DINAMO CAUTĂ REVANȘA LA CLUJ CU CFR

DINAMO CAUTĂ REVANȘA LA CLUJ CU CFR

Ultimul duel dintre Dinamo și CFR Cluj n-a lăsat deloc amintiri plăcute pentru bucureșteni. Se întâmpla în finala Cupei din sezonul trecut, iar CFR a izbutit să-și adjudece trofeul, la penaltyurile de departajare, după ce Dinamo avusese 2-0 la pauză. Astăzi, cu Ioan Andone pe bancă, dar adversar al echipei cu care a câștigat titlul în 2012, dinamoviștii caută revanșa, mizând pe startul foarte bun de campionat, cu două victorii în primele două runde. În programul zilei de azi regăsim partide din Rusia, Brazilia, din al doilea eșalon al Germaniei, dar și de la Jocurile Olimpice de la Rio. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

CFR CLUJ – DINAMO, ora 21:00 (ROMÂNIA LIGA 1)

Dinamo ar vrea revanșa pentru finala Cupei

CFR Cluj și Dinamo închid etapa a 3-a din Liga 1. Înaintea acestei runde, ardelenii ocupau locul 12, cu minus 3 puncte, ei pornind cu o penalizare de 6 puncte, în vreme ce ”câinii roșii” erau lideri, cu 6 puncte.

Cu un nou antrenor, Vasile Miriuță, CFR a început bine noua ediție de campionat, 2-0 cu Concordia Chiajna, după care s-a împiedicat, 1-3 la Botoșani. Înaintea acestor jocuri disputase Supercupa, 0-1 cu campioana Astra. Cu tot cu sezonul trecut, în ultima perioadă a alternat victoriile cu eșecurile, însă pe teren propriu nu a mai pierdut de 11 partide, cu 4 remize (3 ”albe”) și 7 succese, ultimele 4 consecutive.

Și Dinamo a schimbat pe bancă, Ioan Andone luându-i locul lui Mircea Rednic. ”Roș-albii” au pornit perfect actualul sezon, cu triumfuri în primele două runde, 4-1 pe terenul Astrei și 2-1 acasă cu Poli ACS Timișoara. Cumulat cu stagiunea anterioară, ei sunt imbatabili de 3 meciuri și nu au cedat decât o dată în precedentele 8 dispute. Un 2-4 ”afară” cu Astra este singurul eșec din ultimele 11 vizite efectuate, pe lângă 5 egaluri și 5 victorii. Ba, au pierdut de doar două ori de 21 de deplasări încoace.

Ardelenii au fost mai buni în campionatul trecut, 2-0 în ”Ștefan cel Mare” și 1-1 la Cluj. Tot în 2015-2016 au mai fost două dispute directe, 2-0 pentru Dinamo în Cupa Ligii și 2-2/5-4 la penalty-uri pentru CFR în final Cupei României. ”Câinii roșii” s-au impus ultima oară în Liga 1 acum 7 precedente, 1-0 chiar la Cluj, de atunci ”vișiniii” realizând două remize și 4 succese.

Partida reprezintă un moment important pentru ambii antrenori. Fost mijlocaș, Miriuță se confruntă cu echipa cu care a debutat în prima divizie din România, în Petrolul – Dinamo 2-0 în martie 1991, iar Andone se va duela cu formația la timona căreia a celebrat două titluri (2008, 2012). Ca tehnician, primul e neînvins în disputele contra ”roș-albilor”, cu două victorii și două egaluri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CFR CLUJ – DINAMO

 

STUTTGART – ST. PAULI, ora 21:15 (GERMANIA 2.BUNDESLIGA)

Stuttgart speră la o revenire rapidă în Bundesliga

VfB Stuttgart și FC St. Pauli dispută ultimul meci al etapei inaugurale din liga secundă germană. În sezonul trecut, Alexandru Maxim și colegii lui au retrogradat direct din Bundesliga, unde au ocupat locul 17, penultimul, cu doar 9 victorii, dar și 19 eșecuri, plus cea mai slabă apărare, cu 75 de goluri încasate. Dincolo, oaspeții au terminat divizia a doua pe a 4-a treaptă, numai una sub pozițiile promovabile.

Gazdele au încheiat ediția 2015-2016 fără nici un succes în ultimele 9 jocuri, cu două egaluri și 7 eșecuri, precedentele 6 consecutive. În meciurile de pregătire însă, cu un alt antrenor, olandezul Jos Luhukay, VfB nu a cedat deloc, realizând un egal la unu și 7 victorii, între care 4-1 cu St. Gall, 1-0 cu Spartak Moscova, 4-0 cu FC Brno. Anteriorul triumf într-o partidă oficială a fost un 5-1 cu Hoffenheim acasă,  pe 5 martie 2016.

Un 5-2 pe propria arenă cu FC Kaiserslautern a fost rezultatul din ultima dispută a lui St. Pauli în stagiunea precedentă, victorie venită după o așteptare de 3 jocuri, cu un egal și două eșecuri la zero. Totodată, nu a învins în nici una din anterioarele 3 deplasări oficiale, două dintre ele pierdute. În intersezon a început ”amicalele” cu un triumf, însă au urmat 4 înfrângeri la rând, împotriva unor adversari ca Dortmund (2-3), Brno (0-1), Cardiff (1-2), FC Sevilla (1-2).

Odată cu retrogradarea, Stuttgart s-a despărțit de jucători importanți ca Werner, Kostic, Serey Die, Harnik, Didavi, Schwaab. În loc a adus alții precum Zimmer, Torodde, Hrgic, Hosogai, Kaminski. La rândul ei, St. Pauli i-a adus, printre alții, pe Sobota, Ducksch, Hedenstad, Avevor, Rasmusen, separându-se de Rzatkowski, Budimir, Verhoek, Maier, Kurt.

VfB s-a impus fără excepție în precedentele 6 dueluri directe, între care 2-0 și 2-1 în ediția 2010-2011 a Bundesligii, apoi 3-0 în octombrie 2012, în Cupă. În total, acasă a bifat un egal și 8 triumfuri. Singurul succes al lui St. Pauli în 17 precedente, indiferent de întrecere, datează din noiembrie 1996, scor 2-1 pe teren propriu.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STUTTGART – ST. PAULI

 

SPARTAK – SAMARA, ora 19:30 (RUSIA PREMIER LEAGUE)

Spartak încearcă să mențină dinamica pozitivă

Spartak Moscova și Krîlia Sovietov Samara pun capăt celei de-a doua etape din liga de elită rusă. În prima rundă, gazdele au realizat cea mai detașată victorie, 4-0 cu Arsenal Tula, în vreme ce adversarii s-au înclinat la Groznâi, 0-1 cu Terek, gol primit de la Grozav (75), din penalty.

În afara meciului din campionat, Spartak a mai jucat alte două în preliminariile Europa League, de unde a fost eliminată după 1-1 ”afară” și 0-1 acasă cu ciprioții de la AEK Larnaca. Moscoviții au terminat sezonul trecut cu un eșec, 1-3 la Ufa, în urma unei imbatabilități de 5 partide, însă pe propria arenă nu au mai pierdut de 8 meciuri, cu două egaluri la doi și 6 triumfuri. În testele verii au înregistrat 4 victorii urmate de un eșec, 0-1 cu Stuttgart.

Nici un succes nu și-a trecut în cont Samara în ultimele 4 dispute din finalul stagiunii trecute, cu două remize și două insuccese, perioadă în care a înscris numai o dată. Ambele eșecuri le-a suferit în deplasare, venite după 3 triumfuri consecutive. În perioada de pregătire a bifat o victorie, 1-0 cu Lokeren, încadrată de câte o înfrângere, 0-1 cu Steaua și 1-2 cu Courtrai.

Spartak nici nu a cedat vreun punct, nici nu a luat vreun gol în confruntările din ediția anterioară, 2-0 ”afară” și 1-0 pe propria arenă. A ajuns, astfel, la 10 dueluri directe invincibile, cu 3 remize (două ”albe”) și 7 victorii, ultimele 4 la rând. Ultimul succes al Samarei a fost un 2-1 acasă în noiembrie 2009, iar la Moscova – 1-0 în octombrie 2008.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SPARTAK – SAMARA

 

CORINTHIANS – CRUZEIRO, ora 03:00 (BRAZILIA SERIE A)

Campioana Corinthians caută să se mențină în frunte

Corinthians și Cruzeiro se confruntă în a 19-a etapă din prima ligă braziliană. Înaintea rundei, actuala campioană ocupa locul 3, cu 33 de puncte, la fel ca echipele din fața sa, Santos și Palmeiras, iar oaspeții se aflau abia pe a 18-a poziție, retrogradabilă, cu 18 puncte în cont.

Trupa din Sao Paulo a pierdut jocul trecut, 0-2 pe terenul lui Atletico Paranaense, după o imbatabilitate de 7 partide, cu două egaluri și 5 victorii. Acesta a fost și primul meci după alte 10 în care nu a izbutit să marcheze. Doar a remizat la unu în precedentele două vizite primite, însă acasă nu s-a înclinat deloc în 9 dispute din actuala stagiune, 6 câștigate. Ba, pe ”Estadio Municipal Paulo Machado de Carvalho” nu a mai cedat de 26 de confruntări, de la un 0-2 cu Palmeiras în mai 2015, totodată, singura înfrângere din anterioarele 45 de jocuri de pe propria arenă.

Cruzeiro a triumfat în anteriorul meci, 4-2 acasă cu Internacional Porto Alegre, după o pauză de 6 partide, cu un egal și 5 eșecuri, ultimele 4 consecutive. Nu a marcat decât în două din precedentele 5 dispute. Numai cu eșecuri, două fără gol dat, a revenit din anterioarele 3 deplasări, precedate de un 3-0 la Ponte Preta, a 3-a victorie în 9 vizite stagionale efectuate, celelalte 6 fiind toate pierdute.

Corinthians nu a cedat și nici nu a luat gol de 5 dueluri directe încoace, cu un egal urmat de 4 victorii, 1-0 ”afară” și 3-0 acasă în sezonul trecut. Ultimul succes al lui Cruzeiro s-a consemnat în iunie 2013, scor 1-0 pe propria arenă, iar în deplasare – tot 1-0 în iulie 2011.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CORINTHIANS – CRUZEIRO

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă