HONDURAS ÎNCEARCĂ SĂ PUNĂ BEȚE-N ROATE BRAZILEI LUI NEYMAR

HONDURAS ÎNCEARCĂ SĂ PUNĂ BEȚE-N ROATE BRAZILEI LUI NEYMAR

”Naționala” olimpică a Braziliei n-a început deloc bine turneul de la Rio de Janeiro. Două remize albe puneau multe semne de întrebare peste dorința brazilienilor de a-și vedea echipa condusă de Neymar primind medaliile de aur, singura performanță ce lipsea unei țări cu multe performanțe fotbalistice. Lucrurile au intrat mai apoi în normal, iar Brazilia se află în această noapte în fața calificării în finală. Adversarul din semifinale este Hondurasul, o echipă clar inferioară reprezentativei ”carioca”, dar care a devenit marea surpriză de până acum a turneului olimpic. Și care, evident, încearcă să meargă mai departe pe aceeași linie, căutând să pună bețe-n roată Braziliei. Până la ora partidei de pe ”Maracana”, arbitrată de o brigadă din România condusă de Ovidiu Hațegan, programul e dominat de alte partide din prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor, cu confruntări foarte interesante, de genul Porto-Roma ori Villarreal-Monaco. Toate amănuntele și cotele mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

VILLARREAL – AS MONACO, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Monaco în ușor avantaj după schimbarea de antrenor de la gazde

Villarreal și AS Monaco se confruntă pentru prima oară în istorie odată cu manșa întâi din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. ”Submarinul galben” a mai evoluat de 4 ori contra formațiilor franceze și nu a pierdut niciodată, ba nici nu a luat gol: 0-0 și 3-0 cu Troyes în fosta Cupă Intertoto 2002-2003, apoi 0-0 și 1-0 cu Lille în grupele Ligii 2005-2006. În schimb, monegascii au evoluat de 18 ori contra spaniolilor (6 succese, 4 remize, 8 înfrângeri), pe terenul lor câștigând numai o dată (5-0 la La Coruna în decembrie 2004, în grupele Ligii), pe lângă un egal și 7 insuccese.

Gazdele încearcă să ajungă în faza grupelor pentru prima oară după o pauză de 5 ani. Acum, se află la primul meci oficial din actualul sezon, pe cel precedent terminându-l cu 3 eșecuri consecutive la zero. Nu s-au comportat nemaipomenit în testele verii. După un  egal și două victorii la limită au venit 6 meciuri fără succes, cu 3 egaluri și 3 eșecuri, 4 dintre ele terminate fără să fi marcat.

Monaco nu se află la primul meci oficial din actuala stagiune. Anterior, a disputat turul 3 eliminatoriu din Ligă și l-a depășit după 1-2 și 3-1 cu Fenerbahce, apoi a debutat și în campionat, 2-2 acasă cu Guingamp. Cu un singur eșec în ultimele 5 etape din campionatul trecut, trupa din Principat a jucat în vară 8 partide de verificare. În primele 6 a cedat numai o dată, 1-2 cu Lucerna, plus două egaluri și 3 victorii, între care 3-3 cu Sion, 4-1 cu Sporting Lisabona și 1-0 cu Basel, iar pe ultimele două le-a pierdut, 1-2 cu Zenit și, mai ales, 0-5 cu Napoli.

Villarreal are antrenor nou, pe Fran Escriba, după ce Marcelino a demisionat (sau a fost demis, informațiile sunt contradictorii) pe neașteptate. În plus, sunt două absențe importante, Soldado și Jonathan Dos Santos, ambii accidentați. Oaspeții nu se pot baza pe Falcao, tot accidentat, incerți fiind Sidibe, Vagner Love și Mbappe.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VILLARREAL – AS MONACO

 

FC PORTO – AS ROMA, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Roma dispută abia acum primul meci al sezonului

Nu mai puțin de 35 de ani au trecut de la singurele partide oficiale dintre FC Porto și AS Roma. Atunci, din ”dubla” desfășurată în turul secund al defunctei Cupe a Cupelor, formația portugheză a ieșit triumfătoare, 2-0 pe teren propriu și 0-0 în Italia.

Cu un nou antrenor la timonă, Nuno Espirito Santo (ex-Valencia), cel ce l-a înlocuit pe Jose Peseiro, FC Porto tocmai a jucat un prim meci oficial în actualul sezon, 3-1 la Rio Ave în deschiderea noii ediții de campionat. Campania precedentă au încheiat-o cu două victorii și cu doar un eșec în ultimele 5 jocuri, restul de 4 fiind toate câștigate. După aceea, în intersezon, nu s-a înclinat decât o dată, 0-3 cu PSV Eindhoven, pe lângă două egaluri la unu și 4 succese. Dintre aceste rezultate notabile sunt 1-1 cu Leverkusen, 2-1 cu Vitesse Arnhem și 1-0 cu Villarreal.

Pe ”Dragao”, AS Roma dispută primul meci oficial din noua stagiune. Pe cea precedentă a terminat-o cu 10 partide invincibile, 7 câștigate. După aceea, în perioada de pregătire, a început cu un eșec, 3-4 cu Al Ahly, urmat de 5 victorii, printre care 3-2 cu Terek Groznâi și 2-1 cu Liverpool. În 3 din aceste confruntări nu a primit gol. ”Giallo-rossii” nu au marcat în ultimele lor 3 apariții din Liga trecută (0-0 cu BATE, de două ori 0-2 cu Real Madrid) și au numai un succes, 3-2 acasă cu Leverkusen, de 13 meciuri încoace în această întrecere.

Porto s-a impus în ultimele două duble confruntări cu echipele italiene, cu Inter în 2005 și cu Napoli în 2014. În total, a adunat 26 de dispute cu trupele peninsulare, bilanț 7 victorii, 8 egaluri, 11 eșecuri, acasă raportul fiind 4-5-3. La rândul ei, AS Roma a disputat 5 ”duble” contra echipelor lusitane și nu a pierdut-o decât pe prima, într-un total de 5 triumfuri, 4 remize, 3 insuccese (2-2-2 ”afară”).

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC PORTO – AS ROMA

 

CELTIC – HAPOEL BEER SHEVA, ora 21:45 (LIGA CAMPIONILOR, PLAY-OFF)

Celtic are mai multă experiență și vrea să profite

Celtic Glasgow și Hapoel Beer Sheva dispută manșa întâi din play-off-ul Champions League. Este prima dispută all-time dintre cele două formații, ba oaspeții nu s-au mai confruntat niciodată cu un adversar scoțian. În schimb, ”alb-verzii” au la activ 4 întâlniri contra israelienilor, toate doar cu Hapoel Tel Aviv. Primele au avut loc în septembrie 1999, în turul 1 din fosta Cupa UEFA, cu scoțienii mai buni, 2-0 acasă și 1-0 ”afară”. Peste un deceniu au urmat înfruntările din grupele Europa League, când fiecare s-a impus pe propria arenă, Hapoel cu 2-1, Celtic cu 2-0.

Gazdele au strâns 6 jocuri în acest sezon. 4 dintre ele au fost în etapele anterioare din Ligă: 0-1 și 3-0 cu Lincoln, 1-1 și 2-1 cu Astana. Au mai evoluat o dată în campionat, 2-1 ”afară” cu Hearts, și o dată în Cupa Ligii, 5-0 cu Motherwell. Între aceste meciuri au disputat mai multe ”amicale”, printre care 2-1 cu Wolfsburg, 1-1/5-6 la penalty-uri cu Leicester, 1-3 cu FC Barcelona, 0-2 cu Inter. Oficial, acasă nu a mai cedat de 14 partide, de la un 1-2 cu Motherwell în campionat, în decembrie 2015.

Aflată la prima experiență în Ligă, Hapoel Beer Sheva a trecut până acum tot prin două faze eliminatorii, fără a pierde și cu goluri luate doar în primul meci: 3-2 și 0-0 cu Sheriff Tiraspol, 0-0 și 1-0 cu Olympiakos Pireu. Ambele remize au fost în deplasare. În plus, Hoban și colegii lui au mai jucat 3 meciuri în Cupa Ligii, cu două victorii urmate de un eșec. În precedenta dispută, una amicală, au trecut de Maccabi Haifa cu 4-2.

Dacă gruparea israeliană e la cel dintâi play-off, Celtic a mai trecut de 5 ori prin asemenea situații. De două ori le-a depășit, iar în 3 cazuri a fost eliminată, inclusiv în ultimele două ediții, când a cedat cu Maribor, respectiv Malmo.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CELTIC – HAPOEL BEER SHEVA

 

NEWCASTLE – READING, ora 21:45 (ANGLIA CHAMPIONSHIP)

Rafa Benitez forțează prima victorie

Newcastle United caută să obțină primele puncte stagionale. ”Alb-negrii” sunt la cota zero după primele două etape din liga secundă engleză, ocupând locul 21 înaintea noii runde. În vizită le vine FC Reading, care contează pe 3 puncte și se afla pe a 15-a poziție.

Cele două eșecuri suferite la start de Newcastle, 0-1 ”afară” cu Fulham și 1-2 acasă cu Huddersfield, au pus capăt unei lungi serii imbatabile. Nu cedase deloc în ultimele 6 jocuri înainte de a retrograda din Premier League, cu 3 remize (una ”albă) și 3 triumfuri, apoi în meciurile de verificare a realizat un nul și 4 victorii, între care 4-0 cu Lokeren și 3-2 cu Vitesse Arnhem. După picarea din elită, ”alb-negrii” au izbutit să-l păstreze pe managerul Rafa Benitez, dar au pierdut mai mulți jucători importanți precum Wijnaldum, vândut la FC Liverpool cu 27,5 milioane de euro, Townsend, Cabella, Papiss Cisse, Coloccini. În total s-au încasat 57 de milioane de euro. 45 de milioane din această sumă au fost investite în achiziții gen Ritchie, Gayle, Sels. Acum îi lipsește Mitrovic, suspendat.

Pe locul 17 sezonul trecut, terminat cu 7 runde fără victorie (6 pierdute), Reading s-a împiedicat la start, 0-2 la Wolverhampton, apoi s-a impus pe propria arenă, 1-0 cu Preston. Între cele două înfruntări a evoluat în Cupa Ligii, 2-0 cu Plymuth Argyle. În testele verii s-a descurcat inițial bine, cu 3 victorii în primele 4 meciuri, apoi a înregistrat un eșec, 0-2 cu Wimbledon, și un egal, 1-1 cu Bournemouth. În Championship a învins de numai două ori în ultimele 19 deplasări.

Din campania 2012-2013 a Premier League datează precedentele dispute directe. Atunci, Reading a fost mai bună, 2-2 acasă și 2-1 ”afară”. Anterior, în ediția 2009-2010 din Championship, Newcastle realizase două triumfuri, 3-0 pe teren propriu și 2-1 la Reading.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NEWCASTLE – READING

 

BRAZILIA – HONDURAS, ora 19:00 (OLIMPIADA FOTBAL)

Va izbuti surpriza Honduras sa pună bețe-n roate Braziliei?

Brazilia se bate cu surpriza Honduras pentru un loc în finala Jocurilor Olimpice. Cealaltă prezență în ultimul act se alege dintre formațiile Nigeriei și Germaniei.

Pornită ca mare favorită, mai ales că îl are în lot și pe Neymar, reprezentativa țării gazdă a început modest competiția. Nu doar că nu a câștigat nici unul din primele două jocuri, dar nici măcar nu a înscris, terminând 0-0 și cu Africa de Sud, și cu Irak. Defensiva i-a rămas intactă și după aceea, dar în schimb au apărut golurile exact când era mai mare nevoie: 4-0 în grupă cu Danemarca, apoi 2-0 cu Columbia în ”sferturi”. Cu tot cu ”amicale”, echipa condusă din iunie trecut de Rogerio Micale e neînvinsă de 6 jocuri.

Honduras a terminat pe poziția secundă în seria sa, cu 4 puncte. Rezultatele înregistrate au fost 3-2 cu Algeria, 1-2 cu Portugalia și 1-1 cu Argentina, ultima trimisă acasă după ce a adunat tot 4 puncte, dar a avut golaveraj negativ, 3-4. Victima din ”sferturi” a devenit apoi Coreea de Sud, întrecută cu 1-0.

Cele două echipe s-au confruntat și la Olimpiada anterioară, găzduită de Londra în 2012. Atunci, Brazilia s-a impus greu cu 3-2 (Leandro Damiao 38, 60, Neymar 51 penalty – M. Martinez 12, R. Espinoza 48), în faza ”sferturilor”. A urcat apoi până în finală, 1-2 cu Mexic.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BRAZILIA – HONDURAS

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă