 5 remize, 9 eșecuri, golaveraj 39-32.

AICI GĂSIȚI COTELE LA AC MILAN – PALERMO

CFR CLUJ – ASTRA GIURGIU

Cum se va descurca iar Astra fără Constantin Budescu? Accidentat, golgeterul din Liga 1, cu 6 reușite, a absentat etapa precedentă, iar giurgiuvenii au pierdut surprinzător pe teren propriu, 1-2 cu Pandurii Tg. Jiu, prima înfrîngere după 5 victorii consecutive. Acum, liderul se deplasează la Cluj, beneficiind de cel mai prolific atac, 20 de goluri marcate, dar și de una dintre cele mai fragile defensive, învinsă de 15 ori.

Meciul se anunță cu atît mai complicat cu cît CFR se află pe val și, cu goluri date în fiecare etapă, tocmai a pus capăt imbatabilității lui Dinamo chiar în ”Ștefan cel Mare”. Are la dispoziție, totodată, un atacant în mare formă, spaniolul Cristian Lopez, autor a cinci reușite.

În ediția trecută, CFR a triumfat de două ori: 4-1 acasă (Deac 33, Tade 45, 90 penalty, Guima 77 – De Amorim 46), 1-0 la Giurgiu (Larie 55). Și la directe stă mai bine: 6 succese, 5 egaluri, 4 înfrîngeri, golaveraj 17-12.

Ardelenii se prezintă fără Andrei Mureșan și Neluțu Roșu, accidentați. Ei înscriu mai mult între minutele 15 și 30, în vreme ce Astra preferă intervalul 46-60.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CFR CLUJ – ASTRA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă