Articolul precedent
Articolul urmator

BARCELONA & QATAR AIRWAYS: PLOAIE DE PETRO-DOLARI ÎN ”FC BARCELONA LAND”

BARCELONA & QATAR AIRWAYS: PLOAIE DE PETRO-DOLARI ÎN ”FC BARCELONA LAND”

Poate ati vazut. Poate nu. Dar cam așa se face o campanie de asociere. Pe bani nu mulți, foarte mulți. E vorba de videoclipul publicitar de promovare a alianței dintre FC Barcelona și Qatar Airways. Prea multe comentarii sînt de prisos.

Contractul aduce 100 de milioane de euro Barcelonei pentru următoarele trei sezoane, devenind astfel cel mai mare contract de sponsorizare existent astăzi în fotbal. Merită reamintit că Barcelona a avut, pentru mai bine de 100 de ani, tricoul intact în ceea ce privește sponsorii. Poate și de aceea suma plătită de Qatar Airways este atît de mare.

Fiecare dintre jucătorii importanți ai Barcelonei de azi are rolul lui în scenariu. Mi se pare extrem de potrivit rolul lui Puyol, îmi place și talentul lui Pique și mi se pare cam scurte aparițiile lui Messi și Iniesta.

Vouă cum vi se pare?

O încercare mai mare este aceea de a găsi unde anume în acest clip publicitar au ”evoluat” fotbaliștii Barcelonei și unde au fost folosite sosiile lor. Au reușit să descopere, sau cel puțin așa pretind, colegii spanioli de la emisiunea Punto Pelota, un program cunoscut în Spania, lider de audiență de multe ori, deși e recunoscut uneori pentru derapajele și exagerările sale.

În final, vă reamintesc că bilete de intrare la absolut toate meciurile Barcelonei găsiți aici:

9 Comentarii
  • Mihai Bogdan spune:

    Unde este Victor Valdes?

    • bgd spune:

      ce treaba mai are victor valdes cu barcelona ? el pleaca si clar nu mai atrage din pct de vedere al marketingului.reprezinta trecutul. in plus , au fost pusi in videoclip jucatorii reprezentativi, cei care vor ramane in continuare in aceeasi barca. mai bine remarcai lipsa lui daniel alves . dar si pentru el exista o explicatie : in aceasta vara a cerut sa fie lasat sa plece . acum poate te-ai lamurit.

  • dragunoi laurentiu spune:

    pe puyol il prinde cel mai bine rolul :))
    l as fi pus si pe xavi in postura pilotului de avion…

  • bgd spune:

    foarte tare reclama. mi-a placut ce mai mult de cum a fost pus in scena puyol.

  • Cine spune:

    Unde este Xavi???

  • Cristi M. spune:

    Andrei discutam despre o alta lume…:)

  • Mihai Bogdan spune:

    Nici Xavi sau mai ales Puyol nu mai sunt atat de reprezentativi pentru Barca, tinand cont ca sunt aproape de retragere… (anul asta Xavi face 34, iar Puyol face 36). Daca e totusi sa ne bazam pe trecut atat Valdes cat si Alves si.au castigat locul printre cei mai importanti jucatori ai clubului. Ce ma deranjeaza cu adevarat este ca Neymar e acolo iar cei doi amintiti mai sus lipsesc…
    In orice caz e o reclama exceptionala…

  • gkacic spune:

    Nu pot sa nu recunosc ca este o reclama reusita…dar…
    Am vazut aseara returul cu Atletico si tb sa recunosc ca in ciuda faptului ca sunt fan Barca , Atletico trebuia sa castige acesta supercupa a Spaniei.
    Sa revenim la Barca…un joc slab, fara imaginatie …un Xavi parca din ce in in ce mai despasit de joc…un Messi figurant , Neymar? a jucat?,Alexis dezamagitor…fundasii laterali foarte slabi ( nu stiu ce se intampla in ultima perioada cu ei mai ales cu Alba)…pe scurt o echipa fara nerv, previzibila si cam in aceeasi stare ca si in sezonul trecut ian-martie,aprilie …
    Ma asteptam ca antrenorul adus sa aduca ceva in bine in echipa asta…dar decocamdata este o enigma filozofia lui…
    Personal cred ca in acest moment avem pregatita echipa pt un sezon dezastruos pt ca avem echipa impartita in doua greii(vezi reclama…) si restul, se vede clar ca Neymar nu poate juca cu Messi in aceelasi timp ( marele Cruyff se pare ca a avut dreptate inca o data legat de cei doi);management incompetent ( campania de transferuri in epoca Rosell a fost tot timpul un fiasco,iar povestea asta cu fundasul central cred ca va intra in manualele de bussines – la cat de incompetenti au putut sa fie);Neymar nu cred ca face cele 57 mil si cred ca nu va rupe gura targului,antrenor – fara filozofie de joc, un Messi din ce in ce mai despot,si un sistem de joc pe care toata lumea l-a invatat si care se poate contracara…deci dpmdv avem toate premisele sa avem un sezon ratat…Ma uit in jur la toate echipele mari : s-au intarit, au antrenori care chiar au habar de fotbal si filozofii de joc,noi ce avem?…Andrei sincer astept de la tine o analiza pertinenta despre sansele Barcelonei anul acesta… prin comparatie la echipa de handball am reusit sa aducem 2 dintre cei mai valorosi jucatori din lume ( Lazarov si Karabatici)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă