GEORGIA, ULTIMA REPETIȚIE PENTRU SPANIA

GEORGIA, ULTIMA REPETIȚIE PENTRU SPANIA

Spania își termină și ea pregătirile pentru Euro în compania Georgiei, la Getafe, lângă Madrid. ”Naționala” pe care România abia ce a învins-o cu 5-1 e văzută drept adversarul perfect pentru ca echipa lui Vicente Del Bosque, dornică să-și apere-n Franța titlul ce încă îi este în portofoliu, să-și pună la punct ultimele detalii. Selecționerul spaniol va putea conta cu această ocazie și pe jucătorii convocați de la Real Madrid și Atletico Madrid, astfel că e de presupus că alinia o formulă de start apropiată de cea pe care intenționează s-o trimită în teren lunea viitoare, contra Cehiei. Programul zilei cuprinde și partide de la Copa America Centenario, cu țara gazdă, SUA, încercând să obțină prima victorie, dar și cu Columbia căutând să confirme startul foarte bun în competiție. Amatorii de baschet se pot orienta către play-off-ul pentru titlu din Spania. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor 

SPANIA – GEORGIA, ora 21:45

Ultima repetiție pentru Spania

Întoarsă din cantonamentul din Austria, reprezentativa Spaniei își face ”ultima” revizie înainte de startul Euro 2016, unde va evolua în grupa D, alături de Croația, Cehia și Turcia. Adversara sa de pe ”Coliseum Alfonso Perez”, stadionul lui Getafe, este echipa Georgiei, învinsă recent de România cu 5-1 și care a încheiat grupa sa preliminară pe locul 5.

De 11 jocuri, oficiale și amicale, nu au mai pierdut ibericii, perioadă în care au realizat două egaluri și 9 victorii. 7 din aceste dispute le-au încheiat cu defensiva neîntrecută, iar singura dată când nu au marcat a fost într-un 0-0 cu România, la Cluj. Ultimul lor eșec s-a produs tot într-o ”verificare”, 0-2 în Olanda în martie 2015. Pe teren propriu perioada de imbatabilitate a ”Furiei Roja” este de 7 partide, toate câștigate, 4 fără gol luat. Precedenta înfrângere, totodată unica de 10 vizite primite încoace, a fost un 0-1 într-un test cu Germania în noiembrie 2014.

Antrenați din martie 2016 de slovacul Vladimir Weiss, georgienii nu au mai învins de 6 jocuri, cu două egaluri și 4 înfrângeri. În această perioadă au luat mereu gol, dar au și marcat în 5 din aceste dispute. Ultimul triumf și doar al doilea de 11 confruntări încoace, indiferent de întrecere, a fost un 4-0 acasă cu Gibraltar, în eliminatoriile CE 2016. Și mai în spate, ei nu s-au impus decât în 4 din anterioarele 18 partide, alte 12 fiind cedate, 7 fără să fi marcat. 3-0 cu aceeași Gibraltar este precedentul succes ”afară”, urmat de un nul și 6 eșecuri, cu gol dat în 5 dintre ele.

Dacă anterior selecționerul Vicente Del Bosque și-a permis mai multe experimente, este de așteptat ca împotriva Georgiei să utilizeze titularii, mai ales că acum îi are la dispoziție și pe jucătorii chemați de la Real Madrid și Atletico.  Nici actualii campioni europeni, cu David Silva și Morata refăcuți total, nici adversarii lor nu au probleme deosebite de efectiv.

De două ori s-au mai înfruntat cele două reprezentative. Acest lucru s-a petrecut în eliminatoriile CM 2014, când Spania s-a impus cu 2-0 acasă și cu 1-0 în deplasare.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SPANIA – GEORGIA

SUA – COSTA RICA, ora 03:00 (COPA AMERICA, GRUPA A)

SUA forțează prima victorie 

Și SUA, și Costa Rica sunt constrânse să nu piardă deoarece ambele au început șchiopătând traseul din grupa A a Copei America Centenario. Mai ales gazdele competiției, care au pierdut în fața Columbiei (0-2), în vreme ce adversara lor a remizat cu Paraguay (0-0).

Americanii se prezintă pe ”Soldier Field” din Chicago cu doar o înfrângere în ultimele 5 jocuri, celelalte 4 fiind toate câștigate. Ba, nu s-au înclinat decât de două ori în ultimele 10 partide, în toate competițiile, 7 terminate cu succese și tot atâtea cu gol dat. Până la eșecul cu columbienii, echipa antrenată de germanul Jurgen Klinsmann legase acasă 6 victorii, ultimele 4 fără gol primit.

Costaricanii sunt neîntrecuți de 4 meciuri, cu două egaluri și două triumfuri. Mai mult, un 0-1 într-un ”amical” în Venezuela este singura lor înfrângere din precedentele 9 dispute, pe lângă două remize (una ”albă”) și 6 succese. Ei au marcat în 7 din aceste confruntări, iar în alte 4 au luat gol.

SUA au pierdut anterioarele două meciuri cu Costa Rica, ultima oară chiar acasă într-un test din octombrie 2015, scor 0-1, gol semnat de ”tunarul” Joel Campbell. Precedenta victorie a americanilor a fost un 1-0 tot pe teren propriu, în iulie 2013: de 6 vizite primite încoace ei au înregistrat două triumfuri, două remize, două eșecuri.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA SUA – COSTA RICA

COLUMBIA – PARAGUAY, ora 05:30 (COPA AMERICA, GRUPA A)

Columbia vrea sa confirme că e pusă pe fapte mari

Columbia a arătat că este pusă pe fapte mari încă de la debutul în grupa A a Copei America Centenario, când a câștigat în fața gazdelor din SUA cu 2-0. În același timp, Paraguay a trebuit să se mulțumească doar cu un egal, 0-0, cu Costa Rica.

Cu victorii au terminat columbienii ultimele lor 4 partide, toate cu minimum două goluri date, dar și cu defensiva lor învinsă în 3 din aceste dispute. Precedentul eșec a fost un 0-1 pe teren propriu contra Argentinei, în preliminariile CM 2018. Ba, ei nu au pierdut decât de două ori în anterioarele 12 meciuri, jumătate dintre ele câștigate.

De 4 jocuri nu au mai învins paraguayenii, răstimp în care și-au trecut în cont 3 egaluri și o înfrângere. În ultimele două dispute nu au izbutit să înscrie. Anteriorul lor triumf datează din noiembrie 2015, 2-1 acasă cu Bolivia în eliminatoriile viitorului Mondial, și este unicul de 7 confruntări încoace, 4 dintre acestea încheindu-le cu remize (două ”albe”).

Până la partida de pe ”Rose Bowl” din Pasadena (California), cele două formații s-au confruntat ultima oară în octombrie 2013, când Columbia a învins în Paraguay cu 2-1 în preliminariile CM 2014, după ce se impusese și acasă cu 2-0. Elevii argentinianului Jose Pekerman sunt neîntrecuți de 3 dueluri directe, toate câștigate. Rivalii au triumfat anterior în octombrie 2008, 1-0 în deplasare., în singurul lor succes de 5 precedente încoace.

Pierdere importantă pentru columbieni: accidentat la umăr (luxație) în jocul cu SUA, James a devenit indisponibil. Probabil, în locul său va fi utilizat ex-stelistul Dayro Moreno. Dincolo, tehnicianul argentinian Ramon Diaz nu are absenți, însă jucătorii săi s-au plâns din cauza temperaturilor ridicate.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA COLUMBIA – PARAGUAY

VALENCIA – REAL MADRID, ora 22:00 (BASCHET SPANIA) 

Real Madrid are ocazia să facă pasul decisiv spre finală

Real are ocazia să încheie conturile cu FC Valencia și să se califice în finala campionatului. După primele două partide ale semifinalelor, disputate în sistemul ”cel mai bun din 5 meciuri”, madrilenii conduc cu 2-0, ambele victorii (82-57, 97-88) realizându-le în propria sală. Învingătoarea din acest duel va întâlni în ultimul act câștigătoarea dintre FC Barcelona și Saski Baskonia/Laboral Kutxa, scor intermediar 2-0. Niciodată în istoria întrecerii nu s-a putut remonta de la 0-2 în semifinale.

Înaintea celor două eșecuri cu Real, gazdele aveau 3 victorii consecutive. Ca să amâne verdictul, ele trebuie să continue seria de victorii de pe teren propriu, ajunsă momentan la 4 meciuri. Totuși, valencienii s-au înclinat de 4 ori în precedentele 10 vizite primite în campionat.

Real se prezintă în ”Pabellon Municipal Fuente de San Luis” neînvinsă de 3 jocuri. Ba, un 87-91 la Murcia este singurul eșec din ultimele 15 confruntări din campionat. Aceeași înfrângere este unica suferită în anterioarele 5 deplasări și doar a doua încasată de 9 meciuri ”afară” încoace.

În sezonul regulat, fiecare echipă a învins pe terenul celeilalte, Valencia cu 88-82 în singurul său triumf din ultimele 6 dueluri directe, Real cu 95-94. În plus, cele două formații se înfruntaseră și în semifinalele sezonului trecut, când madrilenii au învins cu 3-1, apoi au luat și titlul, 3-0 în finala cu FC Barcelona.

Pentru noua dispută, Valencia nu se poate baza pe Rafa Martinez, care și-a fracturat un deget de la mâna stângă. Real nu are probleme de efectiv și mizează enorm pe Sergio Llull și Gustavo Ayon, primul fiind cel mai bun om al primelor două jocuri din semifinale.

AICI GĂSIȚI COTELE LA VALENCIA – REAL MADRID

 

Casa Pariurilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă