Articolul urmator

ÎNCĂ UN DUEL PANDURII – DINAMO

ÎNCĂ UN DUEL PANDURII – DINAMO

Mai e puțin pînă la week-end, dar există destule evenimente și în această zi. Campionatul Braziliei merge mai departe cu meciurile sale, de asemenea Cupa Ligii în România. Sînt suficiente motive de urmări cu atenție oferta acestei zile. 

PARIAZĂ LIVE PE EVENIMENTELE ZILEI AICI

Casa Pariurilor

GOIAS – SPORT RECIFE

Goias continuă bătălia pentru rămînerea în prima ligă braziliană, momentan fiind pe primul loc retrogradabil. Despre noul hop, atacantul Rodrigo, folosit în toate partidele sezonului, a zis: ”Sport Recife e o echipă stabilă, care se află pe o poziție confortabilă. Trebuie să fim foarte atenți, ambiția și voința noastră să atingă cote maxime”.

Un avantaj pentru gazde e considerat terenul, cu cele mai mari dimensiuni acceptate de FIFA, 110m/75m, respectiv o suprafață de 8250 de metri pătrați. Cum elevii săi evoluează acasă pe un teren mai mic, 105m/68m, antrenorul Eduardo Baptista i-a avertizat: ”E nevoie să joace cu multă grijă. Vom căuta o așezare echilibrată pentru ca să nu fim surprinși. Nu putem risca să pornim grăbiți în atac fără să nu fim acoperiți în defensivă. Goias știe să profite de spații. Are obiceiul să joace mult pe stînga și să șuteze din jurul careului mare”.

Patru victorii, patru remize și 3 înfrîngeri au gazdele pe propria arenă, unde n-au mai cedat din 26 iulie, 0-1 cu Flamengo. Dincolo, Sport Recife nu a cîștigat niciodată în deplasare, dar a smuls 8 egaluri în 11 vizite din actuala stagiune. Cu 12 remize în total, e prima la acest capitol dintre cele 20 de echipe.

În meciurile directe se marchează destul de greu. De pildă, în precedentele 7 partide s-au dat numai 9 goluri. Sau, mai recent, 3 goluri în ultimele patru dispute, dovadă fiind chiar ultima confruntare de la Goias, din 2014, terminată 0-0. În turul actualei stagiuni, Sport Recife s-a impus cu 1-0 (Maikon Leite 90+3).

Formația pregătită de Julinho Camargo are 10 meciuri fără să înscrie, dar tot atîtea fără ca apărarea să-i fie învinsă. La oaspeți, raportul este 7 la 4.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GOIAS – SPORT RECIFE

Casa Pariurilor

FLAMENGO – CRUZEIRO

Flamengo caută să intre în zona locurilor de Copa Libertadores, de care acum o despart numai trei puncte. Pentru a reuși, formația din Rio trebuie să-și mai rezolve problemele din defensivă, a 4-a cea mai slabă din campionat, cu 30 de goluri primite. Tot atîtea are marcate.

Legat de confruntarea cu Cruzeiro, antrenorul Oswaldo de Oliveira a precizat că ”momentul bun prin care trec cele două echipe reprezintă un ingredient în plus pentru un joc de calitate. Cu ajutorul fanilor putem avea o prestație bună și obține un rezultat favorabil”. Se anunță un duel tranșant: Flamengo are cele mai puține egaluri din campionat, numai două în 23 de runde.

Un imbold pentru gazde, lipsite de Armero (accidentat), poate fi faptul că, în deplasare, Cruzeiro se descurcă greu, suferind 8 înfrîngeri în 12 partide disputate, în plus încasînd și 16 goluri dintr-un total de 23.

În privința marcatorilor, și de o parte, și de alta golgeterii au cîte patru reușite: Everton, Sheik, Patrick, respectiv Willian.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FLAMENGO – CRUZEIRO

CS VOLUNTARI – ASTRA GIURGIU

Aflată la primul sezon în elită, CS Voluntari este singura formație din Liga 1 care încă nu a obținut vreo victorie. Cele doar patru puncte o plasează pe penultimul loc, 13. Rezultatele modeste au dus la înlocuirea antrenorului Bogdan Vintilă cu Flavius Stoican, fără a se schimba mare lucru: trupa de lîngă București a pierdut ultimele trei meciuri, toate cu 2-1.
Pauza competițională a oferit posibilitatea de a completa lotul. După Briceag, Tchoutchou și Elton, la Voluntari a sosit și Mihai Costea, care a pus astfel capăt pauzei lungi survenite după înlăturarea de la Steaua.
Și Astra s-a întărit, cu ex-dinamovistul Boubacar Mansaly. Giurgiuvenii sînt însă lideri în campionat, cu 5 victorii consecutive. Ei oferă cea mai bună ofensivă, 19 goluri, și pe principalul marcator din Liga 1, Budescu (6 reușite). Apărarea, în schimb, mai șchioapătă, fiind învinsă de 13 ori.
Cele două formații s-au înfruntat pe 16 august în campionat, Astra cîștigînd afară cu 2-1 (Alibec 2, De Amorim 78 – Kone 84). În ediția trecută a Cupei Ligii, trupa lui Șumudică a fost stopată de Steaua în semifinale. Aflată atunci în divizia a doua, Voluntari nu a participat.
VIITORUL CONSTANȚA – CSU CRAIOVA
Duelul cu Viitorul o surprinde pe Craiova în pline frămîntări interne. Pe nepusă masă, antrenorul Sorin Cîrțu și-a anunțat demisia, iar conducerea clubului negociază și separarea de partenerul acestuia, Emil Săndoi. Probabil, ultimul va pleca după ce se va găsi un înlocuitor. Favorit să preia trupa din Bănie este italianul Cristiano Bergodi. O altă variantă o reprezintă Cosmin Contra.
Dacă la adversari schimbările intervin în condițiile în care alb-albaștrii, cu evoluții alternante în ultima vreme, sînt abia pe locul 9 în Liga 1, Viitorul pare lipsită de griji. Gică Hagi și-a condus echipa pînă pe locul 3 în campionat, unde a pierdut etapa precedentă (0-1 pe terenul Stelei) după trei succese la rînd. Totodată, propune doi dintre cei mai buni marcatori, Florin Cernat și Florin Tănase, cu cîte patru reușite.
Patru meciuri s-au mai desfășurat pînă acum între Viitorul și CSU Craiova: o victorie, două egaluri, un eșec. Triumful constănțenilor s-a consemnat exact în turul actualei ediții din Liga1, pe 12 august, cînd au învins în deplasare cu 2-1 (F. Tănase 11 penalty, Aganovici 43 – Vătăjelu 85 penalty).
PANDURII – DINAMO
Cupa Ligii propune o nouă confruntare între Pandurii și Dinamo. Cele două echipe s-au întîlnit și în semifinalele ediției trecute a competiției. Gorjenii au urcat atunci în finală (pierdută contra Stelei). La Tg. Jiu a fost 2-1 (M. Roman 8, Eric 84 – S. Filip 78), pentru ca în ”Ștefan cel Mare” să bată cu 3-1 (Matulevicius 65 penalty, Pleașcă 71, Răduț 89 – Grozav 84). Un alt duel direct a fost recent, în ultima etapă disputată în Liga 1 înaintea parantezei echipelor naționale. S-a jucat pe terenul Pandurilor, pe 29 august, iar scorul a fost 2-2 (Filippetto 65, Hora 79 – Essombe 34, Gnohere 90+3).
Bucureștenii întîlnesc acum Pandurii din postura de ocupanți ai locului secund în campionat. Formația pregătită de Mircea Rednic e singura neînvinsă în 9 etape, cu un traseu liniar: victorii acasă, remize în deplasare. Pandurii se află pe poziția a 6-a.
Recent, cele două rivale au făcut și o afacere: Pandurii l-a cedat la Dinamo pe mijlocașul Paul Anton. ”Cîinii” l-au mai adus pe fundașul stînga Ghomsi, dar s-au despărțit de mijlocașul Valentin Lazăr, plecat la Chiajna. Și oltenii au dat o lovitură, obținînd semnătura lui Cristi Săpunaru. Ex-rapidistul a declarat: ”Nu sînt încă pregătit să intru pe teren. Cred că voi fi gata în două săptămîni”.

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă