Articolul urmator

JOSE MOURINHO ŞI SPOTUL IKEA

JOSE MOURINHO ŞI SPOTUL IKEA

E sau nu Jose Mourinho în clipul publicitar de mai jos? E o întrebare pe care şi-au pus-o toţi cei care au văzut acest spot al suedezilor de la Ikea. Trimiterile la Mourinho sînt evidente, acel „por que” din start, felul în care reacţionează la final, atunci cînd vede tricoul lui Messi.

Cu toate astea, se pare că nu e Mourinho. Nu sînt însă prea convins că acest spot a fost făcut fără acordul său. Pînă la urmă, totul ţine de bani, nu-i aşa?

N-aţi uitat probabil spotul publicitar care i-a avut pe Messi şi Cristiano Ronaldo drept protagonişti.

E doar un exemplu, să zicem două, pentru cei care duc rivalitatea din sport pe alte planuri. Rivalitatea trebuie să existe în sport, dar acolo să rămînă. A duce-o în alt plan devine o prostie.

2 Comentarii
  • mihai spune:

    Abrei daca esti amabil sa-mi explici si mie o chestie,pt ca tu ne spui si de ce!!
    De ce tu si colegii tai de la digi sunteti asa frustrati si suntetti obsedati de messi,pt ca atunci cand realul joaca inaintea barcei si ronaldo face un meci mare(pt voi niciodata nu e bun),va rugati cum va rugati sa castigati la loto,ca messi sa faca un meci bun si azi spre exemplu colegii tai comentatori vroiau sa dea messi mai multe decat ronaldo pt ca asa trb ca ei au pus pariu samd!!!eu inteleg ca fiecare are afinitatile lui,dar eu vreau un comentariu echidistatnt pt ca nu sunt obligat sa tin cu barca,sa-mi palac stilul barcei sau sa-mi placa de messi.la meciurile barcei se vorbeste tot meciul numai de messi ,chiar si cand nu e el la minge ,si pe deasurpa si la meciuirle realului se vorbeste 30 de min tot de messi si barca.de ce??de ce intotdeauna ce face barca si messi e bine ,ei au voie sa protesteze sa faca orice,iar la real nimic nu e bine nu au voie sa faca nimic pt ca,contravine fair-playului???
    Ps:sunt sigur ca nu o sa raspunzi pt ca pe voi va deranjeaza cineva care nu este de aceeasi parere cu voi!!voi,pt ca aveti posibilitatea influentati masele mari de oameni si trageti in Real Madrid pt ca assa vreti voi!!Iti doresc o zi buna!!

  • mihai spune:

    ANDREI* am gresit!! imi cer scuze, fara nici cea mai mica intentie!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă