VILLARREAL-VALENCIA, DERBYUL CARE ÎNCHIDE ANUL

VILLARREAL-VALENCIA, DERBYUL CARE ÎNCHIDE ANUL

Anul fotbalistic 2015 se termină cu un derby regional, Villarreal-Valencia. Va fi pe ”El Madrigal” o confruntare între două echipe ce au același obiectiv, cel de-al patrulea loc al Spaniei ce duce în Champions League. Încă o tentativă pentru Garry Neville de a bifa primul succes în calitate de antrenor al ”liliecilor”, mai ales că anul 2016 începe destul de abrupt, cu un duel cu Real Madrid, duminică, pe ”Mestalla”.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

VILLARREAL – VALENCIA, ORA 17:00

Doar unul din ultimele 8 meciuri din Primera a cîștigat Villarreal contra Valenciei, plus trei egaluri și patru eșecuri. Totuși, pe teren propriu, nu a cedat în fața ”liliecilor” decît o dată în 7 partide în toate competițiile, 1-3 chiar sezonul trecut, pe lîngă patru succese și două remize. Precedentul triumf l-a obținut acasă, scor 4-1, și datează din octombrie 2013.

Noua dispută găsește ”Submarinul galben” pe locul 6, cu 30 de puncte în 16 jocuri. Nu excelează în atac, 21 de reușite, dar contează pe una dintre cele mai bune defensive, cu 15 goluri primite. Nu a ratat nici un punct de trei runde, cu 5 goluri date și unul încasat, printre învinse fiind și Real Madrid (1-0). Pe ”El Madrigal”  a cîștigat 8 din ultimele 10 confruntări (s-a împiedicat numai o dată, cu Celta, plus un egal) ultimele două consecutive.

La golaveraj Valencia stă un pic mai bine, 21-14, însă în clasament se află abia la mijloc, cu 22 de puncte. Noul antrenor, Garry Neville încă n-a izbutit o victorie pe banca ”liliecilor”. Fapt nemaiîntîlnit din februarie 2012, nu a învins de cinci etape (patru egaluri, un eșec), în ultimele trei doar remizînd după un 0-1 pe terenul Sevillei, unicul meci din precedentele 11 în care nu a izbutit să înscrie. Din deplasare a revenit cu patru insuccese, două remize și două triumfuri, anteriorul pe 7 noiembrie, un răsunător 5-1 cu Celta.

Ambele formații beneficiază de doi jucători în formă de grație. La gazde este Cedric Bakambu, autor a 6 goluri și a 3 pase decisive. Dincolo se remarcă Paco Alcacer, cu 7 reușite și 4 ”assisturi” (întreg sezonul trecut a avut 5).

Absențe importante în ambele tabere. Singura formație din actuala Primera fără gol dat cu capul, Villarreal nu-i are la dispoziție pe Jokici, Bonera, Adrian, dar și-a recuperat cei doi fundași laterali, Mario Gaspar și Jaume Costa. Valencia nu se bazează pe Bakkali și Feghouli, însă Garry Neville îl are din nou la dispoziție pe Javi Fuego și este posibil să revină Enzo Perez.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VILLARREAL – VALENCIA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă