Articolul urmator

DACĂ VREA ÎN ”SFERTURI”, URUGUAY NU ARE VOIE SĂ FACĂ PAȘI GREȘIȚI CU VENEZUELA

DACĂ VREA ÎN ”SFERTURI”, URUGUAY NU ARE VOIE SĂ FACĂ PAȘI GREȘIȚI CU VENEZUELA

Până la ora startului Campionatului European din Franța mai sunt câteva ore, astfel că interesul zilei de azi e ținut de partidele de la Copa America Centenario. Acolo unde Uruguay nu prea mai are marjă de eroare, după eșecul din partida de debut cu Mexic, astfel că o victorie cu Venezuela este extrem de necesară pentru a păstra perspectiva ”sferturilor” de finală. La rândul său, având deja 3 puncte, Mexic caută să-și certifice ieșirea din grupe cu un succes în fața exoticei ”naționale” din Jamaica, învinsă de Venezuela în prima etapă. La această oră se dispută și interesante meciuri de baraj în Italia și Spania, cu miză de promovare în Primera și Serie A. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor 

TRAPANI – PESCARA, ora 21:30 (ITALIA SERIE B, PLAY-OFFÎ

După 2-0 în tur, Pescara e aproape de Serie A

Trapani și Pescara dispută manșa secundă din finala play-off-ului de promovare în Serie A, în care au intrat echipele clasate între locurile 3 și 8 la finalul sezonului regulat. Disputa pornește cu avantaj pentru oaspeți, care s-au impus în turul de acasă cu 2-0 (Benali 47, Lapadula 72). Cele două formații au ajuns în această fază după ce în semifinalele barajului le-au eliminat pe Spezia (1-0, 2-0), respectiv Novara (2-0, 4-2).

Trapani a ocupat locul 3 la sfârșitul sezonului regulat, cu 73 de puncte, stând bine în atac, nu și în apărare, golaveraj 64-49. Trupa versatului Serse Cosmi a pierdut în tur după o imbatabilitate de 18 jocuri, cu 4 egaluri și 14 victorii. 7 din aceste partide le-a încheiat fără gol primit. Pe teren propriu nu s-a mai înclinat de 10 partide, când a realizat 4 remize și 6 succese: în această perioadă doar o dată nu a marcat, iar în ultimele 3 vizite primite nu a luat gol. În plus, în întregul sezon, a obținut de 8 ori un rezultat care i-ar permite acum să intre măcar în prelungiri.

Pe a 4-a treaptă la finalul stagiunii normale, cu 72 de puncte în 42 de etape și cu al doilea atac într-un golaveraj 69-52, Pescara s-a schimbat radical la începutul lui aprilie. Dacă în acel moment avea 9 jocuri consecutive fără victorie, cu 3 egaluri și 6 eșecuri, ulterior a venit o serie de 12 partide fără înfrângere, cu 3 remize și 9 succese, inclusiv precedentele 3. În această perioadă, trupa condusă de fostul fundaș Massimo Oddo doar o dată nu a marcat, în timp ce în 6 din aceste jocuri apărarea i-a rămas neînfrântă. ”Afară” nu a mai cedat de 5 meciuri, cu un nul încadrat de câte două triumfuri, serie pozitivă care a pus capăt unei alte serii de 4 eșecuri. În tot sezonul a pierdut de numai trei ori la un scor care ar face-o să rateze promovarea.

În sezonul regulat, fiecare formație a învins pe terenul celeilalte, Pescara cu 3-0, Trapani cu 2-1. De altfel, gazdele nu au câștigat niciodată în precedentele 3 dueluri directe de pe ”Stadio Polisportivo Provinciale”, încheiate cu o remiză și două înfrângeri.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA TRAPANI – PESCARA

CORDOBA – GIRONA, joi, 09.06, (SPANIA SEGUNDA, PLAY-OFF)

Fără Florin Andone, Cordoba încearcă să profite de terenul propriu

Cordoba și Girona se confruntă în prima parte a semifinalelor play-off-ului de promovare în Primera, baraj în care au intrat echipele clasate între locurile 3 și 6 la finalul sezonului regulat din Segunda. În celălalt duel se întâlnesc Osasuna Pamplona și Gimnastic de Tarragona.

Pe a 5-a poziție la terminarea campionatului, cu 65 de puncte în 42 de etape, plus cel mai bun atac din Segunda, dar și cea mai slabă apărare dintre primele 14 clasate într-un golaveraj 59-52, Cordoba a adunat cele mai puține egaluri, 8, dar și multe eșecuri, 15. Nu mai puțin de 8 dintre ele le-a suferit acasă, unde a mai bifat 3 remize și 10 victorii: doar 3 din aceste dispute le-a încheiat fără gol dat. Per total, elevii lui Jose Luis Oltra nu au mai pierdut de 4 jocuri, cu 3 victorii, apoi un egal. Tot de 4 partide nu s-au mai înclinat acasă (două remize, două succese), stopând un șir de 6 înfrângeri. Numai o dată nu au înscris în precedentele 7 vizite primite.

Girona a ocupat a 4-a treaptă la sfârșitul sezonului regulat, cu 66 de puncte. A beneficiat de cea mai solidă defensivă (19 jocuri fără gol încasat), însă a avut și cel mai slab atac dintre primele 10 clasate într-un golaveraj 46-28. În plus, a fost mare amatoare de egaluri, 15 în total. ”Roș-albii” nu au mai cedat de 5 dispute (două egaluri, 3 triumfuri), ultimele 4 fără gol primit. Coincidență, anteriorul eșec a fost chiar la Cordoba: aceasta e și singura înfrângere din precedentele 7 deplasări, pe lângă 3 remize și tot atâtea victorii, două dintre ele încheiate fără să fi marcat, iar alte 4 – cu apărarea neînvinsă. Oricum, ”afară” a înregistrat 6 din totalul de 10 eșecuri, pe lângă 7 egaluri din 15 și 8 victorii din 17.

În acest sezon, Cordoba a bătut-o pe Girona nu doar acasă, 1-0, ci și în deplasare, 2-1, ajungând la 4 dueluri directe invincibile, toate câștigate. Ultimul său eșec, de acum 5 precedente, a fost un 0-2 ”afară” în februarie 2013, tot în Segunda. Pe teren propriu nu a pierdut însă niciodată, realizând două remize și 5 succese.

Absență foarte importantă la gazde: Florin Andone este prezent în lotul ”naționalei” României pentru Euro 2016. Atacantul ”tricolor” este golgheterul echipei, cu 21 de reușite, și a terminat pe locul 2 în topul puncheurilor din Segunda, după Sergio Leon, de la Elche, care a avut un gol în plus.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CORDOBA – GIRONA

URUGUAY – VENEZUELA, ora 02:30 (COPA AMERICA, GRUPA C)

Uruguay nu mai are voie să facă pași greșiți

Pe ”Lincoln Financial Field” din Philadelphia, Uruguay nu-și mai permite pași greșiți după ce în meciul de debut din grupa C de la Copa America Centenario a pierdut în fața Mexicului, 1-3. De partea cealaltă, Venezuela a pornit bine, 1-0 împotriva Jamaicăi.

Eșecul cu mexicanii a fost primul suferit de ”celești” după 4 jocuri de imbatabilitate, cu o remiză și 3 victorii, două fără gol luat. Ei au cedat doar două din ultimele 8 partide, 5 dintre ele câștigate, dar cu gol dat în toate. Totuși, și mai în spate, Cavani și compania nu s-au impus decât în 6 din precedentele 13 meciuri, indiferent de întrecere. Ei încă nu pot conta pe Luis Suarez, tot accidentat.

Triumful cu Jamaica a fost primul obținut de Venezuela după o așteptare de 6 dispute, oficiale și amicale, cu 4 remize și două înfrângeri. Totodată, este doar al doilea succes din anterioarele 15 confruntări, alte 9 fiind pierdute. Echipa pregătită de Rafael Dudamel înscrie mereu de 3 jocuri și nu a făcut-o doar o dată în ultimele 11 dispute.

Cele două selecționate nu s-au mai întâlnit din iunie 2013, când Uruguay a învins în Venezuela cu 1-0 (Cavani 28), în preliminariile CM 2014. De altfel, trupa antrenată de Oscar Washington Tabarez este neînfrântă de 7 dueluri directe, cu 4 remize și 3 victorii. Precedentul triumf al venezuelenilor a fost un 1-0 acasă într-un test din septembrie 2006, iar într-un oficial: de la un 3-0 ”afară” în martie 2004, în eliminatoriile Mondialului din 2006.

 AICI GĂSIȚI COTELE LA URUGUAY – VENEZUELA

MEXIC – JAMAICA, ora 05:00 (COPA AMERICA, GRUPA C)

Cu o victorie, Mexic face pasul spre ”sferturi”

Cu 3 puncte în cont după un 3-1 aplicat  Uruguayului la startul grupei C, Mexicul poate face deja pasul în ”sferturile” Copei America Centenario printr-un nou triumf, cu Jamaica. Aceasta, la rândul său, nu are voie să piardă după ce s-a înclinat în primul meci în fața Venezuelei, scor 0-1.

Mexicanii traversează o perioadă de grație. Elevii pregătiți din octombrie 2015 de columbianul Juan Carlos Osorio sunt invincibili de 20 de jocuri, oficiale și amicale, răstimp în care au realizat 6 egaluri și 14 victorii, ultimele 10 la rând, 8 cu apărarea neînvinsă. Ultima înfrângere datează din iunie 2015, 1-2 cu Ecuador la precedenta Copa America. De 16 meciuri, ”Chicharito” și colegii lui marchează constant.

Doar un meci din ultimele 4, indiferent de competiție, au câștigat jamaicanii, un neașteptat 2-1 cu Chile într-un ”amical” pe 28 mai, completat de un egal și două eșecuri. Mai mult, ei nu s-au impus decât în 3 din anterioarele 10 confruntări. Alte 6 au fost pierdute și în tot atâtea au marcat, luând gol în 8 dintre ele.

Din iulie 2015, la Gold Cup, datează precedenta înfruntare dintre Mexic și Jamaica, terminată 3-1. A fost al 3-lea duel direct la rând fără eșec pentru ”El Tri”. Ultima victorie a jamaicanilor, 1-0 acasă în octombrie 2008 în preliminariile CM 2010, este și singura obținută de ei de 12 precedente încoace, alte 9 fiind cedate.

AICI GĂSIȚI COTELE LA MEXIC – JAMAICA

 

Casa Pariurilor 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă