SAMPDORIA LUI ZENGA VIZEAZĂ PODIUMUL

SAMPDORIA LUI ZENGA VIZEAZĂ PODIUMUL

Două meciuri din Serie A și unul din Premier League. Plus unul din Liga 1. Cam așa ar arăta, fotbalistic vorbind, programul unei seri de luni, punte între campionatele interne din week-end și cupele europene din mijlocul săptămînii. Cel mai interesant duel pare a fi cel de la Bergamo, acolo unde Sampdoria lui Walter Zenga forțează urcarea pe podium performanță posibilă doar în cazul unei victorii. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

WEST BROMWICH ALBION – EVERTON

Mai bine pe teren străin decît pe propria arenă. Așa se descurcă West Bromwich Albion în actuala stagiune din Premier League. În deplasare nici nu a pierdut, nici nu a primit vreun gol: a obținut o remiză albă și a cîștigat de două ori cu 1-0, ultima dată chiar etapa precedentă, cu Aston Villa. În schimb, acasă nu a scos decît un punct și a înscris într-un singur joc, 2-3 cu Chelsea.

La fel stă situația și la Everton. Formația pregătită de Roberto Martinez a rămas imbatabilă după trei vizite, de unde s-a întors cu 5 puncte fără ca apărarea să-i cedeze. Totodată, urmează un trend ascendent.  Din cele 9 puncte, cinci le-a adunat în precedentele trei runde, cu două remize albe afară și o victorie acasă, 3-1 cu Chelsea.  Notabil, nu a pierdut niciodată cînd a înscris.

Trupa din Liverpool a fost mai bună sezonul trecut, cînd s-a impus în deplasare cu 2-0, iar pe ”Goodison Park” s-a terminat 0-0.  Nici nu a pierdut vreun duel direct din ultimele cinci, cu două succese și trei egaluri. Ultimul triumf al lui WBA datează din septembrie 2012, 2-0 acasă. La general, situația este echilibrată: 45 de victorii, 32 de egaluri, 46 de înfrîngeri, golaveraj 194-181.

Sunt destule absențe în tabăra lui Roberto Martinez.  Oviedo, Pienaar, Besic, Baines, Cleverley, Hibbert sînt accidentați, iar Mirallas este suspendat. De partea cealaltă, se așteaptă un meci bun al lui Callum McManaman, fan declarat al celor de la Everton, la care a și fost legitimat pe cînd era junior.

Gazdele punctează mai des la sfîrșitul primei reprize și startul celei secunde, în timp ce adversarii preferă intervalul 75-90. Golgeteri sînt Morrison, cu două reușite, respectiv Naismith (3).

AICI GĂSIȚI COTELE LA WEST BROMWICH ALBION – EVERTON

FROSINONE – EMPOLI

La primul său sezon în Serie A, Frosinone încă nu și-a învins tracul. După disputarea a 5 partide se găsește pe ultimul loc, fără nicio victorie și cu cea mai slabă ofensivă, doar două goluri date. Singurul punct din clasament l-a smuls chiar runda trecută, printr-un 1-1 surprinzător la Torino cu campioana Juventus, gol semnat de Blanchard în prelungiri. Trupa lui Roberto Stellone mai înscrisese o dată tocmai în runda inaugurală.

Slab a început și Empoli, cu două eșecuri, dar și-a mai revenit printr-un egal cu Napoli și un succes la Udine. În etapa anterioară a pierdut acasă cu Atalanta Bergamo, 0-1, unica confruntare în care elevii pregătiți de Marco Giampaolo nu au marcat. Din cele 6 goluri date, trei le-a semnat mijlocașul Riccardo Saponara.

Ambele formații au luat gol în fiecare meci. Ultima dată cînd s-au întîlnit a fost în sezonul 2010-2011 din Serie B, cînd Empoli a triumfat în deplasare cu 3-2 și în propriul fief cu 2-1.  Dacă Frosinone are întreg lotul valid, oaspeții nu pot miza pe Mhedlidze, Cosici, Dermaku, în timp ce Pucciarelli e ieșit din formă. Printre titulari ar reveni Livaja.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FROSINONE – EMPOLI

ATALANTA – SAMPDORIA

Doar în prima etapă s-a împiedicat Atalanta. Atunci a fost un 0-1 pe terenului liderului Inter, după care a marcat în fiecare dintre cele patru partide și a acumulat 8 puncte, ultimele trei recent, 1-0 (Toloi 31) la Empoli. Jumătate din ”zestre” a strîns-o în deplasare.

După un început excelent, cu două victorii și un egal, Sampdoria s-a împiedicat de FC Torino, dar și-a revenit repede datorită unui succes important acasă, 2-1 cu AS Roma. Rezultatele bune i se datorează în special lui Eder. Golgeter în Serie A, prin cele 6 reușite din cele 11 ale echipei conduse de Walter Zenga, atacantul italo-brazilian a spus: ”Am pornit bine campionatul. Cele 10 puncte avute după ce am jucat cu Napoli şi Roma nu sînt puţine”.

O dublă victorie a Samporiei s-a consemnat sezonul precedent, 1-0 acasă și 2-1 în deplasare.  Tot gruparea din Genova e prima la general: 14 triumfuri, 3 remize, 10 eșecuri, golaveraj 41-36.

Absențe în ambele tabere. De la gazde lipsesc Estigarribia, Masiello, Carmona, Brivio, posibili titulari fiind Bellini, Toloi, Paletta. Oaspeții nu-i au la dispoziție pe De Silvestri, Coda, cu leziuni de durată, plus Cassani și Silvestre. Finalul primei părți e perioada cînd cele două formații înscriu mai mult.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATALANTA – SAMPDORIA

CONCORDIA CHIAJNA – DINAMO

Chiajna caută să treacă de Dinamo mizînd pe jucătorii săi care au evoluat  în ”Ștefan cel Mare”. Și nu sînt puțini:  Matache, Bărboianu, Vali Lazăr, M. Cristescu, Adrian Cristea, Chiacu. În plus, antrenorul Cornel Țălnar a cunoscut gloria ca fotbalist în tricoul roș-alb și i-a pregătit în trecut pe ”câini”.

”Toți jucătorii mei vor fi motivați, probabil cei care au fost pe la Dinamo vor fi și mai și. Cred că vor să arate că s-a făcut o greșeală cu ei cînd au plecat de acolo”, a zis cel poreclit ”Țânțarul”. L-a completat Bărboianu: ”Am jucat la Dinamo. Normal că mai am sentimente față de această echipă, însă asta nu mă împiedică să dau sută la sută contra lor și să fac tot posibilul ca ai mei să cîștige”.

Cornel Țălnar a fost coleg cu Mircea Rednic la Dinamo, în anii 80. Primul a adunat peste 200 de apariții în roșu și alb, celălalt – 310. Ca tehnicieni s-au mai înfruntat o singură dată, în 2002, în Supercupa României: Rapidul pregătit atunci de Rednic s-a impus cu 2-1 în disputa cu un Dinamo pregătit de Țălnar. Ultimul i-a mai întîlnit de cinci ori pe ”cîini”: o victorie, un egal, trei înfrîngeri.

Sezonul trecut, Chiajna nu a primit gol de la Dinamo: 0-0 acasă, 3-0 în ”Ștefan cel Mare”, prima victorie din istoria partidelor directe, în număr de 11. Ultima victorie a oaspeților s-a consumat în aprilie 2014, scor 3-1.

O înfrîngere, două egaluri și două remize are Concordia acasă pe teren propriu în acest sezon. În schimb, Dinamo a remizat mereu în cele 6 deplasări, trei de 0-0. Prima marchează mai mult în finalul partidelor, iar cealaltă – la sfîrșit de reprize. Golgeteri: Cristescu, Purece, Serediuc, cîte două reușite, respectiv Gnohere și Essombe, cîte trei.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA CONCORDIA CHIAJNA – DINAMO

Casa Pariurilor

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă