S-AU TERMINAT ”AMICALELE”, SE REIAU CAMPIONATELE

S-AU TERMINAT ”AMICALELE”, SE REIAU CAMPIONATELE

S-a închis azi-noapte fereastra dedicată echipelor naționale, ultima din acest sezon până la terminarea întrecerilor interne. Care încep să se reia încă din aceste zile, cum e cazul la noi, care suntem, fără o explicație logică, mai grăbiți. Astfel că programul zilei de astăzi are drept cap de afiș un joc din play-off-ul Ligii 1 de la noi, confruntarea dintre Pandurii și Steaua, ocupantele locurilor doi și trei în clasament.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

SPARTA PRAGA – SLOVAN LIBEREC, ora 19:00 (Cupa Cehiei)

De la eșecul din tur, Sparta Praga n-a mai pierdut niciun meci

Meci pe muchie de cuțit pe ”Generali Arena” din Praga. Sparta, ocupanta poziției secunde din campionat, o înfruntă în returul ”sferturilor” Cupei pe Slovan Liberec, aflată pe locul 4, care s-a impus greu în manșa întâi, scor 2-1 (Rabusic 45+2, Bakos 79 – Konate 42).

Gazdele nu au mai cedat deloc de la acel joc din tur, din 3 martie: de atunci au obținut un egal și 4 victorii, ultimele trei la rând, în toate competițiile. Aceeași înfrângere este, de asemenea, singura a lor din precedentele 15 meciuri oficiale, indiferent de întrecere. Culmea, anterior pierduseră tot la Liberec, 0-1 în campionat, pe 22 noiembrie. Pe teren propriu, Sparta este neînvinsă de 17 meciuri, iar în întreg sezonul nu a cedat decât o dată în cele 19 partide de acasă, 2-3 cu ȚSKA Moscova în preliminariile Champions League. În rest, și-a trecut în cont 16 victorii, 9 la zero, și două remize. În precedentele trei vizite primite a încasat câte un gol.

Doar un succes a realizat Liberec în anterioarele trei dispute. În ultima s-a înclinat acasă cu liderul Plzen, 0-1, în prima înfrângere suferită după 5 partide, în toate competițiile, cu 4 triumfuri și un nul. Viktoria a revenit victorioasă și fără gol primit din precedentele două deplasări, rezultate care au pus capăt unei serii de 5 insuccese ”afară”. De altfel, în anterioarele 10 prezențe pe teren străin a triumfat de numai două ori.

Sparta a pierdut ultimele trei dueluri directe, însă toate au fost la Liberec. La precedenta apariție acasă, praghezii s-au impus cu 1-0 în octombrie 2014. Din octombrie 2011 datează anteriorul succes al Viktoriei pe terenul Spartei, scor 3-0. De atunci, gazdele și-au trecut în cont 3 victorii.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SPARTA PRAGA – SLOVAN LIBEREC

PANDURII – STEAUA, ora 21:00

Pandurii, fără eșec din decembrie

La Drobeta Turnu Severin are loc un meci foarte important pentru partea de sus din Liga 1. Pe ”Municipal” se confruntă Pandurii și Steaua, care au câte 29 de puncte (trei sub liderul Astra) după 3 etape din play-off, dar gazdele ocupă locul 3, iar adversara poziția secundă, departajarea fiind făcută de golaveraj, 4-2 față de 6-2.

Echipa pregătită de Edi Iordănescu nu a cedat deloc în play-off, cu o victorie și două remize. Cu tot cu sezonul regulat, ”alb-albaștrii” sunt imbatabili de 7 runde: de la un 1-2 ”afară” cu Dinamo, din 12 decembrie, au obținut 3 succese și 4 remize, toate cu 1-1, inclusiv ultimele două. Trei remize la unu au legat în ultimele trei prezențe acasă, precedate de un 0-3 cu Botoșani: anteriorul triumf de pe propria arenă, acum 4 vizite primite, a fost un 2-0 cu Chiajna la finele lui noiembrie.

Nici Steaua nu a pierdut în play-off, adunând două victorii și un egal. În total, trupa lui Laurențiu Reghecampf a înregistrat două remize, apoi două victorii de la precedenta înfrângere, 1-3 cu Voluntari. Acesta este, totodată, unicul eșec din ultimele 6 jocuri din deplasare, completat de două egaluri și 3 succese. ”Roș-albaștrii” înscriu constant de 10 jocuri.

În sezonul regulat, Pandurii a suferit contra Stelei primul eșec de acasă, 0-3 (Chipciu 28, 51, Hamroun 63) în iulie trecut, apoi a remizat la București, 1-1 (Muniru 86 – Răduț 5) în octombrie. Ultimul triumf al oltenilor într-un duel direct de acasă a fost un 3-1 în martie 2015. Aceasta este singura lor victorie din precedentele 10 dispute cu Steaua, în toate competițiile.

Pentru noua înfruntare, echipa din Tg. Jiu nu-l va avea pe bancă pe Edi Iordănescu, suspendat după 1-1 cu Dinamo. În aceeași situație se află mijlocașul Nicoară, dar și ”secundul” Radu Alexandru. Probleme mai ridică lipsa resurselor financiare, jucătorii nefiind plătiți de trei luni. Dincolo, Steaua nu-l are la dispoziție pe Varela, plecat la ”naționala” Insulelor Capului Verde, dar ar putea reveni Marica, după accidentare.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA PANDURII – STEAUA

CHIAJNA – CSMS IAȘI, ora 18:30

Chiajna trebuie să câștige ca să nu coboare și mai mult

Concordia este condamnată să învingă Iașiul. Cu 16 puncte după trei etape de play-out, formația din Chiajna nu se găsește decât pe locul 6, de baraj la retrogradare, iar orice pas greșit ar cântări foarte greu. În schimb, adversara stă mult mai liniștită, de pe poziția secundă, cu 22 de puncte.

Gazdele sunt învincibile și fără gol primit de când a început play-out-ul, cu o remiză albă urmată de două victorii. Anterior, ele terminaseră sezonul regulat fără succes de 11 partide, cu 4 remize și 7 eșecuri, ultimele 4 consecutive. Triumful din ultima apariție acasă, 1-0 cu Craiova, este unica din anterioarele 11 vizite primite: nu mai câștigaseră la Chiajna din 24 august, un 2-1 cu CFR.

Iașiul a suferit în acest play-off, cu un triumf ”afară” încadrat de două insuccese pe propria arenă. Recentul 2-1 la Ploiești este unicul succes din ultimele 5 jocuri, cu tot cu sezonul regulat, plus două egaluri și două eșecuri. S-a descurcat mai bine în deplasare, unde nu s-a mai înclinat de 8 partide, cu 3 victorii și 5 remize. Trupa italianului Nicolo Napoli a marcat mereu de patru vizite făcute încoace.

În sezonul regulat, fiecare echipă s-a impus pe terenul celeilalte cu 1-0. A mai fost un duel în Cupă, când CSMS a triumfat tot ”afară”, 2-1. Precedentul succes al Concordiei acasă a fost un 2-1 în aprilie 2015. Pentru următoarea dispută, nici una dintre formații nu are probleme deosebite de efectiv.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CHIAJNA – CSMS IAȘI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă