DUEL ROMÂNESC LÂNGĂ MADRID, ÎN CUPA SPANIEI

DUEL ROMÂNESC LÂNGĂ MADRID, ÎN CUPA SPANIEI

Duel românesc astăzi în Cupa Spaniei. Lângă Madrid, pe ”Estadio Muncipal Santo Domingo” din Alcorcon, echipa locală din Segunda Division, cu Cosmin Contra instalat antrenor la începutul sezonului, primește replica lui Getafe, recent retrogradată din Primera, la care este așteptat să se alăture și Gică Craioveanu, în calitate de consilier personal al președintelui Angel Torres. În plus, pe gazon, fiecare echipă are câte un român în componență, fostul stelist Ochiroșii, la gazde, și fostul dinamovist Paul Anton, la oaspeți. Se va juca în regim de partidă unică, iar câștigătoarea se va califica în turul 3, ultimul de dinaintea intrării în competiție a cluburilor din Primera. Programul zilei are ca reper important și meciul Stelei de la Botoșani, în Cupa Ligii, bucureștenii fiind deținători ai trofeului, dar și meciul campioanei Braziliei, Corinthians, cu Sport Recife, într-o încercare de a rămâne în zona locurilor fruntașe. Detalii și cote mai jos.

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

 

FC BOTOȘANI  – STEAUA, ora 20:30 (ROMÂNIA, CUPA LIGII)

Steaua vrea din nou Cupa Ligii

FC Botoșani și Steaua, deținătoarea trofeului, își dispută un loc în semifinalele Cupei Ligii. Cele două formații s-au întâlnit pe 12 august în Liga 1 tot pe terenul grupării moldovene, unde bucureștenii au învins cu 2-0 (Hamroun 50, F. Tănase 80).

După acel eșec, Botoșaniul nu a mai pierdut deloc, realizând o remiză albă și două victorii, numai în campionat. Aceeași înfrângere este singura din acest sezon suferită pe teren propriu. Ba, cu tot cu sezonul trecut, echipa antrenată de Leo Grozavu nu a cedat decât o dată de 9 vizite încoace. În faza anterioară a Cupei Ligii a eliminat-o pe CSMS Iași, 1-0 acasă.

Steaua doar a remizat în precedentul meci, 1-1 pe propria arenă cu CSMS Iași, imediat ce câștigase ”afară” cu Pandurii (1-0), tot în campionat, în unicul succes din ultimele 5 jocuri, în toate competițiile. Însă, ”roș-albaștrii”, întrecuți recent de două ori de Manchester City în play-off-ul Ligii Campionilor, sunt imbatabili pe plan intern în actuala stagiune, cu două egaluri și 6 victorii. Pe teren străin nu s-au mai înclinat de 4 confruntări, de la un 0-2 cu Astra în aprilie trecut.

În afara partidei de acum o lună, cele două formații s-au mai înfruntat în 2015-2016 de două ori, cu Steaua dublu învingătoare, 1-0 în deplasare și 5-3 acasă. De altfel, all-time au existat 7 dueluri directe, numai în campionat, iar FC Botoșani le-a pierdut pe absolut toate, marcând în doar două dintre ele.

O problemă pentru oaspeți ar putea fi omogenitatea. În acest sezon, cu multe modificări în efectiv, Laurențiu Reghecampf a fost nevoit să utilizeze nu mai puțin de 28 de jucători. Cinci dintre ei și-au făcut debutul stagional în ultimul meci, 1-1 cu Iașiul, anume Vâlceanu, Enceanu, Mario Mihai, Botă și Onțel. Antrenorul liderului Ligii 1 a zis: ”O să le dau șansa tuturor să joace, fie că o vor face în campionat, în Cupa României sau în Cupa Ligii”.

AICI GĂSIȚI COTELE LA FC BOTOȘANI  – STEAUA

 

ALCORCON – GETAFE, ora 23:00 (SPANIA CUPĂ)

Duel românesc lângă Madrid

Un fost stelist, Răzvan Ochiroșii, și un fost dinamovist, Paul Anton se duelează lângă Madrid pentru un bilet în turul 3 al Cupei Spaniei. Este vorba de partida dintre Alcorcon și Getafe, două formații din liga secundă: după 3 etape, Alcorcon ocupă locul 18, primul neretrogradabil, în vreme ce Getafe se găsește pe a 11-a poziție. Cele două formații nu s-au mai înfruntat vreodată.

Nici o victorie nu a obținut Alcorcon în acest sezon, de când a fost preluată de Cosmin Contra. În primele două jocuri nici măcar nu a putut marca, în 0-0 cu Huesca și 0-2 ”afară” cu Levante. A făcut-o abia în recentul 1-1 de la Numancia. Trupa ”alb-albastră” terminase stagiunea trecută cu un succes, 4-1 acasă cu Elche, totodată singurul din ultimele 5 partide oficiale. Acasă nu s-a mai înclinat de 3 meciuri, cu două triumfuri și o remiză albă.

Retrogradată în luna mai din Primera, Getafe suferă din cauza multelor schimbări din efectiv. Pe bancă, totuși, a rămas argentinianul Juan Esnaider, în funcție din aprilie 2016. Nici echipa de lângă Madrid nu a obținut vreo victorie în acest sezon, dar nici nu a pierdut, legând 3 remize în 0-0 cu Numancia, plus 1-1 la Mirandes și cu Reus. ”Afară” nu a mai triumfat de două meciuri, inclusiv cu stagiunea anterioară, însă, în același timp, nu are în cont decât două victorii în ultimele 11 deplasări și 3 în precedentele 21 de vizite făcute.

AICI GĂSIȚI COTELE LA ALCORCON – GETAFE

 

CORINTHIANS – SPORT RECIFE, ora 01:30 (BRAZILIA, SERIE A)

Campioana Corinthians caută să nu se îndepărteze de locurile fruntașe

Corinthians încearcă să țină pasul cu echipele din fața sa. Fără a mai avea traseul liniar din sezonul trecut, când a cucerit titlul, formația din Sao Paulo ocupa doar locul 4 înaintea etapei a 23-a, cu 37 de puncte, 6 mai puține decât liderul Palmeiras. În vizită îi vine Sport Recife, echipă situată pe a 13-a poziție, cu 27 de puncte în cont.

Cu a doua cea mai solidă apărare, dar fără a străluci în atac, golaveraj 30-21, Corinthians a pierdut runda trecută pe terenul revelației Ponte Preta, 0-2. Victoria de acum două jocuri, 2-1 acasă cu Vitoria Bahia, este singura din ultimele 5 partide, 3 dintre ele terminate cu eșecuri, toate la zero. Numai ”afară” totuși, deoarece pe propria arenă este invincibilă în cele 11 meciuri stagionale (4 egaluri, 7 victorii), doar în primul, 0-0 cu Gremio, nemarcând. Și mai în spate, imbatabilitatea ca gazdă în elita braziliană durează de 28 de dispute (27 din ele cu gol dat), de la un 0-2 cu Palmeiras în mai 2015.

Sport Recife se descurcă mult mai bine în ofensivă (cea mai eficace de la locul 7 în jos) decât în defensivă într-un golaveraj 31-33. De două jocuri nu a mai învins (un eșec, un egal), iar un 1-0 acasă cu Flamengo este unicul succes din precedentele 5 confruntări, 3 încheiate cu 1-1. Pe de altă parte, nu a cedat decât o dată, 0-3 ”afară” cu Botafogo, de 8 etape încoace, jumătate câștigate. De două runde nu s-a impus pe teren străin și are numai un triumf în anterioarele 8 vizite făcute, 5 pierdute.

Cu 2-0 (Lucca 70, Marquinhos Gabriel 79) a triumfat Corinthians în tur. Acum un sezon fiecare a învins acasă, trupa din Sau Paulo cu 4-3, Sport Recife cu 2-0, însă succesul celei din urmă este singurul din ultimele 7 dueluri directe. Oaspeții nu au mai biruit pe ”Corinthians Arena” din septembrie 2007, scor 2-1. Din acel moment, gazdele au legat 4 victorii.

AICI GĂSIȚI COTELE LA CORINTHIANS – SPORT RECIFE

 

PARIAZĂ LIVE PE TOATE EVENIMENTELE ZILEI LA CASA PARIURILOR AICI

Casa Pariurilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Toți ceilalți îți spun ce se întîmplă, eu îți spun și de ce se întîmplă
Recomand
Givenchy Sephora
blouseroumaine-shop.com
Vola.ro
Articole recente
Comentarii recente
Twitter
Arhivă