DEPORTIVO CAUTĂ REDRESAREA CU RAYO VALLECANO

DEPORTIVO CAUTĂ REDRESAREA CU RAYO VALLECANO

Deportivo La Coruna a fost una dintre revelațiile turului de campionat în Primera Division. Cu Victor, fostul sau jucător, dar și al Realului, pe bancă, Depor începuse la un moment dat să aibă chiar speranțe europene, mai ales în urma remizei de pe ”Camp Nou”, 2-2 după 2-0 pentru Barcelona, care a adus-o cel mai puternic în centrul atenției. De ceva vreme însă trupa lui Victor a început să șchioapete, astfel că meciul de azi cu Rayo e văzut ca un modalitate de revenire. La fel stau însă lucrurile și la echipa din Madrid, amenințată serios cu retrogradarea. Depor-Rayo e meciul unei zile de luni destul de săracă în evenimente fotbalistice, înaintea unui mijloc de săptămînă cu multe etape intermediare în diverse campionate.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

DEPORTIVO LA CORUNA – RAYO VALLECANO, ora 21:30

Deportivo caută să se redreseze. După o primă parte de campionat remarcabilă, formația din La Coruna a început să șchiopăteze de cîtva timp, ieșind și chiar îndepărtîndu-se de zona cupelor continentale. Pe locul 9 după 21 de etape, cu 29 de puncte și fără a avea un golaveraj nemaipomenit, 28-25, are printre cele mai puține eșecuri, 4, dar este prima la remize, nu mai puțin de 11. De cinci runde nu a mai cîștigat, cu două înfrîngeri, între care un 0-5 pe terenul Realului, și trei remize, ultimele două consecutive. Din cele 6 victorii, numai 3 sînt pe teren propriu, completate de 5 nuluri și două insuccese (doar unul în ultimele 8 jocuri). Cu excepția primului meci, a înscris mereu în următoarele 9 de pe ”El Riazor”.

Printre echipele cu cele mai multe eșecuri, 12, Rayo se descurcă onorabil în atac, cu 26 de reușite, dar deține cea mai slabă apărare, cu 45 de goluri luate, ”ajutată” și de recentul 2-10 cu Real. Trupa din cartierul madrilen Vallecas se afla înaintea etapei a 22-a pe locul 17, lîngă retrogradare. S-a impus jocul trecut, 3-0 acasă cu Celta, primul triumf după o pauză de 9 partide (trei egaluri, șase înfrîngeri). Acest duel a fost, totodată, primul din precedentele 11 în care defensiva nu a luat gol. Doar una din totalul de cinci victorii a realizat-o ”afară”, plus două remize și șapte insuccese. Din anterioara deplasare s-a întors cu un egal, 2-2 la Valencia, după trei insuccese la rînd. De cinci vizite făcute încoace a marcat mereu, dar este echipa cu cele mai multe goluri, 29, încasate pe teren străin.

La Coruna a învins în tur cu 3-1 (Borges 7, Luis Alberto 28, Lucas Perez 61 – Embarba 27) și a ajuns la patru dispute fără eșec contra lui Rayo (două egaluri, două succese). Sezonul trecut a remizat acasă, 2-2, și a triumfat la Madrid, 2-1. Precedenta victorie a lui Depor pe teren propriu a fost un 2-0 în martie 2003. Rayo nu s-a impus vreodată pe ”El Riazor”, ultimul succes fiind în Vallecas, 2-1 în octombrie 2012. Inedit, trupa lui Victor este echipa cu cele mai puține ”roșii”, doar unul, ca FC Barcelona, în vreme ce oaspeții au acumulat cele mai multe, 7.

dep-ray

Cartabia, Lux, Borges, Fabri sînt jucătorii cu probleme medicale de la La Coruna, care tocmai i-a reziliat contractul lui Medunjanin. Lista indisponibililor de la Rayo îi cuprinde pe Raț, Cobeno, Amaya, Embarba, Ebert, Tono. Antrenorul Paco Jemez mizează și pe nou-veniții Iturra, Piti și Ozbiliz.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DEPORTIVO LA CORUNA – RAYO VALLECANO

MARITIMO – BELENENSES, ora 22:00

La Funchal se înfruntă două vecine de clasament cu cele mai slabe defensive din Primeira. După desfășurarea a 19 etape, Maritimo a încasat 37 de goluri, în vreme ce Belenenses a primit nu mai puțin de 40. La marcat, ambele echipe stau acceptabil, cu 26, respectiv 25 de reușite.

Pe locul 13 înaintea rundei a 20-a, Maritimo se numără printre grupările cu cele mai puține egaluri, numai 3, dar a strîns printre cele mai multe eșecuri, 10. A cedat în precedentele două jocuri la același scor, 0-1. Anterior obținuse a șasea și cea mai categorică victorie stagională, 5-1 acasă cu Moreirense, singurul triumf de 6 etape încoace și unicul duel din anterioarele patru în care a înscris. Pe teren propriu s-a descurcat onorabil pînă acum, cu patru succese, două remize și trei înfrîngeri.

O victorie și un egal a realizat Belenenses în ultimele două runde. Trupa din Lisabona nu a cedat decît o dată în anterioarele șase meciuri și a marcat în 6 din trecutele 7 partide. S-a impus în precedenta deplasare, 2-1 la Rio Ave, unicul triumf stagional ”afară” după trei egaluri și șase înfrîngeri.

Cu 1-1 (Miguel Rosa 73 – Fransergio 33) s-a încheiat disputa din tur. Cu un sezon în urmă, Belenenses și-a trecut în cont două triumfuri, 1-0 acasă, 2-1 ”afară”, unicul său triumf de cinci ”directe” încoace la Funchal. Anteriorul succes al lui Maritimo pe propria arenă a fost un 2-0 în februarie 2014.

Gazdele îl au accidentat pe Ghazarian, dar i-au recuperat pe Dirceu, Deyvison, Ruben Ferreira, Tiago Rodrigues. De asemenea, contează pe nou-veniții Charles, Mauricio, Carlos Pereira, Haghighi, renunțîndu-se la Marega, Jose Sa și Wellington, motiv pentru antrenorul Nelo Vingada să spună că ”începem un nou ciclu”. Trei proaspete sosiri și la Belenenses, Lucas Pugh, Danilo Pantici și Tiago Almeida. Oaspeții îi au incerți pe Rafael Amori și Jackson.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA MARITIMO – BELENENSES

TRABZONSPOR – AKHISAR MANISA, ora 20:45 (Cupa Turciei)

Cel mai important duel din ”optimile” Cupei Turciei are loc între Trabzon și Akhisar. Pe locul zece în campionat, cu 24 de puncte în 18 etape, gazdele au alternat în bună parte a sezonului victoriile acasă cu eșecuri în deplasare. Au pierdut ultimul meci, 0-2 la Gaziantep, singura partidă din precedentele 9, în toate competițiile, în care nu au izbutit să marcheze. Pe teren propriu au înregistrat două înfrîngeri stagionale (anterioara tocmai pe 2 octombrie, 1-2 cu Konya), plus 3 remize și 8 succese, ultimele 6 consecutive. Din noiembrie, pe bancă se află Sadettin Tekelioglu, înlocuitorul georgianului Șota Arveladze.

Akhisar a suferit doar un eșec de 7 partide încoace, în toate întrecerile, pe lîngă patru egaluri și două succese: în patru dintre ele nu a înscris, iar tot în patru nu a luat gol. Ocupanta celei de-a 7-a poziții în Superlig, cu 30 de puncte, nu a pierdut deloc în precedentele trei deplasări, cu un egal și două triumfuri, cu un singur gol încasat. Per total, în actualul sezon, de ”afară” a revenit cu patru victorii, patru nuluri și cinci eșecuri: din totalul de 13 vizite făcute în numai două nu a punctat.

Pe 30 august, cele două rivale s-au confruntat în campionat, tot la Trabzon, dispută terminată 2-2 (Erdogan 42, Cardozo 85 – Hasan Kabze 56 penalty, Rodallega 77). Sezonul trecut s-au desfășurat patru dueluri directe, din care Trabzon a ieșit mai bine: 2-0 și 1-1 în campionat, 0-0 și 2-0 în Cupă. Ultimul triumf al lui Akhisar s-a consemnat în deplasare, 4-2  în februarie 2014.

Anterior, în faza grupelor, gazdele au încheiat 2-0 și 1-0 cu Nazilli, 2-1 și 0-2 cu Gaziantep, 3-0 și 4-1 cu Adana. Dincolo, echipa din Manisa a înregistrat 2-0 cu Yomraspor, 5-0 cu Dardanel, apoi, în grupă, 1-2 și 1-1 cu Galatasaray, 0-2 și 2-0 cu Karsiyaka, 0-0 și 2-1 cu Kastamonuspor.

AICI GĂSIȚI COTELE LA TRABZONSPOR – AKHISAR MANISA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă