TOTTENHAM TREBUIE SĂ BATĂ AZI CA SĂ MAI SPERE LA TITLU

TOTTENHAM TREBUIE SĂ BATĂ AZI CA SĂ MAI SPERE LA TITLU

Egalul scos de West Ham United pe terenul lui Leicester, cu liderul din Premier League egalând în ultimul minut dintr-un penalty discutabil, a deschis posibilitatea pentru Tottenham de a se apropia la 5 puncte, cu 4 etape înainte de final și cu un program ce aduce pentru Leicester deplasări la Manchester United și Chelsea. Sunt așadar câteva speranțe pentru Tottenham, care trebuie insă azi să câștige pe terenul lui Stoke City, echipă oarecum scăpată de griji pe acest final. Stoke-Tottenham e meciul zilei, dar in program regăsim și dueluri interesante din Portugalia, cu Benfica incercând să revină pe primul loc, Turcia, dar și din Liga 1 de la noi. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

VIITORUL – PANDURII, ora 20:30

Pandurii încă mai speră la locul doi

Confruntare cu implicații continentale între două vecine de clasament. Aflată pe locul 5 după 6 etape de play-off, Viitorul contează pe 25 de puncte și are nevoie neapărat de victorie pentru a mai spera la a 4-a poziție, de Europa League, ocupată de adversara sa, Pandurii, care are 31 de puncte. La rândul ei, formația olteană vrea triumful pentru a se apropia de Steaua, de pe poziția secundă (36p), cu trimitere în preliminariile Champions League.

Fără victorie în play-off, unde nu a obținut decât două puncte, Viitorul caută de 7 jocuri, cu tot cu sezonul regulat, un succes. Pe precedentul l-a obținut pe 21 februarie, 2-1 la Ploiești, după care a înregistrat două remize și 5 înfrângeri. De 5 dispute înscrie și primește constant gol, însă defensiva cedează mereu de nu mai puțin de 13 confruntări, ba o singură dată a rămas nebătută de 20 de partide încoace. Și acasă s-a descurcat greu trupa lui Gică Hagi: a pierdut pe linie precedentele 6 meciuri ca gazdă, iar un 4-0 cu CSU Craiova este unicul triumf din anterioarele 8 vizite primite, 7 terminate cu gol dat și alte 7 cu gol primit.

Nici Pandurii nu o duce prea bine de ceva timp. ”Alb-albaștrii” s-au impus doar în prima rundă din play-off, apoi au urmat 4 remize separate la mijloc de un eșec, 0-1 acasă cu Steaua, totodată singurul suferit de 10 meciuri încoace. Numai o dată în ultimele 11 meciuri nu au marcat. Anterioarele două deplasări le-au încheiat cu remize, precedate de 3 victorii: 1-2 cu Dinamo este singurul eșec de 7 vizite făcute încoace, pe lângă 4 succese și două remize. Mai departe, ei nu au cedat decât de două ori în ultimele 12 jocuri ”afară”.

Dezamăgit de jucătorii cu experiență, nu este exclus ca Hagi să mizeze pe mulții tineri din lot. Nu se poate baza pe Nedelcu, suspendat. De partea cealaltă, jucătorii Pandurilor încearcă să uite de problemele financiare, dar și de ultima apariție, când au fost egalați acasă de ASA după ce au condus cu 3-1.

Înfruntarea din tur s-a încheiat 1-1 (Nicoară 46 – Rusu 72). În sezonul regulat, Pandurii câștigase de două ori, 1-0 acasă (Achim 49 autogol” și 3-1 (Hora 49, Ropotan 74, Mrzljak 85 – Fl. Tănase 76) la Ovidiu. Anteriorul succes al Viitorului a fost un 4-0 și datează din martie 2015, pe teren propriu. Per total, cele două grupări s-au înfruntat în Liga 1 de 9 ori, cu două triumfuri Viitorul, 4 succese Pandurii și 3 egaluri.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA VIITORUL – PANDURII

STOKE – TOTTENHAM, ora 22:00

Tottenham nu-și permite niciun pas greșit

Nici un pas greșit nu-și mai permite Tottenham în cursa de urmărire a surprinzătoarei Leicester. De pe poziția secundă, formația argentinianului Mauricio Pochettino contează pe 65 de puncte, cu 7 mai puține decât liderul înaintea rundei a 34-a, iar orice punct pierdut ar face iminentă ieșirea din lupta pentru titlu. Forțele i le măsoară Stoke, o echipă lipsită de griji: se află pe locul 9, cu 47 de puncte, departe și de întrecerile continentale, și de retrogradare.

Prima formație din clasament cu golaveraj negativ, 37-43 (10 partide fără gol luat, 11 fără să fi înscris), Stoke nu a mai câștigat de două runde (un egal, apoi un eșec), iar un 2-1 la Watford este singura victorie din ultimele 5 jocuri. A marcat mereu în precedentele 8 meciuri, dar de alte 5 încoace primește constant gol. De alte două partide nu a mai învins pe propria arenă (o înfrângere urmată de o remiză). Oricum, acasă nu s-a descurcat nemaipomenit în actuala Premier League, realizând 7 succese din totalul de 13, plus 3 remize din cele 8 și jumătate din cele 12 înfrângeri, înscriind în doar 11 din aceste dispute.

Cu cea mai bună apărare și unul dintre cele mai eficiente atacuri, golaveraj 60-25 (12 jocuri fără gol luat, 6 fără să fi înscris), Tottenham suferă mult din cauza numeroaselor egaluri, nu mai puțin de 11. Este imbatabilă de 5 etape, cu două remize și 3 triumfuri. Ultimul eșec, totodată singurul din anterioarele 12 runde și tot unicul din această perioadă în care nu a marcat, a rămas un 0-1 cu West Ham. Acela a fost al doilea eșec stagional de pe teren străin și singurul din ultimele 15 deplasări: de ”afară”  a mai revenit cu 8 victorii și 6 remize. Nu a înscris doar în cele două înfruntări pierdute.

Trei jucători sunt accidentați la gazde, respectiv Walters, Glen Johnson, Butland, în vreme ce utilizarea lui Arnautovic, Whelan și Muniesa se află în dubiu. În cealaltă tabără, probleme medicale au Njie și Bentaleb. Incert este Harry Kane, golgheterul din Premier League, cu 22 de reușite.

Nedecis s-a terminat jocul din tur, 2-2, după ce Spurs se detașase la pauză (Dier 19, Chadli 45+2 – Arnautovic 78 penalty, M. Diouf 83). Stoke a prelungit, astfel, la trei numărul duelurilor directe invincibile după ce sezonul trecut s-a impus cu 2-1 ”afară” și cu 3-0 acasă. Ultimul succes al lui Tottenham a fost un 1-0 în deplasare, în aprilie 2014. De altfel, Stoke nu a câștigat decât 5 din 15 dispute acasă cu trupa londoneză, pe lângă 3 egaluri și 7 eșecuri. În acest sezon, ambele echipe au înscris mai des la reluare, gazdele cu 60 la sută dintre reușite, iar adversarii – cu 65 la sută.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA STOKE – TOTTENHAM

BRAUNSCHWEIG – FREIBURG, ora 21:15

O victorie ar apropia pe Freiburg de Bundesliga

Freiburg are ocazia să se distanțeze la șefie. ”Alb-negrii” au strâns 62 de puncte, exact ca și RB Lepizig, care a cedat însă surprinzător în deschiderea etapei a 30-a, 0-1 chiar acasă cu modesta Sandhausen. Un succes i-ar ajuta să ia un avans liniștitor, de 9 puncte, și față de echipa de pe a treia poziție, Nurnberg, care a pierdut la Karlsruhe (1-2), în Bundesliga urmând să promoveze primele două clasate. Misiunea lor ar putea fi facilitată de situația gazdelor de la Eintracht Braunschweig, lipsite de motivație: se găsesc abia pe locul 10, cu 39 de puncte, fără premise de promovare și scăpate și de retrogradare.

Ultima formație din clasament cu golaveraj pozitiv, 36-30 (12 dispute fără gol luat, alte 11 fără să fi marcat), Braunschweig este neînvinsă de două runde (victorie, apoi egal), dar un 2-1 acasă cu codașa Paderborn este singura victorie din ultimele 8 jocuri, completată de 4 remize și 3 eșecuri. De trei partide înscrie și ia gol mereu. Trei înfrângeri din totalul de 10 stagionale le-a suferit pe teren propriu, unde nu s-a mai înclinat însă de 9 meciuri, perioadă în care a realizat 5 succese și 4 remize, două dintre ele terminate fără să fi înscris.

Cu cel mai bun atac și cu oarece probleme defensive, golaveraj 65-34, Freiburg a legat 8 victorii după ultimul eșec, 1-2 pe teren propriu cu Fortuna Dusseldorf. În acest răstimp, doar o dată a înscris mai puțin de două goluri. Din cele 5 insuccese, 3 le-a înregistrat pe teren străin, de unde a mai revenit cu 8 victorii, precedentele patru la rând, și 3 egaluri. În 29 de etape, echipa antrenată de Christian Streich nu a înscris în numai două runde, ambele în deplasare.

Freiburg doar a remizat în turul de acasă, 2-2 (Grifo 15, Petersen 38 – Mujdza 52 autogol, Khelifi 62), rezultat care a ajutat-o totuși să rămână invincibilă în disputele cu Braunschweig. All Time, au fost 12 dueluri directe, în toate competițiile, cu 10 victorii ale ”alb-negrilor” și două egaluri.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA BRAUNSCHWEIG – FREIBURG

BENFICA – SETUBAL, ora 23:00

Benfica vrea să recupereze primul loc

Benfica se bate pentru recuperarea primului loc. Cu 73 de puncte adunate înaintea etapei a 30-a, formația din Lisabona a fost detronată de concitadina Sporting, care are un punct în plus datorită victoriei de sâmbătă de la Moreirense, 1-0. În vizită pe ”Da Luz” vine Vitoria Setubal, ocupanta locului 13, cu 29 de puncte.

Cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare, golaveraj 78-20 (13 înfruntări fără gol încasat), Benfica are cele mai multe succese (24) și numai un egal. A înșirat 7 triumfuri de la ultimul eșec, 1-2 cu FC Porto, totodată a doua înfrângere stagională acasă din totalul de 4. În rest, pe teren propriu a mai bifat 12 triumfuri. În întregul sezon nu a înscris în 4 partide, una pe teren propriu. Pentru antrenorul Rui Vitoria o miză este și ridicarea moralului elevilor săi, afectat de recenta eliminare din ”sferturile” Ligii de către Bayern.

Cu doar 6 victorii în cont și cu una dintre cele mai slabe defensive, golaveraj 37-50, Setubal nu a mai câștigat din 22 ianuarie, 2-1 pe propria arenă cu Academica Coimbra. Din acel moment a realizat 4 egaluri și 6 insuccese. De nu mai puțin de 17 runde încasează mereu gol, în 11 cazuri numai câte unul. 4 dintre triumfuri le-a obținut în deplasare, însă ultimul tocmai pe 22 decembrie, 3-1 la Tondela, de atunci înregistrând două remize și 5 eșecuri, cu gol dat în 4 dintre aceste jocuri.

Julio Cesar și Luisao sunt jucătorii cu probleme medicale de la gazde. Recuperați au fost doi jucători importanți cu profil ofensiv, Mitroglou și Gaitan. Dincolo, sunt trei oameni a căror folosire stă sub semnul întrebării, anume Nuno Pinto, Fabio Pacheco și Costinha.

Cu 4-2 (Pizzi 35, Jonas 39, Mitroglou 54, Ricardo 79 autogol – Vasco Costa 79, Suk 88) s-a impus Benfica în turul de la Setubal. A fost al 4-lea succes la rând, totodată  a 23-a partidă consecutivă fără eșec, în toate competițiile. ”Roș-albii” nu s-au mai împiedicat de Vitoria din mai 2005, 1-2 acasă în Cupă, iar în campionat – tocmai din mai 1999, 0-1 în deplasare.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA BENFICA – SETUBAL

GENCLERBIRLIGI – TRABZONSPOR, ora 20:00

Duel între două echipe liniștite

Dispută între două echipe liniștite, care nu își mai fac planuri legate nici de cupele continentale, nici de retrogradare. Înaintea jocului cu numărul 29, Genclerbirligi ocupă locul 12, cu 35 de puncte, în timp ce Trabzonspor are două puncte în plus, dar se află și cu două locuri mai sus: între ele tocmai s-a strecurat Antalyaspor după 4-2 cu Galatasaray.

Genclerbirligi a câștigat etapa trecută, 3-1 la Mersin, după o pauză de 3 runde cu un egal urmat de două eșecuri. Doar o dată în ultimele 6 partide nu a înscris. O remiză și o înfrângere a înregistrat în precedentele două meciuri de acasă, venite după trei succese consecutive. În întreaga stagiune, pe teren propriu, Bogdan Stancu și colegii lui au bifat 6 triumfuri, 4 egaluri și 4 din totalul de 13 înfrângeri. Golaverajul lor general este 31-35.

Cu un golaveraj 33-38, Trabzon nu a mai cedat de 3 meciuri, cu două victorii la zero și un nul la unu, mereu cu câte un gol dat. 0-2 acasă cu liderul Besiktas este unicul insucces din anterioarele 5 etape. ”Roș-albaștrii” s-au impus în precedenta deplasare, 1-0 la Gaziantep, după o pauză de 8 partide ”afară” fără succes, cu o remiză și 7 eșecuri, patru încheiate fără să fi înscris. În total, pe teren străin au bifat 4 triumfuri, un egal și 9 înfrângeri din cele 13 stagionale, cu gol marcat în 9 dintre acestea.

Trabzonspor s-a detașat abia în prelungiri în tur, 1-0 (Ekici 90+2). A urcat, astfel, la 4 (un nul, 3 succese) numărul meciurilor fără eșec cu Genclerbirligi, a cărei ultimă victorie datează din noiembrie 2013, 3-2 pe propria arenă. Acela e și unicul său triumf din precedentele 8 dueluri directe. De 15 precedente încoace s-a înscris măcar o dată.

AICI GĂSIȚI COTELE LA GENCLERBIRLIGI – TRABZONSPOR

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă