TOȚI OCHII PE ”OLD TRAFFORD”: UNITED VREA SĂ EVITE RIDICOLUL

TOȚI OCHII PE ”OLD TRAFFORD”: UNITED VREA SĂ EVITE RIDICOLUL

După o seară de miercuri mai puțin spectaculoasă în Champions League, Europa League poate salva azi situația, căci programul include foarte multe meciuri de prim nivel, ce se puteau disputa lesne în Liga Campionilor. Toți ochii sînt însă ațintiți spre ”Old Trafford”, acolo unde Manchester United caută să rezolve situația ridicolă din tur, ce ar putea deveni însă jenantă azi, în cazul unui rezultat favorabil. Midtjylland este o echipă înființată în 1999, un an grozav pentru United, dar care n-a prea avut respect în Danemarca față de istoria rivalilor, iar pentru retur promite o prestație memorabilă. Nici Liverpool nu e într-o situație prea comodă, mai ales că duminică are de jucat și finala Cupei Ligii, cu Manchester City, în vreme ce Șahtior încearcă în Germania, unde nu prea a avut rezultate în ultimii ani, ce n-a izbutit în Ucraina. Napoli-Villarreal și Tottenham-Fiorentina sunt alte super partide ale zilei.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

ATHLETIC BILBAO – MARSEILLE, ora 20:00

Bilbao pornește cu avantajul rezultatului din tur, cînd a cîștigat cu 1-0 datorită reușitei golgeterului Aduriz (54). Acea victorie este singura a formației spaniole din ultimele patru meciuri, în toate competițiile (un egal, două eșecuri). A cedat precedenta partidă de pe teren propriu, 0-1 în derbyul basc cu Real Sociedad în Primera: a fost doar a doua înfrîngere suferită pe ”San Mames” de 14 vizite primite încoace, fără să înscrie însă în precedentele două.

bilb-omMarseille nu a mai învins de trei jocuri (două remize la unu și un insucces), iar acum e obligată să dea gol și să cîștigeAnteriorul triumf, 2-0 în Cupă la Tressilac, a fost în deplasare, unde nu a mai pierdut de cinci dispute, cu două remze și trei victorii. 1-2 după prelungiri la Toulouse, în Cupa Ligii, este unicul eșec din ultimele 14 meciuri de ”afară”. De 6 partide înscrie mereu, preferînd în general finalul de reprize.

Două succese și o remiză a obținut Bilbao în confruntările de pe teren propriu din grupa L, pe care a cîștigat-o, ajungînd la 5 jocuri invincibile la rînd ”acasă” pe plan continental. În precedentele trei înfruntări pe ”San Mames” cu echipe franceze a bifat un triumf, un nul și o înfrîngere. La rîndul său, Marseille s-a impus în ultimele două dueluri din grupa sa, după ce-l pierduse pe primul. În Spania nu a triumfat niciodată, cu un egal și 4 insuccese.

Gazdele au probleme în ofensivă, deoarece Inaki Williams este accidentat, iar Aduriz se plînge de dureri musculare. În plus, Benat este suspendat. Francezii nu se pot baza pe Ocampos și Anguissa, ambii accidentați, și nici pe Diaby și Lucas Silva, neinclusși pe lista UEFA. Ar putea reveni B. Mendy.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA ATHLETIC BILBAO – MARSEILLE

SCHALKE – ȘAHTIOR, ora 20:00

Schalke se află în căutarea primului succes în fața lui Șahtior. În afara disputei din tur, terminată 0-0, cele două formații s-au mai înfruntat în februarie 2005 tot în Cupa UEFA, cînd elevii pregătiți de Mircea Lucescu au remizat acasă, 1-1, dar au cîștigat în deplasare, 1-0. Dacă gazdele nu au mai jucat împotriva altui adversar din Ucraina, oaspeții au mai fost de 8 ori în Germania, bilanț 2-1-5. Ultima oară s-a încheiat rău, 0-7 cu Bayern în martie 2015, în ”optimile” Ligii, după ce, în 2013, cedaseră în martie la Dortmund cu 3-0, de asemenea în ”optimile” UCL, iar în octombrie pierduseră cu 4-0 la Leverkusen, în grupele Champions. Cealaltă victorie, în afara celei cu Schalke, pe teren german a fost un 2-0 la Stuttgart în noiembrie 2005, în grupele Cupei UEFA.

De trei meciuri nu a mai triumfat Schalke, cu un eșec urmat de două egaluri. Precedentul succes, 3-0 cu Wolfsburg, l-a realizat în Bundesliga pe teren propriu, unde s-a înclinat numai o dată în precedentele 6 vizite primite (o remiză, patru triumfuri). De 9 partide înscrie constant. Trupa din Gelsenkirchen s-a impus în grupa K fără eșec, avînd cea mai bună defensivă din această fază, cu doar trei goluri încasate, precum numai Napoli.

Confruntarea din tur a fost prima oficială pentru Șahtior după o pauză de două luni și jumătate. Duelurile din deplasare cu Real Madrid și PSG, din grupa A a Ligii, unde a încheiat pe locul 3, sînt singurele înfrîngeri din anterioarele zece jocuri. ”Minerii” au pierdut la zero  toate cele trei partide de ”afară” din seria sa, acestea rămînînd și unicele insuccese din cele 16 vizite stagionale făcute, indiferent de întrecere. Ei nu au marcat decît într-unul din cele cinci jocuri din deplasare din actuala campanie continentală.

Trei absențe importante la gazde, Max Meyer, Choupo-Moting și Goretzka, toți accidentați. Unul dintre noii intrați ar putea fi Hojbjerg. Mircea Lucescu nu-l are la dispoziție pe suspendatul Kucer, înlocuit probabil de Krivțoi, și nici pe Dentinho și Bernard, cu probleme medicale. Incert este Eduardo.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA SCHALKE – ȘAHTIOR

LIVERPOOL – AUGSBURG, ora 20:00

Niciodată nu a pierdut Liverpool pe teren propriu în fața echipelor germane. Pînă acum au fost 14 astfel de dispute, încheiate cu 11 victorii și 3 egaluri, precedenta fiind un 3-1 cu Leverkusen în februarie 2005, în ”optimile” Champions League. Pentru Augsburg, pe arena căreia turul s-a terminat 0-0, este prima vizită făcută vreodată în Anglia.

liv-augsNumai un succes au obținut ”cormoranii” în ultimele 7 meciuri, în toate competițiile, în patru dintre ele fără să marcheze. Greu le-a fost și acasă, unde nu au putut realiza mai mult de un triumf de 6 partide încoace, pe lîngă două înfrîngeri și trei remize (anterioarele două consecutive), jumătate dintre acestea fără gol dat.

Augsburg a cîștigat week-ed-ul trecut, 1-0 la Hannover, în prima sa victorie după o așteptare de 6 jocuri, indiferent de întrecere. De cîtva timp s-a descurcat bine pe teren străin: doar un eșec în 8 meciuri, plus un nul și 6 triumfuri. Numai într-una din 16 dispute stagionale ”afară” nu a marcat, însă de zece ori a făcut-o doar cîte o dată.

Liverpool a cîștigat grupa sa fără să cedeze deloc, marcînd în 5 din cele 6 etape. Mai mult, nu a mai pierdut acasă în Europa de cinci partide (două victorii, trei egaluri), de la un 0-3 cu Real Madrid în grupele Ligii  2014-2015. Augsburg a încheiat pe poziția secundă seria sa, triumfînd în ultimele două deplasări și înscriind în fiecare rundă.

  

AICI GĂSIȚI COTELE LA LIVERPOOL – AUGSBURG

MANCHESTER UNITED – MIDTJYLLAND, ora 22:05

Bătută neașteptat în tur de Midtjylland cu 2-1 (Sisto 44, Onuachu 77 – Depay 37), Manchester United trebuie să remonteze avînd lotul decimat. Nu mai puțin de 13 jucători sînt la infirmerie. Printre ei se numără Rooney, Schweinsteiger, Ashley Young, Phil Jones, Darmian, Rojo, A. Valencia, Januzaj, De Gea, Fellaini, iar dintre toți doar ultimii doi ar avea șanse să fie recuperați.

manutd-midtVenită din Ligă, unde a ocupat locul trei în grupa sa, cu o remiză albă și două victorii acasă, United a triumfat în precedentul meci, 3-0 în Cupă la Shrewsbury, după trei partide de pauză, cu un egal și două eșecuri, toate în deplasare. Anteriorul joc pe teren propriu l-a cîștigat, 3-0 cu Stoke în Premier League. O dată a cedat în ultimele cinci dispute de pe ”Old Trafford” (0-1 cu Southampton), pe lîngă un 0-0 și 3 succese. ”Diavolii” nu au înscris deloc în 7 din 19 confruntări de pe teren propriu, în alte 13 neluînd gol. În Europa ei nu s-au mai înclinat pe propria arenă de 9 confruntări (7 triumfuri), după 1-2 cu Real Madrid în ”optimile” Ligii 2012-2013.

Pentru Midtjylland, duelul din tur cu trupa olandezului Van Gaal a fost primul oficial după o pauză de două lui și jumătate, dar și întîiul triumf după 4 meciuri de așteptare (două remize, două înfrîngeri). De 7 partide nu s-a mai impus în deplasare (două nuluri, 5 insuccese), de la un 3-1 la Bruges în grupa D, pe care a terminat-o pe poziția a doua, cu un triumf și două eșecuri la zero ”afară”.

De trei ori a mai primit United vizita unor rivale daneze, fără a pierde vreodată: două succese, un egal. La rîndul său, Midtjylland a mai fost în două rînduri în Anglia și nu a cedat niciodată. După un 1-0 chiar la Manchester, însă cu City, în august 2008 în turul 2 preliminar al Cupei UEFA (0-1/2-4 la penaltyuri, totuși, în retur), danezii au eliminat în actualul sezon chiar o reprezentantă a Albionului, 1-1 ”afară” și 1-0 acasă cu Southampton, în play-off-ul Europa League.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER UNITED – MIDTJYLLAND

NAPOLI – VILLARREAL, 22:05

Fără victorie de trei partide, cu două eșecuri și un egal, Napoli este condamnată să cîștige pentru a nu fi eliminată. O misiune complicată în condițiile în care Villarreal, care în tur s-a impus cu 1-0 (Denis Suarez 82) , nu a primit nici un gol de 5 meciuri și devine”o echipă din ce în ce mai bună”, așa cum a indicat chiar antrenorul ei, Marcelino. Ba, în 35 de partide stagionale, de doar două ori a cedat la minimum două goluri diferență, 0-3 cu FC Barcelona și 0-2 cu Getafe, numai în deplasare. În plus, a marcat mereu de 11 vizite făcute încoace.

nap-villÎnfrîngerea de pe ”El Madrigal” a fost prima a napoletanilor în actuala Europa League: ei au avut punctaj maxim în grupă, cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare din toate seriile, golaveraj 22-3. În fiecare din cele trei runde de pe teren propriu au dat cîte 5 goluri! Insccesul cu Villarreal este, totodată, doar al doilea din anterioarele 12 jocuri ale lor. 1-1 cu Milan este scorul din ultima dispută de acasă, unde nu au cedat decît o dată, 0-2 cu Inter în Cupă, în 18 vizite primite în întregul sezon. În Europa, Higuain și compania nu au pierdut deloc în ultimele 16 partide de pe ”San Paolo” (12 triumfuri), de la un 0-3 cu Plzen în ”16”-imile Europa League 2012-2013.

De 7 partide e imbatabilă Villarreal, serie începută după un 0-1 cu Bilbao în Cupă, acasă. În acest interval a obținut 3 victorii (toate cu 1-0) și 4 remize (trei de 0-0), 6 fără gol primit. Tot cu Bilbao a suferit și precedentul eșec din deplasare, 2-3 în turul din Cupă, totodată unicul din anterioarele 7 deplasări.

În afara turului, patru întîlniri au mai avut loc între Villarreal și Napoli și toate în 2011. Prima confruntare s-a desfășurat în februarie, exact în ”16”-imile Europa League precum acum, cu gruparea spaniolă triumfătoare: 2-1 acasă, 0-0 pe ”San Paolo”. În toamnă, dar în grupele Champions League, italienii și-au luat revanșa printr-un dublu 2-0. Trei din cele cinci goluri ale napoletanilor le-a semnat atunci slovacul Marek Hamsik.

Napoli a mai găzduit de 5 ori formații spaniole și nu a pierdut niciodată, realizînd două victorii și trei egaluri. Dincolo, ”Submarinul galben” a fost în 8 rînduri în Italia, fără să cîștige, revenind numai cu trei nuluri și 5 insuccese.

Antrenorul gazdelor, Maurizio Sarri, nu se confruntă cu probleme deosebite de efectiv. În cealaltă tabără, Marcelino i-a recuperat pe Adrian Lopez și Asenjo, incert fiind doar Bruno.

  AICI GĂSIȚI COTELE LA NAPOLI – VILLARREAL

TOTTENHAM – FIORENTINA, ora 22:05

Tottenham dorește să se revanșeze după pățania din sezonul trecut. Atunci, tot în ”16”-imile Europa League, formația londoneză a trebuit să se încline în fața Fiorentinei după 1-1 pe ”White Hart Lane” și 0-2 la Florența. Acum pornește cu un mic avantaj oferit de rezultatul din tur, 1-1 (Bernardeschi 59 – Chadli 37 penalty), și are de partea sa și tradiția: nu a pierdut niciodată pe teren propriu în 6 confruntări cu formații italiene, cu trei victorii și trei egaluri. Totodată, nu a iertat pe nimeni pe propria arenă în grupa sa, cu trei succese, toate cu gol dat, dar și încasat.

tott-fioreSpurs a cedat ultima dispută, 0-1 chiar acasă cu Crystal Palace în Cupă, după 8 jocuri de imbatabilitate (7 succese, apoi nulul cu Viola), serie începută după alt eșec pe arena sa, , 0-1 cu Leicester. În total, a cîștigat numai patru din anterioarele 9 înfruntări de pe ”White Hart Lane”, dar, tot acolo, este neîntrecută de 8 dueluri continentale (6 victorii), după 1-3 cu Benfica în sezonul 2013-2014 al Europa League.

Fiorentina nu a pierdut deloc în deplasările din seria ei, cu două triumfuri la zero și un 2-2 la Basel, marcînd în total de 8 ori. 0-2 pe terenul Milanului, acum 7 meciuri, este ultima înfrîngere suferită de trupa portughezului Paulo Sousa, urmată de 3 remize și 4 succese. De 5 jocuri înscrie  și încasează gol constant. Același rezultat de pe ”San Siro” este unicul eșec din anterioarele 5 vizite făcute, pe lîngă două nuluri și două triumfuri.

Și Tottenham, și Fiorentina au înscris în fiecare din cele 7 partide disputate pînă acum în actuala EL. Ambele a punctat mai mult în repriza secundă, prima avînd la reluare 70 la sută dintre reușite, iar cealaltă – 58 la sută. Pentru noul duel, antrenorul Mauricio Pochettino își face griji cu portarul Lloris, cu probleme medicale, refăcut fiind Lamela. Viola nu poate miza pe Banalouane și Tino Costa, ambii accidentați.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA TOTTENHAM – FIORENTINA

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă