DESCHAMPS E ÎNGRIJORAT DIN PRICINA APĂRĂRII

DESCHAMPS E ÎNGRIJORAT DIN PRICINA APĂRĂRII

Franța joacă astăzi ultima partidă de pregătire înaintea confruntării cu România, de vineri, de pe ”Stade de France”. Adversarul ”cocoșilor” este Scoția, care tocmai ce-a pierdut în fața Italiei cu 1-0 într-un alt meci test. Se va juca la Metz, iar confruntarea reprezintă o bună oportunitate pentru Didier Deschamps de a mai regla anumite aspecte în jocul echipei sale, în special în zona de apărare, acolo unde accidentările de ultimă oră au făcut ca mecanismul să dea și rateuri. Se dispută multe ”amicale” astăzi, inclusiv al campioanei mondiale Germania contra Ungariei, dar în program regăsim și debutul Braziliei la Copa America Centenario, împotriva Ecuadorului, dar și partide decisive în Segunda Division din Spania. Amănunte și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor 

GERMANIA – UNGARIA, ora 19:00

Ultimul ”amical” înaintea plecării

Pe ”Veltins Arena” din Gelsenkirchen, și Germania, și Ungaria își testează forțele chiar înaintea plecării spre turneul final din Franța. Prima face parte din grupa C, alături de Irlanda de Nord, Polonia și Ucraina, cealaltă va evolua în grupa F, împreună cu Austria, Islanda și Portugalia.

Nemții au pierdut neașteptat precedenta verificare, 1-3 la Augsburg cu Slovacia. De fapt, nu prea s-au descurcat bine în ultimul timp: un 4-1 cu Italia, pe 29 martie, este singura lor victorie din ultimele 4 partide, celelalte fiind cedate. Ba, ei s-au înclinat în jumătate din anterioarele 6 meciuri, oficiale și amicale: au marcat în 4 dintre ele, dar au luat gol în toate. Două din aceste eșecuri au fost chiar acasă, unde au cedat 3 din ultimele 6 vizite primite. De 7 jocuri pe teren propriu marchează și iau gol mereu. Notabil, de 11 dispute încoace nu au înregistrat nici un egal.

De două meciuri nu au mai învins maghiarii, care sunt imbatabili de 4 confruntări, cu două succese urmate de două remize. Ultima înfrângere, 3-4 în Grecia în grupa preliminară, este și singura din precedentele 11 partide, 5 dintre ele câștigate. Doar o dată în anterioarele 7 meciuri nu au înscris. Același insucces în fața elenilor este unicul din ultimele 6 deplasări, jumătate încheiate cu triumf și toate terminate cu gol dat.

Din mai 2010 nu s-au mai întâlnit cele două reprezentative. Atunci, la Budapesta, Germania s-a impus într-un ”amical” cu 3-0 (Podolski 5 penalty, M. Gomez 69, Cacau 73). Anterior, învinsese și Ungaria, tot într-un test, 2-0 în iunie 2004. Pentru noua dispută, gazdele își fac griji doar pentru Hummels, afectat de dureri musculare, dar selecționerul Joachim Low le-ar putea face loc și celor care au evoluat puțin sau deloc cu Slovacia. Ungurii au efectivul complet.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA GERMANIA – UNGARIA

AUSTRIA – OLANDA, ora 21:30

Necalificată la Euro, Olanda caută reabilitarea

Din mai 1990 nu a mai învins-o Austria pe Olanda, scor 3-2 acasă într-o partidă de pregătire. Din acel moment, cele două selecționate s-au mai înfruntat de 5 ori și de fiecare dată s-au impus batavii, mereu cu minimum 3 goluri date: ultimul succes a fost un 3-1 (Sneijder 28, Huntelaar 48, Kuyt 70 penalty – Arnautovic 84 penalty) în februarie 2011, într-un ”amical” la Eindhoven.

În grupa F la Euro 2016, alături de Ungaria, Islanda și Portugalia, Austria a combinat câte un eșec cu câte o victorie în precedentele 4 jocuri, ultimul fiind câștigat greu în fața Maltei, cu 2-1. Cele două înfrângeri sunt, însă, singurele din ultimele 11 partide, 8 terminate cu succes. De 23 de meciuri marchează constant, totuși numai câte o dată în 14 dintre cazuri. Aceleași două eșecuri, suferite tot pe ”Ernst Happel” din Viena unde are loc examenul cu Olanda,  sunt unicele din anterioarele 7 dispute de acasă. De 15 vizite primite încoace înscrie mereu, însă doar câte un gol în 12 dintre acestea.

Olandezii sunt în căutarea reabilitării: ei au devenit unii din marii absenți de la Euro 2016 după ce în preliminarii nu au putut obține nici măcar un loc de baraj, terminând grupa lor pe a 4-a poziție. Elevii lui Danny Blind nu au cedat de 3 confruntări (două triumf, un nul), iar un 2-3 într-un test acasă cu Franța este unicul insucces din precedentele 5 partide. Însă, și mai în urmă, au pierdut 5 din anterioarele 11 jocuri. De 9 meciuri primesc constant gol, dar au și înscris în ultimele 7, inclusiv recentul 2-1 în Polonia.

Batavii nu au fost bătuți deloc de 5 deplasări încoace, cu 4 victorii (una în Anglia), apoi un egal (în Irlanda). Numai o dată nu au luat gol în anterioarele 9 confruntări ”afară”, iar în ultimele 5 s-a punctat de ambele părți.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA AUSTRIA – OLANDA

FRANȚA – SCOȚIA, ora 22:00

Deschamps e îngrijorat din cauza defensivei

Reprezentativa Franței susține ultimul test dinaintea confruntării cu România din startul Euro 2016, cele două făcând parte din grupa A împreună cu Elveția și Albania. Cea care îi verifică potențialul pe ”Saint-Symphorien” din Metz este Scoția, care a ratat turneul final deoarece nu a ocupat decât locul 4 în grupa sa eliminatorie.

Gazdă a turneului final, trupa antrenată de Didier Deschamps a fost scutită de preliminarii, astfel să după participarea la CM 2014 a disputat numai ”amicale”. Au fost nu mai puțin de 19 astfel de partide, terminate cu 13 victorii, două egaluri și 4 eșecuri. Doar în două din aceste meciuri nu a înscris, iar în alte 8 nu a luat gol. Contra scoțienilor, Franța se prezintă după 3 succese la rând, iar un 0-2 în Anglia este singura înfrângere din ultimele 9 dispute, celelalte 8 fiind câștigate fără excepție. În aceeași perioadă, acasă s-a înclinat de două ori, cu Brazilia și Belgia, pe lângă o remiză și 9 succese, ultimele 5 consecutive. A înscris în toate aceste 12 vizite primite.

Scoția a cedat ultimul joc, 0-1 într-o partidă de pregătire cu Italia. Acest eșec a venit după 4 meciuri de imbatabilitate, cu un egal urmat de 3 victorii, indiferent de întrecere, mereu cu gol dat. Două din aceste triumfuri au fost realizate în deplasare, cu defensiva intactă, însă ele sunt unicele din anterioarele 8 vizite efectuate, completate de 3 remize și 3 înfrângeri. Insularii nu au înscris în doar două din precedentele 13 apariții ”afară”.

După recentul 3-2 cu Camerun, Deschamps s-a arătat îngrijorat de lacunele din apărare, unde în centru ar începe cu tandemul Koscielny – Rami, încă nesudat. De la mijloc a dispărut accidentatul Lassana Diarra, înlocuit cu Schneiderlin, iar în față este posibil ca Griezmann, care a disputat sâmbăta trecută finala Ligii cu Atletico, să fie menajat în favoarea lui Coman, într-un trio ofensiv cu Giroud și Payet.

În septembrie 2007 s-a consemnat precedenta dispută dintre Franța și Scoția, în preliminariile CM 2008,  când insularii s-au impus chiar la Paris cu 1-0 (McFaden 64) după ce triumfaseră și acasă cu același scor. Anterior, fuseseră 4 succese la rând ale ”cocoșilor”, ultimul fiind un 5-0 pe teren propriu într-un  test din martie 2002.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA FRANȚA – SCOȚIA

CORDOBA – ALMERIA, ora 21:30 (SPANIA SEGUNDA DIVISION)

Meci crucial pentru ambele echipe, niciuna nu are voie să piardă

Partidă crucială pentru ambele formații în ultima etapă, a 42-a, din actuala ediție a Segundei. Cordoba ocupă locul 5, cu 64 de puncte, și are nevoie de încă unul pentru a fi sigură că va participa în play-off-ul de promovare, în care vor intra echipele dintre pozițiile 3 și 6. La rândul ei, Almeria nu se află decât pe a 17-a treaptă, cu 47 de puncte, doar unul peste retrogradare, astfel că numai o victorie i-ar garanta continuitatea în liga a doua spaniolă.

Cu cel mai bun atac, 58 de reușite, dar și cu cea mai slabă apărare din primele 13 clasate, cu 51 de goluri încasate, Cordoba a adunat cele mai puține egaluri, 7. A câștigat fără excepție ultimele 3 runde, două cu defensiva neîntrecută, și a cedat numai o dată de 4 jocuri încoace. Tot de 3 partide nu s-a mai înclinat acasă, cu o remiză albă și două succese, rezultate care au pus capăt unei serii de 6 eșecuri consecutive. Oricum, nu s-a descurcat nemaipomenit pe teren propriu, unde a suferit 8 din totalul de 15 înfrângeri, pe lângă 10 triumfuri și două remize.

Fără a se remarca nici ofensiv, nici defensiv, golaveraj 43-50, Almeria se numără printre fruntașe la egaluri, nu mai puțin de 17. Nu a mai pierdut de 3 meciuri, cu o remiză albă încadrată de câte un triumf: 4 din precedentele 5 dispute le-a terminat cu gol dat și luat mereu. Două insuccese, apoi un 0-0 a bifat în anterioarele 3 deplasări, precedate de un  3-1 la Ponferradina pe 17 aprilie. Acesta este, însă, singurul triumf stagional de pe teren străin, completat de 11 egaluri și 8 eșecuri.

În tur, Cordoba a învins cu 1-0 (Florin Andone 51). Cele două grupări s-au întâlnit sezonul trecut în Primera, când Almeria a fost mai bună, 1-1 acasă și 2-1 în deplasare. Ultimul succes al Cordobei pe propria arenă datează din martie 2013, 4-1 tot în Segunda.

Absență foarte importantă la gazde: Florin Andone este prezent în lotul ”naționalei” României pentru Euro 2016. Atacantul ”tricolor” este nu doar golgheterul echipei, ci și din Segunda, cu 21 de reușite, atâtea câte are și Sergio Leon, de la Elche.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA CORDOBA – ALMERIA

BRAZILIA – ECUADOR, ora 05:00 (COPA AMERICA, GRUPA B)

Brazilia debutează la Copa America

Brazilia și Ecuador susțin primul lor meci din grupa B de la Copa America Centenario, competiție organizată în SUA, din seria lor mai făcând parte Peru și Haiti. Confruntarea are loc pe stadionul ”Rose Bowl” din Pasadena (California).

La start, Selecao se prezintă neînfrântă de 6 jocuri, cu 3 egaluri și tot atâtea victorii. În această perioadă a marcat mereu, însă a și luat gol în 4 dintre dispute. Ultimul eșec a fost un 0-2 în Chile în preliminariile CM 2018. Același rezultat rămâne și singura înfrângere din precedentele 11 partide și tot unica înfruntare din respectivul șir în care brazilienii nu au înscris.

Ecuadorienii nu au mai câștigat de 3 partide, terminate cu un egal, apoi două înfrângeri. Anteriorul succes, și ultimul dintr-o serie de 6, a fost un 3-1 în Venezuela în eliminatoriile Mondialului din 2018. Pe de altă parte, ei nu au marcat în precedenta dispută, 0-1 în testul cu SUA, după alte 9 confruntări în care punctaseră constant. Totodată, defensiva le-a cedat de fiecare dată în trecutele 5 întâlniri.

Cele două reprezentative nu s-au mai duelat din septembrie 2014, când Brazilia a învins cu 1-0 (Willian 31) în ”amicalul” jucat tot în SUA, la East Rutherford. Oricum, trupa ”auriverde” este imbatabilă de 6 dispute directe, răstimp în care a bifat un egal și 5 succese. Precedentul triumf al Ecuadorului a fost un 1-0 pe teren propriu în noiembrie 2004.

Fără Neymar, lăsat la odihnă, și Kaka, accidentat, selecționerul brazilian Carlos Dunga mizează pe unii jucători cu experiență, precum Dani Alves, Hulk ori Filipe Luis, dar va insista și pe noua generație, cu Casemiro în prim-plan. Din motive personale, Luiz Gustavo a părăsit temporar echipa. Dincolo, antrenorul Gustavo Quinteros are întreg lotul la dispoziție după integrarea întârziatului Ayovi.

AICI GĂSIȚI COTELE LA BRAZILIA – ECUADOR

Casa Pariurilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă