E DERBY LA RIO, CU OBIECTIV COMUN PENTRU SANTOS ȘI FLUMINENSE

E DERBY LA RIO, CU OBIECTIV COMUN PENTRU SANTOS ȘI FLUMINENSE

Mâine vor începe meciurile inter-țări din preliminariile Mondialului din Rusia. Programul e vast și cuprinde foarte multe confruntări interesante. Până atunci, ne putem concentra pe meciuri din campionatul Braziliei, care nu s-a întrerupt, deși ”naționala” carioca dispută două partide în aceste zile, cu Bolivia și Venezuela. Spre dimineață după ora noastră e programat unul din derbyurile de la Rio de Janeiro, un ”clasic” al fotbalului brazilian, Santos-Fluminense, două vecine de clasament cu obiectiv comun, pătrunderea în zona de calificare directă pentru Copa Libertadores. În program regăsim, dincolo de alte confruntări din Brazilia, și un foarte interesant meci de handbal masculin, din Liga Campionilor, angrenată fiind FC Barcelona, echipă antrenată în paralel de proaspătul selecționer al României, Xavi Pascual. Amănunte și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

ATLETICO PARANAENSE – CHAPECOENSE, joi, 06.09, ora 01:30 (BRAZILIA, SERIE A)

Atletico Paranaense nu-și permite pași greșiți

Atletico Paranaense nu-și permite pași greșiți în tentativa de a prinde un bilet în Copa Libertadores. După 28 de etape, formația antrenată de Paulo Autuori ocupă locul 6, cu 42 de puncte, 6 depărtare de obiectivul propus. În vizită îi vine o echipă lipsită de griji și pe pretenții, Chapecoense, aflată pe a 11-a poziție, cu 38 de puncte.

Atletico beneficiază de cea mai bună apărare, cu 25 de goluri primite (invincibilă în 11 dispute), dar nu se poate lăuda cu atacul, doar 27 de reușite (20 în repriza secundă), neînscriind în 11 înfruntări. Are cele mai puține egaluri, 3, în, schimb, a adunat cele mai multe eșecuri, 12, dintre primele 14 clasate. ”Roș-negrii” au pierdut runda trecută, 0-2 pe terenul lui FC Santos, înfrângere suferită după două victorii la rând fără gol luat, ambele acasă. De altfel, pe propria arenă au legat 4 succese de la un 0-1 cu liderul Palmeiras, singurul insucces din ultimele 17 vizite primite, 13 dintre ele câștigate. Doar o dată în precedentele 21 de apariții acasă nu au marcat.

Chapecoense posedă cea mai slabă defensivă, întrecută de 47 de ori, însă are un atac productiv, cu 39 de goluri date, 16 dintre ele izbutite între minutele 75 și 90. Nu a mai triumfat de 3 jocuri, încheiate cu o remiză, apoi două eșecuri: ultima victorie a fost un 2-1 cu Fluminense, ”afară”. Tot pe teren străin, ”alb-verzii” au pierdut precedenta partidă, 0-1 cu Gremio, înfrângere precedată de 3 deplasări imbatabile, cu un nul flancat de câte un succes. Numai o dată de 14 dispute încoace nu au înscris.

Cu 0-0 s-a terminat confruntarea din tur. Tot egaluri, 0-0 și 1-1, s-au înregistrat și în cele două meciuri din Cupă din iulie trecut. De altfel, ultimele 4 dueluri directe s-au încheiat toate cu remize. Precedentul triumf i-a aparținut lui Atletico, 1-0 în iulie 2015. Chapecoense s-a impus anterior tot pe teren propriu, 3-0 în septembrie 2014.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ATLETICO PARANAENSE – CHAPECOENSE

 

CORINTHIANS – ATLETICO MINEIRO, joi, 06.09, ora 01:30 (BRAZILIA SERIE A)

Corinthians are 5 runde fără victorie

Dispută între două formații cu pretenții continentale. Înaintea etapei a 29-a, Corinthians se găsește pe locul 7, cu 41 de puncte, la 7 distanță de pozițiile de Copa Libertadores. Adversara sa, Atletico Mineiro, se află în grafic deoarece ocupă locul 3, cu 52 de puncte, ba nu se dă la o parte nici din lupta pentru titlu, de liderul Palmeiras separând-o numai 5 puncte.

Corinthians se descurcă onorabil și în atac, și în apărare, golaveraj 35-29. Trupa din Sao Paulo nu trece printr-o perioadă fericită: nu a mai învins de 5 runde, cu un egal și 4 eșecuri, ultimele 3 consecutive și fără gol marcat. Două dintre aceste înfrângeri (0-2 cu Palmeiras, 0-1 cu Fluminense) le-a încasat acasă, unde nu mai cedase anterior în actualul campionat (4 remize, 8 victorii). Și mai în spate, cele două recente insuccese sunt singurele din precedentele 31 de jocuri de pe propria arenă.

Atletico Mineiro contează pe a doua cea mai eficientă ofensivă, cu 46 de goluri date, dar suferă în defensivă, bătută de 37 de ori. De 4 meciuri nu s-a mai înclinat, cu un egal și 3 triumfuri. De alte 8 dispute înscrie constant. Trupa în alb-negru s-a impus în anterioara apariție ”afară”, 2-1 la Ponte Preta, în primul succes de 5 deplasări încoace, pe lângă două egaluri și tot atâtea eșecuri. Numai o dată în anterioarele 7 vizite făcute nu a marcat.

Atletico Mineiro a învins în tur, 2-1, după ce Corinthians câștigase ambele confruntări din stagiunea trecută, 1-0 acasă și 3-0 ”afară”. Ultimul succes al ”alb-negrilor” în fief-ul celor din Sao Paulo a fost un 1-0 în iulie 2013. Aceasta este unica lor victorie din precedentele 10 vizite făcute pe ”Arena Corinthians”, completată de două egaluri și 7 triumfuri ale gazdelor.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CORINTHIANS – ATLETICO MINEIRO

 

FC SANTOS – FLUMINENSE, joi, 06.09, ora 03:00 (BRAZILIA SERIE A)

Vecine de clasament cu obiective comune

Confruntare între două vecine de clasament, ambele având aceeași țintă, participarea în viitoarea ediția Copei Libertadores. Momentan, după 28 de etape, doar FC Santos își are îndeplinit planul: cu 48 de puncte, se află pe locul 4, cel ce asigură prezența în calificările întrecerii. Fluminense nu se găsește, însă departe, fiind cu o treaptă mai jos și cu un decalaj de doar două puncte.

Printre fruntașe și în atac, și în apărare, golaveraj 45-26 (31 de reușite după pauză), Santos s-a impus runda trecută, 2-0 acasă cu Atletico Paranaense, imediat ce pierduse la Sport Recife (0-1) în singurul eșec din ultimele 5 jocuri. Acesta este și singurul meci din precedentele 6 în care nu a marcat. Acasă, Elano, Ricardo Oliveira și colegii lor au legat 3 victorii după un 0-1 cu Figueirense, unica înfrângere din anterioarele 12 vizite primite, 10 terminate cu succese, neînvingând mereu atunci când nu au izbutit să înscrie.

Fluminense stă bine și în ofensivă, și în defensivă într-un golaveraj 35-28, 23 dintre reușite dându-le în repriza secundă. Vine după 3 victorii consecutive, cu 5 goluri marcate și numai unul luat: precedenta înfrângere a fost un 1-2 acasă cu Chapecoense. De pe teren străin a revenit cu succese din anterioarele două meciuri, ambele cu 1-0. Anterior, cedase într-un derby de Rio, 0-1 cu Botafogo, în unicul eșec din ultimele 5 deplasări, 3 câștigate.

Santos a fost mai bună în tur, când a triumfat ”afară” cu 4-2. Sezonul trecut, cele două echipe își împărțiseră victoriile acasă, Fluminense cu 2-1, Santos cu 3-1. Trupa din Sao Paulo a pierdut ultima oară pe ”Estadio Urbano Caldeira” în fața rivalei din Rio de Janeiro în octombrie 2014, scor 0-1. Este singura înfrângere din anterioarele 5 vizite primite, pe lângă 3 succese și un nul.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC SANTOS – FLUMINENSE

 

FLENSBURG – FC BARCELONA, ora 19:30 (HANDBAL LIGA CAMPIONILOR)

Deplasare grea pentru Barcelona lui Xavi Pascual

Flensburg-Handewitt și FC Barcelona își dau întâlnire în startul celei de-a 3-a etape din grupa A a Ligii Campionilor la handbal masculin. Este o dispută între primele două clasate: gazdele germane ocupă poziția secundă, cu 3 puncte, în vreme ce spaniolii conduc seria cu 4 puncte.

În primele două runde, Flensburg-Handewitt a terminat 24-24 acasă cu Veszprem și a învins cu 25-19 la Bjerringbro. În toate întrecerile este imbatabilă de 14 jocuri, 13 dintre ele câștigate. Ultima înfrângere a suferit-o chiar în propria sală, 30-32 cu SC Magdeburg pe 1 mai 2016, în Cupă. Nemții ar putea pierde curând unul dintre cei mai buni jucători, extrema dreaptă Holger Glandorf, așteptat chiar la Barcelona.

În reconstrucție după ce în vară a adus 6 noi jucători, FC Barcelona are punctaj maxim după ce le-a bătut pe Wisla Plock, 28-23 în Polonia, și pe THW Kiel, 26-25 acasă. În fața ultimei echipe au suferit catalanii precedentul eșec, 29-24 pe 24 aprilie, în ediția trecută a Ligii, de atunci ei realizând 16 triumfuri consecutive. Același eșec este singurul din anterioarele 37 de meciuri, indiferent de întrecere. Totuși, antrenorul Xavi Pascual Fuertes, care este și selecționerul ”naționalei” României, crede că echipa sa va atinge nivelul de vârf peste 5-6 luni.

Cele două echipe s-au mai înfruntat anterior de numai 3 ori și doar în 2014. Prima dată s-a impus Flensburg-Handewitt, 32-32, apoi 36-36 extra-time și 41-39 după penalty-uri, după care FC Barcelona și-a trecut în cont două victorii, 37-33 în Germania și 36-27 în Spania.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FLENSBURG – FC BARCELONA

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă