FC COPENHAGA APROAPE DE UN TITLU PE CARE-L AȘTEAPTĂ DIN 2013

FC COPENHAGA APROAPE DE UN TITLU PE CARE-L AȘTEAPTĂ DIN 2013

Cum campionatele importante au programate ultimele runde în week-end, cu meciuri ce se dispută, în general, la aceeași oră, mijlocul de săptămână e dedicat partidelor din țări unde întrecerea internă se termină ceva mai târziu. Cum ar fi, de exemplu, Danemarca. Echipa națională, cu care ne vom întâlni în viitoarele preliminarii, nu s-a calificat la Euro, astfel că ”Superligaen” abia a intrat pe ultima turnantă. Lider e FC Copenhaga, care azi are ocazia să facă un pas înainte spre un titlu pe care-l așteaptă din 2013. Trebuie să bată însă pe Aalborg, campioana din 201, chiar pe terenul acesteia. Aproape de final e campionatul Rusiei, iar FK Rostov vrea să învingă pe Dinamo Moscova și să revină pe locul doi, ca să poată spera apoi la un pas greșit al celor de la ȚSKA Moscova. În schimb, campionatul Norvegiei, desfășurat după alt sistem, e abia la început, iar Rosenborg încearcă să se redreseze după un start mai puțin reușit. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

AALBORG – FC COPENHAGA, ora 21:00

FC Copenhaga caută pasul decisiv spre titlu

Ambele formații au ținte înalte. După 28 de etape, Aalborg ocupa locul 3, cu 49 de puncte, și se bate să prindă un bilet de Europa League. De partea cealaltă, FC Copenhaga este lider, cu 59 de puncte, 7 peste SonderjyskE înaintea rundei, fiind în drumul spre primul titlu din 2013 încoace.

Cel mai bun atac posedă Aalborg, cu 53 de reușite (6 meciuri fără gol dat). Este, însă, trădată de defensivă, întrecută de 35 de ori. Totodată, e o echipă tranșantă, cu numai 4 egaluri în cont. De 3 runde nu a mai pierdut, cu un egal urmat de două victorii, toate terminându-le fără gol primit.  Mai mult, un 1-2 acasă cu SonderjyskE este singurul eșec din precedentele 7 jocuri, 4 câștigate. Aceeași înfrângere este a doua din anterioarele 5 vizite primite și a 4-a stagională suferită acasă, pe lângă două remize și 8 succese.

De cea mai bună defensivă beneficiază FC Copenhaga, plus a doua cea mai eficace ofensivă într-un golaveraj 50-22 (12 jocuri fără gol luat, 7 fără să fi marcat). De asemenea, trupa din Capitală a adunat cele mai multe victorii, 17, dar și cele mai puține eșecuri, doar 3. Toate aceste insuccese, mereu fără să înscrie, le-a bifat însă numai în deplasare, unde a mai înregistrat 5 remize (trei ”albe”) și doar 5 triumfuri. Pe ”Nordjyske Arena” se prezintă neînvinsă de 6 partide, cu două egaluri și 4 succese, trei din ele la zero. Ba, un 0-2 la Nordsjaelland este unicul eșec din ultimele 18 meciuri, dar și singura înfrângere din precedentele 8 deplasări, anterioarele 3 încheiate cu două egaluri, apoi un triumf.

Cele două grupări s-au înfruntat deja de două ori în actuala stagiune și de fiecare dată s-a impus FC Copenhaga, cu 4-2 și 6-2, ambele dispute pe propria arenă. Ultimul triumf la Aalborg a fost un 1-0 în noiembrie 2014. Precedentul succes al gazdelor, acum 5 dueluri directe, s-a produs în septembrie 2014, scor 1-0 acasă.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA AALBORG – FC COPENHAGA

IK START – ROSENBORG, ora 20:00

Rosenburg, start bun în noul sezon

Total diferit au pornit cele două echipe în noul sezon. După 9 etape, gazdele de la Start dețin ”lanterna roșie”, cu doar 4 puncte în cont. În schimb, Rosenborg Trondheim se găsea la șefie înaintea noii runde, cu 22 de puncte.

Formația din Kristiansand este singura fără victorie, cele 4 puncte strânse fiind numai din remize. Trei din aceste egaluri au fost înregistrate pe propria arenă, completate de două înfrângeri. Start a pierdut 4 din ultimele 5 runde, 3 fără să marcheze: are cel mai slab atac și a doua cea mai fragilă defensivă (nu a luat gol doar într-un 0-0 la Tromsoe), golaveraj 5-15. Totuși, toate cele 5 reușite le-a semnat pe propria arenă, unde în 5 vizite primite a intercalat mereu câte un egal cu câte un insucces.

Rosenborg contează pe cea mai mai solidă defensivă (5 confruntări fără gol încasat) și pe al doilea cel mai bun atac, golaveraj 17-4 (14 dintre reușite au fost în repriza secundă). Este imbatabilă de 8 jocuri, de la un 0-1 cu Odd în runda inaugurală, singura partidă stagională fără gol dat. Trupa din Trondheim a ratat celelalte două puncte tot în deplasare, 1-1 cu Sogndal în precedenta vizită efectuată. De ”afară” s-a mai întors cu două succese.

De două ori a învins Rosenborg în sezonul trecut, 3-2 acasă și 4-0 la Kristansand. ”Alb-negrii” au ajuns, astfel, la 10 dueluri directe fără înfrângere, cu 3 remize și 7 victorii, ultimele 5 consecutive. Anteriorul succes al lui Start a fost un 3-2 în octombrie 2009, dar la Trondheim: acasă nu a mai câștigat din septembrie 2007, scor 2-1.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA IK START – ROSENBORG

DINAMO MOSCOVA – FK ROSTOV, ora 19:30

Rostov nu renunță la luptă

După 27 de etape, cu 3 înainte de final, Rostov continuă să fie implicată în disputa pentru titlu. Echipa pregătită de turkmenul Kurban Berdiev, anunțat din vară la Zenit, ocupa înaintea noii runde locul secund, cu 54 de puncte, două mai puține decât liderul ȚSKA Moscova. În vizită merge pe terenul unei formații, Dinamo Moscova, în suferință, aflată înaintea etapei abia pe a 12-a poziție, cu 25 de puncte, imediat deasupra zonei de baraj pentru evitarea retrogradării.

Cu puține victorii, numai 5, dar cu multe egaluri (10) și eșecuri (12), golaveraj 24-40, gazdele nu au mai învins de 6 runde, cu o remiză albă și 5 eșecuri, fără a marca deloc în ultimele 4 jocuri. Mai mult, un 1-0 la Ufa este singurul succes din precedentele 12 partide, 7 pierdute. De alte 6 dispute nu s-a mai impus acasă (două egaluri, 4 insuccese), unde și-a trecut în cont doar un triumf în anterioarele 10 vizite primite.

Rostov beneficiază de cea mai bună apărare, cu numai 19 goluri primite (14 runde i-a rămas defensiva intactă), dar are un atac modest, cu 35 de reușite. 1-2 ”afară” cu Mordovia Saransk, acum două etape, este unicul eșec din ultimele 10 runde, 7 câștigate. Numai de două ori în precedentele 17 partide nu a înscris. Cinci înfrângeri au suferit oaspeții în actualul sezon, toate în deplasare. Tot de ”afară” au mai revenit cu două remize albe și 6 succese.

Dinamo s-a predat greu în tur, 0-1 (Bastos 55) în singurul eșec din anterioarele 8 dueluri directe, după ce în stagiunea trecută înregistrase un 7-3 pe propria arenă și 2-2 în deplasare. Rostov nu a mai triumfat în campionat pe terenul moscoviților din aprilie 2006, scor 1-0. Din acel moment, gazdele au realizat un egal și 6 victorii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA DINAMO MOSCOVA – FK ROSTOV

ABERDEEN – HEARTS, ora 21:45

Meci de podium, dar fără miză

Dispută între două echipe de pe podium, însă nici Aberdeen, nici Hearts nu au ce planuri să-și mai facă. Lucrurile sunt deja clare, cu două etape până la final: gazdele vor termina pe locul doi, în 36 de jocuri adunând 71 de puncte, 12 mai puține înaintea rundei decât campioana Celtic, iar adversarii vor încheia pe a 3-a poziție, în acest moment contând pe 61 de puncte.

Cu al doilea atac și a treia apărare (13 dispute fără gol primit, 3 fără să fi înscris), golaveraj 62-43, Aberdeen se chinuie de câtva timp. A pierdut partida trecută, 2-3 ”afară” cu Celtic, după 4-1 acasă cu Motherwell, singura victorie din ultimele 4 meciuri. Ba, nu a învins decât de două ori în precedentele 6 confruntări, restul de 4 fiind toate cedate. Numai în deplasare însă, deoarece pe propria arenă, ”roș-albii” sunt invincibili de 12 etape, cu 4 remize și 8 succese. Doar o dată nu au marcat în anterioarele 17 vizite primite.

Cu a 3-a ofensivă și a două defensivă (16 jocuri fără gol luat, 8 fără să fi marcat), golaveraj 56-38, Hearts nu a mai câștigat de 4 jocuri, perioadă în care a bifat două înfrângeri încadrate de câte un egal. Ba, un 2-1 pe teren propriu chiar cu Aberdeen este unicul succes din anterioarele 7 confruntări, 4 din ele pierdute. De alte 3 meciuri (două fără gol dat) nu s-a mai impus ”afară”, unde are un succes în precedentele 5 deplasări sau, mai în spate, două triumfuri în anterioarele 11 vizite efectuate.

De trei ori s-au mai întâlnit cele două echipe în acest sezon. Primele două partide au fost câștigate de Aberdeen, cu 3-1 ”afară” și 1-0 acasă, apoi a învins și Hearts, 2-1 pe propria arenă, unde tocmai învinsese și în Cupă, scor 1-0. Hearts nu a mai triumfat la Aberdeen din noiembrie 2013, 3-1.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ABERDEEN – HEARTS

 

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă