Articolul precedent
Articolul urmator

O SEARĂ DE ”JOGO BONITO”

O SEARĂ DE ”JOGO BONITO”

S-au terminat meciurile din preliminarii pe anul 2015. Știm deja toate echipele calificate la Euro, iar lupta pentru un loc la Mondialul din 2018 continuă pe continentul sud-american. Ne vom reîntîlni cu echipele naționale în primăvara anului viitor. Pînă în week-end, cînd vom avea cîteva confruntări de mare impact în fotbalul european, seară de azi e rezervată pentru ”jogo bonito”. Se apropie de final campionatul Braziliei, astfel că fiecare meci are miza lui. Tot azi se joacă și un meci în Liga a doua de la noi, un duel de tradiție ce altădată umplea stadioanele primei divizii.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

GREMIO – FLUMINENSE (ora 23:30)

Fără mari griji este Gremio. Formația din Porto Alegre ocupă locul trei, iar marele obiectiv este să-și păstreze poziția, cu trimitere directă în Copa Libertadores. În 34 de etape a strîns 59 de puncte, cu 5 peste principala urmăritoare, Santos. Beneficiază de a doua cea mai bună defensivă, 30 de goluri încasate (neînvinsă în 14 partide), iar în topul atacului ocupă a patra treaptă, cu 47 de reușite.

În schimb, Fluminense nu are mari pretenții. Roș-verzii (locul 13) au adunat pînă acum 43 de puncte, la 9 depărtare de zona retrogradării, și formează o echipă tranșantă, cu doar 4 remize în 34 de jocuri.

Semne de oboseală au dat gazdele în ultimele patru runde, cu o victorie, un egal și două înfrîngeri, una chiar acasă, 2-3 cu modesta Chapecoense. Contra acesteia a cedat și Fluminense în precedenta partidă, tot acasă și la același scor. A fost unul din cele trei eșecuri din precedentele patru jocuri, plus o victorie, pe terenul lui Vasco, prima din deplasare din iulie încoace. De atunci, ”afară” înregistrase 8 eșecuri și un nul.

Cu 1-0 a cîștigat Fluminense în tur, gol Marcos Junior (77). Ulterior au mai existat două dueluri în Cupă, terminate 0-0 la Rio și 1-1 (Bobo 75 – Fred 40) la Porto Alegre. Iar sezonul trecut, Gremio s-a impus acasă, 1-0, pentru a realiza o remiză albă în deplasare.

Dacă gazdele înscriu constant în ambele reprize, oaspeții o fac mai ales în partea secundă. Principalii lor marcatori sînt Luan, respectiv Fred, cu cîte 8 goluri fiecare.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA GREMIO – FLUMINENSE

SANTOS – FLAMENGO (ora 02:00)

Cu 54 de puncte, Santos se găsește pe a patra poziție, de preliminarii în Copa Libertadores. Pentru a urca și a obține calificarea directă are de recuperat cinci puncte față de Gremio, un obiectiv destul de greu de atins. La fel de dificil e să-și păstreze postura actuala, deoarece există alte 3-4 pretendente imediat în spatele său.

Flamengo, în schimb, nu are mari aspirații, fiind într-o zonă liniștită, pe locul 11, cu 47 de puncte. Are cele mai puține egaluri, două, din totalul de 20 de echipe, și se numără printre primele atît la numărul victoriilor (15), cît și al eșecurilor (17).

Gazdele stau bine în defensivă, întrecută de 38 de ori, dar mai ales în atac, al 3-lea la eficacitate, cu 54 de goluri. 20 dintre ele le-a semnat golgeterul campionatului, veteranul Ricardo Oliveira (35 de ani).  Dincolo, golgeter e Alan Patrick (7).

De patru meciuri nu a mai pierdut formația din Sao Paulo, cu două egaluri în deplasare, ambele 0-0, și două victorii pe teren propriu. De altfel, 12 triumfuri consecutive are acasă, unde a obținut 14 din totalul de 15 succese stagionale.

Oaspeții au învins runda anterioară, 4-1 cu Goias, după patru eșecuri la rînd fără gol dat. A cedat mereu în ultimele patru vizite, serie negativă precedată de trei succese.

Partida din tur s-a terminat 2-2 (Patrick 40, Emerson Sheik 42 – Ricardo Oliveira 52, Lucas Lima 72). Sezonul trecut, Santos a triumfat în deplasare (1-0) pentru a remiza acasă (0-0).

AICI GĂSIȚI COTELE LA SANTOS – FLAMENGO

SAO PAULO – ATLETICO MINEIRO (ora 02:00)

Duel între două formații cu pretenții continentale. Aflată pe locul 5, cu 53 de puncte, Sao Paulo caută să mai urce o poziție, care i-ar da dreptul să dispute eliminatoriile Copei Libertadores. De această dorință o separă numai un punct, pînă la Santos, echipa situată imediat deasupra sa.

Atletico Mineiro are ca și asigurată prezența în principala întrecere intecluburi din America de Sud. Echipa din Belo Horizonte a adunat 65 de puncte și se află pe locul 2, dar are șanse fragile să mai ajungă liderul Corinthians, față de care trebuie să recupereze 9 puncte.

Sao Paulo se bazează pe una dintre cele mai bune apărări (14 jocuri fără gol primit), dar și ofensive. O singură înfrîngere a suferit în ultimele patru etape, chiar în precedenta, 1-2 pe terenul lui Cruzeiro. Acasă nu a pierdut decît o dată, 0-3 cu Goias în august, plus 10 victorii și 6 remize.

Două succese în precedentele trei runde și-a trecut în cont Atletico, ultimul fiind un 1-0 la Figueirense, venit după un 0-3 acasă cu liderul Corinthians. În deplasare a realizat 8 triumfuri din totalul de 20. Are cea mai fragilă apărare din primele 9 clasate, 39 de goluri luate, dar și al doilea cel mai prolific atac, cu 57 de reușite.

Oaspeții de acum s-au impus în tur cu 3-1 (Pratto 20, 26, 44 – Pato 59). În stagiunea trecută, fiecare a cîștigat pe propria arenă, Sao Paulo cu 2-1, Atletico Mineiro cu 1-0. Ultima victorie a celor din Belo Horizonte în fieful roș-negrilor s-a consemnat în mai 2013, scor 2-1.

Acum, ambele echipe înscriu echilibrat în ambele reprize. Principalii lor marcatori sînt Pato, cu 10 goluri, Luis Fabiano, Michel Bastos (cîte 6), respectiv Pratto (12), Thiago Ribeiro (8).

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SAO PAOLO – ATLETICO MINEIRO

RAPID – FARUL (ora 19:00)

Din 10 octombrie nu a mai cîștigat Rapidul în Grant. De la acel 3-1 cu Dacia Unirea Brăila, ”vișiniii” au mai înregistrat acasă doar două egaluri. În schimb, ulterior surprinzătorului eșec de la Pojorîta (1-2), în deplasare au învins mereu de trei partide, ultimele două consecutiv. După 13 runde, ei sînt lideri cu 29 de puncte, 3 peste Academica Clinceni. Nu stau nemaipomenit în atac, 19 goluri date, dar au cea mai bună defensivă, învinsă de doar 7 ori, precum numai Dunărea Călărași.

Aflată pe a patra poziție, cu 24 de puncte, Farul se bazează pe a doua cea mai eficace ofensivă, cu 24 de reușite (Clinceni are 27), dar și a doua cea mai solidă defensivă, întrecută în 12 rînduri. În precedentele trei runde s-a impus acasă cu cîte 5 goluri date și a realizat o remiză albă la Buzău. În deplasare a obținut un singur succes, 3-2 la Bacău pe 17 octombrie. Totodată, constănțenii îl oferă pe golgeterul Seriei 1 din liga secundă, pe Sorin Chițu (35 de ani), autor a 11 goluri. Următorul clasat, rapidistul Iulian Popa, a punctat de 7 ori.

Cele două formații înscriu aproximativ la fel în ambele reprize. În tur, Farul a învins cu 1-0, gol Chițu (69). Precedentele dueluri au avut loc în sezonul 2013-2014 al ligii secunde, cînd Rapid s-a impus de fiecare dată: 3-2 în Grant, 2-0 la Constanța. Ultimul succes al Farului în Giulești datează din aprilie 2004, scor 3-2.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RAPID – FARUL

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă