CUM VA RĂSPUNDE NAPOLI? ÎȘI VA CONTINUA LIVERPOOL SERIA?

CUM VA RĂSPUNDE NAPOLI? ÎȘI VA CONTINUA LIVERPOOL SERIA?

Acestea sînt principalele întrebări, din punct de vedere fotbalistic, ale acestei zile. Programul e foarte interesant, multe meciuri avînd implicații în diversele lupte din fiecare campionat în parte. Napoli trebuie să reacționeze la victoriile obținute de Juve și Inter, dar și la egalul Romei, în timp ce Liverpool încearcă să revină chiar în lupta pentru titlu. În principal însă Jurgen Klopp își dorește ca seria de 7 victorii în ultimele 8 meciuri să fie continuată. Tot azi mai sînt programate partide importante în Germania și Spania, dar e de văzut și revenirea lui Reghecampf pe banca Stelei, într-un duel de tradiție din fotbalul nostru cu Craiova.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

NEWCASTLE – LIVERPOOL, ora 18:00

Cu doar zece puncte în 14 jocuri, Newcastle se află în zona retrogradării. A pierdut ultimele două runde, cu un gol dat și 8 primite, și nu s-a bucurat decît de o victorie în precedentele cinci partide, trei fără să înscrie. Totodată, are cea mai fragilă defensivă, învinsă de 30 de ori, doar ca Bournemouth. Pe teren propriu a bifat un succes, trei egaluri și trei înfrîngeri. Rezultatele sub așteptări pun în pericol postul antrenorului Steve McClaren. Acesta a susținut că nu se teme de o demitere, însă conducerea clubului ar negocia deja cu Harry Redknapp.

Liverpool a ajuns lîngă locurile de cupe europene, cu 23 de puncte. Defensiv stă acceptabil, 15 goluri încasate, dar atacul este cel mai slab dintre primele zece clasate, cu numai 18 reușite, lucru care nu s-a văzut însă în recenta victorie obținută în Cupa Ligii, 6-1 pe terenul lui Southampton. ”Cormoranii” au suferit un singur eșec în ultimele 9 runde, doar într-una neputînd să înscrie, avînd 7 victorii în ultimele 8 partide. Din deplasare au revenit cu trei succese, ultimele două consecutiv, trei remize și o înfrîngere.

Sezonul trecut, fiecare s-a impus acasă, Newcastle cu 1-0, Liverpool cu 2-0. Precedentul triumf al ”The Reds” pe ”St. James Park” a fost un 6-0 în aprilie 2013.

Tiote, Aarons, Haidara, Taylor, Riviere, Obertan și Krul au probleme medicale în tabăra gazdelor. În aceeași situație se găsesc Sakho, Gomez, Ings și Henderson în trupa germanului Jurgen Klopp. Coutinho, absent ultimele două partide, rămîne în dubiu, Emre Can este suspendat, dar Sturridge ar putea fi în sfîrșit titular, pentru prima dată după două luni.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NEWCASTLE – LIVERPOOL

STUTTGART – WERDER BREMEN, ora 16:30

Pe ”Mercedes Benz Arena” se înfruntă două formații în suferință. Cu doar zece puncte strînse, Stuttgart se află la retrogradare, avînd cele mai multe înfrîngeri, 10, și cea mai slabă apărare, cu 35 de goluri încasate. Bremen se găsește lîngă zona ”fierbinte”, cu 13 puncte, deținînd a doua cea mai fragilă defensivă, întrecută în fiecare meci, dar și al doilea cel mai modest atac într-un golaveraj 14-28.

Gazdele au pierdut pe linie ultimele trei runde, mereu cu cîte patru goluri primite. Nu au marcat decît o dată. Pe teren propriu a înregistrat cinci înfrîngeri, primele patru la rînd, plus două victorii. Werder a cedat precedentele două etape, cu un gol dat și 9 încasate, avînd 8 eșecuri în ultimele 10 partide disputate. A înscris totuși în patru din anterioarele cinci jocuri. În deplasare a bifat trei succese, o remiză și trei eșecuri.

Fiecare a învins acasă stagiunea trecută, Bremen cu 2-0, Stuttgart cu 3-2. Alb-verzii n-au mai cîștigat pe terenul șvabilor din februarie 2013, scor 4-1.

Langerak, Klein, Ginczek și Harnik sînt accidentați la gazde, unde ar putea fi titularizat Sunjici. Adversarii nu-i au la dispoziție pe Husici, Wolf, Busch, Garcia, Husing, Pavlovici, Ayicicek, Oz. Yildirim, Johannsson. Antrenorul Viktor Skripnik ar reveni la sistemul 4-1-4-1 cu care s-au tranșat victoriile de la Mainz și Augsburg.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STUTTGART – WERDER BREMEN

BOLOGNA – NAPOLI, ora 13:30

Șapte puncte a adunat Bologna în ultimele patru etape. Perioada bună coincide cu instalarea pe bancă a lui Roberto Donadoni, cel ce l-a substituit pe Delio Rossi la finele lunii octombrie. Roș-albaștrii continuă să fie însă la retrogradare, cu 13 puncte în 14 etape, avînd al doilea cel mai slab atac, 13 reușite, după Verona (10). N-au pierdut de două partide pe teren propriu, unde dețin un bilanț de două succese, un egal, patru înfrîngeri.

Cu cele mai puține eșecuri (1), cu cea mai bună defensivă (9 goluri luate) și cu una dintre cele mai eficiente ofensive (26 de reușite), Napoli este implicată în disputa pentru titlu. Nu s-a înclinat decît în runda inaugurală, 1-2 la Sassuolo. Pe urmă a obținut 9 victorii și 4 remize, ”afară” mai înregistrînd trei succese și tot atîtea egaluri.

Cu 2-2 s-a încheiat duelul direct de la Bologna din sezonul anterior. Napoli cîștigase acasă cu 3-0. Precedentul său triumf pe ”Renato DallAra” datează din mai 2013, scor 3-0. Roș-albaștrii nu i-au mai bătut pe napoletani din 2012.

Mounier este principalul marcator al gazdelor, cu 3 reușite. Napoli îl oferă pe golgeterul din Serie A, Gonzalo Higuain, autor a 12 goluri. Îl secondează Insigne, cu 7. Absent sigur de la Bologna rămîne Maietta. În schimb, Mancosu și Krafth sînt incerți, precum Gabbiadini, la vizitatori.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BOLOGNA – NAPOLI

FIORENTINA – UDINESE, ora 16:00

După trei victorii la rînd, Fiorentina și-a pierdut din ritm și doar a remizat în ultimele două etape. Rămîne însă în cărți pentru titlu, cu 29 de puncte în 14 jocuri, beneficiind de una dintre cele mai bune apărări, dar și ofensive, golaveraj 27-12. Nu a fost meci în care colegii lui Tătărușanu să nu marcheze, Kalinic făcînd-o de 9 ori. Pe ”Artemio Franchi” ei au 5 triumfuri, un egal și un eșec.

Udinese s-a impus în precedentele două runde, anterior luînd un singur punct în trei partide. Week-end-ul trecut, 3-2 cu Chievo, a triumfat în deplasare, unde a înregistrat în total trei succese, un egal și trei înfrîngeri. Friulanii dețin cea mai slabă linie ofensivă dintre primele 15 clasate, cu numai 14 reușite. Cinci sînt semnate de ex-stelistul Thereau.

Viola s-a impus sezonul trecut acasă, 3-0, pentru a remiza în deplasare (2-2). Udinese a învins-o anterior pe Fiorentina în noiembrie 2013, 2-1 acasă, iar la Florența nu a mai triumfat din noiembrie 2007, tot 2-1.

Accidentat, mijlocașul polonez Blaszczykowski lipsește de la gazde. Oaspeții nu se pot baza pe Merkel, Zapata, Guilherme, Kone și Heurtaux.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FIORENTINA – UDINESE

VILLARREAL – RAYO VALLECANO, ora 17:00

Un singur punct a obținut Villarreal în precedentele trei etape, cu două eșecuri în deplasare și o remiză acasă, 1-1 cu Eibar. ”Submarinul galben” este, de altfel, echipa cu cele mai puține puncte adunate de 7 runde încoace, numai 5, precum doar Las Palmas. În plus, are cel mai slab atac dintre primele 10 clasate, cu 16 reușite, trei sferturi în repriza secundă. Rămîne totuși pe poziții de cupe europene, cu 21 de puncte în 13 jocuri, datorită startului bun de sezon.

Rayo s-a împiedicat anterior pe teren propriu, 0-3 cu Bilbao, după două meciuri fără eșec. Formația din cartierul madrilen Vallecas caută să se îndepărteze de zona retrogradării, avînd doar 14 puncte, dar și a doua cea mai slabă apărare, întrecută de 23 de ori, cu 22 de goluri primite din interiorul careului. De pe teren străin a revenit cu o victorie, un egal și patru eșecuri.

Acum un sezon, fiecare a cîștigat în propriul fief, Villarreal cu 4-2, Rayo cu 2-0. Ultima n-a mai triumfat pe ”Madrigal” din septembrie 2000, scor 5-1, cel mat detașat succes în deplasare din istoria sa. Gazdele s-au impus însă în precedentele patru vizite primite.

Dacă Villarreal este formația prinsă de cele mai multe ori în ofsaid, 43, Rayo are cel mai mare procent de goluri marcate cu piciorul drept, 93 la sută. 8 din totalul de 14 reușite ale oaspeților le-a dat Javi Guerra. Dincolo, principalul marcator este Bakambu (4).

Absențe certe în fiecare tabără, Bonera, Adrian, Asenjo, respectiv Raț, Cobeno, Tono. Toți sînt accidentați. În schimb, la gazde revine după suspendare Soldado, ceea ce e o veste tare bună pentru antrenorul Macelino. El îl poate folosi în partea dreaptă a apărări pe Rukavina, proaspătul internațional spaniol Mario Gaspar avînd ușoare probleme medicale. La Rayo, Roberto Trashorras este și el absent, fiind suspendat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VILLARREAL – RAYO VALLECANO

ATHLETIC BILBAO – MALAGA, ora 21:30

Stînd bine și defensiv, și ofensiv, într-un golaveraj 21-16, Bilbao se găsește lîngă zona cupelor continentale. Bascii au suferit un singur eșec în ultimele 8 etape, plus două egaluri și cinci victorii, ultima pe arena lui Rayo (3-0). Pe teren propriu a înregistrat patru succese și două înfrîngeri, cu FC Barcelona și Real Madrid.

În schimb, Malaga a ajuns la patru meciuri fără triumf, cu trei eșecuri la zero și un egal acasă. De fapt, formația alb-albastră nu are în cont decît 7 goluri date (ineficiență unică în primele cinci ligi europene), nereușind să marcheze în nu mai puțin de 10 partide. Pe de altă parte, defensiva a cedat de doar 13 ori. Din deplasare s-a întors cu cinci înfrîngeri și o remiză, 0-0 pe ”Bernabeu”. De șase jocuri nu a marcat ”afară”, cea mai lungă serie din istoria sa.

Athletic a cîștigat numai 3 din ultimele 12 meciuri cu Malaga (6 egaluri, 3 insuccese), ultima dată în aprilie 2014 la prima vizită pe noul ”San Mames”. Duelul dintre ele a produs cele mai multe remize, 12, de șapte sezoane încoace. Gazdele au cele mai multe goluri cu capul din principalele 5 campionate continentale, 7, precum doar Southampton și Monaco. Ele contează în ofensivă mai ales pe Aduriz, care a dat 20 de goluri în 23 de partide stagionale, în toate competițiile.

Muniain, Ibai și Laporte sînt accidentați și nu intră în calculele celor din Bilbao. Trei absențe și la Malaga: Flavio Ferreira, Ignacio Camacho, Tissone.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATHLETIC BILBAO – MALAGA

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă