RUDIA GARCIA VÂNEAZĂ PRIMUL SUCCES ÎN LIGUE 1

RUDIA GARCIA VÂNEAZĂ PRIMUL SUCCES ÎN LIGUE 1

Instalat pe banca tehnică a lui Olympique Marseille de noul proprietar și depozitar al unei uriașe cantități de speranțe și iluzii ale pătimașilor fani de pe ”Velodrome”, Rudi Garcia este încă în căutarea primului succes în Ligue 1. Programul nu l-a ajutat prea tare, căci PSG și Bordeaux au fost rivale complicate, în fața cărora însă nu a pierdut, iar meciul de azi de la Montpellier e văzut ca un prilej numai bun pentru demersul său, mai ales că gazdele nu trec deloc printr-un moment fericit. Revin campionatele în programul zilei de azi, cu dueluri din Germania, Spania, Olanda sau Belgia, plus un inedit duel la vârful clasamentului în Turcia, un alt derby al Istanbulului între Galatasaray și surprinzătorul lider din ”Superlig”, Bașakșehir. Avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

MONTPELLIER – MARSEILLE, ora 21:45 (FRANȚA LIGUE 1)

Rudi Garcia aleargă după o primă victorie

Cele două echipe nu s-au descurcat prea bine până acum și fiecare aleargă de câtva timp după o nouă victorie. După 11 etape, gazdele ocupă abia locul 16, cu 11 puncte, pe când Olympique se află pe a 10-a poziție, cu 3 puncte în plus.

Având unul dintre cele mai bune atacuri, cu 16 reușite, dar și cea mai fragilă apărare, întrecută de 25 de ori, Montpellier nu a mai învins de două meciuri, cu un eșec și un egal, ambele în deplasare. Ultimul succes a fost un 3-2 acasă cu Caen și este singurul din precedentele 10 jocuri, pe lângă 5 remize și 4 înfrângeri. Celălalt triumf stagional, din runda inaugurală, a fost realizat tot pe propria arenă, unde a cedat numai o dată, plus două remize. Lucru remarcabil, elevii lui Frederic Hantz au marcat și au luat gol în 10 din cele 11 runde (în 6 cazuri au punctat numai câte o dată), iar de 4 dispute încoace au dat mereu minimum două goluri, dar la fel au și încasat.

Cu 0-0 a terminat Marseille ultimele două etape, ajungând la 3 meciuri consecutive fără gol luat. Contând pe un golaveraj modest, 11-10, echipa preluată recent de Rudi Garcia este neînvinsă de 5 partide, două câștigate, și s-a înclinat doar o dată în anterioarele 9 confruntări. Din cele 3 triumfuri stagionale niciunul nu l-a obținut în deplasare, de unde s-a întors cu 3 eșecuri urmate de două egaluri, ultimul la zero: în primele 4 apariții ”afară” a marcat și a încasat constant gol.

Trei jucători au probleme medicale la gazde, anume Sylla, W. Remy și Ninga. Într-o situație asemănătoare se găsesc, dincolo, Sakai, Njie și A. Diaby.

Marseille a fost mai bună sezonul trecut, cu 2-2 acasă, dar 1-0 în deplasare: în plus, s-a impus și în Cupa Ligii cu 2-0. Acum două ediții superioară fusese Montpellier, cu o dublă victorie, 2-0 ”afară” și 2-1 pe ”Stade de la Mosson”. De 20 de precedente încoace s-a marcat constant măcar o dată. În total, la Montpellier au avut loc 21 de dueluri directe în prima ligă, cu 7 victorii ale gazdelor (totuși, doar una în ultimele 4 vizite primite), 6 remize și 8 succese ale oaspeților.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MONTPELLIER – MARSEILLE

 

HERTHA – BORUSSIA MONCHENGLADBACH, ora 21:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Hertha are aspirații înalte, Borussia n-a mai câștigat de 4 meciuri

Confruntare între două formații cu aspirații înalte. După 9 etape, Hertha Berlin a adunat 17 puncte și se află pe locul 5, de Europa League, dar caută să pătrundă în zona Champions. Suferindă de ceva vreme, Borussia Monchengladbach a ajuns tocmai pe a 11-a poziție, cu 12 puncte, și încearcă să se reapropie de nivelul întrecerilor continentale.

Fără a excela nici în atac, nici în apărare, golaveraj 14-10, Hertha a pierdut runda trecută la Hoffenheim, 0-1, în primul insucces după 4 runde imbatabile, terminate cu două egaluri și două victorii. Din cele două eșecuri stagionale, ambele la zero, niciunul nu l-a suferit acasă. Mai mult, la Berlin, echipa antrenată de ungurul Pal Dardai nu a iertat pe nimeni în 4 partide, toate terminate cu câte două goluri date: ultima învinsă (2-1) a devenit surpriza FC Koln, aflată la primul ei eșec în acest sezon. Precedenta înfrângere pe propria arenă datează din finalul sezonului trecut, 1-2 cu Darmstadt în mai, ba nu a cedat decât de două ori de 16 vizite primite încoace.

Cu mari deficiențe ofensive, Monchengladbach a ajuns să aibă un neașteptat golaveraj negativ, 10-12. Nu a câștigat și nici nu a marcat de 4 meciuri, cu două egaluri și două eșecuri. Anteriorul triumf l-a realizat în septembrie, 2-0 cu Ingolstadt. ”Afară” nu s-a putut impune deloc, revenind cu doar un egal și 3 insuccese, ultimele două fără să fi înscris. De o victorie pe teren străin nu s-a mai bucurat din mai,  2-0 la Darmstadt, acum 5 deplasări.

La gazde, Dardai nu contează pe Korber, Langkamp, Beschwerden, Plattenhardt, Darida, Duda, toți accidentați, plus suspendatul Stocker. În cealaltă tabără, Andre Schubert nu îi are la dispoziție pe Alvaro Dominguez, A. Christensen, Doucoure, Ndenge, M. Schulz, Drmic, Simakala, Nicolas. Incert e Traore.

Borussia a învins la scor în ambele confruntări din sezonul precedent, 4-1 la Berlin și 5-0 acasă. A ajuns, astfel, la 5 dueluri directe invincibile, toate încheiate cu triumfuri cu cel puțin două goluri înscrise. Anteriorul succes înregistrat de Hertha, totodată unicul de 10 precedente încoace, a fost un 1-0 pe teren propriu în octombrie 2013.

AICI GĂSIȚI COTELE LA HERTHA – BORUSSIA MONCHENGLADBACH

 

MALAGA – SPORTING GIJON, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Malaga n-a pierdut niciodată acasă cu Gijon

Ambele echipe sunt în căutarea unor vremuri mai bune. Au și motive. Malaga ocupă abia locul 10, cu 12 puncte în 10 etape, pe când Sporting Gijon se află tocmai pe a 18-a poziție, prima retrogradabilă, cu 9 puncte în cont.

Malaga a pierdut runda trecută la Madrid, 2-4 cu Atletico, dar se poate mândri că e prima echipă care în acest sezon a înscris de două ori în poarta trupei lui Diego Simeone. Cu atacul se remarcase și anterior, într-un categoric 4-0 cu cu nou-promovata Leganes. Oricum, eșecul din ”Calderon” este primul suferit de elevii lui Juande Ramos în ultimele 4 jocuri, pe lângă un egal și două succese, cu gol dat în toate, dar și încasat în 3 dintre ele. Traseul de pe teren propriu l-au început slab, cu o remiză la unu și o înfrângere la zero, după care și-a revenit, legând 3 victorii, fiecare cu minim două reușite.

Cu unul dintre cele mai slabe atacuri, golaveraj 8-19, Gijon a remizat în precedentele două partide, ultima fiind notabilă, 1-1 acasă cu FC Sevilla. Totuși, formația antrenată de Abelardo nu a mai învins de 7 meciuri, 5 dintre ele pierdute. Ambele triumfuri de până acum le-a tranșat în primele 3 etape și numai acasă. Din deplasare nu s-a putut întoarce cu mai mult de două remize albe, cum s-a întâmplat la Granada în anterioara vizită făcută, și 3 eșecuri, două la limită. Pe teren străin nu a mai triumfat din ianuarie 2016, 1-0 la Valencia, acum 13 vizite făcute, 7 încheiate fără să fi înscris. Acesta este și singurul succes extern de 20 de apariții ”afară” încoace.

Juande Ramos are destule probleme de efectiv, care se referă la Kuzmanovic, Miguel Torres, Recio, Charles, Keko, Weligton, D. Llorente. Dincolo, Abelardo își face griji pentru Xavi Torres, Victor Rodriguez și Babin.

Sezonul trecut, fiecare echipă a triumfat pe propria arenă la același scor, 1-0. Și mai în spate, Malaga a pierdut de numai două ori în ultimele 8 dueluri directe, plus două remize și 4 succese.  Pe ”La Rosaleda” nu s-a înclinat însă niciodată.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MALAGA – SPORTING GIJON

 

GALATASARAY – BASAKSEHIR, ora 19:00 (TURCIA, SUPERLIG)

Surprinzător derby de clasament la Istanbul

Într-unul dintre derbyurile Istanbulului, Galatasaray și Basaksehir duc o neașteptată luptă pentru supremație. După 9 etape, ambele rivale sunt pe podium. Gruparea Cim Bom ocupă locul 3, cu 20 de puncte, în vreme ce adversara se află surprinzător la șefie, cu 23 de puncte: între ele este intercalată campioana Besiktas (21p). Este și o confruntare între echipele cu cele mai bune apărări, golaveraj 14-6, respectiv 22-5, oaspeții contând și pe cel mai prolific atac.

Un singur eșec a suferit Galatasaray până acum, un 0-1 acasă cu Trabzonspor acum două runde în unicul meci stagional în care nu a putut marca. Ulterior s-a impus la Adana, la același scor, a 3-a victorie din ultimele 4 jocuri. Înaintea acelei înfrângeri, echipa pregătită de olandezul Jan Olde Riekerink  înșirase pe teren propriu 3 triumfuri, cu 6 goluri date și numai unul luat.

Neînvinsă, precum doar Besiktas, Basaksehir vine după două succese consecutive, anteriorul fiind un 5-1 acasă cu Akhisar. A marcat în toate cele 9 partide, iar în alte 5 nu a luat gol. Elevii fostului selecționer turc Abdullah Avci, în funcție din iulie 2014, au ratat cele 4 puncte prin două egaluri pe teren propriu. Din cele 4 deplasări s-au întors mereu victorioși și nu oricum, ci fără niciun gol încasat, dar 10 date, între care 5 la Alanya. În total, ultimul eșec din Superlig l-au suferit în martie, 2-3 acasă cu Ankaraspor, urmat de 18 meciuri terminate cu 6 egaluri și 12 triumfuri. Imbatabilitatea lor ”afară” durează de 12 dispute, de la un 1-2 la Rize în decembrie 2015, eșec completat apoi de 6 remize și 6 succese, precedentele 5 la rând.

Galatasaray este neîntrecută de 3 dueluri directe, cu două egaluri și o victorie: stagiunea trecută a făcut 2-0 ”afară” și 3-3 acasă. Ultimul eșec, 0-4 în deplasare în octombrie 2014, este și unicul de 7 dueluri directe încoace. Pe teren propriu nu a cedat, totuși, niciodată.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GALATASARAY – BASAKSEHIR

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă