Articolul precedent
Articolul urmator

MESSI VS CRISTIANO RONALDO, UN ALTFEL DE DUEL

MESSI VS CRISTIANO RONALDO, UN ALTFEL DE DUEL

Pentru că tot e la modă discțuția, dezbaterea cu iz de cearta, avîndu-i ca temă pe cei mai importanți fotbaliști ai momentului, Messi și Cristiano Ronaldo, vă invit în cele ce urmează să luați parte la un duel. Un duel al filmelor documentare. Nu e prima dată cînd propun așa ceva aici pe blog, am mai facut-o atunci cînd i-am pus fața în față pe Sir Alex Ferguson și Jose Mourinho, cu ocazia meciului direct dintre ei, în Chmapions League, în primăvară. De data asta vă propun un duel la fel de captivant: Messi vs Cristiano Ronaldo in filme.

Nu e o dezbatere pe celebra temă cine e mai bun, Messi sau Cristiano. Ar fi bună pentru trafic, dar eu nu asta urmăresc, să se înjure lumea pe aici contrazicîndu-se pe o temă stupidă. Mai ales că mie mi se pare că ar trebui să fim bucuroși că sîntem contemporani cu ei și cu permanenta lor luptă cu superlativele. Ci un nou duel al filmelor documentare. Unul despre Messi, celălalt despre Cristiano. Vă invit să savurați ambele filme și vă bucurați că sîntem contemporani cu două fenomene și putem admira fiecare meci al lor.

E și un duel al realizatorilor. Filmul despre Messi, un pic mai lung, e realizat de francezii de la Canal +. Cel despre Cristiano, ceva mai scurt, dar un pic mai nou, e al englezilor de la ITV. Două stiluri de a face filme, două stiluri de a înțelege fotbalul.

BILETE DE INTRARE LA TOATE MECIURILE DIN PRIMERA DIVISION GĂSIȚI AICI:

Vizionare plăcută!

MESSI

CRISTIANO RONALDO

4 Comentarii
 • Andrey10 spune:

  Buna Ziua domnule Niculescu !
  Scuzati-ma ca fac OFF dar sunteti singurul care ma poate ajuta .
  Aseara la 00:30 ( Vineri 12.10.2013 spre Sambata 12.10 ) a fost emisiunea UCL Magazin cu Cafu si la sfarsit au aratat ca saptamana viitoare vor fi principalele subiect : Ce isi propun cei de la Milan si despre Zenit .
  Cand va fi transimisa emisiunea cu acele subiect ?

 • Luchian Mihalcea spune:

  Andrei, am cautat peste tot documentarul despre Messi cu un fel de subtitrare … in engleza. Franceza o cunosc foarte putin si mi-as dori sa inteleg tot. :) Ai idee pe unde as putea gasi asa ceva?

  • Andrei Niculescu spune:

   Nu cred ca exista subtitrare. Emisiunea e inregistrata de la Canal + Franta, deci e fost transmisa doar in Franta, asadar nu a fost subtittrata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă