ȘI AZI SE MAI JOACĂ FOTBAL

ȘI AZI SE MAI JOACĂ FOTBAL

Toată lumea se pregătește de Crăciun și de tot ceea ce înseamnă aceste zile speciale. Fotbalul e în general în vacanță, dar nu complet. Încă se mai joacă, deși nu în campionatele importante. Există totuși cîteva partide ce pot deveni interesante. De exemplu în campionatul Belgiei, în Serie B din Italia, dar și fotbalul englez, în așteptarea spectacolului de ”Boxing Day”, are cîte ceva de oferit.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

BELGIA PRO LEAGUE, MOUSCRON – CHARLEROI, ora 21:30

Două formații care încă au aspirații continentale se confruntă pe ”Le Canonnier”. Cu 21 de puncte în 19 partide, Mouscron-Peruwelz ocupă locul 14. Nu se descurcă deloc rău în atac, cu 28 de goluri înscrise (medie de 1,47 pe meci), dar suferă tare în apărare, întrecută de 30 de ori. Mari probleme are în meciurile de pe teren propriu, unde nu a mai cîștigat din 11 septembrie, 2-1 cu FC Bruges. De atunci a înregistrat trei egaluri și trei eșecuri, ultimele două consecutiv: 0-1 cu Waasland-Beveren e unicul meci din ultimele 5 în care nu a înscris.

Charleroi este mai bine plasată: a 10-a poziție, cu 24 de puncte și golaveraj 22-23. Se poate gîndi și la zona Champions League, căci o separă numai 4 puncte de play-off. De 9 etape înscrie constant, dar și primește mereu gol de 5 jocuri. Ultimele sale patru rezultate s-au terminat numai cu 2-1, dar un singur triumf. Din deplasare s-a întors cu trei victorii, două remize și cinci înfrîngeri, precedentele două consecutiv.

În tur, Charleroi a învins cu 2-1 (Kebano 18 penalty, Marcq 37 – Dewaest 71 autogol). Tot alb-negrii s-au impus și în ambele dispute din stagiunea trecută, cu același scor, 2-0. Principalii marcatori din actuala ediție sînt stranieri: sîrbul Scepovici, cu 5 goluri, respectiv francezul Perbet (ex-Villarreal), cu 8.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MOUSCRON – CHARLEROI

ITALIA SERIE B, AVELLINO – VIRTUS ENTELLA, ora 21:30

Dispută directă pentru un loc în play-off-ul de promovare în Serie A. Ultima din clasament cu golaveraj pozitiv (30-29), din 22 de echipe, Avellino se găsește pe a 10-a poziție, cu 25 de puncte după 19 etape. Trei puncte o despart de zona de promovare. Vine după trei victorii consecutive, toate la limită, anterior bifînd tot atîtea eșecuri la rînd.

Pe teren propriu, alb-albaștrii au suferit două înfrîngeri, ultima acum trei vizite primite, plus 5 triumfuri și două remize. Ei nu au marcat doar într-un singur meci din totalul de 19, dar au făcut-o mereu de 15 jocuri încoace. Stau bine ofensiv, medie de 1,58 de goluri date pe meci, nu și în apărare (a doua cea mai slabă, cu 1,53 goluri primite pe meci), unde evoluează ex-dinamovistul Constantin Nica.

Virtus Entella, din Chiavari, se află pe a 8-a treaptă, ultima de play-off, cu 28 de puncte. Posedă cel mai slab atac dintre primele 13 clasate, 18 reușite, însă se bazează pe o bună defensivă, învinsă de 17 ori. A început campionatul slab, cu un egal și 4 eșecuri, după care și-a revenit: în precedentele 14 etape nu a mai pierdut decît o dată, plus 6 succese și 7 remize, 5 cu 0-0. În numai o partidă a marcat mai mult de două goluri, chiar ultima, 4-1 acasă cu Vicenza, iar în alte 9 nu a primit gol.

Cele două dueluri din stagiunea anterioară s-au terminat fără învingătoare. Atunci a fost 0-0 la Chiavari și 1-1 la Avellino.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA AVELLINO – VIRTUS ENTELLA

ANGLIA FA TROPHY, WORCESTER – SOUTHPORT, ora 21:45

Worcester și Southport își dau din nou întîlnire într-o rejucare din turul 1 al FA Trophy, competiție eliminatorie pentru cluburi semiprofesioniste din Anglia, după ce în prima partidă au terminat la egalitate, 0-0. Cele două echipe nu se mai confruntaseră din sezonul 2007-2008, cînd gazdele de acum au fost mai bune, 2-1 acasă, 1-0 ”afară”.

În Conferința Nord, respectiv liga a 6-a, evoluează Worcester City. A adunat 21 de puncte în 19 meciuri, cu care se găsește pe locul 14, avînd cele mai puține egaluri (3), dar fiind printre primele la înfrîngeri (10). S-a impus în trei din ultimele patru runde, cu 7 goluri date și 4 încasate, iar pe teren propriu nu a ratat nici un punct de trei jocuri. În total, la domiciliu a înregistrat patru succese, un nul și patru eșecuri.

Southport activează într-o divizie mai sus, Conferința Națională, unde se află pe locul 18, cu 27 de puncte în 24 de meciuri. Este modestă defensiv, dar în special ofensiv, golaveraj 25-36. A învins pe linie în precedentele trei partide, cu 9 goluri înscrise și 4 luate. ”Afară” a pierdut primele patru meciuri, apoi și-a revenit: în următoarele 7 deplasări a mai cedat o singură dată, pe lîngă două remize și 4 victorii.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA WORCESTER – SOUTHPORT

ANGLIA FA TROPHY, SOLIHULL MOORS – GRIMSBY, ora 21:45

Solihull Moors și Grimsby își dispută un loc în turul secund al FA Trophy, întrecere eliminatorie pentru cluburi semiprofesioniste din Anglia. Este o rejucare după ce în prima partidă, de pe terenul vizitatorilor de azi, nici una nu s-a putut distanța: 1-1.

Pe locul 3 se află Solihull în Conferința Nord, liga a 6-a. Are 40 de puncte în 19 etape și se bate pentru promovare, diferența față de liderul Nuneaton fiind de numai două puncte. Beneficiază de cea mai bună defensivă dintre cele 22 de formații, 15 goluri primite, și de unul dintre cele mai eficiente atacuri, 35 de reușite. A strîns multe egaluri, 7, dar e singura care a pierdut doar o dată, 0-1 cu Boston acum două runde, chiar acasă, unde anterior obținuse 6 victorii și un egal.

Participantă în a 5-a divizie, Conferința Națională, Grimsby este intrată în disputa pentru promovare. Cele 45 de puncte adunate în 24 de jocuri o plasează pe locul 4, de play-off, care pare unica variantă deoarece diferența față de Cheltenham e de 8 puncte. Chiar cu liderul au suferit roș-negrii ultimul eșec, 0-1 acasă, după care au realizat 5 triumfuri la rînd, două cu 3-1, apoi trei cu 1-0. Ei se comportă acceptabil în apărare și mizează pe al doilea cel mai prolific atac, golaveraj 47-21. ”Afară” și-au trecut în cont un eșec, urmat de 5 remize și 4 victorii, ultimele două la rînd.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SOLIHULL MOORS – GRIMSBY

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă