SARA CARBONERO, ZIARISTA ȘI LOGODNICA

SARA CARBONERO, ZIARISTA ȘI LOGODNICA

Dacă de ceva nu avea nevoie Jose Mourinho înaintea primei manșe din ”El Clasico de Copa” cu FC Barcelona, ei bine de asta n-avea nevoie. Să se trezească vorbind Sara Carbonero despre situația echipei, despre atmosfera din vestiar. Logodnica lui Casillas tocmai a făcut-o, iar ceea ce a zis ea a fost imediat preluat de mai toate site-urile din lume, iar mîine vor apărea și în ziarele tipărite.

Sara Carbonero a fost, că tot sîntem la perioada de reduceri, două într-una. Mai întîi a fost ziarista. Are un contract cu canalul mexican ”TeleVisa”, unul dintre cele mai puternice din lume, mai exact la programul ”La Jugada”. Sara e un nume cunoscut în peisajul media din Spania, e o ziarista de televiziune bună (profesional vorbind de data asta), nu s-a ridicat brusc și doar datorită relațiie sale cu Casillas. Ea era vedetă și înainte, doar că nu aveau atîta greutate cuvintele ei, nu era atît de mult băgată în seamă dincolo de ceea ce făcea ea la Radio Marca, la Cadena SER, la postul La Sexta sau la Telecinco, unde e acum.Legătura cu Casillas i-a adus gradul de notorietate ce i-a permis să iasă dincolode granițele Spaniei.

Veți vedea pe imaginile de mai jos. Prima parte e pur jurnalistică. Vorbește despre ceea ce s-a întîmplat, relatează cele apărute în Marca, răspunzînd întrebării puse de moderatorul mexican: ”Qué pasa ahí, Sara?”. Apoi, la final, găsește de cuviință să transmită și o părere personală.

“Dentro del vestuario, el clima como sabéis todos no es bueno. De ahí a que haya habido un chantaje… pensamos todos que no. Lo que sí es vox populi es que los futbolistas no comulgan para nada con su entrenador. Ahora mismo hay división en el vestuario y habrá que esperar a final de temporada para ver si Mourinho se va, porque tiene muchos frentes abiertos en el Real Madrid”.

Cu alte cuvinte, pe românește spus, ”în vestiar, DUPĂ CUM ȘTIȚI CU TOȚII, atmosfera nu e bună”. De unde să știm cu toții? Că nu stăm în casă, ca să nu zic, direct, în pat, cu căpitanul echipei. Asta era întrebarea logică a moderatorului, dar ea n-a venit. ”Dar de la asta, că a fost apoi un șantaj, credem cu toții că nu”. În paranteză fie spus, fraza asta nu se prea regăsește în traducerile ulterioare, pentru nu prea ajută în context, nu-i așa? Să nu lăsăm adevărul să strice un subiect bun, nu?

Apoi vine și sentința: ”Ceea ce e <<Vox Populi>> e că fotbaliștii nu prea împărtășesc părerea antrenorului. Vestiarul e divizat și trebuie să așteptăm finalul sezonului pentru a vedea dacă Mourinho pleacă, pentru că are multe fronturi deschise la Real Madrid”. Nu neapărat în sens războinic se referea ea cînd vorbea de frinturi, dar ideea cam asta e.

Teoretic n-a spus nimic nou. L-a confirmat pe Florentino Perez, care a spus că nu a existat șantaj din partea jucătorilor. Practic însă a făcut un mare deserviciu echipei și logodnicului, iar norocul lui Iker Casillas acum e că, fiind accidentat, nu e în vestiar alături de Mourinho și ceilalți.

Sara are două meserii în momentul ăsta. Cea de jurnalistă și cea de nevastă de fotbalist. A doua meserie e din ce în ce mai la modă, multe fete ar face o facultate că să și-o însușească. Cîteodată însă e bine să faci distincție între ce auzi acasă și ce spui în casele altora, prin televizor.

3 Comentarii
  • Andrei Voda spune:

    pai daca imi amintesc bine tot ea il acuza pe Cristiano Ronaldo ca ar fi egoist, figurant si alte jigniri gratuite…PS:Il cheama Pitzi pe Gica Craioveanu la nationala?:)))

  • ovidiu spune:

    anda banu a spus ca lucian goian uraste sa manance gandaci la masa de pranz si uite asa i-au reziliat chinezii contractul! textul e un pamflet si trebuie tratat ca atare!

  • Cristi spune:

    Aviz lui Maxim, Cristea, Stoian si altii…. Cat conteaza sa ai o femeie potrivita langa tine…sa ai un sprijin moral si sa ai o anumita siguranta…nu sa stai cu gandul daca se intoarce la Bote sau o combina Slav..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă