PE CINE MAI SPERIE MANCHESTER UNITED?

PE CINE MAI SPERIE MANCHESTER UNITED?

Manchester United e condamnată să cîștige partida de azi cu Derby County, din Cupa Angliei. Mai exact, Louis van Gaal este. Un eșec, echivalent cu eliminarea și din această competiție, ce ar putea deveni pentru United, într-o conjunctură favorabilă, un bun prilej de a salva sezonul, ar însemna încă un motiv pentru contestatarii antrenorului olandez șă-și strige și mai vehement nemulțumirile. Nu va fi ușor pentru ”diavoli”, căci cei de la Derby County, cu Paul Clement, fostul ”secund” al lui Ancelotti pe bancă, locul 5 în liga secundă, sînt încurajați de cele doar două victorii în 10 partide de campionat obținute de United. Anglia e reprezentată de meciurile de Cupă așadar în programul zilei de azi, cînd se mai dispută jocuri din Bundesliga, Primera și Ligue 1.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

DERBY COUNTY – MANCHESTER UNITED, ora 21:55 (Cupa Angliei)

Deși pornește ca outsider, Derby County nu exclude o surpriză în disputa cu Manchester United, adversara din ”16”-imile Cupei. ”Ei joacă destul de slab, înscriu greu, nu mai sperie ca altădată, așa că nu văd de ce nu i-am elimina”, a zis mijlocașul Butterfield, unul dintre principalii marcatori ai alb-negrilor.

Pe locul 5 în liga a doua, cu 49 de puncte în 28 de etape, și mare amatoare de egaluri (10), echipa din Derby se luptă să rămînă în zona play-off de promovare, unde intră ocupantele pozițiilor 3-6. O remiză, apoi două eșecuri, golaveraj 2-8, a înregistrat în ultimele trei jocuri, de 6 meciuri încoace obținînd numai o victorie. 0-3 cu Birmingham a fost precedentul rezultat de acasă, unde nu mai pierduse decît o dată în actualul sezon, pe lîngă 7 succese (șase la zero) și 5 nuluri (trei de 1-1).

United a cedat etapa trecută, 0-1 pe teren propriu cu Southampton, în prima înfrîngere după 5 jocuri de imbatabilitate (trei victorii, două remize) în toate competițiile, în care înscrisese mereu. Ocupanta poziției a 5-a din Premier League, cu trimitere în Europa League, și-a trecut în cont un egal și un triumf  în anterioarele două deplasări, rezultate venite după trei eșecuri consecutive. Doar o dată în ultimele 7 partide de ”afară” nu a marcat. Per total, a cîștigat numai 16 in 34 de partide stagionale, ceea ce a contribuit la contestarea managerului Louis van Gaal.

Cele două formații nu s-au mai întîlnit din februarie 2009, cînd s-au confruntat tot în Cupă. Atunci, ”diavolii” au triumfat la Derby cu 4-1. O lună mai devreme se înfruntaseră și în Cupa Ligii, cu Manchester calificată: 0-1 în deplasare, apoi 4-2 pe ”Old Trafford”. Este unicul succes al lui County în ultimele 7 ”directe”, plus un egal și cinci înfrîngeri.

Învingătoare în faza anterioară cu Hartlepool, 2-1, Derby nu are probleme majore de efectiv. În plus, contează mai nou și pe fundașul stînga suedez Marcus Olsson, abia adus de la Blackburn. United nu se poate baza pe Young, Shaw, A. Valencia, Powell, Schweinsteiger, Phil Jones, Darmian, dar va reveni Carrick după 4 meciuri de absență.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA DERBY COUNTY – MANCHESTER UNITED

OLYMPIQUE MARSEILLE – LILLE, ora 21:30

Marseille a uitat să cîștige pe teren propriu. Doar două victorii din totalul de șapte au obținut ”olimpicii” în actuala Ligue 1 pe ”Velodrome”, ultima tocmai pe 13 septembrie, 4-1 cu Bastia. În rest, au înregistrat nu mai puțin de șase remize și trei înfrîngeri. Chiar și precedentul eșec l-au suferit acasă, 0-1 cu Nice. De atunci au legat 9 etape fără eșec, cu trei triumfuri și șase egaluri. Elevii spaniolului Michel se găsesc pe locul 8, cu 30 de puncte în 22 de runde, avînd unul dintre cele mai bune atacuri, dar o defensivă modestă, golaveraj 32-23.

Lille tocmai a realizat cel mai bun meci stagional, 5-1 cu Bordeaux, rezultat datorită căruia s-a calificat în finala Cupei Ligii, cu PSG. În campionat însă, se descurcă mai greu. Trupa condusă de Frederic Antonetti ocupă abia a 14-a poziție, cu 25 de puncte, beneficiind de a doua cea mai bună defensivă, însă și pe al doilea cel mai ineficient atac (9 jocuri fără gol dat), golaveraj 17-18. Etapa trecută a devenit prima echipă din acest sezon întrecută de ”lanterna roșie” Troyes, 1-3 chiar acasă. De trei meciuri nu a mai cîștigat, cu două egaluri urmate de două insuccese, mereu cu gol luat. Numai o dată în anterioarele 7 jocuri nu a înscris. Totuși, are 10 partide cu un singur gol dat și alte 9 fără nici unul. Pe teren străin s-a impus numai o dată, 2-1 la Caen, plus 7 remize și 3 înfrîngeri.

În tur, Marseille a învins la Lille cu 2-1 (Batshuayi 37, Alessandrini 56 – Corchia 71). Olympique a cîștigat și cele două confruntări din stagiunea trecută, 2-1 acasă, 4-0 ”afară”. Ultimul triumf al lui Lille a fost acasă, 1-0 în decembrie 2013, iar pe ”Velodrome” – 2-1 în martie 2011. De atunci, gazdele au bifat trei triumfuri și un nul. Acum, ambele formații au un obicei: dacă primesc primul gol nu cîștigă, dacă înscriu prima dată nu pierd.

Două absențe importante la Marseille, Lassana Diarra și Alessandrini. Incerți sînt Diaby, Mendy și Ocampos, unicul recuperat fiind Barrada. Adversarii nu mizează pe Basa și Maignan, dar antrenorul Antonetti s-a plîns de altceva: ”Încă nu avem încredere totală în forțele noastre, ne afectează lipsa de omogenitate și oboseala”.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA OLYMPIQUE MARSEILLE – LILLE

MAINZ – BORUSSIA MONCHENGLADBACH, ora 21:30

În căutarea golului se află Mainz. De trei etape nu au mai marcat roș-albii, perioadă în care nu au putut scoate mai mult de un egal și două înfrîngeri. Pe locul 8 în Bundesliga, cu 24 de puncte în 18 runde, ei stau rău și în atac, și în apărare, golaveraj 23-24. Nu au cedat de trei jocuri pe teren propriu, unde s-au descurcat însă greu pînă acum: patru victorii, un egal, patru eșecuri, în patru dintre acestea nemarcînd deloc.

În schimb, Borussia Monchengladbach se poate lăuda cu linia sa ofensivă, 35 de reușite, nu și cu apărarea, cea mai slabă din primele 14 clasate, întrecută de 33 de ori (în doar două confruntări nu a luat gol). A pierdut două din precedentele trei meciuri, după ce anterior avea zece partide fără eșec. Doar în una din precedentele șase dispute nu a înscris. În deplasare nu a mai învins de două jocuri, în ultimul suferind cea mai dură înfrîngere stagională, 0-5 la Leverkusen.

Mainz a triumfat în turul de ”afară”, scor 2-1 (Jairo Samperio 42, Clemens 79 – Herrmann 54). Cu un sezon mai devreme se consemnaseră două remize, 1-1 și 2-2. Ultima victorie a lui Mainz acasă a fost în aprilie 2011, 1-0, de atunci înregistrînd două eșecuri, precedentul în mai 2013 (2-4), apoi două nuluri.

Doi indisponibili la gazde, Soto și Derstrof. Ca noutate, fundaș stînga ar putea fi folosit Bengtsson și nu-i exclus debutul austriacului Karim Onisiwo, luat recent de la Mattersburg. Borussia nu se bazează pe Alvaro Dominguez, Jantschke, Herrmann, N. Schulz, G. Xhaka, Hahn. Incert este Mahoud, iar dacă nu va fi recuperat în locul său ar intra Marvin Schulz.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA MAINZ – BORUSSIA MONCHENGLADBACH

ST. TROND – ANDERLECHT,  ora 21:30

Viață grea are St. Trond. Pe locul 12 după 23 de etape, cu 26 de puncte strînse, echipa galben-albastră se zbate să evite retrogradarea directă și caută să se mențină în zona play-off-ului de Europa League (pozițiile 7-14). A adunat multe eșecuri, nu mai puțin de 11, și are probleme și în atac, și în apărare, golaveraj 23-32, cu 9 jocuri fără să înscrie. De cinci etape nu a mai cîștigat (trei insuccese), în trei fără gol dat. Suferă inclusiv pe teren propriu: o remiză și trei înfrîngeri a înregistrat în precedentele patru vizite primite, fără victorie de la un 1-0 cu Standard pe 1 noiembrie. Totuși, a marcat în 9 din 11 meciuri de acasă, unde și-a trecut în cont cîte patru victorii și eșecuri, plus un nul.

Printre formațiile fruntașe la realizări, golaveraj 37-20, însă și la remize (8), Anderlecht ocupă locul 3 cu 44 de puncte, 5 sub liderul Gent. Trupa din Bruxelles a suferit un singur eșec în anterioarele 8 runde. Toate cele trei înfrîngeri stagionale și le-a încasat în deplasare, pe lîngă patru victorii și tot atîtea egaluri.

Cu 1-0 (Okaka 32) a cîștigat Anderlecht în tur. Cele două echipe nu se mai înfruntaseră din sezonul 2011-2012, cînd alb-violeții s-au impus acasă, 2-1, și au remizat ”afară”, 2-2. Precedentul lor triumf la St Trond a fost un 2-0 în septembrie 2010. Din ediția 2009-2010 datează și anterioarele succese al gazdelor: 2-1 și pe teren propriu, și la Bruxelles.

St. Trond contează pe doi nou-veniți, Raman și Gerkens, nu și pe Schoof, plecat la Gent. Anderlecht nu-l are la dispoziție pe Vanden Borre, scos din lot deoarece refuză prelungirea contractului, dorind să plece în străinătate. Mizează, în schimb, pe Dendoncker, refăcut, și pe mijlocașul ofensiv sîrb Filip Djuricici, abia împrumutat de la Benfica.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ST. TROND – ANDERLECHT

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă