O ZI DE LUNI MAI LINIȘTITĂ DUPĂ UN WEEK-END AGITAT

O ZI DE LUNI MAI LINIȘTITĂ DUPĂ UN WEEK-END AGITAT

După un week-end atît de încărcat, e pe undeva normal ca ziua de luni să fie puțin mai liniștită. Cu atît mai mult cu cît următoarele evenimente importante urmează abia de joi, atunci cînd sînt programate primele meciuri din preliminariile Campionatului European. Pînă atunci, există și astăzi cîteva meciuri spre care putem să ne îndreptăm atenția. Din Liga 1, din Serbia, Grecia sau dun 2 Bundesliga. Mai spre dimineața e un duel interesant în Argentina, cu implicații în zona superioară a clasamentului.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

ASTERAS – PLATANIAS

Doar două goluri a marcat Asteras pe teren propriu în actuala ediție a Superligii elene. S-a întîmplat la una dintre cele două victorii stagionale, 2-1 cu Panionios. În deplasare a înscris de două ori mai mult, ultima dată în precedenta rundă, 1-2 la Levadiakos. Din totalul de șase reușite, patru sînt semnate de Giannou.

În această situație, Dorin Goian și colegii săi caută să-și bucure fanii în partida cu Platanias. O misiune aparent facilă: adversara ocupă ultima poziție, a 16-a, cu doar un punct și cea mai slabă ofensivă, numai două goluri date. Remiza a obținut-o cu Iraklis, 0-0, singurul joc în care defensiva nu a fost învinsă. Din cele patru eșecuri, trei s-au consemnat în deplasare, dar cu grazii Greciei, AEK (0-3), Olympiakos (1-3) și Panathinaikos (0-1).

Două victorii cu 1-0 a realizat Asteras în disputele directe din stagiunea anterioară. Formația din Tripolis nu a pierdut niciodată în partidele all-time cu Platanias: 7 succese și două egaluri, golaveraj 16-4.

AICI GĂSEȘTI COTELE LA ASTERAS – PLATANIAS

PARTIZAN BELGRAD – CUKARICKI

Cu greu și-a revenit Partizan după eșecul din derbyul cu Steaua Roșie, 1-3, al treilea stagional. În următoarele două etape alb-negrii doar au remizat acasă, pentru ca abia runda precedentă să-și treacă în cont o nouă victorie, 2-1 la Vozdovac. Imediat a triumfat și în grupele Europa League, 3-1 afară cu nemții din Augsburg. Rezultatele au făcut ca trupa pregătită de Zoran Milinkovici să coboare pe locul 4 după 11 meciuri, cu 20 de puncte, 12 sub liderul neînvins Steaua Roșie. Vină are îndeosebi defensiva fragilă, 14 goluri încasate,  în timp ce atacul e pe poziția secundă la productivitate (25).

Pe 15 puncte contează Cukaricki (a 8-a treaptă), echipă tot din Belgrad. Aceasta se comportă bine în deplasare: jumătate din totalul victoriilor (4) și al eșecurilor (4) le-a înregistrat pe teren străin, unde a smuls și două din cele trei remize. Respectiv, are mai multe puncte afară (8) decît acasă (7). Din 11 jocuri, în cinci nu a primit gol, dar în tot atîtea nici nu a înscris, inclusiv în ultimele două dispute, în care a smuls doar un punct. Într-o singură confruntare nu a marcat Partizan.

Precedentul duel direct a avut loc în mai 2015, în finala Cupei, cînd Cukaricki a învins cu 1-0. Partizan se descurcase mai bine în campionat: victorie pe arena proprie cu 4-2, 2-2 la revanșă. All-time, tot ea conduce: 24 de succese, 5 egaluri, două înfrîngeri, golaveraj 71-27, acasă avînd o linie de 12-2-0, golaveraj 43-13.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PARTIZAN BELGRAD – CUKARICKI

DUISBURG – PADERBORN

Un duel al suferinței este cel dintre Duisburg și Paderborn. După 9 runde din liga secundă germană, gazdele dețin ”lanterna roșie”, cu numai două puncte în cont, fiind fără victorie doar ca Munchen 1860, situată exact deasupra sa. Cele două remize le-au realizat pe teren propriu, unde au înregistrat trei din cele șapte eșecuri. Vine după patru înfrîngeri la rând, iar cele 7 goluri le-a înscris în patru partide. În schimb, defensiva a fost bătută în fiecare joc.

Nerevenindu-și după picarea din elită, Paderborn se chinuie deasupra zonei retrogradării. Jumătate din totalul victoriilor (două) și al înfrîngerilor (șase) le-a înregistrat pe teren străin, în vreme ce unica remiză a obținut-o acasă. Patru din cele 7 puncte le-a smuls în ultimele trei etape, două fără gol primit.

Precedenta dispută directă s-a consumat în august 2013, în Cupă, cînd Paderborn s-a impus în deplasare cu 3-2. Anterior, în stagiunea 2012-2013  tot din 2. Bundesliga, Duisburg învinsese de două ori, 2-0 în deplasare și 3-2 acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DUISBURG – PADERBORN

PETROLUL – POLI ACS TIMIȘOARA

Din 14 august aleargă Petrolul după o nouă victorie. Atunci, la unicul succes din actuala Liga 1, ploieștenii au depășit Botoșaniul cu 1-0, însă din acel moment a putut obține numai o remiză în cinci runde, 1-1 la Tg. Mureș, completate de cîte două eșecuri afară și acasă. Nu mai puțin de 5 din cele 6 înfrîngeri au fost cu 1-0, doar pe Dinamo pierzînd cu 2-0. Traseul modest, plus penalizarea de 6 puncte, fac ca ”lupii galbeni” să ocupe ultimul loc.

Dacă gazdele nu s-au trezit odată cu instalarea unui nou tehnician, Eusebiu Tudor în locul lui Tibor Selymes, în schimb Timișoara (locul 9) a făcut-o, fiind într-un evident progres de cînd Florin Marin l-a substituit pe Dan Alexa. Cu acesta pe bancă, formația bănățeană nu a cedat nici un meci. Și au fost patru în campionat (două victorii cu 1-0, una contra Stelei, plus două remize), una în Cupa Ligii și alta în Cupa României. În respectiva perioadă singurele goluri le-a primit runda trecută, la 2-2 acasă cu Iași. Ultimele două rezultate au însemnat numai remize. Triumful din Cupa Ligii a fost obținut chiar în fața Petrolului, cu 1-0 (Elek 67). Cele două formații s-au mai confruntat în stagiunea 2013-2014 a Ligii 1, cu Petrolul mai bună: 3-0 în deplasare, 0-0 pe ”Ilie Oană”.

”Nu sîntem într-o situație bună, dar nici nu putem spune că s-a terminat acest campionat și nu mai avem nici o șansă. Jucătorii se pregătesc bine, dar există un blocaj psihic pe care doar cu o victorie l-ar depăși. Cheia e la noi, noi să fim primii care ne ajutăm”, a zis antrenorul petrolist Eusebiu Tudor. El cere susținerea fanilor: ”Avem nevoie de ei, toți cei ce iubim această echipă să încercăm să ajutăm jucătorii în timpul meciului. Sînt sigur că, după prima victorie, se vor descătușa”.

La rîndul său, Florin Marin a declarat: ”Va fi un joc dificil. Petrolul are jucători de calitate, mai ales de la mijloc în sus. Sînt convins că vor fi foarte bine montați pentru meciul cu noi”. Totodată, s-a plîns de starea gazonului din Ploiești: ”Terenul nu arată bine, va fi o problemă pentru ambele echipe. Trebuie să jucăm însă în orice condiții și să cîștigăm”.

Moussa, cu două goluri, respectiv Elek, cu trei, sînt golgeterii celor două echipe. Primul are șanse mici să evolueze, fiind accidentat ca și Farina, în vreme ce Dacian Varga și Peteleu sigur vor absenta deoarece sînt suspendați. Timișoara nu poate conta pe Zicu și Poparadu, accidentați, în vreme ce Luchin și Javi Hernandez, tot cu probleme medicale, rămîn incerți.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PETROLUL – POLI ACS TIMIȘOARA

BANFIELD – RACING CLUB

Pe stadionul ”Florencio Sola” de lîngă Buenos Aires se întîlnesc două formații cu pretenții la participarea în Copa Libertadores. Gazdele de la Banfield sînt mai prost plasate: în 26 de etape au adunat 43 de puncte, numai două sub zona de play-off pentru principala întrecere continentală din America de Sud. Racing Club stă mai bine, cu 49 de puncte, și chiar poate spera la o calificare directă în competiție.

E și disputa dintre două linii ofensive distincte. Cu 33 de goluri date, echipa condusă de Claudio Vivas (multă vreme secundul cunoscutului Marcelo Bielsa) mizează în atac mai mult pe tineri. Unul este Giovanni Pablo Simeone (20 de ani), fiul antrenorului lui Atletico Madrid, Diego Simeone, autor a 6 reușite. Nu-l depășește decît Puero (7). Dincolo, tehnicianul Diego Cocca beneficiază de două ”vîrfuri” experimentate, Diego Milito (36 de ani, ex-Zaragoxa, ex-Inter Milano), autor a 6 goluri, și Hugo Pavone (33 de ani, ex-Zaragoza), cu două reușite, primul marcator fiind Gustavo Bou (7). Racing Club a punctat de 34 de ori.

Banfield tocmai a cedat pe terenul liderului Boca, 0-3, după 8 partide la rînd fără eșec, între care 5 victorii. Mai bine s-a comportat în deplasare, unde a obținut 7 din cele 5 succese, în vreme ce 4 din 7 înfrîngeri le-a suferit pe propriul teren. În schimb, Racing Club a legat iar două victorii după tot atîtea meciuri pierdute. Numai trei din 14 triumfuri le-a realizat ”afară”, dar și 6 din totalul de 7 remize (patru de 0-0, trei de 1-1).

În schimb, Racing Club a legat iar două victorii după tot atîtea meciuri pierdute. Numai trei din 14 triumfuri le-a realizat ”afară”, dar și 6 din totalul de 7 remize (patru de 0-0, trei de 1-1).
Ultima înfruntare directă a avut loc în noiembrie 2014, cînd Racing Club a învins-o acasă pe Banfield cu 1-0. În ultimii ani, jocurile dintre ele s-au încheiat, în general, cu scoruri strînse și cu goluri puține.

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă