Articolul precedent

PRANDELLI CAUTĂ SOLUȚII DE REDRESARE

PRANDELLI CAUTĂ SOLUȚII DE REDRESARE

Numirea lui Cesare Prandelli pe banca Valenciei ar trebui să reprezinte soluția pentru ieșirea din criză a unei echipe chemată să lupte pentru obiective mult mai înalte decât evitarea retrogradării. Primele semnale pozitive s-au văzut la victoria obținută pe terenul lui Sporting Gijon, chiar și în eșecul de pe ”Mestalla” cu FC Barcelona. Acum trupa lui Prandelli trebuie să confirme revirimentul pe ”El Riazor”, un teren complicat, care încă așteaptă primul gol al lui Florin Andone în tricoul lui Deportivo La Coruna. Programul zilei cuprinde și două partide din Serie A, una din Premier League, două din Liga 1 de la noi, plus destule confruntări interesante din ligi inferioare. Avancronici și cote mai jos.

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

STOKE CITY – SWANSEA, luni, 31.10, ora 22:00 (ANGLIA, PREMIER LEAGUE)

Două echipe cu probleme în căutarea ieșirii din criză

Stoke și Swansea sunt două echipe cu probleme serioase, fiecare încercând să se îndepărteze de zona retrogradării. După 9 etape, gazdele ocupă locul 17, cu 9 puncte, în vreme ce adversarii se găsesc pe a 19-a poziție, penultima, cu 5 puncte.

După un start de sezon dezastruos, cu un egal urmat de 4 eșecuri consecutive (două la zero), Stoke și-a revenit de câtva timp. Progresul l-a punctat printr-o serie de 4 jocuri imbatabile, perioadă în care trupa galezului Mark Hughes a realizat două remize la unu, inclusiv la Manchester cu United, și două victorii la zero, ultima la Hull (2-0). De 5 partide înscrie mereu. În urcare a fost și traseul de acasă: întâi a bifat două înfrângeri cu câte 4 goluri încasate, după care au venit un egal, apoi un succes.

Un singur triumf a obținut Swansea în actuala Premier League, 1-0 la Burnley în runda inaugurală. De atunci nu a putut înregistra mai mult de două remize și 6 eșecuri: etapa trecută a terminat 0-0 acasă cu Watford, egal care a stopat un șir de 4 înfrângeri, precedentele trei cu gol dat și luat mereu. După victoria de la Burnley, din deplasare nu s-a mai întors decât cu 3 insuccese, toate la limită, între care 1-2 la Leicester și 2-3 cu Arsenal. Rezultatele slabe au dus recent la înlocuirea antrenorului italian Francesco Guidolin cu americanul Bob Bradley, adus din liga a doua franceză, de la Le Havre.

Glen Johnson, Butland, Ireland și Afellay sunt accidentați și nu contează la Stoke. Incert este Bardsley. Swansea i-a recuperat pe Fernando Llorente și Jeffeerson Montero, singurul jucător cu probleme medicale rămânând N. Dyer.

Stoke a fost mai bună ediția trecută, cu 2-2 pe ”Bet365 Stadium” și 1-0 ”afară”. De altfel, ”olarii” s-au înclinat numai o dată în ultimele 6 dueluri directe. În elita engleză doar o dată au cedat acasă în fața lui Swansea, 0-1 tocmai în octombrie 1981. Un al doilea eșec all-time pe teren propriu, pe lângă 4 succese și două egaluri, a rămas cel din martie 2001, 1-2, dar în liga a doua.

AICI GĂSIȚI COTELE LA STOKE CITY – SWANSEA

 

UDINESE – FC TORINO, ora 20:00 (ITALIA, SERIE A)

Udinese e pe val, dar și Torino e în formă

Pe ”Dacia Arena” se întâlnesc două formații lipsite de mari griji, care chiar pot spera la o apropiere de zona cupelor continentale. Înaintea etapei a 11-a, Udinese contează pe 13 puncte, cu care se situa pe a 12-a poziție. La rândul ei, FC Torino ocupa locul 9, cu 15 puncte, la doar 3 distanță de Europa.

Fără a excela nici în atac, nici în apărare, golaveraj 13-16, Udinese este pe val. Echipa antrenată de Luigi Delneri vine după două victorii, ambele cu 3-1, ultima la Palermo (totuși, de doi ani nu a mai legat 3 triumfuri). Anterior, avusese 5 runde fără succes, 4 dintre ele pierdute. De 7 partide ia constant gol, dar a și înscris în 5 dintre ele, inclusiv în precedentele două. Două din totalul de 4 triumfuri le-a relizat acasă, completate de o remiză și două înfrângeri, nemarcând doar într-un 0-3 cu Lazio.

Cu una dintre cele mai eficace ofensive, însă cu oarece probleme defensive, golaveraj 20-13 (13 dintre reușite au fost în repriza secundă), FC Torino a pierdut runda trecută la Milano, 1-2 cu Inter, eșec care a pus capăt unei invincibilități de 6 meciuri, cu 3 remize (două ”albe”) și 3 succese. În precedentele 5 dispute a înscris și a primit mereu gol. Din cele 5 deplasări stagionale, elevii sârbului Sinisa Mihajlovici s-au impus doar în penultima, 4-1 la Palermo, plus un egal și 3 înfrângeri.

Ewandro și Armero lipsesc de la gazde, ambii fiind accidentați. Incert rămâne Lodi. Dincolo, torinezii nu-i au la dispoziție pe Molinaro și Castan, sperând ca Ljajici și Maxi Lopez să se refacă total.

Sezonul trecut, fiecare formație a triumfat pe terenul celeilalte, Udinese cu 1-0, Torino cu 5-1. Dimpotrivă, acum două ediții ambele se impuseseră pe propria arenă, friulanii cu 3-2, torinezii cu 1-0. Notabil, cei din Udine au învins doar în două din anterioarele 6 dueluri directe, plus 4 eșecuri, două dintre ele acasă.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UDINESE – FC TORINO

 

CAGLIARI – PALERMO, ora 22:00 (ITALIA, SERIE A)

Cagliari încearcă să mai scape de griji

Cu 13 puncte adunate în 10 etape, Cagliari încearcă să-și mai elimine din griji: înaintea noii runde ocupa a 14-a poziție. În schimb, Palermo nu a strâns decât 6 puncte și se luptă să iasă din zona retrogradării, aflându-se abia pe locul 19, penultimul.

Cu cea mai slabă apărare, dar cu un atac onorabil, golaveraj 17-23, Cagliari a pierdut ultimele două runde, după ce anterior legase trei victorii, toate cu 2-1. Formația sardă a marcat în 9 din cele 10 jocuri și la fel a luat gol: în ultimele 5 partide s-a marcat de ambele părți. Din cele 5 dispute stagionale acasă, a cedat-o pe ultima, 3-5 cu Fiorentina, după ce mai devreme realizase un egal urmat de 3 succese, cu gol dat în toate.

Palermo nu a obținut decât o victorie în actuala Serie A, 1-0 cu Atalanta, la Bergamo. De atunci, în cont și-a trecut doar un egal și 4 eșecuri, ultimele 3 la rând. De 4 partide marchează și încasează constant gol. Pe de altă parte însă, toate cele 6 puncte obținute până acum le-a adus numai de pe teren străin: după 3 egaluri cu 1-1 și triumful de la Bergamo, în precedenta vizită făcută a bifat și primul eșec ”afară”, 1-4 pe ”Olimpico” cu AS Roma. Astfel, nu a fost deplasare din cele 5 în care să nu fi înscris.

Trei jucători absentează de la gazde, anume Artur Ioniță, Joao Pedro și Murru, toți accidentați. Într- situație identică se găsesc, în partea cealaltă, Bentivegna, Gonzalez, Tajkovski, Balogh, incerți fiind Giuliano și Rajkovici. În plus, suspendat este Sallai.

Precedentele înfruntări dintre cele două echipe au avut loc în ediția 2014-2015 din Serie A, când Palermo a învins de două ori, 5-0 acasă și 1-0 ”afară”. Trupa pregătită acum de Roberto De Zerbi este imbatabilă de 4 dueluri directe. Ultima victorie a celor de la Cagliari, și unica de 6 precedente încoace, a fost un 2-1 pe propria arenă în februarie 2012.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CAGLIARI – PALERMO

 

DEPORTIVO LA CORUNA – FC VALENCIA, ora 21:45 (SPANIA, PRIMERA DIVISION)

Valencia vrea să confirme progresul de după venirea lui Prandelli

Deportivo La Coruna și FC Valencia pun capăt etapei a 10-a din Primera. Cele două echipe nu o duc tocmai bine. Mai mult, Florin Andone și colegii lui sunt la retrogradare: înaintea noii runde se găseau abia pe locul 18, antipenultimul, cu 8 puncte. Oaspeții au un punct în plus, cu care ocupau a 15-a poziție.

Cu cel mai slab atac, doar 8 reușite, însă și cu cea mai bună apărare de la locul 11 în jos, cu 14 goluri încasate, Deportivo a pierdut ultimele două jocuri cu câte 4 goluri luate, ambele ”afară”. Ultima victorie, 2-1 acasă cu Gijon, este și singura de 8 partide încoace, pe lângă două remize albe și 5 eșecuri. De 5 meciuri primește mereu gol, înscriind în 3 dintre ele. Ambele succese de până acum le-a obținut pe teren propriu, completate de două înfrângeri: a marcat în 3 din aceste confruntări, dar defensiva i-a cedat în toate.

Mai bună în ofensivă decât în defensivă, golaveraj 13-18, Valencia s-a înclinat etapa trecută greu în fața Barcelonei, 2-3 acasă, și nu are decât un succes în ultimele 3 jocuri. ”Liliecii” au luat gol în absolut toate cele 9 runde anterioare, marcând în 7 dintre ele, și, fapt remarcabil, nu au bifat nici un egal. Ei au triumfat în precedentele două deplasări, de fiecare dată cu 2-1, după ce în primele vizite făcute înregistraseră două înfrângeri, ambele la limită.

La gazde, antrenorul Gaizka Garitano l-a recuperat pe Emre Colak, nefiind exclus să-l titularizeze. Probleme medicale mai are doar Joselu. Dincolo, noul tehnician Cesare Prandelli poate miza pe întregul efectiv.

Cu 1-1 s-au terminat ambele înfruntări din stagiunea trecută, după ce acum două sezoane fiecare formație câștigase acasă, La Coruna cu 3-0, Valencia cu 2-0. Din ianuarie 2013 datează anteriorul triumf al ”liliecilor” pe ”El Riazor”, scor 3-2.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DEPORTIVO LA CORUNA – FC VALENCIA

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă