ZENIT CAUTĂ ÎNLOCUITOR PENTRU VILLAS-BOAS

ZENIT CAUTĂ ÎNLOCUITOR PENTRU VILLAS-BOAS

Zenit St. Petersburg e unica echipă care are, în acest moment, punctaj maxim în faza grupelor UEFA Champions League. Nci deținătoarea trofeului, Barcelona, nici Bayern, nici Real Madrid, considerate principalele favorite, nu se pot lăuda cu un asemenea parcurs. Cu toate acestea, situația la Zenit nu e deloc calmă, din pricina anunțului pe care l-a făcut recent antrenorul Andre Villas-Boas, cum că o va părăsi pe actuala campioană a Rusiei la finalul sezonului. Zenit are azi meci de campionat, dar e departe de prima poziție, la 8 puncte de liderul ȚSKA Moscova. Tot azi mai sînt programate întîlniri din Ligue 1, dar și dueluri important în Liga 1 de la noi, pentru calificarea în play-off.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

ZENIT – FK UFA, ora 18:00

Cel mai bun atac are Zenit, cu 33 de goluri în 17 etape. Nu a adunat, însă, decît 29 de puncte, fiind pe locul patru, deoarece defensiva a trădat-o adesea, cu un total de 22 de goluri încasate. Formația din St. Petersburg a alternat rezultatele în ultima vreme. Totuși, pe propria arenă, nu a cedat din 29 august, de atunci înregistrînd două egaluri și trei victorii, cu 12 goluri date și doar două primite. Runda anterioară s-a înclinat la Groznîi, 1-4 cu Terek.

Pe ”Petrovski” se prezintă FK UFA (15 puncte), aflată pe a 13-a poziție, prima din zona retrogradării. Are al 3-lea cel mai slab atac, cu 15 reușite, și a doua cea mai fragilă apărare, întrecută de 27 de ori. Însă, echipa roș-verde nu a cedat deloc de trei meciuri (succes, apoi două egaluri). O singură dată nu a înscris în ultimele 9 etape și tot doar într-un joc din precedentele 12 nu a primit gol. Din deplasare s-a întors cu o victorie, plus patru remize și tot atîtea înfrîngeri.

În tur, Zenit a învins greu cu 1-0 datorită lui Danny (86), după ce cu un sezon mai devreme remizase ”afară” (1-1) și cîștigase scurt acasă (1-0). Acum, ambele echipe marchează mai des la reluare. Principalii puncheuri sînt Dziuba, Hulk, ambii cu cîte 8 goluri, respectiv Igboun (3). Hulk are și 12 pase decisive.

Perioada contradictorie pe care o traversează Zenit este pusă și pe seama antrenorului Andre Villas-Boas. Portughezul a creat oarece convulsii după ce a anunțat că pleacă la finele stagiunii. Conducerea clubului nu stă pasivă și îi caută deja un înlocuitor. Favorit să-i preia pe alb-albaștri este considerat Kurban Berdiev, acum pe banca lui FC Rostov, ocupanta poziției secunde în Premier League din Rusia.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ZENIT – FK UFA

RENNES – OLYMPIQUE MARSEILLE ora 22:00

Pe ”Roazhon Park” se întîlnesc ultimele două formații din clasament care aveau, înaintea acestei etape intermediare, golaveraj pozitiv, ambele aflate în zona de mijloc a topului din Ligue 1. Rennes a avut un start de sezon bun, dar treptat a pierdut teren. Are o singură victorie în ultimele 10 meciuri, completată de două eșecuri și 7 egaluri, cinci cu 1-1 și două cu 2-2, exact ultimele două rezultate. Din cele cinci succese stagionale, doar două le-a obținut acasă, precedentul tocmai pe 29 august, 3-1 cu Toulouse.

Dacă, în 15 runde, gazdele au adunat 22 de puncte, Marseille contează pe 19, cu unul dintre cele mai bune atacuri, 23 de goluri date. Se descurcă mai bine în deplasare: după trei înfrîngeri și o remiză au venit trei succese la rînd, cel anterior la St. Etienne (2-0).

De trei jocuri nu a cedat Rennes (un succes, apoi două egaluri identice, 2-2), în fiecare marcînd de cîte două ori. Dincolo, Olympique a luat trei goluri etapa trecută, 3-3 acasă cu Monaco, după ce anterior primise numai două în cinci partide în toate competițiile. Amîndouă punctează mai mult în repriza secundă.

Doucoure, Ntep, accidentați și suspendatul Sio absentează de la bretoni. Antrenorul Philippe Montanier se bazează pe trei jucători în formă, golgeterul Grosicki și tinerii Boga și Dembele. Pentru încă un post ofensiv rivalizează Quintero și Pedro Henrique, poate și Sylla, abia recuperat după o accidentare.

Doar cu De Ceglie incert, tehnicianul oaspete Michel ar putea renunța în defensivă la Rekik, cu multe erori în ultima perioadă, pentru a oferi o șansă altor jucători, ca Rolando. Alte noutăți în primul ”11” ar putea fi Manquillo, Lucas Silva ori Barrada.

Trei partide directe au fost sezonul trecut. Marseille s-a impus acasă (3-0) și a remizat ”afară” (1-1) în campionat, iar Rennes a cîștigat pe teren propriu în Cupă (2-1). Ultima victorie a ”olimpicilor” pe arena roș-negrilor datează din ianuarie 2012, scor 2-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA RENNES – OLYMPIQUE MARSEILLE

DINAMO – CSMS IAȘI, ora 20:30

Duel pentru play-off în ”Ștefan cel Mare”. Dinamo se găsește deja în respectiva zonă, cu 33 de puncte în 19 etape. Cu 26 de puncte în cont, CSMS Iași tinde să ajungă acolo.

”Cîinii” vin după trei victorii consecutive, ultimele două cu cîte trei goluri date, dar și cîte unul încasat. Acasă, de ceva timp, au alternat eșecurile cu succesele, ultimul fiind un 3-1 contra Stelei. Au unul dintre cele mai bune atacuri, cu 25 de goluri, înscriind mereu în ultimele patru partide, însă și o defensivă, modestă, întrecută de 20 de ori.

Moldovenii se află în ascensiune, cu trei triumfuri și o remiză în precedentele patru etape. Nu au pierdut din 13 septembrie, 0-2 la Craiova, în deplasare, unde au înregistrat, în total, două succese, trei remize și patru înfrîngeri. Fapt inedit: toate cele 7 victorii le-au realizat numai la limită, cu 1-0 și 2-1. Totodată, nu a existat meci în care trupa italianului Nicolo Napoli să fi marcat mai mult de două goluri. În plus, este prima echipă din clasament cu golaveraj negativ, 15-20, avînd al doilea cel mai slab atac, după Petrolul (13). În anterioarele 5 runde a înscris de numai patru ori.

Cu 0-0 s-a încheiat disputa din tur. În stagiunea trecută, fiecare s-a impus pe teren propriu cu același scor, 1-0. Principalii lor marcatori sînt Gnohere, cu 8 goluri, Esoombe (4), respectiv Golubovici (5) și V. Gheorghe (4).

Nici una dintre echipe nu are probleme deosebite de efectiv. Dinamoviștii Essombe și Fai au fost implicați miercuri într-un accident rutier, mașina condusă de primul fiind lovită în spate de alt autoturism, dar nu au pățit nimic grav, ci s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DINAMO – CSMS IAȘI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă