CE SÂMBĂTĂ PLINĂ DE MECIURI TARI!

CE SÂMBĂTĂ PLINĂ DE MECIURI TARI!

Mourinho vs Wenger, Simeone vs Zidane, Tuchel vs Ancelotti. Sau, dacă preferați, Manchester United-Arsenal, Atletico-Real Madrid, Dortmund-Bayern. Week-end-urile dedicate echipelor naționale nu au, trebuie să recunoaștem, farmecul sfârșiturilor de săptămână în care sunt implicate echipele de club. Mai ales când apar astfel de confruntări, fiecare cu o cotă uriașă de interes și cu implicații deosebite în clasamentul fiecărei țări. Manchester United încearcă să arate că poate conta inclusiv în lupta pentru titlu, în vreme ce Arsenal încearcă să dea lovitura într-o dispută pentru supremație ce se anunță pasionantă. Borussia speră să reducă distanța față de Bayern, care, la rându-i, are nevoie de victorie căci tocmai a văzut cum marea surpriză RB Leipzig s-a cocoțat pe primul loc după succesul de aseară de la Leverkusen. Atletico e la 6 puncte de Real Madrid și nu-și permite pași greșiți, însă campioana Europei are destule restanțe în confruntările de pe ”Calderon”, din disputa celor două existând varianta să profite FC Barcelona, care întâlnește pe Malaga, acasă. Nu sunt singurele repere ale zilei, căci sunt suficiente meciuri interesante în toate campionatele, inclusiv la noi, unde Steaua joacă la Chiajna. Avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

 

CHIAJNA – STEAUA, sâmbătă, 19.11, ora 20:30 (ROMÂNIA, LIGA 1)

Chiajna încă n-a bătut Steaua, dar are speranțe

Cu doar 13 puncte adunate în 15 etape, Concordia Chiajna se găsea înaintea noii runde pe locul 11 și speră să nu iasă cu mâna goală din disputa cu Steaua, mai ales că a dus-o rău în ultima vreme. La rândul său, liderul contează pe 33 de puncte și caută să păstreze măcar avansul de 3 lungimi peste CSU Craiova.

Cu cel mai slab atac, golaveraj 7-18, Concordia nu a mai învins de 5 partide, cu două remize urmate de 3 eșecuri, cu gol dat în doar două din aceste jocuri. Ultima din totalul de 3 victorii a obținut-o pe 24 septembrie, 1-0 ”afară” cu Dinamo. Pe teren propriu nu s-a mai impus de 5 meciuri, 3 pierdute,  ba nu are decât un succes stagional, 1-0 cu Gaz Metan în 13 august, completat de două remize și 4 eșecuri cu 10 goluri încasate și doar unul dat.

Cu cea mai bună defensivă, golaveraj 22-10, Steaua este imbatabilă de 3 partide, cu un egal completat de două triumfuri cu 2-0. Anterior, cedase acasă cu Gaz Metan, 0-1, în singura dispută în care nu a marcat. De altfel, ambele înfrângeri din actuala Liga 1 le-a suferit pe propria arenă. De pe teren străin s-a întors cu un nul și 6 victorii, 4 dintre ele terminate cu apărarea neînvinsă. Precedentul insucces ”afară” a rămas un 0-2 cu Astra în aprilie, în urmă cu 8 deplasări, 7 câștigate.

Gazdele nu se confruntă cu probleme speciale de efectiv. Dincolo, din echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf absentează Tănase și L. Filip, dar poate reintra Pintilii.

Niciodată nu a putut-o bate Chiajna pe Steaua. În cele 11 dueluri directe din campionat, Concordia nu a putut înregistra mai mult de un egal și 10 eșecuri, unul încasat în tur, 0-1 (Achim 77). În toate competițiile, în 14 precedente, ilfovenii au învins numai o dată, în singurul ”amical”, 4-1 în februarie 2012.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CHIAJNA – STEAUA

 

MANCHESTER UNITED – ARSENAL, ora 14:30 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Mourinho vs Wenger, spectacolul e servit

Etapa a 12-a din Premier League începe cu un meci de zile mari între două dintre cele mai faimoase echipe, Manchester United și Arsenal. Este, totodată, o înfruntare între doi dintre cei mai apreciați tehnicieni, Jose Mourinho și Arsene Wenger, a căror rivalitate cu accente de dușmănie e deja de notorietate. Disputa îi găsește pe ”diavoli” pe locul 6, cu 18 puncte, pe când ”tunarii” ocupă a 4-a poziție, cu 24 de puncte, două sub liderul Liverpool.

Fără a excela nici în atac, nici în apărare, golaveraj 16-13, United a realizat o remiză albă și o victorie după rușinosul 0-4 de pe terenul lui Chelsea. Acesta este singurul eșec din anterioarele 6 runde: totuși, numai două au fost câștigate, de unde și reproșurile aduse lui Jose legate de incapacitatea echipei de a învinge. Chiar și pe ”Old Trafford” nu a putut obține mai mult de egaluri în precedentele două jocuri, după ce anterior bifase două succese și unica înfrângere, 1-2 în derbyul local cu City. Dintre vizitele primite, nu a marcat doar în ultima, 0-0 cu Burnley.

Cu una dintre cele mai prolifice ofensive, stând bine și în defensivă, golaveraj 24-11, Arsenal nu a pierdut decât în etapa inaugurală, 3-4 acasă cu Liverpool. După aceea și-a trecut în cont 3 remize, două fiind ”albe”, și 7 succese: în precedentul joc a terminat 1-1 cu Tottenham, pe ”Emirates”. Traseul de ”afară” l-a început cu un 0-0 la Leicester, după care a legat 4 triumfuri, precedentul fiind un 4-1 la Sunderland. Elevii lui Wenger nu s-au mai înclinat pe teren străin de 10 dispute, cu 5 egaluri și tot atâtea victorii.

De altfel, United este ultima echipă care a învins-o pe Arsenal în deplasările acesteia din campionat, 3-2 pe 28 februarie. În tur, ”tunarii” învinseseră cu 3-0, însă ei nu au mai câștigat pe ”Old Trafford” în Premier League din 2006, scor 1-0 (Adebayor 86). ”Diavolii” sunt neîntrecuți acasă de 9 dueluri directe, cu 7 triumfuri și două remize. În toate competițiile, trupa din Manchester nu a cedat decât de 3 ori în precedentele 19 întâlniri cu Arsenal. Mai mult, ca manager în Premier League, Mourinho nu a pierdut niciodată în campionat în fața lui Wenger, cu 5 victorii și 6 egaluri, iar în toate competițiile a înregistrat 6 succese, 8 remize și numai o înfrângere, în Supercupa din 2015.

Mourinho nu contează pe Ibrahimovic, suspendat, și pe Valencia, accidentat, în vreme ce Fellaini, Shaw și Rooney au probleme medicale, dar pot fi folosiți la nevoie. La rândul lui, Wenger nu-i are la dispoziție pe Cazorla și Bellerin, ambii accidentați, însă Alexis Sanchez poate fi recuperat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MANCHESTER UNITED – ARSENAL

 

BORUSSIA DORTMUND – BAYERN MUNCHEN, ora 19:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Borussia are ocazia să scurteze distanța față de Bayern

Disputa dintre Dortmund și Bayern nu le mai găsește pe cele două protagoniste una lângă alta. ”Vina” o poartă Borussia, care are un sezon sub așteptări: înaintea etapei a 11-a se afla abia pe locul 5, cu doar 18 puncte. În schimb, Bayern continuă sus și conducea plutonul cu 24 de puncte, dar a căzut pe doi după victoria lui RB Leipzig la Leverkusen, 3-2. Această dispută este, totodată, una între formațiile cu cele mai bune atacuri, golaveraj 25-12, respectiv 24-6, oaspeții contând și pe cea mai solidă apărare din campionat.

Dortmund s-a impus runda trecută, 5-2 pe terenul ”lanternei roșii” Hamburg (Aubameyang a dat 4 goluri și o pasă decisivă), în prima victorie după o așteptare de 4 jocuri, cu un eșec urmat de 3 remize, una ”albă”. Două dintre egaluri le-a bifat în precedentele apariții acasă, 1-1 cu Hertha, apoi 0-0 cu Schalke în a doua partidă stagională în care nu a putut înscrie. Anterior,  înșirase 3 succese pe propria arenă, unde nu a mai cedat de 26 de partide, 21 câștigate, începând de la un 0-1 chiar cu Bayern în aprilie 2015.

Bayern încă nu a pierdut în actuala Bundesliga. Unul dintre cele 3 egaluri, pe lângă 7 triumfuri, l-a înregistrat runda trecută, 1-1 acasă cu Hoffenheim. Echipa pregătită de italianul Carlo Ancelotti a marcat în fiecare joc. În deplasare, numai Frankfurt a rămas nebătută, 2-2, în rest bavarezii au mai realizat 3 victorii, cu 6 goluri date și numai unul încasat. Anteriorul lor eșec ”afară”, și unicul de 21 de vizite făcute încoace, datează din decembrie 2015, pe când antrenor era Guardiola, 1-3 la Monchengladbach, după care au obținut 3 egaluri și 11 succese.

Pe 4 jucători nu poate miza antrenorul gazdă Thomas Tuchel, anume Subotic, Durm, S. Bender, Bonmann, însă contingentul de accidentați de acum o lună s-a micșorat simțitor, ba chiar ar putea reintra inclusiv Reus, deși e destul de greu de crezut. În cealaltă tabără, Ancelotti nu-i are la dispoziție pe Javi Martinez, Vidal, Coman, Benko, Dorsch, în vreme ce Robben acuză unele probleme musculare, care n-ar trebui totuși să-l împiedice să joace.

Cele două echipe au deschis sezonul în Supercupa din august, cucerită de Bayern, scor 2-0: în mai se înfruntaseră și în finala Cupei, 0-0, apoi 4-3 la penalty-uri pentru bavarezi. Tot ei fuseseră mai buni sezonul trecut și în campionat, cu 0-0 la Dortmund și 5-1 acasă. Borussia nu a mai triumfat în Bundesliga de 4 dueluri directe, 3 cedate, de la un 3-0 la Munchen în aprilie 2014, în timp ce pe teren propriu nu a mai câștigat din aprilie 2012, scor 1-0.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BORUSSIA DORTMUND – BAYERN MUNCHEN

 

UDINESE – NAPOLI, ora 19:00 (ITALIA, SERIE A)

Napoli nu-și permite pași greșiți, e la 9 puncte de Juve

Contra lui Napoli, Udinese încearcă să-și urmeze traseul bun avut în ultima vreme, care au îndepărtat-o de retrogradare. După 12 etape, formația antrenată de Luigi Delneri ocupă locul 13, cu 15 puncte, și se luptă cu o echipă dornică să reintre în zona cupelor continentale: ultimele rezultate i-au coborât pe Chiricheș și colegii lui pe a 6-a poziție, cu 21 de puncte în cont, la 9 distanță de liderul Juventus.

Mai bine în atac decât în apărare, golaveraj 16-19, Udinese nu a mai pierdut de 4 runde, cu două victorii completate de două egaluri, ultimul ”afară” cu Genoa, 1-1. Anterior avusese o serie nereușită punctată de o remiză și 4 eșecuri. De 9 jocuri ia constant gol, dar a și înscris în precedentele 5. Pe teren propriu nu a mai cedat de două meciuri, însă a suferit destul. În cele 6 vizite primite nu s-a putut impune decât de două ori, pe lângă două remize și două insuccese.

Napoli se descurcă bine în ofensivă, cu 21 de reușite, dar șchioapătă în defensivă, întrecută de 12 ori. Nu a mai triumfat de două jocuri, contra unor adversari grei, 1-2 ”afară” cu Juventus și 1-1 acasă cu Lazio. Ultimul succes, totodată al doilea de 6 confruntări încoace, a fost un 2-0 pe teren propriu cu Empoli. În deplasare a învins numai o dată în ultimele 4 partide, 2-1 cu ”lanterna roșie” Crotone: în total, de ”afară” a revenit cu două triumfuri, două egaluri și două eșecuri.

Un singur absent sigur   la echipa din Udine, anume accidentatul Ewandro, după ce Halfredsson și Jankto au fost recuperați. De la napoletani lipsește Milik, tot accidentat, incerți fiind Gabbiadini și Callejon.

Sezonul trecut, fiecare formație s-a impus pe propria arenă, Napoli cu 1-0, Udinese cu 3-1. Friulanii sunt invincibili acasă de 8 dueluri directe, terminate cu 4 egaluri și tot atâtea victorii, cu începere de la un 0-5 în septembrie 2007.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UDINESE – NAPOLI

 

ATLETICO MADRID – REAL MADRID, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

La 6 puncte de Real, Atletico nu concepe altă variantă decât victoria

Marele derby al Madridului găsește cele două protagoniste separate de 6 puncte. Înaintea etapei a 12-a, gazdele de Atletico ocupau locul 4, cu 21 de puncte, în vreme ce rivalii de la Real contează pe 27 de puncte, cu care se aflau la șefie. Ambele echipe stau bine la realizări, cu golaveraj 25-8, respectiv 31-10. Acest meci este o reeditare a finalei Champions League din mai 2016, câștigată cu suspans maxim de Real, 1-1/5-3 la penalty-uri.

Atletico a pierdut runda trecută, 0-2 la San Sebastian cu Real Sociedad. A fost al doilea eșec din ultimele 3 jocuri, pe lângă un 0-1 cu FC Sevilla, tot ”afară”. În schimb, pe propria arenă, echipa antrenată de argentinianul Diego Simeone nu s-a împiedicat decât în primul joc, 1-1 cu nou-promovata Alaves. Pe urmă, a înșirat 4 victorii, unele detașate precum 5-0 cu Gijon și 7-1 cu Granada, dar și recentul 4-2 cu Malaga. Ultima înfrângere pe ”Calderon” a fost un 1-2 cu FC Barcelona în septembrie 2015, urmat de 22 de dispute terminate cu 4 remize și 18 triumfuri.

Real este singura formație neînvinsă în actuala Primera. Vine după 4 victorii consecutive, precedenta fiind un 3-0 acasă cu Leganes, serie începută exact după ce legase toate cele 3 egaluri din cont. Elevii lui Zinedine Zidane au înscris în fiecare etapă, însă doar în 3 nu au luat gol. Din deplasare s-au întors cu un egal, 2-2 la Las Palmas, flancat de câte două succese, anteriorul fiind un 4-1 cu Alaves. Ultimul eșec în campionat l-a suferit chiar cu Atletico, 0-1 pe ”Bernabeu” în februarie 2016, după care a obținut 20 de victorii și 3 egaluri. Invincibilitatea ”afară” durează de 16 confruntări, 12 câștigate, de la un 0-1 la Villarreal în decembrie 2015.

Augusto Fernandez și Gaitan sunt jucătorii pe care nu poate conta Simeone. Cum Griezmann s-a refăcut, un posibil prim ”11” ar fi: Oblak – Juanfran, Savic, Godin, Filipe Luis – Koke, Gabi, Saul – Ferreira-Carrasco, Griezmann, Gameiro. Dincolo, Zidane nu se bazează pe Casemiro și Kroos, ceea ce reprezintă o problemă la mijloc deoarece Modric abia s-a recuperat după accidentare, iar Kovacic nu oferă aceleași garanții pe faza defensivă. În plus, s-a accidentat și Morata, el urmând să lipsească și la confruntarea cu Barcelona din 3 decembrie. În schimb, va reintra Ramos și există speranțe în jurul lui Benzema. Formula de start ar arăta astfel: Keylor Navas – Dani Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Kovacic, Isco – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo, existând și varianta Lucas Vasquez, caz în care Benzema ar ieși din schemă, iar Cristiano Ronaldo și Bale ar urma să fie jucătorii de atac într-un modul 4-4-2.

Atletico s-a descurcat mai bine sezonul trecut, cu 1-1 acasă și 1-0 ”afară”, după ce în 2014-2015 se impusese de două ori. ”Roș-albii” sunt imbatabili în campionat de 6 dueluri directe, 4 încheiate cu triumfuri, de la un 1-2 chiar pe teren propriu în aprilie 2013. În toate competițiile, ei nu au cedat decât o dată de 11 precedente încoace, plus 5 victorii și 5 remize.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO MADRID – REAL MADRID

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă