Articolul precedent

RĂZVAN LUCESCU ÎNCĂ ALEARGĂ DUPĂ PRIMUL SUCCES AL SEZONULUI

RĂZVAN LUCESCU ÎNCĂ ALEARGĂ DUPĂ PRIMUL SUCCES AL SEZONULUI

Răzvan Lucescu nu a avut un start de sezon prea grozav la Xanti. Echipa sa, locul 13 la finalul stagiunii trecute, încă nu a câștigat vreun meci în acest campionat. Încearcă s-o facă astăzi, când primește vizita celor de la Atromitos, în ultima partidă a etapei din prima ligă a Greciei, un alt obiectiv fiind și părăsirea zonei de retrogradare pe care stă echipa, locul 15, penultimul, în acest moment. Cum campionatele importante s-au întrerupt deja pentru a face loc echipelor naționale, cu excepția amintitei partide din Grecia și a celei din prima ligă de la noi, programul zilei e dominat de confruntări din ligile inferioare, cu atenție îndreptată spre Serie B, Ligue 2 sau 2. Bundesliga, dar și spre Brazilia, unde fotbalul de primă ligă continuă indiferent de programul reprezentativei ”carioca”. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

LE HAVRE – SOCHAUX, luni, 03.10, ora 21:30 (FRANȚA, LIGUE 2)

Confruntare cu gândul la locurile de promovare

Confruntare între două echipe care urmăresc apropierea de zona promovabilă. După disputarea celorlalte partide din etapa a 10-a, Le Havre ocupă locul 11, cu 13 puncte, în timp ce Sochaux se situează pe a 5-a poziție, cu 15 puncte, doar două sub ținta dorită.

Mai bune în defensivă decât în ofensivă, golaveraj 9-9, gazdele sunt neînvinse de două partide, cu un egal și un succes, 1-0 la Auxerre, singurul totuși din anterioarele 7 înfruntări. Mai mult, au cedat numai o dată de 5 jocuri încoace, însă 3 dintre rezultate au fost egaluri. Tot cu remize au terminat precedentele două meciuri de acasă, precedate de o victorie și un eșec. Notabil, Le Havre a marcat în 8 din cele 9 runde jucate, însă în 7 dintre ele a înscris doar câte un gol.

Cu cea mai bună apărare într-un golaveraj 10-6, Sochaux a rămas singura echipă din Ligue 2 neînvinsă. Runda trecută s-a impus acasă, 1-0 cu Ajaccio, succes realizat după 5 egaluri consecutive. Celelalte două triumfuri le-a obținut în primele două confruntări din deplasare, de unde a mai revenit apoi cu două remize. De altfel, oaspeții au cele mai multe remize, 6, 3 dintre ele ”albe”.

În stagiunea trecută, fiecare formația a câștigat pe teren propriu, Le Havre cu 2-1, Sochaux cu 1-0 în unica sa victorie din ultimele 6 dueluri directe. În fief-ul trupei conduse acum de americanul Bob Bradley nu a mai triumfat din februarie 2001, scor 3-2, de atunci gazdele înregistrând un egal și 3 succese.

AICI GĂSIȚI COTELE LA LE HAVRE – SOCHAUX

 

STUTTGART – GREUTHER FURTH, ora 21:15 (GERMANIA 2.BUNDESLIGA)

Stuttgart și-a mai revenit și încearcă să mențină linia

După un start de stagiune ezitant, cu rezultate contradictorii, VfB Stuttgart s-a mai echilibrat în tentativa de a reveni repede în elita germană. Aflați pe locul 5 înaintea etapei a 8-a, cu 13 puncte, Alexandru Maxim și colegii lui sunt neîntrecuți de 3 meciuri, cu două victorii la zero urmate de un egal. În plus, s-au înclinat numai o dată în ultimele 5 partide, eșec suferit acasă, unde au mai bifat două succese. În numai una din cele 7 runde nu au marcat. Totodată, dacă sezonul trecut aveau una dintre cele mai fragile defensive, acum ei dețin una dintre mai solide, golaveraj 9-6.

Greuther Furth contează pe 11 puncte, având golaveraj negativ, 9-11. Nu a cedat de două meciuri (un egal, un triumf) și a suferit o singură înfrângere de 5 runde încoace. De asemenea, a înscris în 6 din totalul de 7 jocuri disputate și tot într-unul nu a luat gol. Pe teren străin a avut un parcurs ascendent, cu o înfrângere urmată de un egal, apoi a venit și un triumf, unul remarcabil, 2-1 la Nurnberg, o principală pretendentă la promovare.

Din ediția 2012-2013 a Bundesligii datează singurele dispute oficiale dintre Stuttgart și Furth în campionat. Atunci, fiecare s-a impus în deplasare, prima cu 1-0, cealaltă cu 2-0. Ulterior, în ianuarie 2014, a mai avut loc un ”amical”, câștigat de VfB tot ”afară”, 2-0. Unicul său succes acasă a fost în alt test, 3-1 în ianuarie 2011.

Misiunea gazdelor este îngreunată de multele absențe. Astfel, antrenorul Stefan Ruthenbeck nu-i are la dispoziție pe Ginczek, Terode, Aasano, Tobias Werner, Klein, Besușkov, Ristl, Sarpei, Sonora, Wanitzek. Dincolo, Greuther Furth nu se poate baza pe Bolly, Gjasula și Sararer.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STUTTGART – GREUTHER FURTH

 

CARPI – PISA, ora 21:30 (ITALIA, SERIE B)

Pisa încă n-a dat gol în deplasare

Și Carpi, și Pisa au ca principal obiectiv urcarea în Serie A. Deocamdată, ambele se găsesc pe locuri care le asigură prezența în play-off-ul de promovare, unde vor intra formațiile dintre pozițiile 3 și 8. Înaintea etapei a 7-a, gazdele ocupau locul 6, cu 9 puncte, pe când adversarii se găseau pe a 4-a treaptă, cu două puncte în plus.

Retrogradată sezonul trecut din Serie A, Carpi se descurcă bine în apărare, nu și în atac, golaveraj 7-5. Este invincibilă de 3 runde, cu două egaluri urmate de o victorie, serie începută după unicul eșec stagional, 0-1 la Cesena. Traseul de pe teren propriu l-a început cu două remize, una ”albă”, și l-a continuat cu un triumf, 2-1 cu Virtus Entella. În precedentele două dispute a dat câte două goluri după alte două confruntări în care nu marcase deloc.

Pisa beneficiază de cea mai bună defensivă, dar are și unul dintre cele mai modeste atacuri într-un golaveraj 4-2. Echipa condusă de ex-milanezul Gennaro Gattuso nu a mai pierdut de 4 partide, perioadă în care a realizat două succese și două egaluri, cu un singur gol luat și 3 date. Unica înfrângere stagională a suferit-o la Ternana, 0-1. Pisa încă nu a înscris în acest sezon în deplasare, de unde a mai revenit cu două remize ”albe”.

Carpi a învins-o pe Pisa doar în primul duel direct, 1-0 acasă în noiembrie 2009, în Serie D. Ulterior, au mai fost 5 confruntări, în toate întrecerile, terminate cu un egal și 4 victorii ale oaspeților de acum, toate însă pe arena lor. Ultimul  joc datează din august 2014, din Cupă, când Pisa s-a impus cu 2-1, scor înregistrat mereu de 3 precedente încoace.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CARPI – PISA

 

XANTHI – ATROMITOS, ora 19:30 (GRECIA, SUPER LEAGUE)

Răzvan Lucescu încă aleargă după primul succes

Răzvan Lucescu și elevii săi de la Xanthi încă aleargă după prima victorie stagională. În primele 3 etape, ei nu au putut obține decât un punct, chiar runda trecută, pe un teren greu însă, la Salonic, 0-0 cu PAOK. Anterior, suferiseră două eșecuri destul de clare, 1-4 la Atena cu AEK și 0-2 acasă cu Panionios. Unicul punct din cont plasa formația din Xanthi pe penultimul loc, al 15-lea, înaintea noii runde. Cu tot cu ediția anterioară, în campionat nu a mai învins de 10 jocuri, jumătate pierdute, de la un 1-0 pe teren propriu cu Panthrakikos, în februarie.

Nici Atromitos nu se descurcă nemaipomenit. Pe a 10-a poziție înaintea etapei, trupa antrenată de Traianos Dellas a adunat 3 puncte datorită succesului din jocul precedent, 1-0 pe teren propriu cu Asteras Tripolis. Acesta este și singurul meci în care a înscris, deoarece în primele două încasase două înfrângeri fără gol dat, 0-3 la Giannina și 0-2 pe propria arenă cu Panaitolikos. Stagiunii precedente îi pusese capăt cu 5 triumfuri la rând.

Xanthi a fost mai bună sezonul trecut, cu 1-0 ”afară” și 2-2 acasă, acolo unde a bifat ultimul succes acum două campanii, 1-0 în martie 2015. Atromitos a triumfat anterior la Skoda în octombrie 2013, scor 2-0, singurul succes din precedentele 7 vizite făcute în fief-ul ”roș-alb”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA XANTHI – ATROMITOS

 

SANTA CRUZ – PALMEIRAS, ora 02:00 (BRAZILIA, SERIE A)

Palmeiras are ocazia să se desprindă în fruntea clasamentului

La Recife, contra lui Santa Cruz, Palmeiras are ocazia să ia avans la șefia primei ligi braziliene. În 27 de etape jucate, formația din Sao Paulo a adunat 54 de puncte, câte are și Flamengo, care însă doar a remizat în noua rundă, 0-0 ”afară” cu FC Sao Paulo. Misiunea liderului pare facilitată și de adversar, unul modest, care se află la retrogradare, abia pe locul 19, penultimul, cu 23 de puncte în cont.

Cu cea mai fragilă apărare într-un golaveraj 31-44, Santa Cruz a pierdut ultimele două jocuri, ambele ”afară” și ambele cu câte 3 goluri încasate, precedate de un 1-0 acasă cu Atletico Parananense, singura victorie de 12 partide încoace. De 5 dispute marchează mereu și doar o dată în precedentele 9 confruntări nu a luat gol. Echipa din Recife a izbutit 5 din totalul de 6 triumfuri pe teren propriu, unde a mai bifat o remiză și 7 înfrângeri.

Cu cea mai eficientă ofensivă (nu a marcat în doar 3 dispute), dar și cea mai solidă apărare (10 jocuri fără gol luat), golaveraj 47-25, Palmeiras este imbatabilă de 10 etape, cu 4 remize și 6 victorii, inclusiv precedentele două. Doar o dată de 11 partide încoace nu a înscris, alte 4 încheindu-le cu defensiva intactă. ”Afară” a suferit 4 din cele 5 eșecuri stagionale, pe lângă 3 egaluri și 6 victorii, cu gol dat mereu în ultimele 8 deplasări. Totuși, nu s-a înclinat deloc de 5 apariții încoace pe teren străin, 3 câștigate, cu numai un gol încasat doar în prima dintre ele.

În tur, Palmeiras a învins cu 3-1. Sezonul trecut se impusese tot acasă cu 2-1, după care cedase ”afară”, 2-3, în singura înfrângere din anterioarele 6 dueluri directe. În acest interval s-a impus o dată și pe arena trupei din Recife, 3-1 în octombrie 2003.

AICI GĂSIȚI COTELE LA SANTA CRUZ – PALMEIRAS

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă