Articolul precedent

ZIARELE DE AZI, 11 FEBRUARIE

ZIARELE DE AZI, 11 FEBRUARIE

 

Marca deja anticipează duelul cu Manchester United din Liga Campionilor și cere, în numele echipei madrilene, sprijinul publicului. În As, Sergio Ramos vorbește, pe aceleași subiect într-un fel, despre duelul cu Rooney. Sport și El Mundo Deportivo și-au împărțit coperta pentru victoria echipei de fotbal, dar și pentru victoria echipei de baschet a Barcelonei, care a cîștigat Cupa Spaniei.

Gazzetta dello Sport, Corierre dello Sport și TuttoSport abordează subiecte din etapa de week-end a campionatului italia, la fel cu o fac și A Bola și O Jogo despre cea a campionatului portughez, Kicker despre ceea ce s-a întîmplat în Bundesliga, iar Ole despre Argentina. Doar L`Equipe a găsit pentru azi un subiect din schi.

Vă reamintesc că dacă doriți să citiți variantele on-line ale acestor publicații, o puteți face cu un simplu click pe fiecare nume în parte. Majoritatea au un conținut diferit pe on-line față de ediția tipărită, dar există la unele și varianta contra-cost de a citi ”ziarul” in format pdf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă