Articolul precedent
Articolul urmator

CUM VOR REACȚIONA ROMA ȘI NAPOLI LA VICTORIA INTERULUI?

CUM VOR REACȚIONA ROMA ȘI NAPOLI LA VICTORIA INTERULUI?

Victoria Interului la Bologna a urcat echipa lui Roberto Mancini, provizoriu, din nou pe primul loc în Serie A. E așteptată așadar reacția celorlalte echipe din partea de sus a ierarhiei. Roma are meci acasă cu Udinese, tot acasă joacă și Napoli, în vreme ce Lazio se deplasează la Bergamo. Alte partide interesante astăzi vin din Cupa Germaniei, Cupa Ligii din Anglia, unde aseară au fost eliminate Chelsea și Arsenal, dar și din Cupa României.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

AS ROMA – UDINESE

Contra lui Udinese, AS Roma încearcă să-și continuie seria pozitivă începută de la unica înfrîngere din Serie A, 1-2 la Genova cu Sampdoria. De atunci, elevii francezului Rudi Garcia și-au trecut în cont numai victorii, patru la număr, cu 14 goluri marcate. Ultimul succes l-au realizat la Florența, 2-1 cu Fiorentina, de la care au preluat șefia după 9 etape, cu 20 de puncte, cu două peste alte trei formații, dar, acum, după succesul Interului la Bologna, cu unul sub echipa lui Roberto Mancini. Dincolo, echipa din Udine (locul 14, 11p) abia ce a obținut primul triumf acasă, 1-0 cu penultima clasată Frosinone, celelalte două victorii anterioare fiind în deplasare, una cu Juventus. De patru partide nu a pierdut (două succese, două remize).

Cu 10 puncte adunate în patru partide pe ”Olimpico”, liderul se poate lăuda că a înscris în fiecare rundă, dar a și primit la fel cu excepția disputei de la Frosinone. Udinese a punctat în 7 din 9 etape, dar la fel a și încasat goluri. Sezonul trecut, romanii au triumfat de două ori, 1-0 și 2-1. Ultima victorie a friulanilor pe terenul ”giallorossilor” datează din octombrie 2012, 3-2.

Absențe importante la gazde. Totti, S. Keita și Strootman sînt accidentați de durată, iar Salah și De Rossi – suspendați. Ultimul va fi probabil înlocuit de francezul Vainqueur (titular în premieră), despre care Rudi Garcia a zis: ”Sînt bucuros că William înțelege foarte bine ceea ce vreau de la el”. Salah e golgeterul Romei, cu 5 reușite, în vreme ce Gervinho și Pjanici au cîte 4. Ultimul a dat și cinci pase decisive. De la vizitatori, cel mai mult a înscris Zapata (3).

Anticipînd duelul, antrenorul lui Udinese, Stefano Colantuono, a declarat: ”Cu Roma ne așteptăm la un meci în care vom suferi mult. Este o echipă bătăioasă, care joacă bine, driblează excelent, are calitate. Ne va fi tare, tare greu s-o stopăm”. Are și el ceva probleme de lot, căci lipsesc Guilherme, Merkel, Zapata, Kone și Romo. În aceeași rundă intermediară, Napoli are meci acasă cu Palermo (AICI GĂSIȚI COTELE LA NAPOLI – PALERMO) și caută al 5-lea succes consecutiv, care să confirme părerea specialiștilor din Italia cum că trupa lui Maurizio Sarri poate chiar candida la ”scudetto”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ROMA – UDINESE

MANCHESTER UNITED – MIDDLESBROUGH

Și Manchester United și Middlesbrough pun accent pe soliditate defensivă. Și le reușește. Gazdele au cea mai bună apărare din Premier League, cu 8 goluri încasate în 10 partide, oaspeții se află pe locul 2 la acest capitol în Championship, liga secundă, cu 9 goluri primite în 13 meciuri. În clasamente, ambele se găsesc pe a patra poziție.

În disputa din ”optimile” Cupei Ligii, ”diavolii” speră să-l redescopere pe Rooney. Wayne a jucat slab în ultima perioadă, în campionat nu a punctat decît de două ori, iar în recentul 0-0 din derbyul cu City nu a șutat nici măcar o dată la poarta adversă. Atacantul de 30 de ani caută oarecum să mute atenția pe nou-venitul Martial (3 goluri): ”El e cel ce ar trebui să conducă atacul lui United, are toate calitățile pentru a reuși. E cel mai rapid jucător de la noi, dacă nu chiar din Premier League”.

Dacă trupa lui Van Gaal a realizat o victorie și două egaluri în ultimele trei partide, în toate competițiile, Boro a avut rezultate fluctuante. În runda precedentă s-a impus la Wolverhampton, 3-1, după trei jocuri în care n-a obținut decît un punct, fără gol marcat. Asta cu toate că antrenorul Aitor Karanka, fostul secund al lui Mourinho la Real Madrid, are la dispoziție destui fotbaliști cu experiență ca Amorebieta, Woodgate, Downing, Stuani.

Ultimele meciuri directe s-au desfășurat în sezonul 2008-2009, cînd Man. Utd a triumfat de două ori, 1-0 acasă, 2-0 în deplasare. Precedenta victorie a lui Boro s-a consemnat pe teren propriu, 4-1 în octombrie 2005.

În fazele anterioare ale Cupei Ligii, United a trecut de Ipswich, scor 3-0. Middlesbrough a avut mai mult de tras, eliminînd pe Oldham (3-1), Burton (2-1 după prelungiri), Wolverhampton (3-0). Acum, de la gazde lipsesc Shaw, McNair, Young, plus absența de ultim moment Valencia, iar de la adversari – Forshaw.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER UNITED – MIDDLESBROUGH

SCHALKE – BORUSSIA MONCHENGLADBACH

Schalke are rapid ocazia, în ”16”-imile Cupei, să se răzbune pe Monchengladbach pentru eșecul abia suferit în Bundesliga. Jucînd pe teren propriu, trupa condusă de Andre Schubert a cîștigat cu 3-1 (Stidl 32, Raffael 70, Korb 84 – Christensen 44 autogol). A fost a 5-a sa victorie consecutivă, cu 17 goluri date și 5 primite, după 5 înfrîngeri la rînd, fiind fără nici un meci egal precum doar Bayern și Mainz. În schimb, pentru Schalke a fost al doilea eșec în ultimele 7 partide.

Duelul a produs și tensiune între jucători după ce Geis, de la Schalke, i-a rupt piciorul lui Hahn, pe care Borussia nu va mai conta pînă spre finalul stagiunii. Agresorul tocmai a fost suspendat 5 jocuri și amendat cu 15.000 de euro. În afara celui accidentat, oaspeții nu se mai pot baza pe Stranzl, Herrmann, N. Schulz. Dincolo, antrenorul Andre Breitenreiter nu-i are la dispoziție pe Giefer, Felipe Santana, Kehrer, Nastasici, Uchida, Hoger, Platte, Sam, plus Geis.

În runda anterioară a întrecerii, Schalke a învins la Duisburg cu 5-0, iar Borussia – la St. Pauli, 4-1. Sezonul trecut din Bundesliga, fiecare a cîștigat pe teren propriu, 4-1 la Gladbach, 1-0 la Gelsenkirchen. Oaspeții nu s-au mai impus pe terenul ”albaștrilor” din aprilie 2014, 1-0.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SCHALKE – BORUSSIA MONCHENGLADBACH

WERDER BREMEN – FC KOLN

Deși pe locul 14 în Bundesliga, Bremen se gîndește foarte serios și la Cupă. A admis acest lucru antrenorul Viktor Skripnik: ”Știu că trebuie să ne concentrăm pe campionat, unde nu ne aflăm într-o situație prea bună, dar nu tratăm superficial Cupa, mai ales că evoluăm acasă. Această competiție este o bună oportunitate de a obține ceva bani pentru cluburile mici, ca noi”. În ultimul exercițiu financiar, Werder a ieșit cu o pierdere de 6 milioane de euro.

Gazdele tocmai au învins la Mainz (3-1), după 5 înfrîngeri consecutive, patru fără gol dat. Două dintre cele trei victorii din Bundesliga le-au tranșat pe teren străin, acasă înregistrînd un triumf și patru eșecuri. Adversara a pierdut ”afară” cu Bayern, 0-4, ar doilea insucces la rînd, în cinci vizite bifînd două triumfuri și trei înfrîngeri. 6 din cele 13 goluri le-a semnat francezul Anthony Modeste, autor și a patru pase decisive.

În faza precedentă a Cupei, Werder s-a impus la Wurzburger (2-0 după prelungiri), iar Koln la Meppen (4-0). În sezonul trecut, ”țapii” s-au comportat mai bine în disputele directe: 1-1 acasă, 1-0 la Bremen.

Wolf, Zander și Johansson lipsesc din echipa pregătită de ucraineanul Viktor Skrpnik. Omologul Peter Stoger, austriac, trebuie să joace fără Navraj, Bittencourt, Gerhardt. Toți sînt accidentați.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA WERDER BREMEN – FC KOLN

PANDURII – DINAMO

”Optimile” Cupei le aduc față în față pe Pandurii și Dinamo pentru a treia oară în actuala stagiune și numai la Severin. Prima dată s-au înfruntat în Liga 1, meci terminat 2-2 (Filippetto 65, Hora 79 – Essombe 34, Gnohere 90+3), urmat de un 2-0 pentru bucureșteni în Cupa Ligii, goluri Palici (60) și Filippetto (62 autogol). Acel eșec e ultimul suferit de olteni de 7 partide în toate competițiile. În campionat, unde sînt pe locul 4, n-au mai cedat de 9 etape, recent făcînd 1-1 pe terenul Stelei.

În schimb, Dinamo (a 5-a poziție în Liga 1) a suferit două înfrîngeri în ultimele trei meciuri. După rușinosul 0-3 la Craiova, primul eșec ”afară” după 6 remize și un succes, antrenorul Mircea Rednis a decis să facă mutări în primul ”11”. Astfel, el i-ar ține pe bancă pe Cerniauskas, Fai, Marc, Matei, Rotariu, plus suspendatul Anton, pentru a-i titulariza pe Iustin Popescu, între buturi, plus pe Feussi, Puljici, Nedelcearu, Van Haaren, Gavrilă, Shalaj.

”Trebuie să ne tratăm rapid, să ne lingem rănile și să ne schimbăm atitudinea pentru a o putea învinge pe Pandurii”, a indicat Rednic, cerîndu-le oamenilor săi și mai multă atenție: Dinamo a devenit echipa cu cei mai mulți eliminați, 5, în actuala Liga 1.

La rîndul său, tehnicianul Pandurilor, Edi Iordănescu, nu și-a ascuns supărarea că echipa lui nu a bătut Steaua așa cum ar fi meritat. El a adăugat: ”Obiectivul nostru e play-offul, de aceea trebuie să ne mărim distanța față de urmăritoare. În iarnă vom vedea cum stăm. Acum mă gîndesc doar la Dinamo. Vrem o victorie. E posibil să fac modificări în echipa de start”.

În faza anterioară a competiției, oltenii s-au chinuit în deplasare cu UTA Bătrîna Doamnă, 1-1/3-1 la penalty-uri, în vrece ce ”cîinii” au transpirat la Brăila, 3-2 cu Dacia Unirea. Stagiunea trecută, au fost patru dispute directe între Pandurii și Dinamo: 2-3 și 3-2 în campionat, 2-1 și 3-1 în Cupa Ligii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PANDURII – DINAMO

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă