UN CLASIC ”FLA-FLU” FOARTE IMPORTANT PENTRU FLAMENGO

UN CLASIC ”FLA-FLU” FOARTE IMPORTANT PENTRU FLAMENGO

Unul dintre cele mai cunoscute derby-uri din fotbalul mondial, Flamengo-Fluminense, cunoscut ca ”Fla-Flu”, are programat în această noapte un nou episod. Pentru ambele grupări din Rio de Janeiro meciul e important, dar din motive diferite. În vreme ce Fluminense, care e gazdă, se gândește să nu iasă din zona locurilor de Copa Libertadores, Flamengo e implicată direct în lupta pentru titlu și nu-și permite pași greșiți, căci are 3 puncte mai puțin decât liderul Palmeiras, care joacă tot în această noapte, dar mai devreme, pe teren propriu cu Cruzeiro. Mâine vor reveni cele mai importante campionate europene, dar programul zilei de azi cuprinde și alte meciuri din Brazilia, din SUA, dar și din Cupa Portugaliei, Sporting Lisabona fiind echipa care va deschide seria celor 32 de partide ce se vor disputa, în marea lor majoritate, în week-end. Avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

FAMALICAO – SPORTING, joi, 13.10, ora 22:15 (PORTUGALIA, CUPĂ)

Sporting e mare favorită cu o codaşă a ligii secunde

Famalicao și Sporting Lisabona deschid seria meciurilor din ”32”-imile Cupei Portugaliei. Gazdele evoluează în liga secundă, unde ocupă un modest loc 18, fiind în zona retrogradabilă, oaspeții se găsesc pe locul 3 în elita lusitană.

Un 2-0 cu Mosteirense, în faza anterioară a Cupei, este singura victorie obținută de Famalicao în ultimele 5 partide. În schimb, în campionat nu s-a mai impus de 4 meciuri, cu o remiză albă și 3 eșecuri, precedentele două consecutive. În urma acestor rezultate, antrenorul Ulisses Morais tocmai a fost destituit, antrenamentele de miercuri fiind conduse de ”căpitanul” Chico Fernandes. Acasă a pierdut în anterioara apariție, 2-3 cu Portimonense, după o imbatabilitate de 4 dispute, cu două egaluri și două succese.

Sporting este neîntrecută de 3 confruntări, în toate competițiile, cu două triumfuri urmate de un nul, recentul 3-3 de la Guimaraes. Această serie a fost precedată de singurul eșec stagional intern, 1-3 la Rio Ave, suferit imediat după ce pierduse și în Champions League, 1-2 pe terenul Realului. De altfel, în acest sezon a învins numai o dată în deplasare, 1-0 cu Pacos Ferreira acum 4 partide. Elevii pregătiți de Juan Jesus au înscris în toate cele 9 meciuri disputate în actuala stagiune.

Statistica e crudă cu Famalicao în ceea ce privește duelurile directe cu Sporting. În total, au existat 19 astfel de înfruntări, terminate cu două egaluri și 17 eșecuri, unele la scoruri mari precum 0-11, cea mai drastică înfrângere încasată în istoria acestui club. Cele mai recente jocuri au fost tot în Cupă, cu Sporting învingătoare cu 2-0 în octombrie 2011, la Famalicao, și cu 4-0 în ianuarie 2015, la Lisabona.

La gazde, probleme medicale ridică atacantul Kisley. Dincolo, Juan Jesus plănuiește să-și odihnească mai mulți titulari pentru a miza, de pildă, pe portarul Beto (ex-CFR Cluj), sosit recent, pe Matheus Pereira, considerat una dintre marile speranțe ale clubului, și pe Paulo Oliveira. Printre menajați s-ar număra jucătorii care au fost la echipele lor naționale, ca Bryan Ruiz, Joel Campbell, Coates, Semedo.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FAMALICAO – SPORTING

 

PALMEIRAS – CRUZEIRO, ora 01:30 (BRAZILIA, SERIE A)

Dacă vrea să rămână prima, Palmeiras nu-și permite pași greșiți

Palmeiras nu are voie să calce strâmb în cursa de cucerire a titlului. După 29 de etape, formația din Sao Paulo este lider, cu 60 de puncte, doar 3 peste Flamengo. În vizită îi vine Cruzeiro, o echipă suferindă: ocupă abia a 12-a poziție, cu 36 de puncte, numai 3 depărtare de retrogradare.

Gazdele benficiază de cel mai bun atac, cu 52 de reușite, și de a doua cea mai solidă apărare, întrecută de 27 de ori. În plus, au cele mai multe victorii, 18, și au suferit cele mai puține eșecuri, 5. În campionat, Palmeiras nu a mai pierdut de 12 runde, cu 4 egaluri și 8 succese, ultimele 4 consecutive. Doar o dată de 13 jocuri încoace nu a înscris. Din totalul de 5 înfrângeri, una a încasat-o acasă, 0-1 cu Atletico Mineiro pe 31 iulie. În rest, pe ”Estadio Municipal Dr. Adhemar de Barros” a mai înregistrat 3 remize și 10 triumfuri, înscriind mereu.

Pregătită de fostul selecționer brazilian Mano Menezes, Cruzeiro se descurcă mai bine în ofensivă decât în defensivă, golaveraj 37-41, și se numără printre formațiile cu cele mai  multe eșecuri, 13. Vine după două victorii la rând, ambele la zero, obținute după o așteptare de 4 dispute, încheiate cu un egal și 3 insuccese. De 4 partide marchează constant. Trupa din Belo Horizonte a pierdut anterioarele două deplasări, numai la limită, după ce anterior legase 3 jocuri imbatabile ”afară”, cu un egal urmat de două triumfuri.

În tur, Cruzeiro a învins cu 2-1 și a ajuns la 5 dueluri directe invincibile, numai în campionat, cu două remize și 3 succese, unul în deplasare. Ultima victorie a lui Palmeiras a fost un 2-0 acasă în octombrie 2012. De 7 precedente încoace, în toate competițiile, s-a înscris de fiecare parte.

Gazdele tocmai l-au recuperat pe atacantul Alecsandro, revenit după 3 luni de suspendare pentru dopaj. În plus, antrenorul Cuca poate miza și pe internaționalii reveniți de la echipele lor naționale, ca Gabriel Jesus (acesta a și marcat pentru Selecao în Venezuela), Barrios, Mina. Cruzeiro nu se poate baza pe suspendații Edimar și Manoel, incert fiind Alex.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PALMEIRAS – CRUZEIRO

 

FLUMINENSE – FLAMENGO, ora 03:00 (BRAZILIA, SERIE A)

Un clasic ”Fla-Flu” foarte important mai ales pentru Flamengo

Într-unul din derby-urile de tradiție din Rio de Janeiro, Flamengo nu-și permite nici un pas greșit pentru a putea ține aproape de liderul Palmeiras. Înaintea etapei a 30-a, echipa antrenată de Ze Ricardo ocupă locul 2, cu 57 de puncte, 3 mai puține decât rivala din Sao Paulo. Gazdele de la Fluminense au și ele ținta lor: se găsesc pe locul 5, cu 46 de puncte, și se luptă să prindă un bilet în viitoarea Copa Libertadores.

Fără a excela nici în atac, nici în apărare, golaveraj 36-30, Fluminense a pierdut runda trecută, 1-2 ”afară” cu Sao Paulo, în primul eșec după 3 partide imbatabile, toate câștigate. De 6 meciuri marchează mereu, dar a și luat gol în 4 dintre ele. Precedenta vizită primită a însemnat un 3-1 cu Sport Recife, succes realizat imediat ce bifase unicul eșec de 4 jocuri încoace acasă, 1-2 cu Chapecoense. În total, pe propria arenă a bifat în acest sezon 8 triumfuri, 3 egaluri și 3 insuccese.

Cu cea mai solidă defensivă într-un golaveraj 40-26, Flamengo nu s-a mai înclinat de 9 partide, terminate cu două remize (una ”albă”) și 7 victorii. Ultimul eșec l-a suferit pe 13 august, 0-1 la Sport Recife, și este singurul de 16 jocuri încoace. Doar o dată în anterioarele 11 confruntări nu a marcat. Din totalul de 6 înfrângeri stagionale, 4 le-a încasat pe teren străin, completate de 4 egaluri și 6 victorii. Oricum, ”afară” nu a mai cedat de 4 înfruntări, cu două succese urmate de două egaluri.

Gazdele nu au nici o problemă de efectiv. În cealaltă tabără, Flamengo i-a recuperat pe internaționalii Muralha și Guerrero, dar și pe Jorge și Damiao, scăpați de suspendări.

Fluminense a realizat o mică surpriză în tur, când a învins cu 2-1. Sezonul trecut se impusese tot ”afară”, scor 3-2, dar cedase pe teren propriu, 1-3. Precedentul triumf de acasă a fost un 2-0 în mai 2014.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FLUMINENSE – FLAMENGO

 

CHICAGO FIRE – COLUMBUS CREW, ora 03:30 (SUA, MLS)

Codașa Chicago încearcă să-și revină

Chicago Fire și Columbus Crew încheie seria meciurilor din etapa a 32-a din Conferința de Est a Campionatului profesionist nord-american. Este o confruntare între două formații în suferință: gazdele ocupă locul 10, ultimul, cu 27 de puncte în cont, pe când adversarii se situează pe a 8-a poziție, cu 35 de puncte.

Cu gruparea din Chicago, Răzvan Cociș și colegii lui sunt codași nu doar în clasament. Ei au cele mai puține victorii (6), cele mai multe eșecuri (16), cel mai slab atac și a treia cea mai fragilă apărare într-un golaveraj 36-52. Fire nu a mai câștigat de 5 runde, cu un egal și 4 înfrângeri, ultimele 3 la rând. Mai mult, un 3-0 cu Philadelphia Union este singurul succes de 8 partide încoace, 5 dintre ele pierdute. Același triumf este unicul din precedentele 6 apariții acasă, 4 încheiate cu remize, toate 2-2. Pe de altă parte, un 1-2 cu Toronto, acum două dispute, este unicul insucces din anterioarele 11 vizite primite.

Columbus Crew se comportă bine în ofensivă, nu și în defensivă, golaveraj 45-49. În plus, se numără printre fruntașe la egaluri, 11 în total. În etapa trecută a obținut al 3-lea triumf din ultimele 4 confruntări. Echipa din Columbus a combinat mereu câte un eșec cu câte o victorie în precedentele 5 partide de ”afară”, în ultima încheind 0-3 cu DC United. Totuși, cele două recente succese sunt singurele din anterioarele 16 deplasări, numai în campionat.

Cele două formații s-au înfruntat de curând la Columbus, unde gazdele s-au impus cu 3-0. În martie se întâlniseră și la Chicago, dispută terminată 0-0. Între cele două partide s-a intercalat cea din Cupă din iunie, câștigată acasă de Fire cu 2-1. Doar în MLS, gazdele nu s-au mai impus într-un duel direct acasă de 3 meciuri, cu două egaluri și un eșec, cu începere de la un 1-0 în aprilie 2013.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CHICAGO FIRE – COLUMBUS CREW

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă