Articolul precedent

ÎNCĂ O ZI PENTRU ”AMICALE”

ÎNCĂ O ZI PENTRU ”AMICALE”

Continuă seria partidelor amicale, de pregătire pentru Campionatul European din Franța. Azi este zi de pauză în preliminariile Mondialului din 2018, dar și una mai relaxată în ceea ce privește ”amicalele”. Programul zilei conține două confruntări interesante, Ucraina-Țara Galilor, cu două calificate la turneul final, și Irlanda de Nord-Slovenia, plus alte două confruntări, Moldova-Andorra și Lichenstein-Feroe, ce s-ar constitui într-un veritabil cap de afiș la un turneu final al echipelor mici. 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

UCRAINA – ȚARA GALILOR, ora 21:00

În căutarea primei victorii directe

Și Ucraina, și Țara Galilor caută prima victorie în duelurile directe. Cele două reprezentative s-au mai întâlnit de doar două ori. Acest lucru s-a întâmplat tocmai în 2001, în preliminariile pentru Mondialul din 2002. Cu 1-1 s-a terminat ambele partide, în martie la Cardiff și în iunie la Kiev.

În grupa C la Euro alături de Germania, Irlanda de Nord și Polonia, Ucraina a ajuns la turneul final prin câștigarea barajului cu Slovenia, 2-0 și 1-1. Recent învingători în testul cu Cipru (1-0),  ”galben-albaștrii” sunt neîntrecuți de trei partide. 0-1 cu Spania de pe teren propriu rămâne unicul eșec din ultimele 10 meciuri, în toate competițiile, completat de 3 egaluri și 6 victorii, 8 din aceste meciuri fiind cu gol dat. Tot aceeași înfrângere este singura suferită de echipa antrenată de Mihail Fomenko în precedentele 8 vizite primite.

Doar un triumf a obținut Țara Galilor în anterioarele 5 jocuri, oficiale și de verificare, un 2-0 pe teren propriu cu Andorra pe lângă două remize și două eșecuri. În ultima confruntare, de săptămâna trecută, a încheiat 1-1 examenul de acasă cu Irlanda de Nord. La turneul final din Franța în grupa B, împreună cu Anglia, Rusia și Slovacia, elevii lui Chris Coleman s-au înclinat în anterioara deplasare, 0-2 în Bosnia în grupa preliminară, după 4 jocuri de invincibilitate, cu o remiză albă și 3 succese, două la zero.

Pentru disputa de pe ”Olimpic” din Kiev, gazdele mizează pe întregul efectiv, în frunte cu Timoșciuk, Iarmolenko și Konoplianka. În schimb, oaspeții nu se pot baza pe mai mulți jucători importanți, precum Bale, lăsat să se pregătească la Real Madrid, și accidentații Ramsey, Collins, Dummett, Edwards. Incert este Davies, dar s-au refăcut King și Crofts.

AICI GĂSIȚI COTELE LA UCRAINA – ȚARA GALILOR

IRLANDA DE NORD – SLOVENIA, ora 21:45

Irlanda de Nord încearcă să-și continue invincibilitatea în disputele împotriva Sloveniei. Din cele patru precedente, ”insularii” au pierdut doar la start, un 0-2 ”afară” în octombrie 2008, în preliminariile CM 2010. Apoi, ei nu numai că nu au mai cedat în următoarele trei partide, dar nici măcar nu au mai luat vreun gol, cu două victorii, 1-0 în revanșa din aprilie 2009, apoi 1-0 în deplasare (septembrie 2010) și 0-0 pe teren propriu (martie 2011) în eliminatoriile Euro 2012.

Prezenți pentru întâia oara la un turneu final de CE, fiind în grupa C cu Germania, Polonia și Ucraina, după ce au câștigat seria României din eliminatorii, nord-irlandezii nu mai cedat de 9 partide (5 remize, 4 succese), indiferent de întrecere. Anteriorul eșec l-au suferit în martie 2015, 0-1 într-un ”amical” în Scoția. Într-o dispută oficială, ultima dată au pierdut chiar în fața ”tricolorilor”, 0-2 la București (”dublă” Papp). Pe teren propriu, Michael O`Neill și oamenii săi nu s-au mai înclinat de 7 meciuri, de la un 2-4 cu Portugalia în septembrie 2013, în preliminariile CM 2014, din acel moment obținând 3 remize încadrate de câte două triumfuri.

Slovenia a ratat Euro 2016 în urma barajului cu Ucraina, 0-2 și 1-1. Înfrângerea suferită la Lvov este singura a ”alb-verzilor” din ultimele 6 partide, oficiale și ”amicale”, recent câștigând testul de acasă cu Macedonia, 1-0, și tot unica din anterioarele 8 dispute în care nu au izbutit să înscrie. Greu le-a fost în special pe teren străin, de unde nu au revenit decât cu un triumf, 2-0 în San Marino, în precedentele 5 deplasări, pe lângă 4 eșecuri, în toate competițiile. Ba, nu au decât două succese de 11 vizite făcute încoace, 7 dintre ele încheiate fără să fi marcat.

Un singur absent mai cunoscut la gazde, Grigg, lăsat în afara lotului de Michael O`Neill. De partea cealalată, selecționerul Srecko Katanec s-a prezentat la Belfast cu toate vedetele, inclusiv Oblak, Ilicici, Birsa și Novakovic. Incerți sunt Cesar Bostjan și Krhin.

AICI GĂSIȚI COTELE LA IRLANDA DE NORD – SLOVENIA

 

Casa Pariurilor

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă