ÎNCEPE AVENTURA LUI RAFA BENITEZ ÎN CHAMPIONSHIP

ÎNCEPE AVENTURA LUI RAFA BENITEZ ÎN CHAMPIONSHIP

Adus la Newcastle pe finalul sezonului trecut, în tentativa disperată a ”coțofenelor” de a se salva de la retrogradare, Rafa Benitez nu a reușit miracolul, astfel că echipa a căzut în Championship, al doilea eșalon al Angliei. Cu toate acestea, Rafa Benitez a acceptat să rămână antrenor și să încerce o promovare rapidă în Premier League. Cu Spaniolul își începe la Londra aventura în Championship, un campionat lung, de anduranță și extrem de dificil,  pe terenul celor de la Fulham, dar cu un lot mult diminuat valoric față de sezonul precedent. Programul zilei cuprinde și debutul campionatului olandez, primul meci din actualul sezon în 2 Bundesliga, partide din etapa a doua a campionatului belgian, cu campioana Bruges implicată, dar și diverse competiții de la Olimpiada de la Rio, care are programat astăzi startul oficial.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

FULHAM – NEWCASTLE, ora 21:45 (ANGLIA CHAMPIONSHIP)

Rafa Benitez își începe aventura în Championship

Fulham și Newcastle United deschid noul sezon din liga a doua engleză. Stagiunea trecută, gazdele nu s-au putut lupta decât pentru evitarea retrogradării, ocupând abia locul 20, în timp ce adversarii au picat din Premier League, unde s-au clasat pe a 17-a poziție.

Londonezii au terminat sezonul anterior cu o victorie, obținută după alte 4 jocuri de pauză (un egal, 3 eșecuri). Ulterior, în meciurile de pregătire, și-au trecut în cont 3 succese, printre care 3-1 cu Crystal Palace, o remiză (0-0 cu Nacional Funchal) și o înfrângere (1-2 cu Betis Sevilla), neluând gol în 3 din aceste partide.

Newcastle s-a despărțit de elita engleză, dar pe final i-a mers bine: în ultimele 6 etape nu a pierdut deloc, cu 3 remize (una ”albă) și 3 triumfuri. Doar o dată în precedentele 9 runde nu a marcat. Seria invincibilă și-a păstrat-o în meciurile de verificare, în care a realizat un nul și 4 victorii, între care 4-0 cu Lokeren și 3-2 cu Vitesse Arnhem.

Cele două echipe s-au înfruntat ultima oară în stagiunea 2013-2014, când fiecare s-a impus acasă cu același scor, 1-0. Newcastle a triumfat ultima oară pe ”Craven Cottage” în decembrie 2007, scor 1-0. De atunci, gazdele au realizat 5 victorii.

În intersezon, cei de la Fulham nu au avut o campanie de transferuri bogată. Cea mai scumpă achiziție a fost Button, adus de la Brentford cu 2,3 milioane de euro. Pe de altă parte, l-au lăsat definitiv la Benfica pe atacantul grec Mitroglou pentru 7 milioane de euro, un alt milion fiind luat de la Everton pe Stekelenburg. Alte plecări importante din trupa sârbului Slavisa Jokanovici sunt Amorebieta și Moussa Dembele.

Oaspeții au izbutit să-l păstreze pe managerul Rafa Benitez, dar au pierdut mai mulți jucători importanți precum Wijnaldum, vândut la FC Liverpool cu 27,5 milioane de euro, Townsend, Cabella, Papiss Cisse, Coloccini. Se așteaptă de asemenea și plecarea lui Moussa Sissoko, care are oferte de la echipe importante. În total s-au încasat 57 de milioane de euro. 45 de milioane din această sumă au fost investite în achiziții gen Ritchie, Gayle, Sels.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FULHAM – NEWCASTLE

 

KAISERSLAUTERN – HANNOVER, ora 21:30 (GERMANIA 2.BUNDESLIGA)

Două pretendente la promovarea în Bundesliga

Liga a doua germană debutează odată cu confruntarea dintre FC Kaiserslautern și Hannover. Gazdele au avut un sezon anterior liniștit, terminat pe locul 10. În schimb, oaspeții au retrogradat din Bundesliga după ce au ocupat ultima poziție.

Kaiserslautern a pierdut ultimul meci oficial, eșec venit după o imbatabilitate de 6 partide, 5 dintre ele câștigate. În meciurile amicale nu a excelat. Întâi a înregistrat două înfrângeri (ambele la zero) și două victorii, după care și-a trecut în cont și două egaluri, ambele la unu.

În finalul stagiunii trecute, Hannover a cedat două din ultimele 3 dispute, ba nu s-a impus decât de două ori în precedentele 11 jocuri. Testele verii le-a început în forță, cu câte 10 goluri date în primele două meciuri. Nu s-a înclinat nici după aceea, realizând alte 4 succese și două remize. În tot acest răstimp a înscris de nu mai puțin de 47 de ori, primind numai 11 goluri. Totuși, în anterioarele 4 confruntări a dat și a luat mereu gol.

Acum, Kaiserslautern nu poate conta pe Klich și Przybylko. De partea cealaltă, indisponibili sunt Felipe, Hoffmann, Hubers, Bech, Bazee, Fullkrug, Gueye.

Ultimele dueluri directe au fost în ediția 2011-2012 a Bundesligii, când Hannover a remizat în deplasare (1-1) și a învins acasă (2-1). Precedentul succes al lui Kaiserslautern, de acum 5 precedente, a fost un 1-0  în aprilie 2006, pe teren propriu.

AICI GĂSIȚI COTELE LA KAISERSLAUTERN – HANNOVER

 

NIJMEGEN – ZWOLLE, ora 21:00 (OLANDA EREDIVISIE)

Start și-n Eredivisie cu două grupări de mijlocul clasamentului

NEC Nijmegen și FC Zwolle dau startul noii ediții a campionatului olandez. Ambele formații au încheiat sezonul trecut fără mari realizări: prima a ocupat locul 10, iar cealaltă s-a aflat două poziții mai sus.

Gazdele au legat 3 eșecuri în finalul ediției precedente. Mai mult, au pierdut de 3 ori în ultimele 4 runde. Nici în partidele de verificare ale verii nu s-au descurcat nemaipomenit. În acest interval, Nijmegen a înregistrat doar două victorii, un egal și 5 eșecuri, ultimele 4 consecutive și 3 cu câte 5 goluri încasate: printre ele se numără 0-1 cu Steaua, 2-5 cu Hannover, 1-5 cu Waregem, 0-2 cu Real Sociedad. Numai o dată în anterioarele 16 meciuri, indiferent de întrecere, nu a luat gol.

Nici un succes nu a obținut Zwolle în ultimele 4 runde ale ediției trecute, cu două egaluri și două înfrângeri: precedentul său succes oficial a fost pe 20 aprilie, 2-0 acasă chiar cu Nijmegen. În perioada estivală, a împărțit 3 victorii și 3 eșecuri: printre rezultate s-au numărat 0-4 și cu Panathinaikos, și cu Southampton, 3-0 cu Gent, 1-0 cu Genclerbirligi.

În disputele din 2015-2016, fiecare echipă a triumfat pe propria arenă, Nijmegen cu 3-1, Zwolle cu 2-0. Ultima nu s-a mai impus în fieful celor de la NEC din august 2013, scor 5-1.  În precedentele lor 13 dueluri directe, în toate competițiile, s-a înscris constant. Notabil, Zwolle nu a cedat decât o dată de 8 dueluri directe încoace.

AICI GĂSIȚI COTELE LA NIJMEGEN – ZWOLLE

 

OOSTENDE – FC BRUGES, ora 21:30 (BELGIA FIRST DIVISION A)

Campioana Bruges e favorită la Oostende

Oostende și FC Bruges se confruntă în etapa a doua din prima ligă belgiană. În runda inaugurală, gazdele au pierdut la Genk, scor 1-2, în vreme ce campioana s-a impus la Malines cu 2-0.

Cu un egal și un eșec a pus Oostende punct stagiunii anterioare. Ba, nu a câștigat decât o dată în ultimele 4 partide. Pe perioada verii a fost foarte activă, cu nu mai puțin de 10 meciuri de verificare. Bilanț: două remize (una ”albă”), 7 victorii (printre ele 2-1 cu Roulers, 3-2 cu Anvers, 2-1 cu Hoffenheim) și numai un eșec, 0-1 cu ”naționala” Olandei Under 19.

În afara primei etape, FC Bruges a mai disputat un alt meci oficial, echivalent cu un nou trofeu, 2-1 cu Standard Liege în Supercupă. Echipa condusă de Michel Preudhomme a ajuns, astfel, la 8 jocuri oficiale consecutive fără eșec, cu 7 victorii și un egal, începând de la un 2-4 la Genk pe 20 aprilie. În vară, în partidele de verificare, au fost întâi 3 succese, după care au venit două egaluri (2-2 cu Șahtior, 0-0 cu Olympiakos) și două eșecuri, ultimul fiind un 1-3 la Roulers.

Niciodată nu a cedat FC Bruges în fața celor de la Oostende. În total, s-au strâns 12 dueluri directe, terminate cu 10 victorii și două egaluri la doi. Sezonul trecut, campioana a triumfat în deplasare, 1-0, apoi a remizat acasă, 2-2, un egal venit după 4 succese consecutive fără gol primit.

AICI GĂSIȚI COTELE LA OOSTENDE – FC BRUGES

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă