Articolul precedent

GERMANIA SE DESPARTE DE SCHWEINSTEIGER ȘI PRIVEȘTE SPRE RUSIA

GERMANIA SE DESPARTE DE SCHWEINSTEIGER ȘI PRIVEȘTE SPRE RUSIA

Campioana mondială Germania își începe azi campania de apărare a titlului suprem cucerit în 2014 la Rio de Janeiro. Până la startul preliminariilor, care programează duminică o deplasare destul de grea în Norvegia, Germania își testează azi forțele într-un ”amical” cu Finlanda, la Monchengladbach. Prilej pentru nemți să-și ia la revedere de la Bastian Schweinsteiger, care a anunțat că se va retrage cu această ocazie din echipa națională, după 120 de partide jucate. Programul zilei de azi cuprinde și restanța din Liga 1, cu Steaua încercând, în ciuda numeroaselor absențe, să obțină toate cele trei puncte și să se distanțeze în fruntea clasamentului, dar și alte meciuri amicale interesante, plus un clasic duel din fotbalul brazilian, Fluminense-Corinthians, acum în Cupă. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

STEAUA – CSM POLI IAȘI, ora 21:00 (ROMÂNIA, LIGA 1)

Deși cu multe absențe, Steaua nu ia în calcul decât victoria

Steaua are ocazia să se distanțeze la șefia Ligii 1 în restanța cu CSMS Iași. Deși are un meci mai puțin, formația ”roș-albastră” conduce plutonul cu 13 puncte, unul peste Dinamo, singurele echipe rămase neînvinse în acest sezon. De partea cealaltă, moldovenii ocupă a 7-a poziție, cu 8 puncte în 5 etape.

Doar două puncte a ratat trupa lui Reghecampf, în recentul derby cu Dinamo, scor 1-1 chiar acasă. Anterior, tot pe teren propriu mai bifase un scurt 1-0 cu Chiajna. Oricum, în Liga 1 nu a mai cedat de 8 meciuri, iar un 0-2 pe terenul Astrei este unica înfrângere din precedentele 16 jocuri, cu tot cu ediția trecută. Tot în fața campioanei a pierdut ultima oară acasă, 0-1 în noiembrie 2015, acum 10 vizite primite.

CSMS nu a câștigat și nici nu a marcat de 3 runde încoace, cu o înfrângere și două remize albe după ce deschisese stagiunea cu două succese cu câte 3 goluri date. Însă, un 0-2 la Craiova este singurul eșec din precedentele 7 apariții în campionat, cu tot cu ediția trecută. Ba, ieșenii nu s-au înclinat decât de două ori în anterioarele 17 jocuri din Liga 1, 9 terminate cu egaluri.

Misiunea Stelei e îngreunată de faptul că are nu mai puțin de 11 jucători absenți, accidentați ori plecați la loturile naționale. Lista îi cuprinde pe Cojocaru, Enache, Toșca, Pintilii, L. Filip, Achim, O. Popescu, Adi Popa, Golubovici, F. Tănase, Tudorie. Printre cei probabil folosiți de Reghecampf va fi tânărul Onțel, ca unic atacant. Moldovenii nu au probleme de efectiv.

Sezonul precedent s-a terminat 1-1 pe terenul Stelei, însă ”roș-albaștrii” nu au cedat niciodată în disputele cu CSMS Iași. Până acum, în campionat au existat 6 dueluri directe, în care au înregistrat două egaluri și 4 victorii, plus câte o confruntare în Cupă și Cupa Ligii, ambele câștigate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STEAUA – CSM POLI IAȘI

 

TURCIA – RUSIA, ora 21:15 (AMICAL)

Rusia și Turcia vor să uite de Euro

Turcia și Rusia își măsoară forțele înainte de startul în preliminariile CM 2018, în care doar Turcia va fi angrenată, Rusia fiind gazda Mondialului. Ambele echipe au dezamăgit la turneul final al Euro din această vară: turcii nu au putut depăși grupele după ce au adunat două eșecuri la zero și o victorie, în vreme ce rușii au plecat acasă după doar un egal și două înfrângeri.

Chiar dacă nu s-a remarcat la întrecerea din Franța, notabil este faptul că selecționata pregătită de Fatih Terim a pierdut de numai trei ori în ultimele 19 partide, oficiale și amicale. De alte 8 meciuri nu s-a mai înclinat pe teren propriu, de la un 0-4 cu Brazilia în noiembrie 2014.

De 6 jocuri nu a mai învins Rusia. În acest interval a înregistrat două egaluri și 4 eșecuri, indiferent de întrecere. Ultimul triumf, totodată unicul de 8 dispute încoace, a fost un 1-0 acasă într-un test cu Lituania. Pe teren străin nu s-a mai impus de două înfruntări, totuși, un 2-4 într-un examen cu Franța este singura înfrângere din precedentele 6 vizite efectuate. Recent, echipa a fost preluată de Stanislav Cercesov.

Înaintea partidei de la Antalya, cele două formații s-au mai întâlnit de două ori, tot în teste. De fiecare dată a câștigat Rusia cu același scor, 1-0, prima oară în Turcia, în aprilie 1994, apoi acasă, aprilie 1998.

AICI GĂSIȚI COTELE LA TURCIA – RUSIA

 

GERMANIA – FINLANDA, ora 21:45 (AMICAL)

Ultimul test înainte de preliminarii

Germania și Finlanda susțin ultima lor verificare înainte de debutul în preliminariile CM 2018. În week-end, prima așteaptă vizita Norvegiei, cealaltă va primi în premieră ”naționala” din Kosovo.

Nemții au disputat precedentele partide la Euro 2016. În grupă au realizat un egal și două victorii, fără gol primit, în ”optimi” au bătut Slovacia (3-0), în ”sferturi” au trecut de Italia (1-1/6-5 la penalty-uri), dar în semifinale au fost eliminați de gazda Franța, 0-2. Acest eșec este primul după 6 meciuri imbatabile. Anterior, pierduse chiar acasă, 1-3 într-un ”amical” cu slovacii.

Absentă de la Euro, Finlanda nu s-a mai bucurat de un succes de 8 jocuri, 5 pierdute și tot atâtea terminate fără gol dat. Precedentul triumf l-a bifat în urmă cu un an, un 1-0 acasă cu Feroe în septembrie 2015, în eliminatoriile CE 2016. Anterioarele 5 deplasări le-a încheiat cu două remize la unu și 3 înfrângeri la zero, precedate de un 1-0 în Grecia.

Niciodată nu a cedat Germania în fața Finlandei. Până acum au avut loc 8 dueluri directe, cu 3 victorii ale nemților și 5 egaluri. Ultima confruntare s-a desfășurat în octombrie 2009, scor 1-1 la Hamburg. Notabil, finlandezii s-au întors cu remize din anterioarele două vizite făcute în Germania.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GERMANIA – FINLANDA

 

FLUMINENSE – CORINTHIANS, ora 03:45 (BRAZILIA CUPĂ)

Duel de tradiție, acum și-n Cupa Braziliei

Programate în dublă manșă, ”optimile” Cupei Braziliei propun o confruntare între două echipe de tradiție, Fluminense și Corinthians. Prima ocupă locul 9 în prima ligă, cu 31 de puncte în 21 de etape, cealaltă se află pe a 4-a poziție, cu 37 de puncte.

Gazdele tocmai au pierdut în campionat, 0-2 acasă cu liderul Palmeiras, în primul eșec după 5 partide imbatabile, terminate cu un egal și 4 victorii, toate fără gol primit. Tot de 5 meciuri nu mai cedase pe propria arenă, cu două egaluri urmate de 3 succese, interval în care a încasat numai un gol.

Și Corinthians s-a înclinat în precedentul joc, 0-2 la Ponte Preta. Oricum, campioana nu o duce extraordinar: acum două dispute a obținut primul succes din anterioarele 5 confruntări, 3 încheiate cu eșecuri fără gol dat. Ultimele 3 deplasări au însemnat tot atâtea eșecuri în care nu a putut să înscrie, după ce anterior legase 3 triumfuri la zero.

În iunie, cele două echipe s-au întâlnit în campionat, tot pe arena lui Fluminense, care s-a impus cu 1-0. Sezonul trecut, Corinthians fusese mai bună, 0-0 ”afară” și 2-0 acasă în unicul său triumf de 5 dueluri directe încoace. Gruparea din Sao Paulo nu a mai învins pe ”Estadio Giulite Coutinho” din Rio de Janiero din septembrie 2010, scor 2-1. Din acel moment, gazdele au bifat 3 egaluri și 3 victorii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FLUMINENSE – CORINTHIANS

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă