Articolul precedent
Articolul urmator

MARCO VAN BASTEN, ATACANTUL COMPLET

MARCO VAN BASTEN, ATACANTUL COMPLET

 

AC Milan a ieșit din Champions League. A pierdut în fața Barcelonei un meci pe care FC Barcelona l-a jucat aproape perfect, după o partidă tur de pe ”San Siro” în care Milan fusese echipa cea mare. AC Milan nu poate fi însă nicidecum desprinsă, ca echipă, din istoria acestei competiții magnifice

Pentru acest week-end vă propun un nume imens în istoria Champions League, în istoria Milanului și în istoria fotbalului. MARCO VAN BASTEN. Pentru mine a fost cel mai elegant atacant pe care l-am văzut. Îl consider, alături de Ronaldo, cel mai bun atacant din fotbalul modern. Avea de toate, dar în primul rînd avea clasă. Se vedea asta în toate mișcările pe care le făcea pe teren, ca o felină în căutarea prăzii, mereu cu capul sus, cu privirea ridicată. Destinul lui Marco van Basten n-a fost, din păcate pentru fotbal, foarte dulce. În sensul că o carieră ce putea fi mult mai lungă s-a oprit destul de brusc și de nedrept din pricina accidentărilor și a unei operații nereușite.

Casa Pariurilor

Nu l-am văzut jucînd decît la televizor. Am avut însă onoarea să-l cunosc în martie 2008, pe cînd era selecționer al Olandei și se pregătea să ne fie adversar la Euro 2008. Avea aceeași eleganță și un discurs suficient de coerent.

 

 

 

 

 

 

Această postare nu este însă despre Marco van Basten antrenorul ci despre superfotbalistul Marco van Basten. Poate sînt destui care nu l-au văzut jucînd și au acum ocazia s-o facă. Poate sînt destui care, ca și mine, l-au văzut și admirat și au acum ocazia să-l revadă.

Casa Pariurilor

Pentru toată lumea, așadar, două documentare de excepție despre un fotbalist de excepție, Marco van Basten. Primul e in limba italiana, deci destul de ușor de înțeles, al doilea face parte din seria ”Football”s Greatest”

5 Comentarii
 • calin octavian spune:

  Stiu ca esti fanul fotbalului spaniol, dar prenumele e Marco, nu nume de ziar. Macar numele puteai sa te straduiesti sa fie scris corect :))

 • pyro spune:

  Sa te retragi la 29 de ani mi se pare tragic. Cine stie cate ar mai fi putut realiza.

 • NORI spune:

  boksici se apropia ca eleganta doar ca NU VEDEA poarta asa de bine.Sper cit de curand un articol si despre GARRY LINEKER

 • LACI spune:

  Super jucator!a avut olanda siun super super superJOHANN CRUYFF.Cateva imagini un articol..ar bucura multi fani,ce zici ne faci o bucurie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă