Articolul urmator

REAL MADRID-FC BARCELONA: POFTIȚI PE ”BERNABEU”!

REAL MADRID-FC BARCELONA: POFTIȚI PE ”BERNABEU”!

 

Am vorbit ceva mai devreme despre un ”Clasico” cu mai puțin chef. Am analizat din punct de vedere fotbalistic duelul ce va începe în curînd. Vă propun în cele ce urmează o altfel de avancronică, iar la final am păstrat, pentru cei care încă n-au apucat să ajungă pe ”Santiago Bernabeu” dar își doresc un tur al stadionului și al muzeului.

Mai întîi însă duelul ziarelor, Madrid vs Catalunya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Destul de bizară alegerea celor de la As de a ieși cu subiect de primă pagină stadionul pe care se va juca finala Cupei, mai exact controversele în legătură cu acest stadion. Marca pare mai conectată la evenimentul numit El Clasico.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Presa din Catalunya e un pic mai conservatoare, mizînd pe coperți mobilizatoare. El Mundo Deportivo vorbește de revanșă, în vreme ce Sport oferă și o informație interesantă, preșul ce va fi cerut pentru Victor Valdes.

Îm continuare iată cum ar arăta, în viziunea As și El Mundo Deportivo echipele de start:

 

 

 

 

 

 

 

Pentru că toată lumea vorbește de duelul dintre Messi și Cristiano Ronaldo, iată toate golurile marcate de cei doi împotriva celeilalte echipe, cu amendamentul că lipsesc ultimele două reușite ale lui Cristiano, cele de marți.

Și, ca o completare, iată și golurile ce lipsesc din repertoriul lui Cristiano Ronaldo, cele marcate în meciul de marțea trecută, cu comentariul specific al celor de la Cadena SER.

Și, așa cum v-am promis, am lăsat pentru final un tur al stadionului Santiago Bernabeu. Veți avea ocazia să ascultați și varianta inițială a imnului clubului madrilen, precum și pe cea actuală, cîntată de Placido Domingo:

5 Comentarii
  • mihai spune:

    +2 la CR7…cele din cupa de marti..:)

  • Giani spune:

    Un meci urat….o Barcelona impotenta de-a dreptul…nici un orgoliu, nimic …miuta devine ridicola atunci cand nu ataci poarta….urmatorul antrenor tb sa schimbe putin registrul …
    Amuzant devine faptul ca toata lumea a descifrat jocul Barcelonei, doar cei de la Barcelona nu stiu asta…apune o generatie…va fi greu de acum pentru Barca…

  • penalty spune:

    te rog sa mai privesti faza cu penalty-ul solicitat de barcelona.daca tu crezi ca ala e cel mai clar penalty din lume iti sugerez sa te apuci de altceva

  • mihai spune:

    Chestia este ca asta era de asteptat sa se intample,dar cei de la barca nu credeau ca ei pot cadea de pe acel piedestal unde au fost urcati de presa.caderea in gol acum e mult mai grea si revenirea va fi infernala.Ciudat este cum acesti domni de l abarca si-au dat arama pe fata la sfarsitul meciului si l-au atacat de-a dreptul pe central facand niste actiuni pe care ei mai de mult le condamnau si spuneau de Real ca e foarte urat ca un asemenea club sa se preteze la astfel de fapte(arbitrajele nefavorabile Realului)
    Foarte amuzant este cum acestia incerca sa-si gaseasca scuze in tot felul de chestii,dar nu vad chestia d ebaza ,jocul lor e varza,e trecut,e handal!!GATA!!lumea vrea fotbal.chiar si cei care au pus botul la acest stil wow de joc nu-l mai suporta!!barcelona sper sa revina acolo unde ii este locul pt ca prea isi luasera aere de vedete!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă