Articolul precedent

LOCUL 3, NOUL OBIECTIV AL LUI ARSENAL

LOCUL 3, NOUL OBIECTIV AL LUI ARSENAL

Într-un sezon în care Chelsea a mers prost, Manchester United n-a progresat, City a acuzat știrile privind viitorul antrenor, iar Liverpool n-a reușit cu Klopp să repare ce era de reparat, Arsenal ar fi trebui poate să fie acum implicată-n lupta pentru titlu cu Leicester și Tottenham. Nu s-a întâmplat așa, dar analizele se vor face la finalul sezonului. Deocamdată, trupa lui Wenger are un nou obiectiv, locul 3, care nu-i chiar un premiu derizoriu ținând cont de avantajele ce le oferă în perspectiva viitoarei participări în Champions League. Azi, Arsenal întâlnește pe West Bromwich, acasă, plănuind să treacă peste Manchester City și să preia ultimul loc de pe podium. O altă partidă interesantă în programul zilei vine din Serie A, unde Milan caută să confirme progresul sesizat de la instalarea noului antrenor în fața unui adversar, Carpi, ce trage din greu să nu retrogradeze. În aceeași situație e și Getafe, în Spania, echipa de lângă Madrid deplasându-se la San Sebastian pentru meciul cu un relaxat Real Sociedad. Detalii mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

ARSENAL – WEST BROMWICH,  ora 21:45

 Champions League, obiectivul lui Arsenal

Ieșită din disputa pentru titlu, Arsenal se mai bate doar pentru un bilet de Champions League. Nu fără emoții. După 33 de jocuri, ”tunarii” se găsesc pe locul 4, de play-off în Ligă, cu 60 de puncte, unul sub Manchester City, dar Manchester United s-a tot apropiat din spate. În vizită le vine West Bromwich, o echipă care și-a asigurat o oarecare relaxare după ce, de pe a 14-a poziție, s-a îndepărtat de zona retrogradării, având 40 de puncte.

Arsenal numai a remizat în ultimele două runde, însă nu a mai cedat de 5 jocuri, cu două victorii și 3 egaluri. Precedentul eșec, 1-2 cu Swansea, este, de asemenea, singurul suferit acasă în precedentele 5 vizite primite. Pe ”Emirates” a mai pierdut de două ori în actuala Premier League, plus 9 succese și 4 remize. Trupa francezului Arsene Wenger a marcat mereu de 9 partide încoace, golaverajul său fiind 56-34 (14 dueluri fără gol luat).

Cu unul dintre cele mai slabe atacuri, golaveraj 31-40 (12 dispute fără să fi înscris, 11 fără gol luat), West Bromwich nu a mai câștigat de 4 meciuri, cu o remiză albă și 3 înfrângeri la limită. Un 1-0 acasă cu Manchester United este unicul triumf din anterioarele 6 etape. În ultima deplasare a pierdut greu cu Manchester City, 1-2, eșec venit după 3 vizite invincibile, cu o victorie urmată de două egaluri. Totuși, 1-0 pe terenul lui Everton este unicul succes din precedentele 11 partide de ”afară”, completat de 5 eșecuri, toate la zero, și tot atâtea remize.

Cazorla, Wilshere, Rosicky, Oxlade-Chasmberlain și Jenkinson sunt jucătorii de la gazde cu probleme medicale. În aceeași situație se găsesc, în cealaltă tabără, Pritchard, Morrison și Brunt.

Cu 2-1 (Morrison 35, Arteta 40 autogol – Giroud 28) s-a impus West Bromwich în tur, în prima sa victorie din ultimele 10 dueluri directe, pe lângă două egaluri și 7 victorii ale lui Arsenal (1-0 ”afară” și 4-1 acasă sezonul trecut). Londonezii nu mai cedaseră de la un 2-3 înregistrat în septembrie 2010, chiar pe propria arenă. De 20 de precedente se înscrie mereu.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA ARSENAL – WEST BROMWICH

AC MILAN – CARPI, ora 21:45

Brocchi vrea să confirme, Carpi să se salveze

Preluată recent de Cristian Brocchi, înlocuitorul sârbului Sinisa Mihajlovici, AC Milan tot încearcă să se apropie de zona cupelor continentale. Nu îi este simplu: înaintea etapei a 34-a se află pe locul 6, cu 52 de puncte, la 7 depărtare de țintă. Și Carpi își face calcule, dar de alt gen: înaintea rundei ocupa locul 17, primul neretrogradabil, cu 31 de puncte, doar unul peste ”zona fierbinte”.

Bine în atac, nu și în apărare, golaveraj 43-35, ”rosso-nerii” au învins jocul trecut, 1-0 ”afară” cu Sampdoria, după o așteptare de 5 partide, cu două egaluri și 3 eșecuri. De 4 meciuri înscriu mereu, dar în 3 au și primit gol. Pe teren propriu au luat numai un punct în ultimele două vizite primite. Totuși, recentul 1-2 cu Juventus este singura înfrângere din precedentele 7 dispute de pe ”San Siro”, completată de 4 victorii și două remize, mereu cu gol dat.

După două eșecuri consecutive, Carpi s-a impus în etapa anterioară, 4-1 acasă cu Genoa, pe terenul căreia obținuse primul din cele două succese stagionale ”afară”. Celălalt a fost un 2-1 la Verona acum două vizite făcute. În rest, de pe teren străin s-a mai întors cu 4 egaluri și 9 insuccese. De 5 partide ia constant gol, dar în 4 a și înscris într-un golaveraj 33-51.

Doi absenți siguri la milanezi, suspendatul Kucka și accidentatul Niang. Față de predecesorul său, Brocchi va folosi nu unul, ci doi atacanți, probabil Bacca și Balotelli, susținuți de Bonaventura. Și adversarii au un om fără drept de joc, pe Gagliolo. În plus, Gnahore este accidentat, iar Brkici – incert.

În tur, în primul meci din istorie între cele două formație, s-a terminat 0-0. Ulterior, în ianuarie trecut, Milan și Carpi s-au înfruntat și în Cupă, la Milano, cu gazdele învingătoare greu, scor 2-1 (Bacca 14, Niang 28 – Mancosu 50). În campionat, dacă ”rosso-nerii” au marcat echilibrat în ambele reprize, adversarii lor au dat 70 la sută dintre reușite după pauză.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA AC MILAN- CARPI

REAL SOCIEDAD – GETAFE, ora 21:30

Getafe e în vrie în fața unui adversar relaxat

Una dintre cele mai liniștite echipe din actuala Primera a devenit Real Sociedad. Aflată pe locul 11 înaintea etapei a 34-a, cu 41 de puncte, trupa din San Sebastian este la distanță și de cupele europene, și de zona retrogradării, o miză putând fi eventual îmbunătățirea golaverajului, momentan negativ, 41-44. De partea cealaltă, Getafe are de ce să-și facă griji: pentru prima dată din 2004 încoace a ajuns pe ultima poziție, a 20-a, cu 28 de puncte, iar orice pas greșit va cântări foarte greu.

Sociedad s-a înclinat runda trecută, 1-2 la Eibar, după două victorii consecutive, inclusiv un 1-0 acasă cu FC Barcelona. Acestea sunt, totodată, singurele succese din ultimele 8 jocuri, pe lângă două egaluri și 4 eșecuri, doar o dată neluând gol. Recentul 0-1 cu Las Palmas este unica înfrângere din anterioarele 8 dispute de pe propria arenă, plus 4 triumfuri și 3 remize, dar și singura înfruntare din această perioadă în care nu a înscris. În total, pe ”Anoeta” a cedat de 5 ori, câștigând 6 meciuri și remizând în 5.

Cu cel mai slab atac (15 dispute fără să fi înscris) și una dintre cele mai fragile defensive, golaveraj 29-61, Getafe nu a mai câștigat de 13 partide, perioadă în care a înregistrat două egaluri la unu și 11 eșecuri. De alte 14 jocuri primește mereu gol, iar în ultimele 3 a înscris numai o dată. Din totalul de 7 victorii, doar una a obținut-o în deplasare, 2-1 la Gijon pe 4 ianuarie. În afara acesteia, de pe teren străin a mai revenit cu două remize și 13 insuccese, ultimele 7 la rând, iar precedentele 6 fără să fi marcat.

Gazdele nu pot conta pe mai mulți jucători importanți, respectiv accidentații Agirretxe, Canales, Carlos Martinez, plus suspendatul Gulli. La oaspeți, probleme medicale are numai Emiliano Velazquez.

Cu 1-1 (Sarabia 46 – Agirretxe 67) s-a încheiat confruntarea din tur. Sezonul trecut, fiecare formație s-a impus în deplasare, Real Sociedad cu 1-0, Getafe cu 2-1. Ultima nu a pierdut decât o dată în precedentele 6 apariții pe ”Anoeta” și de două ori în anterioarele 9 vizite făcute, dar succesul din octombrie 2014 este singurul din anterioarele 8 deplasări, completat de două eșecuri și 5 remize. De trei etape încoace, gazdele au înscris mereu înainte de minutul 7.

AICI GĂSIȚI COTELE LA REAL SOCIEDAD – GETAFE

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă