PSG ARE DEJA DOUĂ EȘECURI ȘI TREBUIE SĂ REACȚIONEZE

PSG ARE DEJA DOUĂ EȘECURI ȘI TREBUIE SĂ REACȚIONEZE

În tot sezonul trecut, PSG a acumulat doar două eșecuri, ambele într-un moment în care titlul era deja acontat. Două eșecuri au deja parizienii în numai 7 etape scurse din acest campionat, ceea ce vine ca o confirmare în plus la problemele de adaptare ale lui Unai Emery la echipă. Pe locul 4 în ierarhia din Ligue 1, PSG încearcă azi un prim demers de reparare a imaginii, dar simplu nu-i va fi, căci pe ”Parc des Princes” vine Bordeaux, vecină de clasament, pe care n-a putut s-o învingă în sezonul trecut. Cam în aceeași situație cu PSG este și Chelsea, trupa lui Conte încercând să-și revină după 3 partide fără victorie, dintre care două eșecuri cu Liverpool și Arsenal. Bundesliga propune un duel între două echipe de Champions League, Leverkusen-Dortmund, în programul zilei figurând destule alte partide atractive din majoritatea campionatelor europene. Detalii și cote, mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

HULL CITY – CHELSEA, ora 17:00 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Cu 3 meciuri fără victorie, Chelsea încearcă să-și revină

Dispută între două formații care trec prin momente proaste. Nici locurile în clasament nu satisfac: după 6 etape, Hull ocupă abia locul 14, cu 7 puncte, în timp ce Chelsea se află pe a 8-a treaptă, cu 10 puncte.

Nou promovată, echipa gazdă a pornit tare campionatul, cu două victorii consecutive, inclusiv un 2-1 acasă cu campioana Leicester. Apoi, însă, s-a dezumflat. Au urmat 4 runde fără nici un succes, cu un egal și 3 eșecuri, ultimele două fiind clare, 1-4 pe teren propriu cu Arsenal și 1-5 ”afară” cu Liverpool. În regres a fost și traseul de pe ”KCOM Stadium”, cu o victorie urmată de două înfrângeri. ”Tigrii” au marcat în 5 din cele 6 jocuri și în tot atâtea apărarea le-a cedat, de 3 partide înscriind și luând mereu gol.

Și Chelsea a avut un start în forță, cu 3 triumfuri la rând. După aceea, precum adversara sa, a uitat să câștige, înregistrând un egal urmat de două insuccese, 1-2 acasă cu Liverpool și, mai ales, 0-3 în fief-ul lui Arsenal. Ultimul a devenit singurul meci stagional în care nu a izbutit să marcheze, însă tot în unul nu a luat gol. Trupa italianului Antonio Conte a dat înapoi și în cele 3 deplasări, unde a bifat succesiv o victorie, un egal și un eșec.

La gazde, unde El Mohamady este suspendat, nu mai puțin de 6 jucători au probleme medicale. Lista îi cuprinde pe Lenihan, Luer, Bruce, Odubajo, Dawson, McGregor, ultimii 3 fiind definitiv scoși din calcule. Ar putea să-și facă însă apariția Will Keane, Markus Henriksen și Mbokani. Cu probleme medicale se regăsesc, de cealaltă parte, Terry, Zouma și Van Ginkel, accidentați de mai multă vreme, lista fiind completată de Obi Mikel, cu ceva probleme musculare..

De 9 meciuri Hull este dominată categoric de Chelsea. În respectivul interval nu a putut înregistra decât două egaluri și 7 înfrângeri, precedentele 4 la rând (2-3 și 0-2 în ultimele dueluri directe, din 2014-2015), într-un golaveraj 4-19. Totodată, pe propria arenă, în 5 vizite efectuate de ”The Blues” a bifat o remiză și 4 eșecuri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA HULL CITY – CHELSEA

 

PARIS SG – BORDEAUX, ora 17:00 (FRANȚA, LIGUE 1)

Deja cu două eșecuri, PSG caută să-și repare imaginea

PSG are ocazia să repare ceea ce a stricat etapa trecută, 0-2 la Toulouse. Nu-i va fi însă simplu cu Bordeaux, prima echipă care a putut sezonul trecut să-i strice șirul victoriilor, 2-2 chiar pe ”Parc des Princes”.

În 7 etape, parizienii au suferit deja două eșecuri, tot atâtea câte au încasat în cele 38 de jocuri din întreg campionatul trecut. După prima înfrângere, 1-3 în Monaco, urmată imediat de un 1-1 acasă cu St. Etienne, se părea că-și revin datorită celor două victorii clare (6-0 la Caen, 3-0 cu Dijon), însă a venit noua sincopă, de la Toulouse, rezultate în urma cărora ocupau doar locul 4 înaintea etapei a 8-a, cu 13 puncte, 4 sub liderul Nice. Pe teren propriu, echipa preluată în vară de Unai Emery a realizat o remiză și două succese. Inclusiv cu campionatul trecut a ajuns la 7 dispute imbatabile, 6 câștigate, cu începere de la un 0-2 cu Monaco în martie. Miercuri a evoluat în Ligă, 3-1 ”afară” cu Ludogorets.

Pe a 5-a poziție înaintea noii runde, Girondins Bordeaux nu a pierdut și nici nu a luat gol de două partide, cu 3-0 la Metz și 0-0 cu Caen, rezultate precedate de un 0-1 acasă cu Angers, unicul insucces din ultimele 5 meciuri. Pe teren străin s-a înclinat doar în primul joc, 1-4 la Toulouse, după care a realizat două triumfuri, între care un 3-1 la Lyon.

Verratti, Meunier și Jese sunt jucătorii cu probleme medicale de la PSG, Ben Arfa fiind refăcut total. În partea cealaltă, antrenorul Jocelyn Gourvennec își face griji pentru Vada, Poundje, Toulallan și Maurice-Belay.

Cu două remize s-au încheiat confruntările din 2015-2016, 2-2 la Paris și 1-1 la Bordeaux. Acum două sezoane fiecare echipă se impusese acasă, PSG cu 3-0, Bordeaux cu 3-2 în unica sa victorie din ultimele 13 dueluri directe, în toate competițiile. Pe ”Parc des Princes” nu a mai învins din august 2010, scor 2-1, de atunci gazdele realizînd 3 nuluri și două succese, numai în Ligue 1. Pe de altă parte, ”girondinii” au triumfat în 3 din precedentele 10 vizite făcute parizienilor.

AICI GĂSIȚI COTELE LA PARIS SG – BORDEAUX

 

BAYER LEVERKUSEN – BORUSSIA DORTMUND, ora 19:30 (GERMANIA, BUNDESLIGA)

Duel de Champions League la Leverkusen

Confruntare între două reprezentante ale Germaniei în Champions League, competiție în care ambele tocmai au remizat, Leverkusen pe ternul lui AS Monaco (1-1), Dortmund acasă cu Real (2-2). Pentru întâlnirea lor din campionat, prima caută să-și redescopere consistența în joc și rezultate, cealaltă este decisă să continue șirul succeselor.

Cu 7 puncte în cont, Bayer ocupa doar a 10-a poziție înaintea etapei a 6-a. Nu a pierdut de două runde, cu un egal și un succes bifate după al doilea eșec stagional, 1-2 la Frankfurt. Acasă însă nu s-a înclinat deloc, prin 3-1 cu Hamburg și 0-0 cu Augsburg în singurul meci ”pe zero”: în celelalte 4 a și marcat, a și luat mereu gol, golaveraj 8-7. Cu tot cu ediția anterioară, pe ”BayArena” nu a mai cedat de 7 confruntări, 6 câștigate, de la un 1-4 cu Bremen în martie.

Borussia se afla pe poziția secundă, cu 12 puncte, 3 sub liderul Bayern, plus cel mai bun atac într-un golaveraj 16-4. Unicul eșec stagional l-a încasat la Leipzig, 0-1 cu nou promovata RB, totodată singurul joc în care nu a putut marca . Din acel moment a legat 3 victorii, cu 14 goluri date și două primite. În a doua deplasare s-a distrat la Wolfsburg, scor 5-1. Aceeași înfrângere de la Leipzig este unica de 6 partide încoace și doar a doua din ultimele 22 de apariții în Bundesliga, ambele suferite ”afară”.

Antrenorul gazdelor, Roger Schmidt, nu-i are la dispoziție pe Bellarabi, Iurcenko, Pohjanpalo, Boder, Schreck, Abu Hanna. În plus, incerți sunt fundașii L. Bender și Toprak, pregătiți să intre în locul lor fiind Wendell și Dragovic. Dincolo, Thomas Tuchel nu contează pe Bartra, S. Bender, Durm, Park, Subotic, Reus. Marcator cu Real, Schurrle a ieșit și el din calcule. Și ei suferinzi, Gintner și Pulisic nu ar trebui totuși să lipsească.

De 3 înfruntări, toate fără gol dat, nu a mai izbutit Leverkusen să o bată pe Dortmund, sezonul trecut înregistrînd 0-3 ”afară” și 0-1 acasă. Ultimul său succes datează din august 2014, 2-0 în deplasare. Pe propria arenă bilanțul e și mai slab: nu s-a mai impus de 9 dueluri directe, de la un 2-1 în mai 2007, din acel moment bifând 4 egaluri și 5 eșecuri.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BAYER LEVERKUSEN – BORUSSIA DORTMUND

 

UDINESE – LAZIO ROMA, ora 21:45 (ITALIA, SERIE A)

Udinese a uitat să câștige, Lazio n-ar vrea să-i reamintească

Udinese se află în căutarea unei noi victorii. După surprinzătorul 1-0 de pe terenul Milanului, în al doilea succes din actuala Serie A, formația pregătită de Giuseppe Iachini a uitat cum e să învingă: de 3 partide încoace nu a putut înregistra mai mult de un egal, completat de două eșecuri, ambele la limită. În meciul precedent s-a înclinat la Sassuolo, 0-1, al doilea joc stagional fără gol dat. Pe propria arenă a început cu un triumf, 2-0 cu Empoli, după care ai venit o înfrângere (1-2 cu Chievo) și o remiză (2-2 cu Fiorentina). Cu 7 puncte, Udinese ocupa înaintea etapei a 7-a locul 14.

Lazio contează pe 10 puncte, cu care se găsea înaintea noii runde pe a 5-a poziție. Până acum a avut un parcurs incoerent, în care a alternat rezultatele bune cu cele nereușite. De pildă, în ultimele două jocuri a cedat întâi pe terenul Milanului, 3-0, apoi s-a impus acasă, 2-0 cu Empoli. ”Afară” s-a comportat tot mai rău: a început cu o victorie (4-3 la Bergamo), a continuat cu o remiză (1-1 cu Chievo), după care a venit eșecul de pe ”San Siro”. Din totalul de 6 dispute, în două nu a înscris și în tot atâtea nu a luat gol.

Gazdele îi au accidentați pe Faraoni, Samir, Widmer, Hallfredsson, Ewandro. Într-o postură identică se găsesc, la romani, Basta, Biglia, Bastos, incert rămânând Marchetti.

Romanii au fost mai buni sezonul trecut, cu 2-0 pe ”Olimpico” și 0-0 la Udine. În plus, ei au triumfat și în Cupă, 2-1 acasă. În Serie A, ei nu au mai pierdut de 3 dueluri directe, cu începere de la un 0-1 chiar pe teren propriu în septembrie 2014, unicul eșec de 6 precedente încoace. Udinese nu a mai câștigat acasă de 3 meciuri, de la un 1-0 în aprilie 2013, de atunci înregistrând două insuccese și un nul.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UDINESE – LAZIO ROMA

 

FC SEVILLA – ALAVES, ora 17:15 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Sevilla vrea să uite printr-o victorie de eșecul de la Bilbao

Pe locul 6 înaintea rundei a 7-a, cu 11 puncte, FC Sevilla încearcă să se repună pe picioare după ce tocmai a suferit primul eșec din actuala Primera, 1-3 la Bilbao. În primele 5 jocuri, formația pregătită din vară de argentinianul Jorge Sampaoli realizase două egaluri și 3 victorii. În acest interval, doar o dată nu a marcat, într-un 0-0 la Villarreal. Pe teren propriu nu a iertat pe nimeni în cele 3 partide, cu două succese la limită precedate de un interesant 6-4 cu Espanol în deschiderea stagiunii.

Și nou-promovata Alaves (a 9-a poziție, 9 puncte) a bifat runda trecută o premieră: a marcat primele goluri pe propria arenă într-un 3-1 cu Granada. Aceasta a fost a doua victorie a echipei basce în actualul campionat, după uimitorul 2-1 cu FC Barcelona, chiar pe ”Camp Nou”. Din deplasare mai adusese un punct de la Madrid, 1-1 cu Atletico, pentru ca în ultima vizită efectuată să cedeze la Valencia, scor 1-2. Din cele 6 runde, elevii argentinianului Mauricio Pellegrino au marcat și luat gol în 4 dintre ele, celelalte două terminându-le 0-0, ambele pe propria arenă. Ei trebuie să fie atenți la fazele fixe deoarece, în actualul campionat, Sevilla a marcat de 5 ori în urma unor asemenea momente.

Rami, Carrico, Tremoulinas, Krohn-Dehli, David Soria sunt jucătorii cu probleme medicale din trupa lui Sampaoli, șanse mari să reintre având Franco Vazquez. În plus, portarul Sirigu este suspendat. Oaspeții au un singur accidentat, pe Feddal.

Cele două formații nu s-au mai înfruntat din ediția 2005-2006 a Primerei, când fiecare s-a impus acasă, FC Sevilla cu 2-0, Deportivo Alaves cu 2-1. În 4 vizite primite, ”roș-albii” nu s-au înclinat niciodată, realizând un egal și 3 victorii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC SEVILLA – ALAVES 

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă