IAȘIUL S-AR VREA ÎN EUROPA, DAR HAJDUK E UN ADVERSAR COMPLICAT

IAȘIUL S-AR VREA ÎN EUROPA, DAR HAJDUK E UN ADVERSAR COMPLICAT

E sărbătoare în Moldova. CSMS Iași debutează azi în competițiile europene, cu ambiția declarată de a avea un parcurs cât mai lung în Europa. Primul pas trebuie făcut azi, în prima manșă a confruntării cu Hajduk Split, din cel de-al doilea tur preliminar pentru Europa League. Spre deosebire de ieșeni, croații reprezintă o grupare cu ștate vechi în competițiile continentale, chiar dacă nu traversează în acest moment o perioadă prea bună. Iașiul speră la un rezultat bun în această seară, care să-i ofere perspective înaintea unui retur complicat la Split, acolo unde publicul are un rol extrem de important. În programul zilei, dincolo de multe alte meciuri din Europa League, găsim și returul celei de-a doua semifinale din Copa Libertadores, în care Boca Juniors caută să profite de avantajul terenului propriu și să facă pasul spre finală, unde o așteaptă columbienii de la Atletico Medellin. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

LEVADIA TALLINN – SLAVIA PRAGA, ora 19:00 (EUROPA LEAGUE, CALIFICĂRI)

Levadia încearcă să profite de avantajul campionatului

Levadia Tallinn și Slavia Praga dispută prima manșă din turul 2 preliminar al Europa League. Cele două echipe nu s-a mai înfruntat până acum. Gazdele din Estonia au disputat și prima fază eliminatorie, când au trecut greu de feroezii de la HB Torshavn, 1-1 acasă și 2-0 în deplasare. În schimb, adversarii au intrat direct în această a doua etapă.

Un avantaj pentru Levadia este faptul că se află în plin campionat, unde ocupă locul secund cu 40 de puncte în 18 runde. În ultima etapă jucată a pierdut cu 1-0 la Parnu, singurul eșec din precedentele 8 partide, în toate competițiile, completate de un egal și 6 victorii. Aceeași dispută este prima după alte 21  în care trupa din Tallinn nu a marcat. Pe teren propriu nu s-a mai înclinat de 11 confruntări, 7 dintre ele câștigate și cu măcar un  gol dat în ultimele 10. De 5 vizite primite încoace apărarea i-a fost întrecută numai o dată.

Slavia a încheiat sezonul trecut cu o imbatabilitate de 8 jocuri, indiferent de întrecere, jumătate câștigate. Ulterior, în perioada de pregătire estivală, nu a excelat, cedând în fața unor echipe ca Salzburg, Ludogorets, Pribram și Hajduk Split.  Formația pregătită de Dusan Uhrin jr. și-a mai revenit pe final, cu două succese în ultimele 3 teste, un dublu 3-0 cu Tatran Presov și cu Slovan Liberec.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LEVADIA TALLINN – SLAVIA PRAGA

 

CSMS IAȘI – HAJDUK SPLIT, ora 21:00 (EUROPA LEAGUE, CALIFICĂRI)

Ieșenii cred în șansa lor de a trece de Hajduk

CSMS Iași și Hajduk Split deschid sezonul printr-un prim duel în turul secund eliminatoriu din Europa League. Cele două echipe au fost scutite de etapa întâi preliminară. Ele nu s-au mai întâlnit niciodată până acum.

Moldovenii au încheiat stagiunea trecută fără eșec în ultimele două runde, cu un egal și o victorie. În perioada de pregătire nu s-au descurcat nemaipomenit, înregistrând numai egaluri în 3 meciuri amicale: 3-3 cu Neftci Baku, 1-1 cu Osmanlispor și 1-1 contra unei selecționate compuse din jucători africani. Din pauza de vară, antrenorul Nicolo Napoli mizează 4 noi jucători, anume Ciucur, D. Roman, Martin și Anițoiu. A rămas însă fără unul dintre principalii marcatori, Golubovici, plecat la Steaua, dar și fără Viveiros, Onduku, Enescu, Llullaku.

Hajduk nu a mai pierdut de 5 partide, cu două egaluri și 3 victorii, inclusiv ultimele două. În acest interval doar o dată nu a marcat, însă în 3 cazuri a dat numai câte un gol, în vreme ce apărarea i-a rămas nebătută în 3 din aceste partide. Trupa croată a câștigat două din precedentele 3 deplasări, însă respectivele succese sunt unicele din anterioarele 10 vizite făcute, 4 terminate cu înfrângeri.

”Meciul cu Hajduk este greu, dar avem și noi șansa noastră. Întâlnim o echipă bună, care are însă problemele ei”, a declarat managerul sportiv de la CSMS, Florin Prunea, La rândul său, mijlocașul Milan Mitici a zis: ”Hajduk nu mai e echipa din trecut. Acum pune accentul pe tineri, are și ceva probleme financiare. Vedeta lor este Susic, dar este posibil ca el să nu joace în tur din cauza unei accidentări”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CSMS IAȘI – HAJDUK SPLIT

 

PARTIZAN – ZAGLEBIE LUBIN, ora 21:15 (EUROPA LEAGUE, CALIFICĂRI)

Partizan are prima șansă, dar polonezii nu-s un adversar comod

Sârbii de la Partizan Belgrad se confruntă cu polonezii de la Zaglebie Lubin în prima manșă a turului 2 preliminar din Europa League. Cele două formații nu s-au mai înfruntat vreodată până acum. Dacă gazdele au intrat direct în această fază, rivalii au avut de jucat și prima etapă eliminatorie, când au eliminat-o pe Slavia Sofia după 0-1 în Bulgaria și 3-0 acasă.

Partizan s-a înclinat recent într-un meci de pregătire, 1-3 cu Viitorul Constanța. Anterior legase 3 victorii, două dintre ele fără gol primit. Un 0-2 la Niș, în mai, este singura partidă din precedentele 15 în care echipa din Belgrad nu a înscris. Pe teren propriu, ”roș-albii” au învins fără excepție în anterioarele 4 meciuri, cu minim două goluri date, după un 1-2 cu Cukaricki, unicul eșec încasat de 10 vizite primite încoace, 8 dintre ele câștigate.

Pentru Zaglebie, ultimul 3-0 cu Slavia Sofia a venit după două înfrângeri la rând, fără gol marcat. Aceste eșecuri sunt unicele din precedentele 9 partide, celelalte 7 fiind toate terminate cu triumf, 5 dintre ele la zero. Mai mult, ambele au fost suferite pe teren străin, unde anterior obținuse două succese. Trupa din Lubin a marcat în 8 din anterioarele 11 vizite efectuate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PARTIZAN – ZAGLEBIE LUBIN

 

HIBERNIAN – BRONDBY, ora 21:45 (EUROPA LEAGUE, CALIFICĂRI)

Din Liga a 2-a, Hibernian ar vrea în Europa

Hibernian, din Scoția, susține prima manșă cu danezii de la Brondby din turul 2 preliminar al Europa League. Cele două echipe se află în fața primei dispute directe din istorie. Gazdele au fost scutite de prima fază eliminatorie, nu și oaspeții, care au trecut de Valur Reykjavik printr-un contondent 10-1 la general (4-1 ”afară”, 6-0 acasă).

Trupa din Edinburgh evoluează în liga secundă scoțiană, unde a terminat sezonul trecut pe locul 3, dar a ajuns în Europa datorită succesului din Cupă, 3-2 cu Glasgow Rangers. Este imbatabilă de 3 partide, cu un egal și două victorii, în ultima trecând cu 4-1 de prim-divizionara Motherwell, într-un ”amical”. Mai mult, nu s-a înclinat decât o dată de 6 jocuri încoace. Acasă nu a mai cedat de 9 meciuri, perioadă în care a bifat 3 remize (una ”albă”) și 6 succese. În Europa a evoluat ultima oară în 2013, când s-a înclinat în fața lui Malmo cu un 0-9 la general.

Formație mult mai experimentată, Brondby nu a pierdut decât o dată în precedentele 5 dispute, un 1-2 într-un test la Naestved. De 7 confruntări marchează mereu, în două dintre ele dând câte 6 goluri. Același eșec cu Naestved este primul suferit în deplasare după 6 partide imbatabile, toate câștigate și doar două terminate fără gol luat. În respectivul interval a marcat 20 de goluri și a încasat 9.

AICI GĂSIȚI COTELE LA HIBERNIAN – BRONDBY

 

BOCA JUNIORS – INDEPENDIENTE DEL VALLE, ora 03:45 (COPA LIBERTADORES, SEMIFINALE)

Pentru a prinde finala, Boca mizează pe fani și pe tradiție

Boca Juniors și Independiente del Valle susțin meciul decisiv pentru calificarea în finala Copei Libertadores. În prima manșă de pe teren propriu, într-o înfruntare în premieră, formația ecuadoriană a învins cu 2-1 (Cabezas 76, Jose Angulo 76 – P. Perez 13).

Pentru a juca apoi cu trofeul pe masă, gazdele contează pe fantasticii săi suporteri, dar și pe tradiție. Din 2000 încoace, Boca a remontat de 4 ori în semifinalele întrecerii, după ce pierduse turul din deplasare, și de fiecare dată a și cucerit titlul. Ultimul caz a fost în 2007, cu un 1-3 urmat de 3-0 cu columbienii de la Deportivo Cucuta, plus 2-0 și 3-0 cu Gremio în finală.

Eșecul din manșa întâi a fost primul suferit de Boca după 3 jocuri imbatabile, cu două egaluri completate de o victorie. În ultimele 8 partide a cedat de numai două ori și tot în două rânduri nu a marcat. Pe teren propriu a uitat să piardă, având o serie invincibilă de 13 meciuri, cu 4 remize albe și 9 succese, de 9 ori realizând un scor care acum i-ar permite să intre măcar în prelungiri. Anterior, însă, avusese nu mai puțin de 6 înfrângeri consecutive, 5 fără gol dat.

Independiente vine după 6 partide fără eșec, cu un egal și 5 victorii. În acest interval a marcat mereu, însă și defensiva nu i-a fost înfrântă doar în ultima dispută. Mai mult,  2-0 cu Aucas din campionat este singurul joc din precedentele 14 fără gol luat. Din anterioarele două deplasări a revenit cu triumfuri, precedate totuși de 9 dispute fără succes, cu 3 remize la zero și 6 eșecuri, 4 dintre ele fără să fi marcat.

Antrenorul Bocăi, Guillermo Barros Schelotto, nu se poate baza pe Tobio, Peruzzi și Vergini, toți cu probleme medicale. Revine, în schimb, Meli, după o entorsă la genunchi. Adversarii nu-și fac griji în privința efectivului.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BOCA JUNIORS – INDEPENDIENTE DEL VALLE

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă