Articolul precedent

ÎN AȘTEPTAREA BARAJELOR

ÎN AȘTEPTAREA BARAJELOR

În general campionatele s-au oprit. Urmează o perioadă dedicată echipelor naționale. În cîteva zile vor fi meciurile de baraj pentru Euro 2016, în dublă manșă, foarte multe jocuri amicale, dar și confruntări în zona sud-americană, contînd pentru preliminariile Mondialului din 2018. Există însă și cîteva partide în programul de azi. Se joacă în Portugalia, în Liga 1 de la noi, dar și în 2 Bundesliga. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

BELENENSES – TONDELA

Duelul extremităților negative pe ”Restelo”. Belenenses deține de departe cea mai fragilă linie ofensivă, întrecută de nu mai puțin de 21 de ori în 9 partide. Musafirul său este nou-promovata Tondela, care deține al doilea cel mai ineficient atac, cu doar 4 reușite în 9 partide. Cu  10 puncte, gazdele sînt pe locul 12, iar adversara – pe 16, primul neretrogradabil, cu 5 puncte.

O singură victorie a obținut echipa din Lisabona în precedentele patru runde. Pe teren propriu este neînvinsă: și-a trecut în cont două remize, apoi două succese. De marcat a făcut-o în toate perioadele jocului.

După două egaluri, ambele 1-1, Tondela a fost bătută acasă, 0-4 cu Benfica. A fost primul meci cu Rui Bento pe bancă, cel ce l-a substituit pe Vitor Paneira. Cele patru reușite le-a dat numai între minutele 46 și 60. Unicul succes, 1-0 cu Nacional Funchal, s-a consemnat pe 30 august.

Ultimele dueluri directe s-a desfășurat în stagiunea 2012-2013 a ligii secunde. Belenenses a cîștigat în ambele cazuri, chiar detașat: 4-0 la Lisabona, 5-1 în deplasare.

Accidentați, Vilela și Rosa lipsesc de la gazde, incerți fiind Joao Afonso, Palmeira și Tonel. La rivali absentează portarul Matt Jones, înlocuit de Claudio Ramos, dar reintră Menga, Guzzo, Balde și Murillo.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA BELENENSES – TONDELA

UNIAO MADEIRA – BRAGA

Cel mai slab atac din prima ligă lusitană îl deține Uniao. Formația din Madeira nu a punctat decît de trei ori în 7 meciuri! În schimb, are a doua cea mai bună apărare, cu numai 5 goluri încasate. Cu 6 puncte ocupă a 15-a poziție. Pe teren propriu a avut o victorie, apoi două de 0-0.

Braga respiră alt aer: cu 17 puncte în 9 partide, se află pe locul 4. Beneficiază de cea mai bună defensivă, 4 goluri luate,dar și pe al 3-lea atac, 16 reușite. ”Afară”, Sporting a avut două înfrîngeri, apoi o victorie și un egal. E o echipă în ascensiune: nu a cedat decît unul din ultimele 10 meciuri, în toate competițiile, recentul 0-1 la Marseille în Europa League.

Uniao a triumfat în etapa inaugurală, după care au venit un eșec, trei de 0-0, apoi alte două înfrîngeri. În afara remizelor, toate rezultatele au fost la limită. Recent, Braga a avut două de 0-0, urmate de un 4-0 cu Belenenses. Ultimul duel direct s-a consumat în decembrie 2014, în Cupa Ligii: Madeira – Sporting 2-1.

Shehu și Elio Martins au scăpat de problemele medicale și sînt apți pentru gazde. Nu și Joaozinho, care nu poate fi folosit, conform acordului de împrumut chiar de la Braga. Oaspeții nu se pot baza pe accidentații Andre Pinto și Djavan.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UNIAO MADEIRA – BRAGA

PETROLUL – CONCORDIA CHIAJNA

Petrolul are o nouă tentativă de a obține un alt triumf în campionat. De la precedentul, unicul din actuala ediție a Ligii 1, a trecut o grămadă de timp: 2-1 cu FC Botoșani pe 14 august. Antrenorul său de atunci, Tibor Selymes, a plecat, la fel a procedat și înlocuitorul acestuia, Eusebiu Tudor, pentru ca echipa să fie preluată recent de Mihai Stoichiță, al cărui debut n-a contat: 1-2 acasă cu CSMS Iași.

De două luni, ploieștenii au înregistrat 6 înfrîngeri și trei egaluri, ocupînd ultima poziție. Dacă la apărare nu stau tocmai rău (7 din cele 8 eșecuri au fost la limită), în schimb atacul suferă tare: cu 9 goluri date, e cel mai slab din actuala Liga 1. În două runde nu au luat gol, neînscriind în alte 9.

Cea mai fragilă defensivă o are Concordia, cu 24 de goluri primite. A strîns patru puncte din ultimele două deplasări, singura victorie ”afară”, 1-0 la Iaș în runda precedentăi, fiind completată de două remize și cinci eșecuri. Acasă, Petrolul are  patru remize, un triumf, trei înfrîngeri.

Cu 2-2 s-a terminat meciul din tur (Benga 45 autogol, Serediuc 47 – Moussa 35, L. Marinescu 76). Cei din Chiajna s-au comportat mai bine sezonul anterior. Au scos un 2-2 în deplasare, pentru ca pe teren propriu să se impună cu 3-2, rezultat care i-a ajutat să se salveze de la retrogradare.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PETROLUL – CONCORDIA CHIAJNA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă