CÂTE GOLURI VA DA AZI BORUSSIA DORTMUND?

CÂTE GOLURI VA DA AZI BORUSSIA DORTMUND?

Ultimele rezultate ale Borussiei Dortmund sunt următoarele: 6-0 acasă cu Darmstadt, 5-1 la Wolfsburg, contra unei echipe ce nu primise până la acea oră niciun gol în 3 etape, plus 6-0 la Varșovia, cu Legia, în Champions League. Astfel că pentru partida de azi cu Freiburg logică ar fi întrebarea: câte goluri va da Borussia? Pentru echipa lui Tuchel însă importantă este în primul rând victoria, căci după pasul greșit făcut la Leipzig, în etapa a doua, are 3 puncte mai puțin ca Bayern. Tot azi, în Ligue 1, joacă și PSG, la Toulouse, încercând să confirme revenirea de formă după ultimele două victorii concludente, în vreme ce Primera Division propune un duel andaluz între Betis și Malaga. Programul zilei e completat de partide din Belgia, din Liga 1 de la noi, dar și derbyul orașului Porto, cu Boavista vizitând stadionul ”Do Dragao”, unde n-a mai bătut din 2004. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

BORUSSIA DORTMUND – FREIBURG, ora 21:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Câte goluri va da Borussia?

Câte goluri va da Dortmund? Aceasta este întrebarea care prefațează vizita celor din Freiburg după ce Borussia a arătat în ultima vreme un apetit ofensiv deosebit. Astfel, în ultimele două etape le-a bătut cu 6-0 acasă pe Darmstadt și cu 5-1 ”afară” pe Wolfsburg (”lupii” nu luaseră nici un gol în primele 3 runde!), iar între cele două succese s-a intercalat cel de la Varșovia, 6-0 cu Legia în debutul grupelor Champions League. Aceste rezultate au venit după un start de campionat ezitant, prin 2-1 pe teren propriu cu Mainz și 0-1 la Leipzig cu nou-promovata RB: cele 9 puncte, 3 sub liderul Bayern, o plasează pe locul 3. Același eșec e singurul din ultimele 5 apariții în campionat. Acasă nu a mai cedat de 23 de partide și are doar un insucces de 27 de vizite primite încoace.

Aflată pe a 9-a poziție, Freiburg și-a trecut în cont două victorii, între care un 3-1 cu Borussia Monchengladbach, însă ambele pe propria arenă. Din deplasare s-a întors cu două eșecuri, cu doar un gol dat, dar cu 5 încasate: în precedenta a cedat cu 3-0 la Koln, suficient să aibă golaveraj negativ, 5-6. Totuși, a înscris în 3 din 4 jocuri. Cu tot cu ediția trecută, în Bundesliga nu s-a mai impus ”afară” de 8 meciuri, 5 dintre ele pierdute, și nu are decât un triumf în precedentele 13 prezențe pe teren străin.

Antrenorul gazdă Thomas Tuchel nu are la dispoziție 3 oameni importanți, pe Subotic, Bartra și S. Bender, toți accidentați, cărora li se adaugă Durm și Bonmann. Adversarii au și mai multe absențe: Fohrenbach, Kempf, Kubler, Torrejon, Nielsen, Laprevotte, Falahen.

Borussia s-a impus stagiunea anterioară de două ori, cu 3-1 acasă și 3-0 ”afară”, și a ajuns la 10 dueluri consecutive imbatabile, toate terminate cu victorii și golaveraj 32-4. Ultimul succes al lui Freiburg a fost un 3-1 pe propria arenă în mai 2010: la Dortmund nu a mai putut învinge tocmai din octombrie 2001, scor 2-0, de atunci gazdele legând 8 triumfuri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BORUSSIA DORTMUND – FREIBURG

 

TOULOUSE – PARIS SG, ora 21:45 (FRANȚA, LIGUE 1)

PSG vrea să confirme revenirea pe un teren complicat

Într-o evidentă revenire, PSG nu are parte de o deplasare facilă la Toulouse. Gazdele au în actuala Ligue 1 un parcurs deloc rău, cu un singur eșec în 6 etape, 1-2 la Bastia. Cu același scor s-au impus în ultimele două runde. Pe teren propriu nu au cedat nimic în cele două partide anterioare, 4-1 cu Bordeaux și 2-1 cu Guingamp. 11 puncte au în cont, prin care se găsesc pe a 5-a poziție. Inclusiv cu sezonul trecut, trupa antrenată de Pascal Dupraz a cedat acasă numai o dată de 7 partide încoace.

PSG a trecut peste momentele de slăbiciune soldate cu un eșec (1-3 la Monaco) și un egal (1-1 cu St. Etienne), plus remiza cu Arsenal din Ligă (1-1). Au simțit acest lucru pe pielea lor Caen, învinsă acasă cu 6-0, și Dijon, depășită pe ”Parc des Princes” cu 3-0, rezultate datorită cărora parizienii au urcat pe locul 2, cu 13 puncte, unul sub liderul surpriză Nice. Cu reușite în fiecare joc, ei dispun de cel mai bun atac, dar și apărare, golaveraj 15-4. Înfrângerea de la Monte Carlo este unica de 7 deplasări încoace și a doua din ultimele 26 de vizite făcute.

Gazdele speră să-i recupereze pe Braithwaite și Trejo, ambii cu probleme medicale. În afara lor, întregul lot este valid. De partea cealaltă, Pastore încă se resimte după meciul cu Dijon, incerți fiind Kurzawa, Aurier și Verratti. Ben Arfa nu pare să fi intrat încă în grațiile lui Unai Emery.

De 4 ori s-au înfruntat cele două echipe stagiunea trecută și de fiecare dată s-a impus PSG: 5-0 și 1-0 în campionat, 2-1 în Cupă, 2-0 în Cupa Ligii. Campioana nu a mai pierdut de 16 dueluri directe (13 în campionat), de la un 0-1 la Toulouse în octombrie 2009.

AICI GĂSIȚI COTELE LA TOULOUSE – PARIS SG

 

BETIS SEVILLA – MALAGA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Betis caută primul succes acasă

Cu 5 puncte în cont, cu care ocupa locul 14 înaintea etapei a 6-a, Betis aleargă de două meciuri după o nouă victorie. În actuala Primera, formația din Sevilla nu a putut să câștige decât o dată și atunci în deplasare, 3-2 la Valencia, iar runda trecută a suferit al doilea eșec stagional, 0-1 cu concitadina FC Sevilla. Acasă și-a trecut în cont numai două egaluri. Cu tot cu sezonul trecut, pe ”Benito Villamarin” nu a mai pierdut de 3 partide și a suferit un singur eșec în ultimele 6 vizite primite.

Aflată pe a 13-a poziție, tot cu 5 puncte, Malaga tocmai a obținut primul succes din acest campionat, 2-1 pe propria arenă cu Eibar. Anterior, ”alb-albaștrii” conduși de Juande Ramos înregistraseră două remize și două înfrângeri, câte una în deplasare, 2-2 cu Espanol și 0-1 cu Las Palmas. De altfel, pe teren străin nu a mai învins de 5 confruntări, terminate cu două egaluri și 3 eșecuri, cu gol dat în numai una dintre ele.

Acum un sezon, fiecare echipă a triumfat pe terenul celeilalte cu același scor, 1-0, pentru Betis fiind singurul succes din anterioarele 4 dueluri directe. Acasă nu s-a mai impus de două precedente, ambele cedate, de la un 3-0 în februarie 2013.

Cum Betis dispută a 4-a partidă în 12 zile, antrenorul Gustavo Poyet este tentat să mizeze și pe anumiți jucători care au evoluat mai puțin până acum. Printre cei vizați de odihnă se numără Durmisi, Ruben, Piccini, Mandi, în timp ce o noutate ar reprezenta-o Donk. Accidentat este doar Martin. La oaspeți, probleme medicale au Juankar, Welington și Ontiveros. Totodată, ar putea fi recuperați Jeko și Keko.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BETIS SEVILLA – MALAGA

 

MOUSCRON – FC BRUGES, ora 21:30 (BELGIA FIRST DIVISION 1)

Campioana Bruges încă e departe de podium

Confruntare între două formații care au câștigat în etapa trecută după o perioadă în care au suferit. După 7 etape, Mouscron se găsește pe locul 13, cu 6 puncte, în vreme ce campioana FC Bruges a adunat 10 puncte și se află pe a 9-a poziție.

Recentul 3-1 la Westerlo a devenit primul triumf obținut de Mouscron după o pauză de două runde și al doilea din acest campionat. În rest, a mai bifat 5 eșecuri, între care 3 pe teren propriu: ultimul a fost și cel mai drastic, 1-5 cu Waregem. Singura echipă care a plecat întrecută de pe ”Le Canonnier” a fost St. Trond (2-1). În 6 din cele 7 partide de până acum, ”roș-albaștrii” antrenați de Glen De Boeck au marcat și au luat mereu gol.

Cu același Michel Preudhomme pe bancă, FC Bruges tocmai a învins-o pe Eupen, 3-2 acasă, după o așteptare de 3 dispute, perioadă în care nu adunase decât un punct. Toate cele 3 eșecuri stagionale, cu un singur gol dat și 4 încasate, le-a suferit în precedentele 3 prezențe pe teren străin, unde s-a impus doar în prima vizită făcută, 2-0 la Malines. Aceleași insuccese sunt singurele din anterioarele 13 dispute din campionat, inclusiv cu ediția trecută.

Fiecare echipă s-a impus pe propria arenă în stagiunea anterioară, Mouscron cu 2-1, FC Bruges cu 3-0. Cea din urmă triumfase de două ori acum două campanii, 4-1 în deplasare și 3-0 acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MOUSCRON – FC BRUGES

 

FC PORTO – BOAVISTA PORTO, ora 21:00 (PORTUGALIA PRIMEIRA)

Porto n-a mai pierdut acasă cu Boavista din 2004

FC Porto încearcă să păstreze buna tradiție a derbyurilor de pe teren propriu cu Boavista. În 53 de partide de campionat anterioare jucate în fief-ul lor, ”alb-albaștrii” nu au pierdut decât de două ori, 0-2 în octombrie 1998 și 0-1 în noiembrie 2004, alte 45 însemnând victorii. Sezonul trecut, ei s-au impus cu 4-0, după ce în tur triumfaseră și mai clar, cu 5-0: între cele două dispute a mai fost și un 1-0 în Cupă. În plus, nu au mai luat gol de 7 dueluri directe.

Pe locul 3 se află FC Porto după 5 etape, cu 10 puncte, 3 mai puține decât liderul Sporting Lisabona, în fața căruia a încasat singurul eșec stagional, 1-2. După acesta, echipa antrenată de Nuno Espirito Santo a mai bifat un succes și un egal, ambele fără gol primit. De altfel, aceasta contează pe cea mai bună apărare, într-un golaveraj 8-3. Acasă nu a cedat deloc în cele două jocuri precedente, 1-0 cu Estoril și 3-0 cu Guimaraes. Și mai în spate, s-a înclinat o dată de 5 vizite primite încoace.

Boavista nu trece printr-un moment bun. Aflată pe a 12-a poziție, cu 5 puncte și golaveraj negativ, 5-7, trupa condusă de bolivianul Erwin Sanchez nu a câștigat decât în runda inaugurală, 2-0 cu Arouca. După aceea a înregistrat două egaluri, apoi două eșecuri. Din ambele deplasări stagionale a revenit cu un punct, 0-0 cu Belenenses, urmat de un 0-3 la Braga. Oricum, inclusiv cu ediția trecută, ”afară” nu a mai triumfat de 6 partide (3 egaluri, 3 eșecuri), cu câte un gol dat în doar două dintre ele. Pe ”Dragao”, ”alb-negrii” nu vor conta pe fundașul central Lucas, suspendat.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC PORTO – BOAVISTA PORTO

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă